Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από gika »

Για εμένα τα πράγματα είναι απλά.

Ο Γκαρσία ήταν 5 χρονιά στην Κ19 τρέχοντας ένα αήττητο σερί για κοντά 2 χρόνια. Πίεζε να αναλάβει την ομάδα. Το πίστευε ο ίδιος, το πίστευε και το περιβάλλον του.

Ο προπονητής που είχαμε έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο από την μέρα που ανέλαβε, σε κάθε δυνατό επίπεδο, αλλά λόγω της άποψης του τεχνικού σου διευθυντή και την πίεση για τα ευρωπαικά το καλοκαίρι αποφασίζεται να μείνει στην ομάδα και για φέτος. Βέβαια συνεχίζει να τα κάνει σκάτα, γκελάροντας παντού στο πρωτάθλημα και χάνοντας τους ομίλους του τσουλου από το μεγαθήριο του γεροΜπέργκ. Μέχρι που δυο μήνες μετά την κάκιστη προετοιμασία του, βρίσκεται τρόπος να μασ χαιρετήσει αναίμακτα και για τις δύο πλευρές.

Εκεί τείθεται το ερώτημα: Ψάχνουμε για άλλον ένα προπονητή στοίχημα, είτε αυτό είναι κάποιος νέος φιλόδοξος Ευρωπαίος, είτε κάποιος έμπειρος σχεδόν συνταξιούχος Ευρωπαίος, είτε κάποιος βαλκάνιος με κάποιες εμπειρίες σε ομάδες μικρότερες του ΠΑΟΚ; Ή παίρνουμε το στοίχημα με τον δικό μας Γκαρσία;

Ο Γκαρσία ήξερε την ομάδα και τους παίκτες. Ήξερε την οικογένεια Σαββίδη. Ήξερε την κατάσταση στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει πάρα πολλά με την ομάδα νέων τόσο αγωνιστικά όσο και στην ανάπτυξη των παιδιών. Και πέραν όλων των άλλων: έφτασε στο τώρα ή ενδεχομένως ποτέ. Ήταν ένα πρότζεκτ που το ετοιμάζαμε για χρόνια. Και αν δεν του δίναμε την ευκαιρία τώρα, τότε μπορεί να μην την έπαιρνε ποτέ. Γιατί αν ο ΠΑΟΚ έβρισκε τον νέο Λουτσέσκου, ο Γκαρσία μπορεί να έφευγε και να γινόταν ο νέος Τούντορ (που συζητιέται να αναλάβει τη Γιούβε) ή ο νέος Κονσεισάο. Και μετά δεν θα γυρνούσε πίσω στον ΠΑΟΚ. Ή που θα αποτύγχανε παντού και δεν θα έπαιρνε την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ ποτέ.

Πάρθηκε η απόφαση να μην πεταχτεί λοιπόν το πρότζεκτ Γκαρσία στα σκουπίδια χωρίς να δοκιμαστεί και κακά τα ψέμματα η όποια δοκιμή του περιείχε πολύ μικρότερο ρίσκο από το να φέρεις οποιονδήπτοε άλλον, άσχετο με την ομάδα, που θα έπαιρνε τα ίδια χρήματα.

Ένα μόνο κακό έχει η συγκυρία: Καλείται ο Γκαρσία να βάλει τάξη σε ένα κωλοχανείο. Και αν ο Γκαρσία τα κατάφερνε τότε θα μιλούσαμε για τον νέο Φέργκιουσον. Αν όμως ο Γκαρσία δεν τα κατάφερνε τότε θα υπήρχαν άπειρες δικαιολογίες για το γιατί δεν τα κατάφερε. Και δεν θα μπορούσε κανείς να είναι σίγουρος για το αν του αξίζει μια ευκαιρία με την νέα χρονιά, με ποιοτικότερο και πιο σωστά διαμορφωμένο ροστερ ή όχι.

Και επειδή ΠΑΟΚ είσαι, φτάσαμε σε αυτό το κακό σενάριο.

Για εμένα πάλι και εδώ θεωρώ ότι γίνεται αρκετά υποκειμενικό το post μου, αν είναι να επενδυθούν εκατομμύρια για το ρόστερ θα προτιμούσα να πάμε με έμπειρο προπονητικό team. Ιδανικά Λουτσέσκου, αλλιώς Ίβιτς, αλλιώς να τα σκάσουμε σοβαρά για ένα προπονητικό team ικανό να χτίσει ομαδάρα σε βάθος χρόνου και ταυτόχρονα να παίρνει αποτελέσματα από την πρώτη μέρα.

Αν είναι να συνεχίσουμε με τα ψέμματα τους Μουργκ και τους Πασχαλάκηδες, ας κρατήσουμε τον Πάμπλο ελπίζοντας να βρει την άκρη και να κάνει ομάδα με αυτά τα ψέμματα - και ίσως κάποιους μικρούς από τις ακαδημίες.

Ποιος θα αποφασίσει όμως όταν δεν έχουμε καν υπεύθυνο στο αγωνιστικό τμήμα;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Gospi έγραψε:Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ο Καρυπιδης? Τι δουλεια εχουν στον ΠΑΟΚ 2 πρωην διαιτητες?
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ενας πρωην μπατσος?
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ο γραφικος ο Δουκας?
Θα σου ελεγα να φυγει και το τμημα σκαουτινγκ αλλα θα ταν ατοπο μιας και δεν υφισταται τμημα σκαουτινγκ.
Οσο για τον Μακη και τον Κυρ Κυρ τα χω ξανα πει...
Ακριβως οπως τα λες αδερφε
Τι δουλεια εχουν αυτοι στον ΠΑΟΚ εκτος του βολεματος ?
Προσφερουν κατι ουσιαστικο ?
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Τι δουλεια εχει ο Παντελης με ενα χρονο προυπηρεσια στον οτε να κανει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Το μεγαλύτερο από όλα τα λάθη τής ΠΑΕ είναι οτι δεν μπορεί να χτίσει σε ότι πετυχαίνει.

Δηλαδή, αφού δοκιμάζει ένα σωρό πρόσωπα που αποτυγχάνουν, για κάποιο λόγο μόλις τής πετυχαίνει η συνταγή, τα χαλάει όλα και δώστου πάλι από την αρχή.

Και καλά. Να πω οτι σε δύο περιπτώσεις δεν μπορούσαν να ματσάρουν τις προσφορές για Πρίγιοβιτς και Λουτσέσκου. Δεκτό. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε και τρελλά λεφτά.

Μήπως όμως σε τόσες άλλες περιπτώσεις επιτυχίας έπρεπε και μπορούσαμε;

Γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε έναν άνθρωοπο (ειδικά τεχνικό διευθυντή και προπονητή) που μας βγαίνει; Γιατί;

Άμα πηγαίνετε εσείς σε ένα μαγαζί, και έχετε να κάνετε με 15-20 υπαλλήλους και διαπιστώνετε οτι αυτός που κάνει τη διαφορά εκεί μέσα πάντα σηκώνεται και φεύγει, τι γνώμη θα μορφώσετε για την επιχείρηση;

Κατά τύχη είχαμε μπακ του μπακ επιτυχίες, μετά τον Ίβιτς ήρθε ο Λουτσέσκου. Μετά τον Άρνεσεν ο Μίχελ (ή ανάποδα, δεν θυμάμαι). Κατά τα άλλα το πλήρες χάος.

Λεπτομέρειες δεν ξέρω, μπορεί να μην είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Από παλιά είχαμε τέτοιο πρόβλημα, θυμάστε κοτζάμ Λόραντ που του έβαζε χέρι μόνιμα η διοίκηση στη δουλειά του.

Πάντως εμένα εκεί είναι το πρόβλημά μου. Μάθε να κρατά όποιον δουλεύει, αλλιώς βάζεις νερό σε τρύπιο κουβά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ακούγεται στα ράδια της Θεσσαλονίκης ότι το Άγιο Πάσχα, σε λιγότερο από ένα μήνα,
ο μεγάλος Ιβάν Σαββίδης θα είναι εδώ.
Έχει δοθεί εντολή να ετοιμάζεται λένε, η σουίτα στο Πόρτο Καράς.

Είμαι πεπεισμένος ότι παίρνει καθημερινά όλα τα μηνύματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.
Με το καλό να ορίσει. Με Υγεία και Δύναμη.

Η παρουσία του εδώ είναι λαϊκή απαίτηση πλέον. Ενός λαού, του Λαού του ΠΑΟΚ,
που ο Ιβάν ακόμα και τόσα χιλιόμετρα μακριά, αγαπάει - σέβεται και αφουγκράζεται.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Εγώ θα κάνω τον συλλογισμό αντίστροφα. Ο Σαββίδης σήμερα απέκτησε σοβαρές ξενοδοχειακές μονάδες οπως το εμβληματικο Μακεδονία Παλλάς, το πρότζεκτ Παλιουρι, κυρίως ομως το Πορτο Καρρας, ξενοδοχειακή μονάδας με άδεια καζινο και ιδιόκτητη μαρίνα. Πανω απ'όλα απέκτησε το δεύτερο μεγαλυτερο λιμανι της Ελλάδος κι απέκτησε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Και βρίσκεται σε πλάνο συμμετοχής σε στρατηγικά λιμάνια όπως της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης (αν και πιστεύω ότι δεν θα έχει επιτυχη καταληξη εκεί). Για τα οικονομικά μεγέθη του Ιβαν Σαββίδη ολα αυτά (μαζί και οι Σουρωτες, η νέα Τούμπα, το Έθνος και άλλα ακόμη) δεν είναι βασικές επενδύσεις. Τα επιχειρηματικά μεγέθη που κατέχει στη Ρωσία είναι πολύ μεγαλύτερα. Όλα αυτά όμως ήταν μια προσπάθεια ενός ελληνόψυχου ομογενή που θέλησε να εμφανιστεί στη μητέρα χώρα του, και να προσφέρει. Δεν του βγήκε όπως θα ήθελε όμως ως σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα αφησει τις επενδυσεις του. Γιαυτο και τις συνεχίζει. Εννοώ το Λιμάνι, τα ξενοδοχειακές κλπ. Ο ΠΑΟΚ εκτός από γκαβλά ήταν κυρίως το μέσο. Το όχημα για να μπει στην ελληνική κοινωνία. Το έκανε έντιμα, το έκανε ψυχωμενα όμως βλέπει ότι έχει να αντιμετωπίσει κυκλώματα που τον ξεπερνούν ως χαρακτήρα. Συνεπώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει μάλλον σε φάση ορθολογικής διαχείρισης (κομψά το διατυπωνω). Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον όμως για την ώρα φαίνεται να μην είναι προτεραιότητα. Οποτε έτσι θα προχωρήσει και βλέπουμε. Και να το θυμηθείτε. Ο Ιβάν δύσκολο να εμφανιστεί στην Ελλάδα και στο 2021. Ούτε καν θα το κουνήσει από το αποστειρωμένο κτήμα του στο Ροστοφ. Έχει τους λογους του και σχετίζονται άμεσα με την πανδημία. Και το Πάσχα είναι κοντά για να φανεί οτι δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου. Υπομονή λοιπόν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πολύ σωστά τα λες. Προσωπικά δεν ζητάω από αυτόν να βάζει κάθε χρόνο 20 και 30 μύρια από την τσέπη του. Να οργανώσει και να στελεχώσει την παε με άτομα που θα μπορούν να την αναπτύξουν χωρίς να βάζει κάθε χρόνο λεφτά. Αυτό ζητάω. Ε αυτό δεν μπορεί να γίνει με αυτούς που έχει τώρα που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να το κάνουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άλλωστε αυτός ο ίδιος είχε πει πως σκοπός του είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ αυτάρκη
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Σε μια ανάρτηση μου πριν από 10 - 15 μέρες στο νήμα Χρυσόστομος Γκαγκάτσης υπήρξε τόσο άμεση αντίδραση από "συνάδελφο" - κάποιοι έγραψαν ότι ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ - που πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Και για την ταχύτητα της απάντησης αλλά και για το ύφος της, διέκρινα μια ειρωνεία. Λεπτά μετά την ανάρτηση μου, που ήταν σε bold & πολύ μεγάλη γραμματοσειρά μπήκε με κατακεραύνωσε και έφυγε. Δεν θυμάμαι το nickname του.

Συμπεραίνω ότι κάποιοι στην ΠΑΕ διαβάζουν το Paokmania. Άρα ας πω κάτι. Δυστυχώς, πρέπει να εκθέσω κατά μια έννοια, ας πούμε έναν στενό μου φίλο.
Ιβάν είμαι φίλος του Αστροφυσικού, ότι και αν, κατάλαβες και θυμήθηκες έχει καλώς. Το επάγγελμα που κυρίως εξάσκησε στη ζωή του, δεν θέλει να το γράψω. Ίσως να θυμώσουν λέει καλύτερα.

Σε συνάντησε στη Θεσσαλονίκη, 3 χρόνια πριν αναλάβεις τις τύχες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Είχες ανάγκη από υποστήριξη και εμείς είχαμε ανάγκη να δούμε τον ΠΑΟΚ στα χέρια ενός σοβαρού επενδυτή. Μιλήσατε στα Ρωσικά. Χάρηκες πολύ. Κάνατε δύο πολύωρες συναντήσεις - κατ' επιθυμία κοινών φίλων Αγνών ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ - και ο φίλος είχε την χαρά και την ελπίδα ότι έδωσε μια πολύ σαφή εικόνα σε όλα τα θέματα της Ελληνικής πραγματικότητας.

Μου λέει ότι διαφωνήσατε σε πάρα πολλά πράγματα αλλά η ουσία είναι ότι επέμενε σε τρία πράγματα.
- Ο Ελληνικός και ο Ρωσικός λαός έχουν εντελώς διαφορετικό ψυχισμό. Και στην καθημερινότητα και στην διαφθορά
Η κοινή θρησκεία δεν έχει καμία σημασία.
- Δεν υπάρχει Ρωσικός καπιταλισμός. Άσχετα αν πληρούνται όλες οι συνθήκες που ορίζουν τυπικά την "έννοια" του, το φαινόμενο δεν είναι δυνατόν να υφίσταται. Αυτό βέβαια είναι λαχανοφιλοσοφία, όμως έχει ουσιαστικές επεκτάσεις. Ο τρόπος του επιχειρείν, της οργάνωσης, του management, των ελιγμών, των ατομικών αξιών και ενός σωρού άλλων πραγμάτων. Πολλών. Όλα αυτά είναι εντελώς αντίθετα.
- Είναι πολύ δύσκολος ο επαναπατρισμός του πρόσφυγα. Όλοι θα πουν τι λέτε ρε. Άιντε από εδώ. Σε ποιο έτος ζούμε, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα πια. Όσο δεν υπάρχουν στην Αμερική φυλετικές διακρίσεις λέω εγώ.

Θυμάται πόσο είχες χαρεί και συμφωνήσει όταν θυμήθηκε και σου είπε ότι τον "πολύ διψασμένο σιγά σιγά πρέπει να τον ποτίσεις".

Πρόεδρε μου δυστυχώς αυτό-παγιδεύτηκες. Έδωσες πολλά, πάρα πολλά, πολύ γρήγορα. Δεν λέω ότι το μετάνιωσες. Όταν όμως σε πρόσβαλαν, όταν σε εξαπάτησαν, όταν ο υπάνθρωπος σου είπε, Ρώσε σήκω φύγε, όταν σε πρόδωσαν από μέσα, όταν σου πλήγωσαν βαριά την αξιοπρέπεια, όταν σε κατηγόρησαν για δολοφόνο, όταν δεν σεβάστηκαν το ιερότερο σύμβολο για έναν άνθρωπο την οικογένεια σου, τότε μετάνιωσες πικρά.

Σε νιώθω απόλυτα. Τώρα, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δυστυχώς. Να δώσεις ; και αν πάνε στη μαύρη τρύπα και αυτά. Να μην δώσεις ; που θα πάει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση. Ο Κόσμος φωνάζει, αγανακτεί. Η τελευταία μαϊμού - δήθεν πρόεδρος - βγάζει γλώσσα και τι γλώσσα. Να τα παρατήσεις ; είναι η άποψη εκείνων που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Πρόεδρε υποσχέθηκες πολλά, αχρείαστα, ουτοπικά. Εκδήλωσες προτιμήσεις ανώφελες. Όλα πάνω στον ενθουσιασμό σου. Συμφωνώ. Αλλά εσύ δεν είσαι ο τελευταίος γέρος, είσαι ένας μεγαλοεπιχειρηματίας και κυρίως Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Αντίθετα από αρκετά Αδέλφια μου, δεν φοβάμαι τίποτα. Το ποτάμι που ονομάζεται ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Έτσι κι' αλλιώς - είναι το DNA ΤΟΥ ΠΑΟΚ -, με σένα τα πράγματα έγιναν πολύ ευκολότερα. Δεν ξέρω πολλά πράγματα ή καλύτερα δεν ξέρω τίποτα. Όμως αν μου επιτρέπεις

- Πρόεδρε Δέξου (Αποδέξου). Την άγνοια, την συμβουλή, τον διαφορετικό τρόπο σκέψης, τον διαφορετικό τρόπο δράσης, τις νέες μεθόδους.
- Πρόεδρε Εμπιστεύσου. Με 5-10 ανθρώπους με δυσκολία οργανώνεις ένα Mini Market, όχι μια επιχείρηση με κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 100 εκ.
- Πρόεδρε (ξε)καθάρισε την θέση σου. Στο αεροπλάνο και στο καράβι η φωνή του Καπετάνιου είναι η φωνή του Θεού. Κανένας νόμος δεν ισχύει, κανένας άλλος δεν μιλάει, όλοι εκτελούν τυφλά. Πετυχημένοι Καπετάνιοι είναι εκείνοι που έχουν ξεκάθαρο προορισμό και είναι σε αυτόν προσηλωμένοι. Δίνουν εντολές ξεκάθαρες και όλοι εκτελούν κατά γράμμα. Τι και αν αντιμετωπίζουν δυσκολίες ; Φουρτούνες ; Προχωρούν. Αν ο Καπετάνιος δίνει αντιφατικές εντολές - Πρόσω, Πρίμα, Αβέρτα, Ανάποδα - όλα θα πάνε στραβά.
- Πρόεδρε μόνος του δεν τα κατάφερε κανείς - ΚΑΝΕΙΣ -. Χρειάζεσαι ανθρώπους, σε κάθε δραστηριότητα της ΠΑΕ, επαγγελματίες, σοβαρούς, δραστήριους. Η ερώτηση που να τους βρεις, είναι άκυρη. Είναι σαν να ρωτάει ένα νέο παλληκάρι που να βρω φιλεναδούλα. Απέτυχες, θα ξαν' αποτύχεις. ΜΟΝΟΝ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΡΟΤΑ, ΤΟ ΣΤΟΧΟ.
- Πρόεδρε η τιμή, τιμή δεν έχει, και χαρά σε όποιον την έχει. Δεν εξαρτάσαι από ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ούτε από τους πιο κοντινούς σου.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!

Δεν σε φοβάμαι καθόλου, μόνο βιάσου να προλάβω και εγώ το Νέο Γήπεδο. Νταμπλούχοι την πρώτη του χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για να γίνει ο ΠΑΟΚ αυταρκης αλλά και να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα θα πρέπει να έχει σταθερή παρουσία σε τσλ καθε χρόνο και πωλήσεις 20-30μυρια κάθε καλοκαίρι.
Μέχρι να γίνει αυτό όμως χρειάζεται χρήμα, σωστές επιλογές και υπομονή

Πάνω κάτω αυτό το κατάφερε ο γαυρος πλέον και ο χοντρός δεν βάζει ευρώ

Αν στο μέλλον το καταφέρουμε και εμείς και ο Ιβάν βαζει και κάνα 10ρικο συμπληρωματικό, θα μιλάμε για εκτόξευση
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Το ανέφερα σε άλλο τόπικ πως με μια πρόχειρη ανάλυση είναι εφικτό να βγάλουμε 15-20 εκατ. από μεταγραφές φέτος (όσο το μπάτζετ του Ρούλη που είναι δεύτερος). Πάντα χωρίς πώληση Τζόλη. Δλδ άμα πουληθεί κι αυτός θα πάνε στα 35-40.

Μη μου λέτε ότι με 15-20 δε χτίζεις ομάδα. Τα ξοδεύεις για ένα και μόνο παίκτη σε κάθε γραμμή και τους υπόλοιπους δανεικούς με παραστάσεις. Κι όλα αυτά μίνιμουμ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Κάντε με την Τετάρτη τον πιο περήφανο άνθρωπο»
:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κάρμα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε Αλιέντε, από που κι ως που έχει ο αρούλης 20 μύρια μπάτζετ;

10 και κάτι ψιλά ΑΝ έχει.

Συνολικά ως εταιρεία.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Λόγω κεκτημένης ταχύτητας είπα "μπάτζετ" αντί για "αξία".

Ο ρούλης στο τρανσφερ έχει 15 μυρια αξία (ενώ εμείς 57) και φαντάζομαι θα ανέβει κι άλλο ακόμα κι αν πάρει 3η θέση.

Όσο για τη διαφορά των μπάτζετ σε σύγκριση με Ρούλη τι να συζητήσεις. Εδώ εμείς πληρώνουμε κοντά στο μύριο για παίκτες που δεν είναι καν στην ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”