Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ΑΡΔια δεν νομιζω να ειναι. Το χειριστηκε λαθος η διοικηση αν οντως ο ποδοσφαιριστης το εμαθε απο τις δηλωσεις Μπεκαλι το ολο θεμα. Του ηρθε ξαφνικο και ειναι λογικο να αντιδρασει.
Η κουβεντα που λογικα εγινε σημερα επρεπε να εχει γινει νωριτερα για να μην "κλωτσαει" αυτος και ο μανατζερ του τωρα. Θελω να πιστευω οτι θα το σκεφτει λογικα και θα παει. Πρεπει να καταλαβει ομως οτι δεν χρησιμοποιει ο ΠΑΟΚ μονο και μονο για να φερει τον Βαρελα. Περιουσιακο στοιχει της ομαδας ειναι και μαλιστα εξελιξιμο.
Η κουβεντα που λογικα εγινε σημερα επρεπε να εχει γινει νωριτερα για να μην "κλωτσαει" αυτος και ο μανατζερ του τωρα. Θελω να πιστευω οτι θα το σκεφτει λογικα και θα παει. Πρεπει να καταλαβει ομως οτι δεν χρησιμοποιει ο ΠΑΟΚ μονο και μονο για να φερει τον Βαρελα. Περιουσιακο στοιχει της ομαδας ειναι και μαλιστα εξελιξιμο.
- BlackBlockAttack
ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του μεχρι το καγκελο...οχι παραπερα!Δημητρης17 έγραψε:Περιπτερε, ποτε ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει ερμαιο στα χερια καποιου ιδιοκτητη, μανατζερ, ποδοσφαιριστη, παραγοντα!!! Ο ΠΑΟΚ ειναι περιουσιακο στοιχειο του λαου του!!! Ηταν, ειναι και θα ειναι στον αιωνα τον απαντα, ο κοσμος δυο φορες να ερθει τουμπα, πραγματικος ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο λαος του!!! ΠΑΟΚ με αλλον κοσμο, με αλλα χαρακτηριστικα, ΠΑΟΚ χωρις αυτον το λαο, ισον μηδεν!!! Σορρυ, νευριασα λιγακι με την τοποθετηση του Περιπτερου, δεν προσεβαλλα ομως κανεναν, ουτε χρησιμοποιησα προσβλητικους χαρακτηρισμους!!! Οφ τοπικ ειμαι ομως...
σήμερα πρέπει να τελειώσει επιτέλους αυτή η μεταγραφή και αύριο να γίνει η ανακοίνωση
- thanos-xanthi
Το δίλλημα μετά τον Μακ
Με δεδομένο ότι από την πώληση του Ρόμπερτ Μακ (στην Ζενίτ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενισχυθούν με ποσό που θα ξεπεράσει τα 3.500.000 ευρώ, το δίλλημα που απασχολεί τους υπευθύνους είναι αν θα αποκτηθεί εξτρέμ ή δεκάρι.
Το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου το θεωρώ δεδομένο, οπότε η συζήτηση γίνεται για τα άκρα και τον άξονα. Συζήτηση που ξεκίνησε μεταξύ Μίχελ και Ιβιτς στην Ολλανδία και θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.
Η ομάδα παρουσιάζει πληρότητα στα άκρα με Τζάλμα, Ζάιρο, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Κοροβέση και Μπίσεσβαρ εφόσον παραστεί ανάγκη να μετακινηθεί από τον άξονα στα άκρα ο Ολλανδός. Για να προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ θα πρέπει να ληφθεί η απόφαση να δοθεί δανεικός ή να παραχωρηθεί ο Ζάιρο.
Με Μπίσεσβαρ και Πέλκα ο Δικέφαλος παρουσιάζει πληρότητα (κατά την εκτίμηση πάντα Μίχελ και Ιβιτς) και στον άξονα. Αν αποκτηθεί κι άλλο δεκάρι θα περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος που θα πάρει ο Πέλκας και θα πρέπει να αναζητηθεί θέση στα άκρα για τον Μπίσεσβαρ.
Δεδομένο θεωρήστε επίσης ότι, στην Τούμπα δεν θα βιαστούν να πάρουν απόφαση για την επόμενη κίνηση. Θα πάρουν χρόνο μέχρι να καταλήξουν στην επιλογή τους που θα έχει άμεση συνάρτηση με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα παιχνίδια με τους Ολλανδούς. Ακόμα κι αν προχωρήσει άμεσα ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση ενός παίκτη, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στους αγώνες με τον Αγιαξ.
Το ρόστερ για τους αγώνες του γ΄ προκριματικού γύρου (καλώς ή κακώς) έκλεισε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προστεθεί σ΄ αυτό και ο Βαρέλα που όπως εξελίσσεται η κατάσταση, δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Αμστερνταμ στις 26 Ιουλίου. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα. Πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση που δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να «τραβήξει» μέχρι το τέλος Αυγούστου. Τότε παρουσιάζονται και μεγαλύτερες ευκαιρίες.
http://inpaok.com/312957/%CF%84%CE%BF-% ... %B1%CE%BA/
άρθρο του Βασιλόπουλου το παραπανω
δε ξερω κατα ποσο ειναι αρδια, αλλα ο συγκεκριμενος συνηθως δε πεταει οτι να ναι
αρα αν πραγματικα συζητηθηκε στην Ολλανδια μεταξυ Μιχελ και Ιβιτς το διλημα αξονας η φτερα, δεκαρι η εξτρεμ
μονο θετικο μπορει να ειναι..
σεντερ φορ και δεκαρι αν εμπιστευεσαι τον Ζαιρο..
τον Μπισεσβαρ στα ακρα βεβαια, μονο μετα απο αυστηρη εξτρα διαιτα
Με δεδομένο ότι από την πώληση του Ρόμπερτ Μακ (στην Ζενίτ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενισχυθούν με ποσό που θα ξεπεράσει τα 3.500.000 ευρώ, το δίλλημα που απασχολεί τους υπευθύνους είναι αν θα αποκτηθεί εξτρέμ ή δεκάρι.
Το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου το θεωρώ δεδομένο, οπότε η συζήτηση γίνεται για τα άκρα και τον άξονα. Συζήτηση που ξεκίνησε μεταξύ Μίχελ και Ιβιτς στην Ολλανδία και θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.
Η ομάδα παρουσιάζει πληρότητα στα άκρα με Τζάλμα, Ζάιρο, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Κοροβέση και Μπίσεσβαρ εφόσον παραστεί ανάγκη να μετακινηθεί από τον άξονα στα άκρα ο Ολλανδός. Για να προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ θα πρέπει να ληφθεί η απόφαση να δοθεί δανεικός ή να παραχωρηθεί ο Ζάιρο.
Με Μπίσεσβαρ και Πέλκα ο Δικέφαλος παρουσιάζει πληρότητα (κατά την εκτίμηση πάντα Μίχελ και Ιβιτς) και στον άξονα. Αν αποκτηθεί κι άλλο δεκάρι θα περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος που θα πάρει ο Πέλκας και θα πρέπει να αναζητηθεί θέση στα άκρα για τον Μπίσεσβαρ.
Δεδομένο θεωρήστε επίσης ότι, στην Τούμπα δεν θα βιαστούν να πάρουν απόφαση για την επόμενη κίνηση. Θα πάρουν χρόνο μέχρι να καταλήξουν στην επιλογή τους που θα έχει άμεση συνάρτηση με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα παιχνίδια με τους Ολλανδούς. Ακόμα κι αν προχωρήσει άμεσα ο ΠΑΟΚ στην απόκτηση ενός παίκτη, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στους αγώνες με τον Αγιαξ.
Το ρόστερ για τους αγώνες του γ΄ προκριματικού γύρου (καλώς ή κακώς) έκλεισε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προστεθεί σ΄ αυτό και ο Βαρέλα που όπως εξελίσσεται η κατάσταση, δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Αμστερνταμ στις 26 Ιουλίου. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα. Πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση που δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να «τραβήξει» μέχρι το τέλος Αυγούστου. Τότε παρουσιάζονται και μεγαλύτερες ευκαιρίες.
http://inpaok.com/312957/%CF%84%CE%BF-% ... %B1%CE%BA/
άρθρο του Βασιλόπουλου το παραπανω
δε ξερω κατα ποσο ειναι αρδια, αλλα ο συγκεκριμενος συνηθως δε πεταει οτι να ναι
αρα αν πραγματικα συζητηθηκε στην Ολλανδια μεταξυ Μιχελ και Ιβιτς το διλημα αξονας η φτερα, δεκαρι η εξτρεμ
μονο θετικο μπορει να ειναι..
σεντερ φορ και δεκαρι αν εμπιστευεσαι τον Ζαιρο..
τον Μπισεσβαρ στα ακρα βεβαια, μονο μετα απο αυστηρη εξτρα διαιτα
Oφ τοπικ.
Λεβαδειακος-ΠΑΟΚ 1Η αγωνιστικη.
Λεβαδειακος-ΠΑΟΚ 1Η αγωνιστικη.
Σεντερ φοραρα κι ας αργησε
Κλαους αρχηγαρα παιξε και λιγο αναπληρωματικος δεν πειραζει
Κλαους αρχηγαρα παιξε και λιγο αναπληρωματικος δεν πειραζει
- Δημητρης17
Μεχρι το καγκελο και στους δρομους. Εκει που κρινεται το δικιο. Οχι παραπερα. Μεσα στο χορτο, ΠΑΟΚ ειναι οι παιχτες μας. ΜΑΣ!!! Και στα γραφεια ΠΑΟΚ ειναι τα στελεχη του. ΠΑΟΚ υπηρξε και θα εξακολουθησει να υπαρχει και χωρις αυτους, με καποιους αλλους, καλυτερους η χειροτερους, πιο πανω ή πιο κατω στην βαθμολογια. Χωρις αυτον τον λαο ομως, ΠΑΟΚ, πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!BlackBlockAttack έγραψε:ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του μεχρι το καγκελο...οχι παραπερα!Δημητρης17 έγραψε:Περιπτερε, ποτε ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει ερμαιο στα χερια καποιου ιδιοκτητη, μανατζερ, ποδοσφαιριστη, παραγοντα!!! Ο ΠΑΟΚ ειναι περιουσιακο στοιχειο του λαου του!!! Ηταν, ειναι και θα ειναι στον αιωνα τον απαντα, ο κοσμος δυο φορες να ερθει τουμπα, πραγματικος ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο λαος του!!! ΠΑΟΚ με αλλον κοσμο, με αλλα χαρακτηριστικα, ΠΑΟΚ χωρις αυτον το λαο, ισον μηδεν!!! Σορρυ, νευριασα λιγακι με την τοποθετηση του Περιπτερου, δεν προσεβαλλα ομως κανεναν, ουτε χρησιμοποιησα προσβλητικους χαρακτηρισμους!!! Οφ τοπικ ειμαι ομως...
-
mitsogrande
- ace79grpaok
- BlackBlockAttack
Δε τρωω πια περι λαου....Ειμαι σε μια ηλικια εχω περασει απο παντου και εχω κανει πολλες βλακειες στο ονομα αυτου του λαου....
Eιμαστε στο συμβολικο "69" στις σελιδες του τοπικ. Κατι θα σκασει δεν γινεται.
- Δημητρης17
Κι εγω στην "ηλικια" ειμαι!!!BlackBlockAttack έγραψε:Δε τρωω πια περι λαου....Ειμαι σε μια ηλικια εχω περασει απο παντου και εχω κανει πολλες βλακειες στο ονομα αυτου του λαου....
Εγώ θα το πρότεινα από μόνος μου να παω σε τέτοια ομάδα βασικός. Όχι να με παρακαλάνε. 2 μέτρα μαμάκιας. Δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που γνωρίζω. Τέτοιους παίκτες δε γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες με φιλοδοξίες, ειδικά σε αυτήν την ηλικία! Αν δεν πάει και χαλάσει η μεταγραφή για μένα αυτός δεν ανήκει πια στον ΠΑΟΚ παρά μόνο τυπικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 18 Ιούλ 2016, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
DimitrisS έγραψε:Eιμαστε στο συμβολικο "69" στις σελιδες του τοπικ. Κατι θα σκασει δεν γινεται.
- Δημητρης17
Η Στεάουα ειναι οντως μεγαλη ομαδα, με διακρισεις και ιστορια. Και νομιζω οτι εκει θα βρει αυτο που του λειπει ωστε να ερθει ετοιμος παιχτης. Τωρα για το οτι δεν θελει να παει... Αδερφε μου, δεν ξερω ποσων χρονων εισαι, αλλα οι πιτσιρικαδες εχουν αλλη νοοτροπια πια. Δεν λεω καλυτερη η χειροτερη, απλα αλλη.vs40 έγραψε:Εγώ θα το πρότεινα από μόνος μου να παω σε τέτοια ομάδα βασικός. Όχι να με παρακαλάνε. 2 μέτρα μαμάκιας. Δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που γνωρίζω. Τέτοιους παίκτες δε γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάει και χαλάσει η μεταγραφή για μένα αυτός δεν ανήκει πια στον ΠΑΟΚ παρά μόνο τυπικά.