Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσωπικά ο Πρίγιοβιτς δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Αδιαμφισβήτητη εκτελεστική δεινότητα, αλλά παράλληλα μέτριος χαρακτήρας και μάλλον τεμπέλης στο γήπεδο. Δεν ξεχνάω άλλωστε τα παράπονα του Ραζβαν που τον άφησε πάγκο αρκετές φορές μέχρι να αρχίσει να παίζει.

Επίσης θεωρώ οτι η μετακόμιση του στην Αραβία θα έκανε αυτό το στοιχείο τεμπελιάς, ακόμα χειρότερο.

Αν θα άξιζε να έρθει για εναλλακτική λύση; Δε ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ θέλω τον φαλακρό
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ για Πριγιο έχω μεγάλες επιφυλάξεις
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν θυμίζει τον Πριγιο που ξέραμε.

Έχει κάποια ξεσπάσματα όπως κάτι χατ τρικ, αλλά σε γενικές γραμμές δεν πολυσκοραρει και βγάζει τραυματισμόυς

Αν θέλουν να διαθέσουν χρήματα για φορ, ας κοιτάξουν να φέρουν μια πιο έτοιμη λύση και ας κρατήσουμε τον Πολωνο για 2ο
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

αν μεινει ο πασχαλακης για βασικος , θα ειναι μεγαλο σφαλμα . Και για καντουρι επισης το ιδιο....
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

αν μεινει ο πασχαλακης για βασικος , θα ειναι μεγαλο σφαλμα . Και για καντουρι επισης το ιδιο....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Συμφωνώ με τις επιφυλάξεις για Πριγιο. Στον ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Αρκετά μεγάλο ρίσκο κατα τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ολοι θέλουμε εναν ολοκληρωμένο επιθετικο, πιο γρήγορο και δημιουργικό απο τον Πριγιο.
Και μακάρι να βρούμε έναν τετοιον να παρει την φανέλα σπίτι του για πολλά χρόνια.

Αλλα σε μια δυάδα επιθετικών που θα μοιράζονται τα ματς, ο Πριγιο θεωρω πως ειναι καλή περίπτωση, το ίδιο φυσικα και ο Κρμεντσικ.

Ειδικά στο πρωταθλημα ο Πριγιο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς. Για τη Ευρώπη θες επιθετικο στυλ Ακπομ, να τρέχει, να πιέζει, να εκμεταλλευεται τους κενούς χωρους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

laska4 έγραψε:Τι λες τωρα ;;;

Πριγιο γιοβετιτς ζιφκο μπροστα και ψαξτε τον δευτερο ...

ενταξει ας ξυπνησουμε σβιντερσκι , μπισε , καντουρι θα παιζουν :lol:

Δε νομίζω Λασκα,ότι κοιμασε.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Κέρδισε χρόνο ο Λουτσέσκου να χτίσει τον δικό του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί μετά τις χθεσινές εξελίξεις δύο εβδομάδες μετά στα προκριματικά του Europa League Conference. Ο Ράσβαν Λουτσέσκου κέρδισε δεκαπέντε κρίσιμες ημέρες για να χτίσει τον δικό του Δικέφαλο. Οι εξελίξεις τρέχουν και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις τόσο στο κομμάτι των αποχωρήσεων, αλλά και σε αυτό των μεταγραφών. Εξελίξεις προσεχώς ...

png4
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Napoli4 έγραψε:Ολοι θέλουμε εναν ολοκληρωμένο επιθετικο, πιο γρήγορο και δημιουργικό απο τον Πριγιο.
Και μακάρι να βρούμε έναν τετοιον να παρει την φανέλα σπίτι του για πολλά χρόνια.

Αλλα σε μια δυάδα επιθετικών που θα μοιράζονται τα ματς, ο Πριγιο θεωρω πως ειναι καλή περίπτωση, το ίδιο φυσικα και ο Κρμεντσικ.

Ειδικά στο πρωταθλημα ο Πριγιο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς. Για τη Ευρώπη θες επιθετικο στυλ Ακπομ, να τρέχει, να πιέζει, να εκμεταλλευεται τους κενούς χωρους.
Πλάκα πλάκα Πριγιοβιτς Ακπομ είναι το πιο ολοκληρωμένο δίδυμο για όλες τις περιπτώσεις. Οπως κ Ακπομ Κρμεμτσικ λεει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Napoli4 έγραψε:Ολοι θέλουμε εναν ολοκληρωμένο επιθετικο, πιο γρήγορο και δημιουργικό απο τον Πριγιο.

Συμφωνώ απόλυτα.
Θέλω καλύτερο από τον Πριγιο,αλλά αν δε γίνεται (εννοώ να αποκτηθεί εγνωσμενης αξίας ποδοσφαιριστής τύπου Γιοβετιτς,Αμπουμπακαρ) δεν πρέπει να παρθεί ρίσκο, απόκτησης άλλου,τον ξέρουμε και μας ξέρει,θα έρθει ελεύθερος,παίρνουμε και με ένα δίφραγκο τον Κρμεντσικ και μια χαρά.
Ακούγεται απλό,το ξέρω ότι δεν είναι,απλά πατάω στην θέληση των δύο να ξανά παίξουν στον ΠΑΟΚ,πράγμα πολύ σημαντικό στην διαπραγμάτευση.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και ξέρεις τι παίρνεις..
Πήραμε τον πρώτο σκορερ στο κροατικό και μας βγήκε φρουντσα..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οι επιστροφες ακριβοπληρωνονται και δεν πετυχαίνουν παντα ..
Κανονιστε να κλαιμε.
Δεν εχω καλο feeling σε πιθανη επιστροφη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Mutasevic έγραψε:

Πλάκα πλάκα Πριγιοβιτς Ακπομ είναι το πιο ολοκληρωμένο δίδυμο για όλες τις περιπτώσεις. Οπως κ Ακπομ Κρμεμτσικ λεει.

Ο Ακπομ την επιλογή του την έκανε,δεν ήταν ποτέ τίποτα σπουδαίο,ούτε θα γίνει.
Καλός παίχτης,χειρότερος του Τσέχου σίγουρα.
Αλλά και τον Τσεχο να μην φέρουμε,μπορούμε να βρούμε άνετα καλύτερου επιπέδου παίχτη από τον Ακπομ,που τώρα μας λέει ότι μετάνιωσε που έφυγε παραμονές των πιο σημαντικών αγώνων της σεζόν και όχι μόνο.
Ας μείνει εκεί με τον Αγγλο τσοπάνη που του υποσχέθηκε να τον κάνει παίχτη πρεμιερ.

Υ.Γ Όλοι γράφουμε και οι αρδ ότι ο Λουτσεσκου θα προτιμήσει αυτούς που ξέρει,λογικά γιατί κάτι πρέπει να γράψουμε και να συζητήσουμε,εγώ πιστεύω πως δεν θα γίνει, αυτοί που είναι στην ομάδα ακόμα από τότε,είναι αρκετοί για τον Ρουμάνο για να επιτύχει αυτό που θέλει.
Επειδή γίνεται κουβέντα για τον Μπισε,θεωρώ αδύνατο να παραμείνει στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Gospi έγραψε:Οι επιστροφες ακριβοπληρωνονται και δεν πετυχαίνουν παντα ..
Κανονιστε να κλαιμε.
Δεν εχω καλο feeling σε πιθανη επιστροφη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε εγώ τον θέλω,δε θελω όμως και να δώσουμε πχ 5 μύρια για τον πρώτο σκόρερ της,Ολύμπια Λιουμπλιάνας.
Δεν σηκώνει ρίσκα η θέση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”