22. Stefan Schwab

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Andrew R

Re: 22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Andrew R »

Εγώ συνεχίζω να έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ήταν εντάξει. Ανάμεσα στην προσπάθεια του είχε αρκετές καλές στιγμές έβγαλε δύο εξαιρετικές πάσες αλλά τρεξίματα δεν είχε. Η άποψη του ρασβαν θα είναι φυσικά η βαρύνουσας σημασίας άποψη η οποία θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Η ενίσχυση στην ομάδα ειναι εκ των ουκ άνευ φυσικά αλλά κι αυτός κι ο μπισεσβαρ νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά σαν ποιοτικές επιλογές πάγκου. Με έναν ορίζοντα 20-25 παιχνιδιών θα μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ούτε αυτός αλλά ούτε και ο Μουργκ φαίνεται να είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν.

Απελπιστικά αργοί, ένα επίπεδο κάτω.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μωρέ...αργοί είναι, τους τόσους γρήγορους που θα τους βρούμε? Και να ετοιμαστούν, να αποκτήσουν το μενταλιτι,
Γι'αυτό λέω, μια χαρά είναι ο σβαμπ, φέρτε 4 μοναχά καλούς, και τρείς παικταράδες να έρθουν μια χαρά θα είναι
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Andrew R έγραψε:Εγώ συνεχίζω να έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ήταν εντάξει. Ανάμεσα στην προσπάθεια του είχε αρκετές καλές στιγμές έβγαλε δύο εξαιρετικές πάσες αλλά τρεξίματα δεν είχε. Η άποψη του ρασβαν θα είναι φυσικά η βαρύνουσας σημασίας άποψη η οποία θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Η ενίσχυση στην ομάδα ειναι εκ των ουκ άνευ φυσικά αλλά κι αυτός κι ο μπισεσβαρ νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά σαν ποιοτικές επιλογές πάγκου. Με έναν ορίζοντα 20-25 παιχνιδιών θα μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά πράγματα.
Έτσι ακριβώς - εργαλείο είναι ο άνθρωπος με υψηλό ποδοσφαιρικό IQ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

WeWillRockYou έγραψε:Το κακό με τον Στέφαν είναι πως δείχνει πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Κρίμα για έναν παίκτη που έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι.
Αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί γιατί δείχνει πως ανεβαίνεις επίπεδο. Με Σβάμπ κορυφαίο παίκτη είσαι πολύ χαμηλοτάβανος. Με Σβάμπ που δεν έχει θέση στο ρόστερ εξελίσσεσαι και αυτό θα γίνει. Καμμιά μομφή για έναν παίκτη που προσέφερε πολλά σε σχέση με τι παίρνει και φυσικά σε σχέση με το παλτό το συντοπίτικο που μας φόρτωσε ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής.

Επαναλαμβάνω, ΠΑΟΚ με ευρωπαική προοπτική κάνεις χωρίς Σβάμπ και λοιπά παλτά που μας φόρτωσαν τα τελευταία 2 χρόνια.
:pano:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Andrew R έγραψε:Εγώ συνεχίζω να έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ήταν εντάξει. Ανάμεσα στην προσπάθεια του είχε αρκετές καλές στιγμές έβγαλε δύο εξαιρετικές πάσες αλλά τρεξίματα δεν είχε. Η άποψη του ρασβαν θα είναι φυσικά η βαρύνουσας σημασίας άποψη η οποία θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Η ενίσχυση στην ομάδα ειναι εκ των ουκ άνευ φυσικά αλλά κι αυτός κι ο μπισεσβαρ νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά σαν ποιοτικές επιλογές πάγκου. Με έναν ορίζοντα 20-25 παιχνιδιών θα μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά πράγματα.
+++
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Photis έγραψε:
WeWillRockYou έγραψε:Το κακό με τον Στέφαν είναι πως δείχνει πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Κρίμα για έναν παίκτη που έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι.
Αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί γιατί δείχνει πως ανεβαίνεις επίπεδο. Με Σβάμπ κορυφαίο παίκτη είσαι πολύ χαμηλοτάβανος. Με Σβάμπ που δεν έχει θέση στο ρόστερ εξελίσσεσαι και αυτό θα γίνει. Καμμιά μομφή για έναν παίκτη που προσέφερε πολλά σε σχέση με τι παίρνει και φυσικά σε σχέση με το παλτό το συντοπίτικο που μας φόρτωσε ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής.
Θα προτιμούσα το επίπεδο να ανέβει με βάση την περσινή εικόνα του Στέφαν και όχι την φετινή.
Ο φετινός Σβαμπ είναι εύκολο να αντικατασταθεί από παίκτη που δίνει τα ίδια ή και λίγο περισσότερα στην ομάδα με παρόμοιο κόστος.
Ο περσινός Σβαμπ ο οποίος έκανε πολύ καλά παιχνίδια (και) σε ευρωπαικούς αγωνές, αποτελούσε κινητήριο μοχλό της ομάδας, θα είχε μεγαλύτερη αξία να αντικατασταθεί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ βρε παλικαρι μου παλι τι σκατα επαθες φετος?
LJCSoG

Δημοσίευση από LJCSoG »

Δεν έπαθε τίποτα, αυτός είναι ο κανονικός Σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο περσινός δηλαδή τι ήταν, εξελιγμένη μετάλλαξη του;
Ο παίχτης έχει μεταμορφωθεί προς το πολύ χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέτος είναι σκιά του περσινού.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Όντως
Ενώ έκανε κάποια καλά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, μετά εξαφανίστηκε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλοκαίρι χωρίζουμε σαν φίλοι, ελπίζω.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μηδεν για ενα ακομα ματς.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από -keeper- »

Όλο κ χειρότερος … ειδικά στο πρώτο τσαφ κατάφερε κ χάλασε μια πολύ ωραία φάση
Απίστευτη αυτή μεταμόρφωση προς τα κάτω
Κλειδωμένο