mi8rio έγραψε:
Ενοειται οτι δεν μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη κ οτι πρεπει να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις ωστε να γινεται συζητηση ομως η συζητηση κ η κριτικη προς τον προπονητη θεωρω οτι πρεπει να γινεται με επιχειρηματα, προτασεις κ αναλυσεις κ οχι με ειρωνικα αστειακια κ αφορισμους.
Προφανώς θα αστειεύεσαι…ή δεν με καταλαβαίνεις…..ή θες να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις…..
Ας πώ λοιπόν τα αυτονόητα….
Δεν χαρακτηρίζω τον Σαντος ως γκόμενα…..αποτύπωσα αστειευόμενος και παραλλήλισα την κατάσταση και τη σχέση ΠΑΟΚ-Σάντος με την σχέση ενός άνδρα με μια γκόμενα…ή ακόμα ακόμα την σχέση μιας γυναίκας με έναν γκόμενο…μετά λοιπόν από αυτό το τόσο δυσνόητο για εσένα , θα σου πω με επιχειρήματα όλα αυτά που ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σάντος…
Καταρχήν επειδή θα υπάρξουν «καλοθελητές» να πιαστούν και να με χαρακτηρίσουν ως αιρετικό , θεωρώ σκόπιμο να υπογραμμίσω την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη μου στα πρόσωπα των Ζήση Βρύζα και Θόδωρου Ζαγοράκη.
Από εκεί και πέρα , η επιλογή του Σάντος την θεώρησα και την θεωρώ από την πρώτη στιγμή ΛΑΘΟΣ, αλλά ποτέ δεν τον χλεύαζα, αλλά τον αποδεχόμουν ως προπονητή του ΠΑΟΚ και όχι ως Φερνάντο Σάντος.
Επειδή ακούγονται και λέγονται πολλά, θα ήθελα να τονίσω πως αντικειμενικά η αλλαγή προπονητών σαν τα πουκάμισα μόνο υγιές δεν είναι για μια ομάδα που θέλει να λέει ότι κινείται σε σοβαρά επαγγελματικά μονοπάτια.
Ο Σάντος, όταν ήρθε πέρσι, αυτός και το προπονητικό του team υπέγραψε ένα συμβόλαιο, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ενός ΠΑΟΚ που ήταν είναι ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ….Ειδικά πέρσι που κυνηγούσαμε τα ευρώ με το πιστόλι, είχαμε τον προπονητή ίσως τον πιο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ από κάθε άλλον στο ποδοσφαιρικό τμήμα…..
Σε όλους τους οργανισμούς που σέβονται τον ευατό τους και θέλουν επιτυχία ο καλύτερος πάντα και ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο επικεφαλής. Ο επικεφαλής είναι αυτός που ξέρει τους στόχους και έχει σχέδιο και ικανοτητες να το επιτύχει. Για αυτό και πληρώνεται καλύτερα. Ο Σάντος συγκεκριμένα είναι έμπειρος προπονητής που ο Ζαγοράκης έχοντας ίδια άποψη έχει ποδοσφαιρικό σχέδιο και ικανότητες να το επιτύχει. Για αυτό και προσλήφθηκε.
Το αντιπαρέρχομαι αυτό όμως και στέκομαι στην περσινή χρονιά η οποία ήταν άκρως αποτυχημένη και αποκαρδιωτική…ο Σάντος κάθισε πάνω στο τριετές πλάνο το οποίο προέβλεπε να ΠΕΤΑΞΕΙ μια ολόκληρη χρονιά, χωρίς να κερδίσουμε τίποτα…Ολοι περιμεναν μια αγωνιστική αξιοπρέπεια , μάταια όμως…..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, αλλά αντί αυτού κατηγορούσε τους παίχτες του με ατυχείς χαρακτηρισμούς….ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, με τον Κλάους να τον αποστομώνει στην τελευταία αγωνιστική με την Λάρισα, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της νοοτροπίας του…..
Η προηγούμενη χρονιά και η ωφέλειά της φαίνεται από τα φετινά αποτελέσματα. Ο Σάντος μίλησε την γλώσσα της αλήθειας (άσχετα αν δεν είμαστε έτοιμοι να την ακούσουμε), δεν λαίκησε και έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο προσλήφθηκε. Έκανε σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός μάλιστα έγινε στα πλαίσια της εξυγίανσης με απόλυτη επιτυχία. Και αυτό κρίνεται πάλι από το αποτέλεσμα αφού τα οικονομικά πήγαν άριστα.
Όσο αφορά την ανάδειξη παιχτών από ότι φαίνεται στην πράξη δεν υπήρχε κανείς να αναδείξει περισσότερο από ότι το έκανε. Όσο αφορά την αποστόμωση στην Λάρισα, λυπάμαι αλλά μόνο σε εσένα φαίνεται έτσι γιατί έτσι θέλεις να το δεις. Εγώ λέω ότι του έδωσε ευκαιρία όπως το έκανε λίγο παραπάνω φέτος. Τα βήματα που κάνει ο παίχτης είναι καλά αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς να βασιστεί επάνω του ως βασικό επιθετικό του ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Έχει δρόμο ακόμα και πιστεύω ότι ο Σάντος και το ξέρει και τον θέλει.
Η ηττοπάθειά του, ο συντηρητισμός του, η έλλειψη πάθους, η έλλειψη διορατικότητας τον χαρακτήριζαν και τον χαρακτηρίζουν, φτιάχνοντας έναν ΠΑΟΚ στα πρότυπα του Ρεχάγκελ, να παίζει αντιποδόσφαιρο, και σε κάθε «ραντεβού» με την ιστορία να μένει στα ρηχά…αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, ειδικά στα ντέρμπι….
Η ηττοπάθεια έχει μεταφραστεί στις περισσότερες νίκες τα τελευταία 20 χρόνια. Ο συντηρητισμός που όντως υπάρχει είναι αποτέλεσμα της αυτογνωσίας για την διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους μας. Η έλλειψη πάθους είναι δικό σου συμπέρασμα. Οι υπόλοιποι βλέπουμε την παθιασμένη ομάδα στην Ελλάδα και την καλύτερη οικογένεια. Η έλλειψη διορατικότητας φαίνεται από το ότι έχει πει και ότι λέει αποδεικνύεται αυτόματα λίγο καιρό μετά. Παράδειγμα ότι δεν είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα. Φάνηκε σε όλα τα δύσκολα ματς αυτό. Όσο αφορά τα πρότυπα Ρεχάγκελ δεν βλέπω να μοιάζουν πολύ αλλά και αν έμοιαζαν δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αρνητικό αυτό. Μεγάλη κούπα θυμάμαι να σηκώνει ο παπούς. Όσο αφορά το αντιποδόσφαιρο φαίνεται ότι όλοι οι άλλοι παίζουν σαν την Άρσεναλ και εγώ δεν το έχω καταλάβει.
Μία χρονιά σαν την φετινή, ο στόχος του ΟΥΕΦΑ ήταν και είναι αυτονόητος, μιας και οι μεταγραφές- η επιτυχία των οποίων πιστώνεται στον Βρύζα και ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ( με εξαίρεση ΜΟΝΟ , Βιερίνια και Λίνο) – από μόνες τους ανέβασαν τον πήχη ψηλά…. Θα ήταν αδιανόητο ένας ΠΑΟΚ με αυτό το υλικό να μην βγει ΟΥΕΦΑ….ειδικά όταν οι συγκυρίες έφεραν μέχρι τώρα τον βάζελο και την κλαψιάρα44 να είναι τόσο χάλια που έμειναν από νωρίς πίσω βαθμολογικά…Δεν είμαι όμως ισοπεδωτικός … όντως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα δεύτερος, όντως είναι πιο σοβαρός από πέρσι, όμως ΠΙΣΤΕΥΩ 100% ότι οι εμμονές του Σάντος μας στέρησαν το δικαίωμα να πιστέψουμε στο κάτι περισσότερο…στο κάτι διαφορετικό…δεν θα γίνω μάντης κακών, όμως αισθάνομαι ότι δεν θα αποφύγουμε την 4Η θέση….
Το παραπάνω είναι το χειρότερο από όσα γράφεις και το μεγαλύτερο εμπαθές ψέμα. Όλοι μα όλοι οι παίχτες που ήρθαν είναι βάση του σχεδιασμού του προπονητή και δουλειά του τεχνικού διευθυντή. Ο προπονητής είπε παράδειγμα ότι θέλει νταμάρι σέντερ φορ μα τα τάδε χαρακτηριστικά. Ο προπονητής είπε ότι θέλει αριστερό κοντρολαρισμένο χαφ και πήραμε Σορλέν. Ο προπονητής ζήτησε επιθετικό μπακ και πήραμε Λίνο όταν οι υπόλοιποι μιλούσαμε για εξτρέμ. Όσο αφορά το ΠΟΚ τα έγραψα παραπάνω σε άλλο ποστ. Και μόνο που είμαστε μαζί τους όλο το πρωτάθλημα συνηστά τεράστια επιτυχία και αυτήν την πιστώνετε και ο Σάντος. Όσο αφορά τις μαντεψιές σου ελπίζω να μην είναι και ευχές γιατί πολλοί ΠΑΟΚτσήδες έπεσαν στην παγίδα όταν έβαλαν τον εγωισμό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ
Θεωρώ ως όνειρο θερινής νυχτός την υποστήριξη του πλάνου Σάντος ότι του χρόνου θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα…όχι με τον Σάντος…
Ήδη φέτος κάνουμε πρωταθλητισμό όταν δεν το έχουμε ξανακάνει τα τελευταία 25. Θα μπορούσαμε να είμαστε και λίγο παραπάνω αλλά νομίζω ότι είχαμε πολλά προβλήματα
Δεν διαχειρίζεται σωστά το υλικό το υπάρχων και ούτε αναμένω να το κάνει στην συνέχεια του πρωταθλήματος και των Play off…
Μάλλον πλάκα κάνεις ότι δεν διαχειρίζεται καλά το υλικό της ομάδας. Ο τέταρτος σέντερ φορ έχει τρία γκολ, ο τρίτος τρία, ο δέυτερος επτά, ο πρώτος επτά. Όλοι οι παίχτες έχουν πολλές συμμετοχές και θεωρούν ευατό βασικό και έχουν προσφέρει σχεδόν τα μέγιστα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θεωρείς καλή διαχείριση υλικού.
Όλοι λοιπόν θα κριθούν εν τέλει εκ του αποτελέσματος και εύχομαι να διαψευστώ.
Αν σεβόμαστε τον ευατό μας δεν κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα. Κρίνουμε και από τον δρόμο που διανύσαμε. Είναι άλλο να πάς Ουέφα πέμπτος με 42 βαθμούς και άλλο τέταρτος με 60 βαθμούς και λίγους διαφορά από τον πρώτο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Άβυσος τα χωρίζουν
Δεν θα πω περισσότερα , διότι δεν είμαι κανένας γκουρού του ποδοσφαίρου παρά ένας φίλαθλος-οπαδός του ΠΑΟΚ που δεν θα σταματήσω να λέω την άποψη μου, όσο αντίθετη και να είναι από την πλειοψηφία των απόψεων των υπολοίπων φίλων…
Αυτό έλειπε να μην λέμε την άποψή μας στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι να είμαστε αδερφέ και λίγο ανοιχτόμυαλοι. Την φάτσα του και εγώ δεν την γουστάρω όπως γούσταρα του Άγγελου ή του Μπάγεβιτς αλλά δεν μπορώ να μην βλέπω τα αποτελέσματα της δουλειάς του και την ποιότητά του
Είναι ανεπίτρεπτο όμως να χαρακτηρίζεις τον στυλ της αποτύπωσης της άποψης μου Slade, διότι αν δεν σου αρέσει απλά μην με διαβάζεις…πάει επί προσωπικού του θέμα και νομίζω ότι δεν με ξέρεις για να με κρίνεις.
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Επειδή αδερφέ Mιθριο είμαι και εγώ καθαρόαιμος Πόντιος αλλά εδώ και χρόνια την παλεύω θα ήθελα να σου πω ότι η ισοπεδωτική λογική σου με υποτιθέμενα επιχειρήματα κάνουν καλό μόνο όταν αποδεικνύεις ότι έχεις ανοιχτό μυαλό, δεν ξεχνάς το παρελθόν και δεν κολλάς σε ιδέες που εσύ θεωρείς σωστές. Επέτρεψε μου λοιπόν να σου πω δύο τρία πράγματα.
Περα του οτι συμφωνω με τον Tad, να προσθεσω στο "δεν ανεδειξε παιχτες" τον φετινο Μαλεζα με βελτιωση 200% καθως και οτι η Πορτο (ναι η γνωστη του ch l) του εμπιστευτηκε εναν ταλαντουχο παιχτη της για να τον αναδειξει...
Το ειχε κανει και παλια αυτο η Πορτο και βγηκε πολυ κερδισμενη (Αλβες, Ασουνσαο)
Το ειχε κανει και παλια αυτο η Πορτο και βγηκε πολυ κερδισμενη (Αλβες, Ασουνσαο)
Ένταξη tad, αν μιλήσω στο ίδιο ύφος με εσένα θα γίνει κόλαση το forum...δεν πειράζει, εύχομαι για το καλό του ΠΑΟΚ να είμαι λάθος...
Συνεχίζεται το επί προσωπικού θέμα, αλλά αποκλείεται να σου απαντήσω, ατυχής ο υπαινιγμός σου για την καταγωγή μου....δεν έχω να πω τίποτα άλλο...λυπάμαι πάρα πολύ....
Συνεχίζεται το επί προσωπικού θέμα, αλλά αποκλείεται να σου απαντήσω, ατυχής ο υπαινιγμός σου για την καταγωγή μου....δεν έχω να πω τίποτα άλλο...λυπάμαι πάρα πολύ....
Αδερφέ Μίθριο μάλλον ξανακάνεις πλακα.
Είπαμε εμείς οι Πόντιοι είμαστε παρεξηγιάρηδες αλλά να πω εγώ ένας καθαρόαιμος πόντιος κάτι για την καταγωγή ποιου ?
Κάνεις κριτική και σου ανταπαντώ στα επιχειρήματά σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγραψα επί προσωπικού.
Αν έγραψα κάτι το παίρνω πίσω αλλά δεν νομίζω.
Ελπίζω η κουβέντα να είναι επικοδομητική.
Είπαμε εμείς οι Πόντιοι είμαστε παρεξηγιάρηδες αλλά να πω εγώ ένας καθαρόαιμος πόντιος κάτι για την καταγωγή ποιου ?
Κάνεις κριτική και σου ανταπαντώ στα επιχειρήματά σου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγραψα επί προσωπικού.
Αν έγραψα κάτι το παίρνω πίσω αλλά δεν νομίζω.
Ελπίζω η κουβέντα να είναι επικοδομητική.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Διαβάστε πάλι το πόστ του Πλάτωνα και ηρεμήστε βρε παιδιά. Είναι κρίμα να τσακωνόμαστε. Αντίθετα, είναι υγιές να διαφωνούμε εποικοδομητικά.
Και για να μην λέτε ότι το παίζω ισορροπιστής θα πάρω πάλι θέση. Πιστεύω στον Σάντος.
Από εκεί και πέρα κάθε μα κάθε άποψη την βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Τα γραπτά μένουν και μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιός είχε δίκιο και ποιος όχι. Δηλαδή θέλετε κάποιοι να γράφονται μόνο απόψεις που συμφωνούν μαζί σας; Μα τούτος ο κόσμος πρόκοψε (;) μέσα απο τις παραγωγικές διαφωνίες και αμφισβητήσεις.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΕ!
Και για να μην λέτε ότι το παίζω ισορροπιστής θα πάρω πάλι θέση. Πιστεύω στον Σάντος.
Από εκεί και πέρα κάθε μα κάθε άποψη την βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Τα γραπτά μένουν και μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιός είχε δίκιο και ποιος όχι. Δηλαδή θέλετε κάποιοι να γράφονται μόνο απόψεις που συμφωνούν μαζί σας; Μα τούτος ο κόσμος πρόκοψε (;) μέσα απο τις παραγωγικές διαφωνίες και αμφισβητήσεις.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΕ!
Καλό είναι στις αντίθετες απόψεις να ακούμε είτε σωστά επιχειρήματα είτε προτεινόμενες λύσεις.
Αλλιώς φαίνετε σαν κατηγορία λασπολογία η αντίθετη άποψη.
Αλλιώς φαίνετε σαν κατηγορία λασπολογία η αντίθετη άποψη.
Βασικά εγώ αν ποτέ φύγει ο Σαντος, θα ήθεά ένα προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας. Γιατί απο ROFL Fringer και λοιπα - κατάλοιπα χορτάσαμε...mi8rio έγραψε:Δεν μπορώ να σου απαντήσω, διότι δεν γνωρίζω τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας αυτην την στιγμή..
Σιγουρα όμως θα διάλεγα έναν ξένο σε εθνικότητα με μία προτίμηση σε Ολλανδό (λόγω σχολής ποδοσφαίρου). Αλλά ότι και να σου πώ είναι υποθέσεις και άλλου δουλειά.....
Αλλα γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καλύτερος του Σαντος, που να μπορεί να έρθει καποια στιγμή, υπάρχει...?
Γι' αυτό και απευχομαι το να αποτύχει ο Σαντος.
Που δε το νομίζω αλλα ελλάδα είσαι...
αφου ξερεις οτι εμεις οι ποντιοι ειμαστε μυστηρια ρατσα φιλοτιμοι μεχριmi8rio έγραψε:Ένταξη tad, αν μιλήσω στο ίδιο ύφος με εσένα θα γίνει κόλαση το forum...δεν πειράζει, εύχομαι για το καλό του ΠΑΟΚ να είμαι λάθος...
αηδιας εκτος αν καταλαβουμε οτι καποιος δεν μας φερετε σωστα μπορουμε
να κανουμε απιστευτα πραγματα......ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ
.......
-
gate4mitsos
Αναστασιαδης???eleos έγραψε:Αλλα γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καλύτερος του Σαντος, που να μπορεί να έρθει καποια στιγμή, υπάρχει...?
mi8rio έγραψε:Slade έγραψε:
Ενοειται οτι δεν μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη κ οτι πρεπει να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις ωστε να γινεται συζητηση ομως η συζητηση κ η κριτικη προς τον προπονητη θεωρω οτι πρεπει να γινεται με επιχειρηματα, προτασεις κ αναλυσεις κ οχι με ειρωνικα αστειακια κ αφορισμους.
Προφανώς θα αστειεύεσαι…ή δεν με καταλαβαίνεις…..ή θες να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις…..
Ας πώ λοιπόν τα αυτονόητα….
Δεν χαρακτηρίζω τον Σαντος ως γκόμενα…..αποτύπωσα αστειευόμενος και παραλλήλισα την κατάσταση και τη σχέση ΠΑΟΚ-Σάντος με την σχέση ενός άνδρα με μια γκόμενα…ή ακόμα ακόμα την σχέση μιας γυναίκας με έναν γκόμενο…μετά λοιπόν από αυτό το τόσο δυσνόητο για εσένα , θα σου πω με επιχειρήματα όλα αυτά που ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σάντος…
Καταρχήν επειδή θα υπάρξουν «καλοθελητές» να πιαστούν και να με χαρακτηρίσουν ως αιρετικό , θεωρώ σκόπιμο να υπογραμμίσω την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη μου στα πρόσωπα των Ζήση Βρύζα και Θόδωρου Ζαγοράκη.
Ο Σαντος ειναι προσωπικη επιλογη του Ζαγορακη και ειναι οξυμορο να λες οτι "θεωρώ σκόπιμο να υπογραμμίσω την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη μου στα πρόσωπο του Θόδωρου Ζαγοράκη" αλλα να μην στηριζεις την επιλογη του Ζαγορακη στο θεμα του προπονητη.
Από εκεί και πέρα , η επιλογή του Σάντος την θεώρησα και την θεωρώ από την πρώτη στιγμή ΛΑΘΟΣ, αλλά ποτέ δεν τον χλεύαζα, αλλά τον αποδεχόμουν ως προπονητή του ΠΑΟΚ και όχι ως Φερνάντο Σάντος.
Επειδή ακούγονται και λέγονται πολλά, θα ήθελα να τονίσω πως αντικειμενικά η αλλαγή προπονητών σαν τα πουκάμισα μόνο υγιές δεν είναι για μια ομάδα που θέλει να λέει ότι κινείται σε σοβαρά επαγγελματικά μονοπάτια.
Ο Σάντος, όταν ήρθε πέρσι, αυτός και το προπονητικό του team υπέγραψε ένα συμβόλαιο, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ενός ΠΑΟΚ που ήταν είναι ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ….Ειδικά πέρσι που κυνηγούσαμε τα ευρώ με το πιστόλι, είχαμε τον προπονητή ίσως τον πιο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ από κάθε άλλον στο ποδοσφαιρικό τμήμα…..
Ο Σαντος κ οι συνεργατες του εχουν ενα συγκεκριμενο κασε το οποιο κυμενεται γυρω στο 1 εκ ευρο , ηταν καθαρα προσωπικη επιλογη του Ζαγορακη να κανει την συγκεκριμενη προταση στον Σαντος. Συμφωνα με το σκεπτικο σου αν καποιος φταιει στο θεμα αυτο ειναι ο Ζαγορακης κ οχι ο Σαντος.
Το αντιπαρέρχομαι αυτό όμως και στέκομαι στην περσινή χρονιά η οποία ήταν άκρως αποτυχημένη και αποκαρδιωτική…ο Σάντος κάθισε πάνω στο τριετές πλάνο το οποίο προέβλεπε να ΠΕΤΑΞΕΙ μια ολόκληρη χρονιά, χωρίς να κερδίσουμε τίποτα…Ολοι περιμεναν μια αγωνιστική αξιοπρέπεια , μάταια όμως…..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, αλλά αντί αυτού κατηγορούσε τους παίχτες του με ατυχείς χαρακτηρισμούς….ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ, με τον Κλάους να τον αποστομώνει στην τελευταία αγωνιστική με την Λάρισα, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της νοοτροπίας του…..
Διαφωνω 100% , η περσινη χρονια ηταν μια χρονια που ξεκινησε με ερασιτεχνικο αγωνιστικο σχεδιασμο.Μαλλον θα πρεπει να σου θυμισω οτι την περσινη χρονια η ομαδα ειχε στο ροστερ παιχτες σαν τον Σαλμον τον , Μπαιανο , τον Μουμιν ,τον Χαραλαμπους ,τον Κνολ , τον 35αρη Βρυζα κτλ. Αυτο που εκανε ο Σαντος ηταν ενα τεραστιο ξεσκαρταρισμα στο υλικο της ομαδας (το οποιο συνεχιζεται κ φετος) που υπο αλλες συνθηκες θα χρειαζοταν ισως κ μια 3ετια για να γινει.Μιλησε ξεκαθαρα κ ειπε οτι με τους παιχτες που ειχε η ομαδα δεν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι σοβαρο στο μελλον.
Λες επισης οτι δεν ανεδειξε κανεναν παιχτη , ο Μαλεζας δηλαδη που περυσι ηταν παιχτης επιπεδου β' εθνικης κ σημερα ειναι ενα πολυ καλο σεντερ μπακ με τρομερη βελτιωση δεν ειναι παιχτης που ανεδειξε ο Σαντος??? Οι Αθανασιαδης κ Γεωργιου μονοι τους ανεβηκαν στη 1η ομαδα???
Η ηττοπάθειά του, ο συντηρητισμός του, η έλλειψη πάθους, η έλλειψη διορατικότητας τον χαρακτήριζαν και τον χαρακτηρίζουν, φτιάχνοντας έναν ΠΑΟΚ στα πρότυπα του Ρεχάγκελ, να παίζει αντιποδόσφαιρο, και σε κάθε «ραντεβού» με την ιστορία να μένει στα ρηχά…αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, ειδικά στα ντέρμπι….
Τον χαρακτηριζεις ηττοπαθη.Για θυμισε μου την τελευταια φορα που ο ΠΑΟΚ ειχε κανει περισσοτερες νικες στο πρωταθλημα απ οσες εχει φετος ???
Τον λες συντηριτικο κ τον παρομοιαζεις με τον Ρεχαγκελ , μηπως καλυτερα να ψαξεις κ να βρεις τι πορειες , τι τιτλους κ με τι ομαδες τους εχει κερδισει στην καριερα του ο "συντηρητικος" Ρεχαγκελ ??
Οσο για την ελλειψη παθους κ την ελλειψη διορατικοτητας απλα ελπιζω να κανεις πλακα.
Μία χρονιά σαν την φετινή, ο στόχος του ΟΥΕΦΑ ήταν και είναι αυτονόητος, μιας και οι μεταγραφές- η επιτυχία των οποίων πιστώνεται στον Βρύζα και ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ( με εξαίρεση ΜΟΝΟ , Βιερίνια και Λίνο) – από μόνες τους ανέβασαν τον πήχη ψηλά…. Θα ήταν αδιανόητο ένας ΠΑΟΚ με αυτό το υλικό να μην βγει ΟΥΕΦΑ….ειδικά όταν οι συγκυρίες έφεραν μέχρι τώρα τον βάζελο και την κλαψιάρα44 να είναι τόσο χάλια που έμειναν από νωρίς πίσω βαθμολογικά…Δεν είμαι όμως ισοπεδωτικός … όντως ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα δεύτερος, όντως είναι πιο σοβαρός από πέρσι, όμως ΠΙΣΤΕΥΩ 100% ότι οι εμμονές του Σάντος μας στέρησαν το δικαίωμα να πιστέψουμε στο κάτι περισσότερο…στο κάτι διαφορετικό…δεν θα γίνω μάντης κακών, όμως αισθάνομαι ότι δεν θα αποφύγουμε την 4Η θέση….
Οι μεταγραφες εγιναν με τον εξης τροπο , ο Σαντος ζητουσε παιχτες σε συγκεκριμενες θεσεις, ο Βρυζας εκανε το σκαουτινγκ και μαζι επελεγαν εαν θα αποκτησουν η οχι καποιον παιχτη με το τελικο ΟΚ να ερχεται παντα απ τον Ζαγορακη.
Επισης ο φετινος στοχος στο πρωταθλημα ηταν η εισοδος στα playoff κ η εξοδος στο UEFA, στοχος που επιτευχθηκε ευκολα.
Το δικαιωμα για κατι παραπανω δεν μας το στερησαν οι εμμονες του Σαντος μας το στερησαν οι εμμονες του "θειου σωκρατη" .
Θεωρώ ως όνειρο θερινής νυχτός την υποστήριξη του πλάνου Σάντος ότι του χρόνου θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα…όχι με τον Σάντος…
Αλλα με ποιον??? Υπαρχει καποια εναλλακτικη λυση? Εχεις να προτεινεις καποιον ικανοτερο ?
Δεν διαχειρίζεται σωστά το υλικό το υπάρχων και ούτε αναμένω να το κάνει στην συνέχεια του πρωταθλήματος και των Play off…
Για εξηγησε μου δηλαδη με τοσους τραυματισμους κ απουσιες πως πιστευεις οτι θα μπορουσε καποιος να διαχειριστει καλυτερα το υπαρχον υλικο??
Άαααααναααα γιασουυυυυ...gate4mitsos έγραψε:Αναστασιαδης???eleos έγραψε:Αλλα γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καλύτερος του Σαντος, που να μπορεί να έρθει καποια στιγμή, υπάρχει...?![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί πολύ λίγοι κύπριοι μαζευτικαν στην ομάδα ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!
-
gate4mitsos
E
Φιλε Μιθριο σεβαστη η αποψη σου , πολυ τους γουσταρω αυτους που δεν φοβουντε να κραξουν , αλλα εχουν και τα @@ οταν ολα δειξουν οτι τσαμπα εκραζαν να βγουν και να το πααδεχοντε...
Για εμενα ο σαντος ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη με τα τωρινα δεδομενα. αν ειχαμε αλλα 20 εκ € στα @@ ο σαντος αλλα για τωρα που αν δουμε 2ευρω σκυβουμε και το μαζευουμε , ο Σαντος αποτελει την καλυτερη δυνατη επιλογη...
Μπορει να σου κανει ομαδα που να χτυπαει τριαδα μεσα σε ενα χρονο με το 1/3 του μπατζετ που εχουν ολοι οι αλλοι...
Για αυτο και μονο του βγαζω το καπελο...
Και μπαλα ξερει , και κονε εχει...
Θελουμε κατι αλλο αυτη την εποχη???
Δλδ τα σκουλικα με τον Ντουσαν τι εκαναν???
Και με πολυ καλυτερο υλικο απο το δικο μας???
Ουτε 4οι δεν βγηκαν...
Οταν κανουμε λοιπον κριτικη καλο θα ηταν και να δεινουμε παραδειγματα για στιρηξουμε τα επιχειρηματα μας...
Για εμενα ο σαντος ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη με τα τωρινα δεδομενα. αν ειχαμε αλλα 20 εκ € στα @@ ο σαντος αλλα για τωρα που αν δουμε 2ευρω σκυβουμε και το μαζευουμε , ο Σαντος αποτελει την καλυτερη δυνατη επιλογη...
Μπορει να σου κανει ομαδα που να χτυπαει τριαδα μεσα σε ενα χρονο με το 1/3 του μπατζετ που εχουν ολοι οι αλλοι...
Για αυτο και μονο του βγαζω το καπελο...
Και μπαλα ξερει , και κονε εχει...
Θελουμε κατι αλλο αυτη την εποχη???
Δλδ τα σκουλικα με τον Ντουσαν τι εκαναν???
Και με πολυ καλυτερο υλικο απο το δικο μας???
Ουτε 4οι δεν βγηκαν...
Οταν κανουμε λοιπον κριτικη καλο θα ηταν και να δεινουμε παραδειγματα για στιρηξουμε τα επιχειρηματα μας...