Διασταύρωση Καραγκούνη με Lazar ο καψερός.cellophan έγραψε:
Μεταγραφές Χειμώνα II
- Ekatnetworkltd
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Ρε εσείς μήπως πάρουμε και κουρμέλης(αμυντικογενής) και Μουλέν (επιθετικογενής) πακέτο ;λέω εγώ τώρα....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
simba εγώ από φόρουμ της Αεκ τα είχα δει. Τώρα κάποιοι παίκτες μπορεί να ανανεώσανε, αλλά τα νούμερα που έβαλες πάλι σούπερ είναι. Αναλογίσου πόσα θα έδινε αντίστοιχα ο Ιβάν για τους ίδιους.
Σιγά μη δίνει πάνω από 100Κ σε Γαλανόπουλο. Θέλω πηγή να μου παραθέσεις. το simba δεν είναι πηγή. Αλλά πάλι Γαλανάπουλος είναι τοπ ταλέντο και βασικότατος με την αξία του.
Σιγά μη δίνει πάνω από 100Κ σε Γαλανόπουλο. Θέλω πηγή να μου παραθέσεις. το simba δεν είναι πηγή. Αλλά πάλι Γαλανάπουλος είναι τοπ ταλέντο και βασικότατος με την αξία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Ιαν 2018, 00:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και όλοι οι άλλοι μέσοι που έχουμε; Ποιος θα παίζει βασικός; Δε νομίζω...Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε εσείς μήπως πάρουμε και κουρμέλης(αμυντικογενής) και Μουλέν (επιθετικογενής) πακέτο ;λέω εγώ τώρα....
Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε εσείς μήπως πάρουμε και κουρμέλης(αμυντικογενής) και Μουλέν (επιθετικογενής) πακέτο ;λέω εγώ τώρα....

Εγω πιστευω οτι ουτε ο Κουρμπελης ουτε ο Μουλεν ειναι αυτο που μας λειπει..χωρις να ειναι κακοι παικτες.mbison έγραψε:
Αρα εμείς θέλουμε παίκτη στυλ Μπουσκετς. 1.89. Ύψος, όπως και ο Γιαγια.
Μήπως να πάρουμε το Σουσεκ;
Η' μήπως ο Μάρκο έρχεται για χαφ;
Γιατί του χρονου ένας από τους Μάρκο, Χατσεριδη, Βαρελάκι πρέπει να ναι αλλαγή, αν ο Μάρκο είναι στόπερ.
Ειχαμε το Τσιμιροτ και λεγαμε οτι μας λειπουν στοιχεια.Τωρα ειναι ευκαιρια να τα καλυψουμε.
Αν το θες στο 1, 89 κιολας ο Εσιτι ειναι γαντι.Παικτη σωματωδη και δυνατο αλλα χωρις να υστερει σε ταχυτητα με πολλα χιλιομετρα και σωστη πρωτη πασα ωστε να μην χρειαζονται τα υπολοιπα χαφ να γυρνανε πολυ πισω και να πρεπει να κλυψουν πολλα μετρα.Λογικα κοστιζει αρκετα τετοιος παικτης αλλα στηριζεις ολη την ομαδα πανω του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 31 Ιαν 2018, 00:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Παλαιολόγος
- BlackBlockAttack
tzoker έγραψε:Εγω πιστευω οτι ουτε ο Κουρμπελης ουτε ο Μουλεν ειναι αυτο που μας λειπει..χωρις να ειναι κακοι παικτες.mbison έγραψε:
Αρα εμείς θέλουμε παίκτη στυλ Μπουσκετς. 1.89. Ύψος, όπως και ο Γιαγια.
Μήπως να πάρουμε το Σουσεκ;
Η' μήπως ο Μάρκο έρχεται για χαφ;
Γιατί του χρονου ένας από τους Μάρκο, Χατσεριδη, Βαρελάκι πρέπει να ναι αλλαγή, αν ο Μάρκο είναι στόπερ.
Ειχαμε το Τσιμιροτ και λεγαμε οτι μας λειπουν στοιχεια.Τωρα ειναι ευκαιρια να τα καλυψουμε.
Αν το θες στο 1, 89 κιολας ο Εσιτι ειναι γαντι.Παικτη ψηλο κι δυνατο αλλα χωρις να υστερει σε ταχυτητα με πολλα χιλιομετρα και σωστη πρωτη πασα ωστε να μην χρειαζονται τα υπολοιπα χαφ να γυρνανε πολυ πισω και να πρεπει να κλυψουν πολλα μετρα.Λογικα κοστιζει αρκετα τετοιος παικτης αλλα στηριζεις ολη την ομαδα πανω του.
O esiti εχει γραφτει για Παρι,ΤΣΣΚΑ με τρελα λεφτα που δε μπορουμε να τα πλησιασουμε ουτε για πλακα
- Παλαιολόγος
στο μελλον τοτε θα γελαμε κιολας
εδω αλλοι σηκωνουν ταινιες δισεκατομμυριων και τετοια συναισθηματα δεν μπορουν να προσφερουν
(βεβαια μην το διαβασει αυτο το μηνυμα ο σαββιδης και κανει καμια ανανεωση 800 χλ ευρω)
εδω αλλοι σηκωνουν ταινιες δισεκατομμυριων και τετοια συναισθηματα δεν μπορουν να προσφερουν
(βεβαια μην το διαβασει αυτο το μηνυμα ο σαββιδης και κανει καμια ανανεωση 800 χλ ευρω)
- The_Stalker
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... os-2-3-hl/
Παρακαλώ δείτε με προσοχή από το 4:46. Τι φωνάζει το μ@@νόπανο με το οποίο μιλάμε ακόμα.
Παρακαλώ δείτε με προσοχή από το 4:46. Τι φωνάζει το μ@@νόπανο με το οποίο μιλάμε ακόμα.
- episimos73
Παλαιολόγος έγραψε:xrictoforoc έγραψε:Άμα δώσουμε 2+ μύρρια και 3 παίκτες για Κουρμπέλη ενώ πήραμε 2.5 από τον Τσίμιροτ θα έχουμε μαζικές ελεύθερες πτώσεις από την Τούμπα..
2 μυρια και δανεικους;εκει εμεινες εσυ; κατσε τωρα διαπραγματευομαστε νεφρο
Η διαπραγματευση σκαλωνει στις 6 ουκρανες παρθενες που ζητησαν. Οι κολλητοι του Ιβαν στην kgb δεν εχουν καταφερει να βρουν περισσοτερες απο 2.
Μακάρι να ισχύει για Τιμπό Μουλέν. Αυτός μάλιστα. Μόλις έγινε 28 ετών από ομαδάρα. Πολύ τοπ κίνηση. Μακάρι να γίνει και να μου φύγει και στο σφύξιμο στο στομάχι για τον άμπαλο Κουρμπέλη.