Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δηλαδή αν κανείς παίκτης τρώει χτύπημα, έχει το δικαίωμα να πάει στο νοσοκομείο και να μην εξεταστεί από τους γιατρούς;
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

paoki_ έγραψε:Αυτη η αντιδραση των γαυρων αλλα και των οπαδων τους σε αυτο που εγινε σμρ ειναι καθρεφτης της ελληνικης κοινωνιας των τελευταιων χρονων. Σε μια πραγματικα γιορτη του ποδοσφαιρου, σε ενα γεματο γηπεδο χωρις ουτε ενα πυρσο, με ολη την ελλαδα να παρακολουθει το θεαμα και να περιμενει να δει ενα ωραιο ματς, πεφτει μια κορδελα και διακοπτεται το παιχνιδι. Υπαρχει αραγε ντερμπι σε ολο τον πλανητη που δεν πεφτουν κορδελες μεσα στο γηπεδο? Υπαρχουν πλανα απο αλλους αθλητες και προπονητες που τους πετυχαίνει κορδελα και πεφτουν νοκ αουτ σαν να τους χτυπησε ο Κονορ μακ γκρεγκορ? Βυθιζουν διχως τσιπα το ελληνικο ποδοσφαιρο στην ανυποληψια και την εσωστρεφεια. Ειναι και αυτοι ανθρωποι που κυκλοφορουν γυρω μας, με τετοια λογικη και ηθικη. Τους ανεχομαστε επι σειρα ετων, εχουμε φτασει ως κοινωνια να μας κανουν και κουμαντο. Σε καμια φυσιολογικη χωρα με ενα Α επιπεδο παιδειας δεν θα συζητιόταν καν για το πιανου υπαιτιότητα ηταν το σημερινο φιασκο. Το πεταγμα της κορδελας ειναι κομματι του ποδοσφαιρου. Οποιοσδηποτε δικαστικος πραγματογνωμονας μπορει με ενα απλο πειραμα να υπολογισει τις πιθανοτητες τραυματισμου απο ρηψη κορδελας απο τα 60 μετρα και πιθανολογω οτι οι πιθανοτητες τραυματισμου ειναι ιδιες με το να να πνιγει καποιος επειδη τον πιτσιλας με ενα λαστιχο απο τα 30 μετρα. Ειναι ΑΣΤΕΙΟ, ΘΛΙΒΕΡΟ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και δυστυχως συμβαινει εδω περα, στον γ***μενο τοπο που γεννηθηκα, σε μια περιεργη δυστοπια που μου θυμίζει Γκοθαμ σιτυ.
Η απογοητευση μου οχι για τον ΠΑΟΚ, αλλα γοα τον τροπο που η κοινωνια μας αντιμετωπιζει τετοια περιστατικα ειναι ανεπανορθοτη.. Ευχομαι οταν θα ξαναγυρισω πισω απο τις σπουδες μου, τις οποιες ξεκινησα εδω περα και αναγκαστικα λογω των παραπανω θα συνεχισω στο εξωτερικο, να εχουν αλλαξει τα πραγματα και να εχω γυρω μου ανθρωπους που η λογικη τους θα μπορει τουλαχοστον να ξεχωρισει τι ειναι σωστο και τι οχι. Ανεξαρτητως φανελας, θρησκειας κλπ. Αν και νομιζω απεχουμε γυρω στα 100 χρονια απο μια τετοια κατασταση.
Σορρυ αν ειμαι οφ τοπικ, αλλα αν δεν τα εγραφα καπου θα εσκαγα.
+++++++
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:68 σελίδες γεμίσαμε.
μεχρι να κλεισει το φ.α. θα πιασουμε τις 500 μου φαινεται, ετοιμαστειτε για volume II
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

panta έγραψε:Την ανάρτηση του Κρέσπο την είδατε;
Για πες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΒΙΕΙΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:επειδη τα νευρα μας δεν ειναι πολυ καλα οποιος γραφει για τραυματισμο της ισπανιδας σουλτανας ή για τον κοσμο καλο ειναι να μπαναρεται αμεσα μαζι με τα ποστ του...

για να μην πω καμια χοντραδα...αντε με τον καθε πικραμενο
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Mattias_g4 έγραψε:Δηλαδή φταίνε οι ..χέστες και όχι οι ψεύτες, Ωραίος. Όταν, λοιπόν, θα κληθείς να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις στην επαγγελματική σου πορεία που ενδέχεται να κοστίσουν ζωές, καλό θα είναι να το παίξεις κι εσύ χέστης για να μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου. Τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, με τα καλά τους και τα κακά τους, τα ξέρεις επιδερμικά και από έξω, όσο και εμείς οι υπόλοιποι για τα έργα και τους μηχανικούς. Πολύ φιλικά στο λέω.

Σόρρυ μοντς για το οφ τόπικ, δεν θα ξαναγίνει.
Αδερφέ αν ο Γιατρός είναι κάποιας ηλικίας και έχει κάποια εμπειρία σου λέει μια χαρά είσαι φύγε μου έχει συμβεί και σε μένα και σε πολλούς άλλους... Μη το παίζεις έξυπνος... όπως και στους Μηχανικούς ένα νέο παιδί δεν έχει την ίδια εμπειρία να πάρει αποφάσεις με έναν έμπειρο μηχανικό... Δεν κατηγορώ τα νέα παιδιά και εγώ νεος είμαι...[/quote]

Εγινε μηχανικέ μου. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, έξυπνοι και μη.

Τώρα, στο συγκεκριμένο συμβάν, προφανώς πήγαν στο ιδιωτικό γιατί στο δημόσιο κανένας γιατρός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έδινε μαγνητική χωρίς αναφερόμενη ισχυρή εξωτερική κάκωση στο κρανίο και αντικειμενικά ευρήματα από την κλινική εξέταση. Στο ιδιωτικό μπορεί να του κάνουν και κολονοσκόπηση, ιδίως αν πέσει τηλέφωνο από ψηλά. Οσο πιο πολλές εξετάσεις τόσο καλύτερα για την υπερασπιστική γραμμή του γαύρου. Στο δημόσιο πιθανότατα να τον έδιωχναν άμεσα.

Τέλος πάντων, νομίζω πως το παιχνίδι θα είναι μια άσκηση δύναμης και εξουσίας του Ιβάν με το χοντρό στην ΕΠΟ και τα παρακλάδια της. Δεν αποκλείω ορισμό του ματς για άλλη ημερομηνία χωρίς τιμωρία, δεν ξέρω βέβαια αν προβλέπεται από κάποιο κανονισμό/
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Οτι και να κανουμε ,ειτε καθαρισουμε την Επο ειτε γινουμε παρθεναγωγειο ,ειτε φτιαξουμε ομαδα που κερδιζει και διαιτητες ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.Θα βρουνε τροπο.Σταματηστε να ζειτε με ψευδαισθησεις και να ριχνετε το φτιξιμο στο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε:επειδη τα νευρα μας δεν ειναι πολυ καλα οποιος γραφει για τραυματισμο της ισπανιδας σουλτανας ή για τον κοσμο καλο ειναι να μπαναρεται αμεσα μαζι με τα ποστ του...

για να μην πω καμια χοντραδα...αντε με τον καθε πικραμενο
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
kos

Δημοσίευση από kos »

aspromaura ioannina έγραψε: 6. Ο πουστογαυρος προπονητης επισκεπτεται δημοσιο νοσοκομειο, οπου συμφνωα με τις πληροφοριες, η γνωματευση βγαινει καθαρη.
αυτο απο που προκυπτει? γιατι αν πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο οτι και να πει το διαβαλκανικο δεν μετραει.
η γνωματευση ειναι γνωματευση σου αρεσει δεν σου αρεσει...

επισης σε αυτο το μαμημενο διαβαλκανικο ο ΠΑΟΚ δινει λεφτα για εξετασεις κτλ? γιατι οσο ψυχραιμα και να το δεις η κλινικη ειναι μεχρι και συνενοχη στο στησιμο που φαγαμε...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

πληροφορια δημοσιογραφου που δεν ειναι επισημη προφανως, ο γιατρος του αγωνα εξετασε τον γκαρσια, ενημερωσε τον ρεφερι για ασημαντη αμυχη στο χειλος και ο ολυμπιακος αποφασισε να φυγει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να πάνε τους παίκτες σε ξενοδοχείο και να παίξουν 5 το πρωί.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Fawkes έγραψε:
panta έγραψε:Την ανάρτηση του Κρέσπο την είδατε;
Για πες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να τη βαλω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

Η δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ με το συγκεκριμένο στόχο, φαίνεται πως ζουν με ψευδαισθήσεις, ψευδαισθήσεις στην επικοινωνία, ψευδαισθήσεις τραυματισμών, απειλών… Είναι προκλητικοί από την πρώτη στιγμή, δεν σεβάστηκαν ούτε 30.000 κόσμο, δεν σεβάστηκαν τίποτα όπως κάνουν τόσα χρόνια.

Βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μη γίνει το παιχνίδι. Κρίνονται όλοι. Φωνάξαμε πολύ για τη γύμνια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Το μόνο που ήρθαν να κάνουν είναι να ουρλιάζουν. Δεν συνεργάστηκαν με το γιατρό του αγώνα. Κάναμε μεγάλο αγώνα και ιδιαίτερα ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί με μία φαντασίωση να κερδίσει κάτι από αυτό που τον περιμένει αλλά δεν μπορεί εσαεί».
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αλλος στην θεση του Γκαρσια θα γελουσε, is this all you've got?? γατακια. Αλλα ελα που ειναι προπονητης στον γαυρο, του ειπανε θα κανεις αυτο θα πεις εκεινο, και τα υπολοιπα αστα επανω μας. Και καθομαστε εμεις μ@λακες και βλεπουμε το θεατρο, και οχι καποια καλη παρασταση, αλλα μια παρωδια. Ρε ποδοσφαιρο βαλαμε να δουμε, οχι θεατρο. Καλα τα φωναζε ο Βιερινια, αυτοι τοοοοσα κανουνε στο καραισκακη και εμεις καθομαστε και παιξουμε, δεν φευγουμε, τι ειναι αυτο;;; Τελος, το παιχνιδι δεν εγινε επειδη εφυγε ο γαυρος, να τιμωρηθει με οτι προβλεπει ο νομος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”