22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Εγώ συνεχίζω να έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ήταν εντάξει. Ανάμεσα στην προσπάθεια του είχε αρκετές καλές στιγμές έβγαλε δύο εξαιρετικές πάσες αλλά τρεξίματα δεν είχε. Η άποψη του ρασβαν θα είναι φυσικά η βαρύνουσας σημασίας άποψη η οποία θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Η ενίσχυση στην ομάδα ειναι εκ των ουκ άνευ φυσικά αλλά κι αυτός κι ο μπισεσβαρ νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά σαν ποιοτικές επιλογές πάγκου. Με έναν ορίζοντα 20-25 παιχνιδιών θα μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά πράγματα.
- john4serres
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ούτε αυτός αλλά ούτε και ο Μουργκ φαίνεται να είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν.
Απελπιστικά αργοί, ένα επίπεδο κάτω.
Απελπιστικά αργοί, ένα επίπεδο κάτω.
Μωρέ...αργοί είναι, τους τόσους γρήγορους που θα τους βρούμε? Και να ετοιμαστούν, να αποκτήσουν το μενταλιτι,
Γι'αυτό λέω, μια χαρά είναι ο σβαμπ, φέρτε 4 μοναχά καλούς, και τρείς παικταράδες να έρθουν μια χαρά θα είναι
Γι'αυτό λέω, μια χαρά είναι ο σβαμπ, φέρτε 4 μοναχά καλούς, και τρείς παικταράδες να έρθουν μια χαρά θα είναι
Έτσι ακριβώς - εργαλείο είναι ο άνθρωπος με υψηλό ποδοσφαιρικό IQ.Andrew R έγραψε:Εγώ συνεχίζω να έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ήταν εντάξει. Ανάμεσα στην προσπάθεια του είχε αρκετές καλές στιγμές έβγαλε δύο εξαιρετικές πάσες αλλά τρεξίματα δεν είχε. Η άποψη του ρασβαν θα είναι φυσικά η βαρύνουσας σημασίας άποψη η οποία θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Η ενίσχυση στην ομάδα ειναι εκ των ουκ άνευ φυσικά αλλά κι αυτός κι ο μπισεσβαρ νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά σαν ποιοτικές επιλογές πάγκου. Με έναν ορίζοντα 20-25 παιχνιδιών θα μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά πράγματα.
Αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί γιατί δείχνει πως ανεβαίνεις επίπεδο. Με Σβάμπ κορυφαίο παίκτη είσαι πολύ χαμηλοτάβανος. Με Σβάμπ που δεν έχει θέση στο ρόστερ εξελίσσεσαι και αυτό θα γίνει. Καμμιά μομφή για έναν παίκτη που προσέφερε πολλά σε σχέση με τι παίρνει και φυσικά σε σχέση με το παλτό το συντοπίτικο που μας φόρτωσε ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής.WeWillRockYou έγραψε:Το κακό με τον Στέφαν είναι πως δείχνει πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Κρίμα για έναν παίκτη που έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι.
Επαναλαμβάνω, ΠΑΟΚ με ευρωπαική προοπτική κάνεις χωρίς Σβάμπ και λοιπά παλτά που μας φόρτωσαν τα τελευταία 2 χρόνια.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
+++Andrew R έγραψε:Εγώ συνεχίζω να έχω την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ήταν εντάξει. Ανάμεσα στην προσπάθεια του είχε αρκετές καλές στιγμές έβγαλε δύο εξαιρετικές πάσες αλλά τρεξίματα δεν είχε. Η άποψη του ρασβαν θα είναι φυσικά η βαρύνουσας σημασίας άποψη η οποία θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Η ενίσχυση στην ομάδα ειναι εκ των ουκ άνευ φυσικά αλλά κι αυτός κι ο μπισεσβαρ νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά σαν ποιοτικές επιλογές πάγκου. Με έναν ορίζοντα 20-25 παιχνιδιών θα μπορούσαν να προσφέρουν εξαιρετικά πράγματα.
- WeWillRockYou
Θα προτιμούσα το επίπεδο να ανέβει με βάση την περσινή εικόνα του Στέφαν και όχι την φετινή.Photis έγραψε:Αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί γιατί δείχνει πως ανεβαίνεις επίπεδο. Με Σβάμπ κορυφαίο παίκτη είσαι πολύ χαμηλοτάβανος. Με Σβάμπ που δεν έχει θέση στο ρόστερ εξελίσσεσαι και αυτό θα γίνει. Καμμιά μομφή για έναν παίκτη που προσέφερε πολλά σε σχέση με τι παίρνει και φυσικά σε σχέση με το παλτό το συντοπίτικο που μας φόρτωσε ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής.WeWillRockYou έγραψε:Το κακό με τον Στέφαν είναι πως δείχνει πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.
Κρίμα για έναν παίκτη που έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι.
Ο φετινός Σβαμπ είναι εύκολο να αντικατασταθεί από παίκτη που δίνει τα ίδια ή και λίγο περισσότερα στην ομάδα με παρόμοιο κόστος.
Ο περσινός Σβαμπ ο οποίος έκανε πολύ καλά παιχνίδια (και) σε ευρωπαικούς αγωνές, αποτελούσε κινητήριο μοχλό της ομάδας, θα είχε μεγαλύτερη αξία να αντικατασταθεί.
Ο περσινός δηλαδή τι ήταν, εξελιγμένη μετάλλαξη του;
Ο παίχτης έχει μεταμορφωθεί προς το πολύ χειρότερο.
Ο παίχτης έχει μεταμορφωθεί προς το πολύ χειρότερο.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
22. Stefan Schwab
Όλο κ χειρότερος … ειδικά στο πρώτο τσαφ κατάφερε κ χάλασε μια πολύ ωραία φάση
Απίστευτη αυτή μεταμόρφωση προς τα κάτω
Απίστευτη αυτή μεταμόρφωση προς τα κάτω