Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΕΠιβεβαιωσε ο γιαλαντζί Βραζιλιάνος
Ερχεται μαλλον σκ
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Οκ το παλικάρι έχει σουτ( και με τα δυο πόδια) και τρελή ταχύτητα! Επίσης γουστάρει τρελή κερκίδα! Ταμάμ για μας ! [VICTORY HAND]️

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

agios έγραψε:
pilotos έγραψε:
agios έγραψε:[youtube]Eg0hXbquuC8[/youtube]
έτοιμος για τον Σταυράκη είναι καρφί!!!

το κανάλι του στο youtουμπε να πούμε

https://www.youtube.com/channel/UCWOzUn ... Kn1gOSExmg
Αυτός άμα δει την 4 μια φορά θα κρύβει πυρσό στο βρακί... :opaokara:
Μακάρι, γιατί ο άλλος Βραζιλιάνος έκρυβε μπουκάλια με νερό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ζηταω παντως συγνωμη απο το φορουμ για τον αρνητισμο μου που τοσο ενοχλει και παω να πνιξω μονος μου τον καημο στο ρακομελο,προσπαθωντας να καταλαβω με ποιον τροπο θα παρουμε τιτλο...
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

MANIAKOS έγραψε:ΕΠιβεβαιωσε ο γιαλαντζί Βραζιλιάνος
Ερχεται μαλλον σκ
που επιβεβαιωσε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γουσταρω που παιζει παθιασμενα, δειχνει παιχτης με πεισμα και προσωπικοτητα!
Κατα τα αλλα ταχυς φαινεται και με καλες μεταβιβασεις και με τα δυο ποδια. Και πασες και σεντρες...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

joshua έγραψε:Ρε παιδια πουλησαμε τον καλυτερο μας παικτη με 4 μυρια,εχουμε παρει μαζι με Μακ,Λουκας 16 μυρια,βρισκομαστε στο μεσο της χρονιας και η ενισχυση μας θα ειναι αλλο ενα στοιχημα απο τον παγκο της Ρεν? Δεν ξερω τι παικτης μπορει να βγει αλλα αν δεν δωσεις λεφτα και δεν παρεις και 2-3 παικτες με γεματο βιογραφικο τιτλο δεν θα παρεις ποτε.Αν εχουμε μετατραπει σε ομαδα στυλ ουντινεζε με αποκλειστικο στοχο τις αγοραπωλησιες και επουδενι τον τιτλο να μας το πει καποιος να μην εχουμε προσδοκιες.
Φίλε ξέρεις ότι πρωτάθλημα φέτος γιοκ. Επίσης ξέρεις ότι τον Ιανουάριο είναι περιορισμένη η αγορά. Επίσης έχεις δείγματα γραφής των μεταγραφών του καλοκαιριού. Κάνε υπομονή φίλε. Κάτι καλό γίνεται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ερχεται μαλλον σκ
link?

Εικόνα
Κατεβασα τα βιδεακια του και τα βαζω στην tv.
Μακαρι να μην κανω οπως ο Βλαντο στο τελος
Εικόνα

:mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 12 Ιαν 2017, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

PaokP έγραψε:
Ερχεται μαλλον σκ
που επιβεβαιωσε;

Έχει από άρθρο στο ινπαοκ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

PaokP έγραψε:
Ερχεται μαλλον σκ
που επιβεβαιωσε;
θα ρίξει άκυρο ο Γιώργος, γιατί διαβάζει Joshua

:lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 12 Ιαν 2017, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ο Ενρίκε μίλησε στο INPAOK

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, επιβεβαίωσε μιλώντας πριν από λίγο στο INPAOK, ο Πέντρο Ενρίκε.

Με αφορμή την πληροφορία που μετέδωσε Γάλλος δημοσιογράφους του Canal+ (Ρομέν Κολέ-Γκοντέν), επικοινωνήσαμε με τον εξτρέμ της Ρεν που δέχθηκε να μας μιλήσει, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του Δικεφάλου…

– Καλησπέρα Πέντρο. Τηλεφωνούμε από την Θεσσαλονίκη…
«Καλησπέρα. Χαίρομαι. Την ξέρω την Θεσσαλονίκη. Είναι μια υπέροχη πόλη. Όπως και η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα».

– Στην Γαλλία αναφέρουν ότι έχεις επαφές με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα σου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης…
«Είναι αλήθεια ότι γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ μου χειρίζεται την υπόθεση. Ξέρω ότι έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Περιμένω τον μάνατζερ μου στην Γαλλία αύριο (Παρασκευή) για να με ενημερώσει λεπτομερώς και να αποφασίσουμε πως θα χειριστούμε το θέμα».

– Θα ήθελες να παίξεις στον ΠΑΟΚ;
«Φυσικά και θα ήθελα. Τον γνωρίζω τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα που διακρίνεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξέρω επίσης ότι έχει φανατικούς φιλάθλους που δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ηξερα πολλά για την ομάδα και έμαθα ακόμα περισσότερα όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ».

– Γνωρίζεις αν έχουν ξεκινήσει επαφές του ΠΑΟΚ με την Ρεν;
«Αυτό δεν το γνωρίζω. Είναι θέμα που ασχολείται ο μάνατζερ μου και η Ρεν. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της καριέρας μου. Πιστεύω ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει. Ισως έρθω στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις».

Ο Πέντρο Ενρίκε είναι 26 ετών. Η Ρεν το απέκτησε το 2014 από την Ζυρίχη αντί ποσού 1.200.000 ευρώ. Στην διάρκεια της φετινής περιόδου, έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια με την φανέλα της Γαλλικής ομάδας. Πέτυχε 2 γκολ και έχει 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Πέρσι ο Ερνίκε αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια της Ρεν με 3 γκολ και 1 ασίστ.
https://inpaok.com/333905/%CE%BF-%CE%B5 ... BF-inpaok/

Γι'αυτό λέτε ρε?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

προσωπικα πιστευω οτι η ομαδα εχει μπει σε πολυ σωστο δρομο. εχει μαθει να πουλαει. τωρα θα πρεπει να ανεβασει τον πηχη του κερδους που παιρνει απο τις πωλησεις. σε αυτο που θα πρεπει να διανυσουμε πολυ δρομο ακομα ειναι η επανεπενδυση των ποσων που παιρνουμε απο πωλησεις.

ο γκαρι ηταν απο τους αγαπημενους μου παιχτες αλλα το συγχρονο ποδοσφαιρο ετσι ειναι. ειτε θα βρουμε τη θεση μας μεσα στο μαρκετ και θα προσπαθησουμε να ανεβουμε μεσα σ αυτο η θα ειμαστε νεκροταφειο ελεφαντων.

για καθε ουντινεζε (ως αντιπαραδειγμα) υπαρχει η σεβιλλη, η σπορτινγκ λισσαβωνας, η μονακο και η τοτεναμ τα τελευταια χρονια, αυτο εκανε και η αιτχοφεν και εσπασε την παντοκρατορια του αγιαξ. ολες οι ομαδες σε πολυ πιο ανταγωνιστικα απο το διο μας πρωταθληματα και πρωταγωνιστουν.

εγω δεν θελω ενα πρωταθλημα με ομαδα μιας χρησεως-πυροτεχνημα α λα λεστερ. θελω την ημερα που θα το παρουμε να ειμαστε αυτοματως φαβορι και για το επομενο πρωταθλημα. αυτο μπορει να γινει μονο με δουλεια και για να προλαβω αυτους που θα μου πουνε "πως να το ξαναπαρεις αφου θα πουλησεις τους παντες μετα απο μια μεγαλη επιτυχια?" η απαντηση ειναι απλη. οι αντικαταστατες δεν αγοραζονται οταν φυγουν οι βασικοι, αλλα ενα 6μηνο μην πω εναν χρονο πριν. τωρα και με τα δικια μας θα πουμε οτι σε αυτον τον τομεα ειμαστε ετη φωτος πισω ή μαλλον ουτε καν το εχουμε ξεκινησει να το δουλευουμε. παρολαυτα εμπιστευομαι παρα πολυ το διδυμο μιχελιβιτς.

και να μην ξεχναμε οτι ο σαββιδης ειχε μιλησει για ομαδα που θα αυτοσυντηρειται για να μην κρεμεται απο τις ορεξεις του εκαστοτε επενδυτη της (κουβεντα με την οποια δεν μποω να συμφωνησω περισσοτερο). αυτο σημαινει οσα βγαζω τοσα ξοδευω. οποτε λογικες, πηρες 4 απο τον γκαρι βαλε και 2 απο την τσεπα και φερε παιχτες, ξεχαστε τις.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ρε υπάρχουν κοκκινοτριχιδες βραζιλιανοι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

simba έγραψε:
Ερχεται μαλλον σκ
link?

Εικόνα
Κατεβασα τα βιδεακια του και τα βαζω στην tv.
Μακαρι να μην κανω οπως ο Βλαντο στο τελος
Εικόνα

:mrgreen:

Πηρε πρέφα ο παμπόνηρος Σέρβος οτι ερχεται για διοικηςη ο Άγγελος κ άρχισε το γλείψιμο
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Βάσει της συνέντευξης του πάντως δείχνει πως το θεμα δουλεύεται καιρό κ ειναι αρκετά προχωρημένο.
Φανταστείτε τι δουλεια θα εχει γίνει στο Φορ.
Καλός παίκτης και όπως είπαν και κάποια παιδια δεν ειναι όνομα που σε κάνει να καυλωσεις αλλά εχει τα χαρακτηριστικά να ταιριάξει κ να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ (βλέπε Μακ Γκαρυ κτλ.)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”