Εσυ γκρινιαζεις πριν ακομα ξεκινησουν οι μεταραφες.ace79grpaok έγραψε:Νοθου αΝ έρθουν τελικά μόνο οι πετρινιο ανσαριφατ μην σε δω ν γκρινιαξεις. Μερικοί Δεν καταλαβαίνουν ότι φύγαμε από την φάση " γεμίζω το ροστερ μου" και ειμαΣτε στην φάση" βρίσκουμε 2 παικταρ;δες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο"
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Αν έρθουν και βγάζουν μάτια έχεις πρόβλημα;; δεν μπορείς να πεις όχι. Το όνομα είναι το θέμα;; Ήρθαν ονόματα που δεν έπαιξαν.ace79grpaok έγραψε:Καλα ειμαι μιζερος επειδή δεν θέλω έναν παγκόσμιος άγνωστο παίκτη στην ομάδα μου .Εγώ ποτε δεν εκραξα κρεσπο ,μάλλον εσείς είστε στο άλλο άκρο που δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ξέρει η παε,δηλαδή αν μετά από 4 μήνες σκαουτιγκ σας φέρει πετρινιο και ανσαριφατ μην σας δω να πείτε κουβέντα .
Ο Κρέσπο ήταν όπως το λες αλλά τη δουλειά την κάνει πολύ πολύ καλά
Δε νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. Δεν ξερω γιατί τα λες αυτά;
Κουβέντα θα πούμε αφού τους δούμε καλή ή κακή. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 28 Δεκ 2016, 17:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Βασικά έναν τέτοιο επιθετικό θέλουμε, να παίζει και κορυφή και στα άκρα
http://www.transfermarkt.com/franco-di- ... eler/59783
τώρα όμως που παίζουμε με την Σάλκε σιγά να μην μας τον δώσουν
http://www.transfermarkt.com/franco-di- ... eler/59783
τώρα όμως που παίζουμε με την Σάλκε σιγά να μην μας τον δώσουν
- Scientist@PAOK
Παιδες το μόνο που έχει υποχρέωση η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος είναι να εκπληρώσει τα ΘΕΛΩ του προπονητή για να μπορεί να κριθεί σωστά.
Α ναι??? Τώρα αυτός θα φταίει δηλαδή???pilotos έγραψε:Αυτός που έβγαλε στην σέντρα τον κολλητό των κολλητωνgoran 64 έγραψε:Ποιος όμως να δώσει παραίτηση πιλότε??? Ιδού η απορία...του @kat5 από πάνω...
Και επίσης εγώ δεν ξεχνώ ότι τότε δεν ήταν ένας...
Οι άλλοι τί θα γίνουν;;;
Η άλλη βδομάδα θα δείξει πολλά.
SM-G935F
Κανένας μας δεν ξεχνάει ότι δεν ήταν ένας, αλλά εδώ βλέπεις τι γίνεται με τον έναν!!!!
Φαντάσου λοιπόν τι θα γινόταν με περισσότερους...Οπότε θαρρώ ότι βιάζεσαι λιγάκι προς το παρόν...
Επίσης, αν και δεν μου αρέσει να παίζω την κολοκυθιά, τότε γιατί να μην φταίει ακόμα περισσότερο αυτός που πριν δυο χρόνια θα μιλούσε και θα τα έλεγε όλα μόλις έληγε το Πρωτάθλημα και τελικά "μούγκα στην στρούγκα" και μάλιστα τον πήρε από τότε ένας συνεχής και αδιάλειπτος αγωνιστικός και ηθικός κατήφορος, παρ όλη την στήριξη που είχε απ όλους, έως και πέρυσι που μέχρι και ο Μπερμπάτοφ έπρεπε να παίζει 10άρι???
Αλήθεια, ειπώθηκε από κανέναν γιατί και πως σταμάτησε τις προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και επανήλθε σ αυτές της πρώτης??? Ή αυτό το φαγε η μαρμάγκα όταν προέκυψε το θέμα του ακατανόμαστου και γιατί???
Συμφωνώ ότι η άλλη βδομάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!! Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα γίνει έτσι, ακόμα κι αν χρειαστεί να ζήσουμε ξανά τον Μάρτη "περσινά ξινά σταφύλια", μην ξέροντας (πάλι) ποιος φταίει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 28 Δεκ 2016, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νο worries, χουμορ στο "χουμορ" περι αλλων βαρβαρων..che4 έγραψε:simba έγραψε:Ωχ αμαν, χτυπάει η καμπάνα για λεοβατς,βαρελα,κανιας...
Ας συνεχίσουμε τις υποθέσεις.che4 έγραψε:στο σενάριο που γράφει ο ντιμ4 ο υπεύθυνος του φιάσκο
γιατι αν δεν πάρουν παστελωτη θα ειναι φιάσκο
η πιο παραγωγική ομαδα του πρωταθλήματος κατα γενική ομολογία ειναι στα μαύρα της τα χαλια βαθμολογικά γιατι απλα δεν εχει έναν τύπου μπεργκ μιετσελ σισέ κτλ να βαλει γκολ
ε αν δεν πάρουν φορ κάποιος θα φταίει και σίγουρα οχι εγω ο εις εσυ ο πιλότος ο κατ ο μπανε κτλ κτλ κτλ
Αν έχουν κλείσει κάποιον σούπερ παστελωτή αλλά για το καλακαίρι γιατί αλλιώς δε γινόταν, δεν μπορούσε να φύγει, θα πρέπει κάποιος να φταίει; γιατί; επειδή στα φόρουμς λέμε εμείς το μακρύ μας και το κοντό μας. Αλλά πρέπει να δίνουν λογαριασμό εδώ μέσα. ΠΑΟΚ είσαι..
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη βλεπω να εκτροχιαζεστε ανευ λογου,ας σταματησουμε τις εικασιες και να περιμενουμε να δουμε τους παικτες στο χορταρι.
Για πες μας εσύ με τα πολλά πανεπιστήμια, αν θελήσει να πάρει κάποιος τον ΠΑΟΚ, ποιος θα καθορίσει το τίμημα??? Μήπως ο Ιβάν??? Έχει καμιά σημασία, λοιπόν, αν κοντά στα 70 εκ ΜΚ, υπάρχει και 10 εκ δάνειο του Ιβάν??? Αν ο ΠΑΟΚ αξίζει 1εκ και θέλει να τον ξεφορτωθεί ο Ιβάν, θα ζητάει το δάνειο των 10 εκ????? Αν ο ΠΑΟΚ αξίζει 150 εκ και θέλει να τον ξεφορτωθεί ο Ιβάν, θα ζητάει 150εκ + το δάνειο των 10 εκ????? Τα όσα τεχνικά και νόμιμα γίνονται λογιστικά, εντός της εταιρείας πως επηρεάζουν από τη στιγμή που τα χώνει και η εταιρία δεν χρωστάει σε κανένα, παρά μόνο η αριστερή στη δεξιά τσέπη του Ιβάν???loukas karadimos έγραψε:Θα ηθελε πολυ ο φαλακροκορακας να εχει τελειωσει τα πανεπιστημια που εχω τελειωσει και να δει οσο τεχνικα ειδα εγω τον ισολογισμο. Και εσυ θα ηθελες. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Η ΠΑΕ εχει 9εκ εγγεγραμμενα στον ισολογισμο ως δανειο, αυτο δεν αλλαζει. Αυτα μπορει να απαιτηθουν στο μελλον. Μιλαμε για μετακυληση χρεους και οχι αποπληρωμη. Στην αποπληρωμη (μεσω ΑΜΚ) δεν υπαρχουν απαιτησεις απο τον καταθετη, στον δανεισμο υπαρχουν. Σημαντικες τεχνικες διαφορες, αλλα τεχνικες.eorptol1 έγραψε:Τα 12 εκατ για τα χρέη πήγαν πάντως και πουθενά αλλού και ηταν χρέη όλων των λαμογιων πού πέρασαν πριν τον Ιβάν .....Δεν χρωστάει τώρα αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ τίποτε πουθενά ΤΩΡΑ ...Το μέλλον κάνεις δεν το ξέρει.... Μιλάς σαν τον φαλακροκορακα που λέει ότι με δάνειο πλήρωσε τα χρέη με δάνειο από την δίμερα.. Δυστυχώς στο ίδιο κλίμα είσαι με βοθροσπορ βοθροπολις καμορα και σια κάνανε καλή δουλειά τα σκυλιά τού Μαρινάκη στην αθλητική Θεσσαλονίκη...loukas karadimos έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Οι μερες και τα χρονια ειναι περιεργα και δεν θα ηθελα να θεωρηθω καχυποπτος η προβοκατορας. Αλλα, εκατσα και ειδα με μεγαλη προσοχη τον ισολογισμο της ΠΑΕ και μπορω να πω πως καποια σημεια του δεν μου αρεσαν καθολου. Για να μην τα παραλεω το γεγονος ειναι οτι η φραση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χρωσταει πουθενα ειναι ενα ψεμα. Χρωσταει, 9εκ ευρω στον Ιβαν Σαββιδη και μαλιστα πληρωνει και 200.000 τοκους επι του κεφαλαιου ετησιως. Ολα αυτα εχουν η δεν εχουν τη σημασια τους και θα εξηγησω. Ως ιδιοκτητης εχει καθε δικαιωμα να διαχειριζεται τις ταμειακες ροες της ΑΕ του, γιατι αυτο ειναι, οπως αυτος νομιζει σοφο για να διευκολυνει τις διαδικασιες. Υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι και παραθυρακια για να κανεις τη δουλεια σου στις μερες μας και αυτο δεν ειναι εργο Ιβαν αλλα γενικοτερο φαινομενο. Ομως οι τροποι που διαλεγεις εχουν και τη σημασια τους. Θα μπορουμε πχ να τα βαλει σε ΑΜΚ, αν και τα περιπου 60 εκ που εχουν μπει σε ΑΜΚ τα ειδα να μετακινουνται ως εξοδα διοικησης περι τα 4 εκ το χρονο, επιπλα και πολλα αλλα...Τελοσπαντων.
Επι της ουσιας, η ομαδα φετος ειναι μωρακλα, ομορφη, γουσταρω να τη βλεπω μετα απο καιρο και νιωθω οτι εχει τις βασεις να κανει αρκετα απ οσα περιμενουμε ειτε φετος ειτε λιγο αργοτερα. Για να με πεισει ο Ιβαν οτι η ΠΑΕ δεν χρησιμοποιειται αλλα υπαρχει οραμα και στοχος απαιτω σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο να καλυφθουν τα κενα τα οποια διαπιστωσε ο προπονητης της ομαδας, οποια και αν ειναι αυτα με τον καλυτερο τροπο. Δεν ξερω και δεν με νοιαζει ποια ειναι τα κενα, αν διαγνωστηκαν ομως απαιτω να καλυφθουν. Για να με πεισει.
Μην ξεχναμε οτι ολοι δινουμε εξετασεις καθημερινα γυρω απ την ομαδα, οπαδοι, παικτες και διοικηση.
Δεν με ενδιαφερει η επιτυχια τοσο, οσο με ενδιαφερει η ειλικρινης προσπαθεια, γιαυτο και επι ΖΒ το διαρκειας μου ηταν υποχρεωση αυτονοητη.
Αυτα, υγεια και καλη καρδια για ολο το 2017.
Λουκας 80.000 έξοδα για χαρτί υγείας τον χρόνο των γραφείων χρέωνε ο Γούμενος ρώτα και τον Γιάννη "συχνοουρια" Παπαδόπουλο ο Ιβάν σύμφωνα μέ τά λεγόμενα σου τον ξεπέρασε
Η ουσια ειναι να μας πεισει ο Ιβαν οτι καποια στιγμη το πραγμα παει σοβαρα, γιατι μεχρι τωρα δεν.
Στηριξη στον Ιβιτς μεχρι θανατου μιας και φαινεται να απαιτει αυτα που θεωρει σωστα ως θεσμος μεσα στην ομαδα.
Κατα τ αλλα περιμενουμε.
- ace79grpaok
- teo4giannitsa
Περιμένετε να αρχίσει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος ρε παλικάρια
Σωστό αυτό που λέει ο ace. Δεν έχει πλάκα να μαλώσουμε τώρα. Πιο καλά μόλις ανακοινωθούνε τα ονόματα.ace79grpaok έγραψε:σουρμε συζητηση κανουμε και εκθετουμε αποψεις ,δεν μαλωνουμε

Εμείς θα πιούμε κάποια μέρα καφέ και θα έχω και τον παπά με την αγιαστουρα μαζί, θέλει δεν θέλειgoran 64 έγραψε:Α ναι??? Τώρα αυτός θα φταίει δηλαδή???pilotos έγραψε:Αυτός που έβγαλε στην σέντρα τον κολλητό των κολλητωνgoran 64 έγραψε:Ποιος όμως να δώσει παραίτηση πιλότε??? Ιδού η απορία...του @kat5 από πάνω...
Και επίσης εγώ δεν ξεχνώ ότι τότε δεν ήταν ένας...
Οι άλλοι τί θα γίνουν;;;
Η άλλη βδομάδα θα δείξει πολλά.
SM-G935F
Κανένας μας δεν ξεχνάει ότι δεν ήταν ένας, αλλά εδώ βλέπεις τι γίνεται με τον έναν!!!!
Φαντάσου λοιπόν τι θα γινόταν με περισσότερους...Οπότε θαρρώ ότι βιάζεσαι λιγάκι προς το παρόν...
Επίσης, αν και δεν μου αρέσει να παίζω την κολοκυθιά, τότε γιατί να μην φταίει ακόμα περισσότερο αυτός που πριν δυο χρόνια θα μιλούσε και θα τα έλεγε όλα μόλις έληγε το Πρωτάθλημα και τελικά "μούγκα στην στρούγκα" και μάλιστα τον πήρε από τότε ένας συνεχής και αδιάλειπτος αγωνιστικός και ηθικός κατήφορος, παρ όλη την στήριξη που είχε απ όλους, έως και πέρυσι που μέχρι και ο Μπερμπάτοφ έπρεπε να παίζει 10άρι???
Αλήθεια, ειπώθηκε από κανέναν γιατί και πως σταμάτησε τις προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα και επανήλθε σ αυτές της πρώτης??? Ή αυτό το φαγε η μαρμάγκα όταν προέκυψε το θέμα του ακατανόμαστου και γιατί???
Συμφωνώ ότι η άλλη βδομάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!! Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα γίνει έτσι, ακόμα κι αν χρειαστεί να ζήσουμε ξανά τον Μάρτη "περσινά ξινά σταφύλια", μην ξέροντας (πάλι) ποιος φταίει...
SM-G935F
trouman έγραψε:Ας συνεχίσουμε τις υποθέσεις.che4 έγραψε:στο σενάριο που γράφει ο ντιμ4 ο υπεύθυνος του φιάσκο
γιατι αν δεν πάρουν παστελωτη θα ειναι φιάσκο
η πιο παραγωγική ομαδα του πρωταθλήματος κατα γενική ομολογία ειναι στα μαύρα της τα χαλια βαθμολογικά γιατι απλα δεν εχει έναν τύπου μπεργκ μιετσελ σισέ κτλ να βαλει γκολ
ε αν δεν πάρουν φορ κάποιος θα φταίει και σίγουρα οχι εγω ο εις εσυ ο πιλότος ο κατ ο μπανε κτλ κτλ κτλ
Αν έχουν κλείσει κάποιον σούπερ παστελωτή αλλά για το καλακαίρι γιατί αλλιώς δε γινόταν, δεν μπορούσε να φύγει, θα πρέπει κάποιος να φταίει; γιατί; επειδή στα φόρουμς λέμε εμείς το μακρύ μας και το κοντό μας. Αλλά πρέπει να δίνουν λογαριασμό εδώ μέσα. ΠΑΟΚ είσαι..
άκου φίλε πως το βλεπω εγω
προσωπικά εχω μια επιχείρηση αμα λοιπόν δεν αποδίδει κάποιος ψάχνω αντικαταστάτη του
εφόσον βρω το. κατάλληλο για έξι μήνες αργότερα δεν το κλείνω το μαγαζι αλλα μπαλωνω κάπως την τρύπα για το εξάμηνο γιατι με το. αναποτελεσματικό θα το κλείσω το μαγαζι ας πουμε
βεβαια εγω εχω επιχείρηση κερδοφόρα με ανάπτυξη 200% τα τελευταία πεντε χρονια οποτε τι μιλάω εδω που ειναι ολοι ειδικοί
το πολυ πολυ να βγει κανένας παλι να μ πει για τα τρία χιλιάρικα που βγάζει το μήνα

Ποια επισημη μεταγραφική περίοδος?
Ποσα θελετε να μας τρελανετε?
Οι μανιας και σελιν προβαρουν ηδη τις κιτρινομπλε φανελες, οπως και ο κουρμπελης την πρασινη...
Δουλευομαστε τωρα?
Troll mode off
Ποσα θελετε να μας τρελανετε?
Οι μανιας και σελιν προβαρουν ηδη τις κιτρινομπλε φανελες, οπως και ο κουρμπελης την πρασινη...
Δουλευομαστε τωρα?
Troll mode off