Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από Ale »

cellophan έγραψε:Εικόνα
Διασταύρωση Καραγκούνη με Lazar ο καψερός.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρε εσείς μήπως πάρουμε και κουρμέλης(αμυντικογενής) και Μουλέν (επιθετικογενής) πακέτο ;λέω εγώ τώρα....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

simba εγώ από φόρουμ της Αεκ τα είχα δει. Τώρα κάποιοι παίκτες μπορεί να ανανεώσανε, αλλά τα νούμερα που έβαλες πάλι σούπερ είναι. Αναλογίσου πόσα θα έδινε αντίστοιχα ο Ιβάν για τους ίδιους.

Σιγά μη δίνει πάνω από 100Κ σε Γαλανόπουλο. Θέλω πηγή να μου παραθέσεις. το simba δεν είναι πηγή. Αλλά πάλι Γαλανάπουλος είναι τοπ ταλέντο και βασικότατος με την αξία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Ιαν 2018, 00:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε εσείς μήπως πάρουμε και κουρμέλης(αμυντικογενής) και Μουλέν (επιθετικογενής) πακέτο ;λέω εγώ τώρα....

Και όλοι οι άλλοι μέσοι που έχουμε; Ποιος θα παίζει βασικός; Δε νομίζω...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε εσείς μήπως πάρουμε και κουρμέλης(αμυντικογενής) και Μουλέν (επιθετικογενής) πακέτο ;λέω εγώ τώρα....

;)
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

mbison έγραψε:
Αρα εμείς θέλουμε παίκτη στυλ Μπουσκετς. 1.89. Ύψος, όπως και ο Γιαγια.
Μήπως να πάρουμε το Σουσεκ;
Η' μήπως ο Μάρκο έρχεται για χαφ;
Γιατί του χρονου ένας από τους Μάρκο, Χατσεριδη, Βαρελάκι πρέπει να ναι αλλαγή, αν ο Μάρκο είναι στόπερ.
Εγω πιστευω οτι ουτε ο Κουρμπελης ουτε ο Μουλεν ειναι αυτο που μας λειπει..χωρις να ειναι κακοι παικτες.
Ειχαμε το Τσιμιροτ και λεγαμε οτι μας λειπουν στοιχεια.Τωρα ειναι ευκαιρια να τα καλυψουμε.
Αν το θες στο 1, 89 κιολας ο Εσιτι ειναι γαντι.Παικτη σωματωδη και δυνατο αλλα χωρις να υστερει σε ταχυτητα με πολλα χιλιομετρα και σωστη πρωτη πασα ωστε να μην χρειαζονται τα υπολοιπα χαφ να γυρνανε πολυ πισω και να πρεπει να κλυψουν πολλα μετρα.Λογικα κοστιζει αρκετα τετοιος παικτης αλλα στηριζεις ολη την ομαδα πανω του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 31 Ιαν 2018, 00:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

κανιας θα λεμε και θα κλαιμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για τωρα Κανιας βλεπουμε και κλαιμε
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

tzoker έγραψε:
mbison έγραψε:
Αρα εμείς θέλουμε παίκτη στυλ Μπουσκετς. 1.89. Ύψος, όπως και ο Γιαγια.
Μήπως να πάρουμε το Σουσεκ;
Η' μήπως ο Μάρκο έρχεται για χαφ;
Γιατί του χρονου ένας από τους Μάρκο, Χατσεριδη, Βαρελάκι πρέπει να ναι αλλαγή, αν ο Μάρκο είναι στόπερ.
Εγω πιστευω οτι ουτε ο Κουρμπελης ουτε ο Μουλεν ειναι αυτο που μας λειπει..χωρις να ειναι κακοι παικτες.
Ειχαμε το Τσιμιροτ και λεγαμε οτι μας λειπουν στοιχεια.Τωρα ειναι ευκαιρια να τα καλυψουμε.
Αν το θες στο 1, 89 κιολας ο Εσιτι ειναι γαντι.Παικτη ψηλο κι δυνατο αλλα χωρις να υστερει σε ταχυτητα με πολλα χιλιομετρα και σωστη πρωτη πασα ωστε να μην χρειαζονται τα υπολοιπα χαφ να γυρνανε πολυ πισω και να πρεπει να κλυψουν πολλα μετρα.Λογικα κοστιζει αρκετα τετοιος παικτης αλλα στηριζεις ολη την ομαδα πανω του.

O esiti εχει γραφτει για Παρι,ΤΣΣΚΑ με τρελα λεφτα που δε μπορουμε να τα πλησιασουμε ουτε για πλακα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

στο μελλον τοτε θα γελαμε κιολας

εδω αλλοι σηκωνουν ταινιες δισεκατομμυριων και τετοια συναισθηματα δεν μπορουν να προσφερουν

(βεβαια μην το διαβασει αυτο το μηνυμα ο σαββιδης και κανει καμια ανανεωση 800 χλ ευρω)
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... os-2-3-hl/

Παρακαλώ δείτε με προσοχή από το 4:46. Τι φωνάζει το μ@@νόπανο με το οποίο μιλάμε ακόμα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ταξιδευει για Θεσσαλονικη ο Γαλλος γραφει και το χαζετα.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Ale έγραψε:
cellophan έγραψε:Εικόνα
Διασταύρωση Καραγκούνη με Lazar ο καψερός.
:lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
xrictoforoc έγραψε:Άμα δώσουμε 2+ μύρρια και 3 παίκτες για Κουρμπέλη ενώ πήραμε 2.5 από τον Τσίμιροτ θα έχουμε μαζικές ελεύθερες πτώσεις από την Τούμπα..

2 μυρια και δανεικους;εκει εμεινες εσυ; κατσε τωρα διαπραγματευομαστε νεφρο

Η διαπραγματευση σκαλωνει στις 6 ουκρανες παρθενες που ζητησαν. Οι κολλητοι του Ιβαν στην kgb δεν εχουν καταφερει να βρουν περισσοτερες απο 2.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μακάρι να ισχύει για Τιμπό Μουλέν. Αυτός μάλιστα. Μόλις έγινε 28 ετών από ομαδάρα. Πολύ τοπ κίνηση. Μακάρι να γίνει και να μου φύγει και στο σφύξιμο στο στομάχι για τον άμπαλο Κουρμπέλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”