Λυπάμαι πολύ...Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
ουφ και βαριομουναgoran 64 έγραψε:Μπα, τα ίδια γράφει, κάτι τόνους και κάτι ορθογραφικά διορθώνω συνήθως...stelyk έγραψε:Goran στο κειμενο παραπανω εκανες 15 φορες επεξεργασια, μονο για το υστερογραφο ή να το ξαναδιαβασω παλι?
Εγω πιστευω ότι το μοντελο του Αρνεσεν ητανε πολύ καλο για τον ΠΑΟΚ τωρα, με νεους,ταλαντουχους,φτηνους σχετικα παιχτες.Νομιζω ότι η ομαδα πρεπει να συνεχιση ετσι, αλλα και με πολλους ελληνες.Τη καινουργια σεζον θα ηθελα τον Γιαννουλη,Κουλουρη,Τσελεπιδη,Δημητριαδη, να ενσωματωθουν στην ομαδα και αρκετες πωλήσεις από τους υπαρχωντες.
Ενας παιχτης που θα μου αρεσε είναι ο Παπαδόπουλος για τα στοπερ,που πιστευω ταιριαζει με τη ψυχωσυνθεση της ομαδας.
Πολλα πιστευω ότι θα εξαρτηθουν και από τη πορεια της ομαδας στο κυπελο και στα πλει οφ,και τι θα δειξει η ομαδα εκει αλλα και ο κάθε παιχτης.
Γενικα θαθελα λιγες κινησεις και χρονο στους παιχτες που εχουμε,και όχι απαξιωση στα γρηγορα.
Ενας παιχτης που θα μου αρεσε είναι ο Παπαδόπουλος για τα στοπερ,που πιστευω ταιριαζει με τη ψυχωσυνθεση της ομαδας.
Πολλα πιστευω ότι θα εξαρτηθουν και από τη πορεια της ομαδας στο κυπελο και στα πλει οφ,και τι θα δειξει η ομαδα εκει αλλα και ο κάθε παιχτης.
Γενικα θαθελα λιγες κινησεις και χρονο στους παιχτες που εχουμε,και όχι απαξιωση στα γρηγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 17:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Κυριάκος;;nasos66 έγραψε:Ενας παιχτης που θα μου αρεσε είναι ο Παπαδόπουλος για τα στοπερ,που πιστευω ταιριαζει με τη ψυχωσυνθεση της ομαδας.
Είναι και μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.τσάκι...Τον σκέφτομαι πλάι πλάι με τον Χατζηψηλέα και..."(α)ηδουνίζουμει"... 
ναιRoMaN έγραψε:Ο Κυριάκος;;nasos66 έγραψε:Ενας παιχτης που θα μου αρεσε είναι ο Παπαδόπουλος για τα στοπερ,που πιστευω ταιριαζει με τη ψυχωσυνθεση της ομαδας.
Μα δεν αποθέωσε μπερμπα νομίζω ......goran 64 έγραψε:Λυπάμαι πολύ...Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Εχεις μεγαλο προβλημα τελικα. Κακως ασχοληθηκα κι εγω μαζι σου γιατι δεν αξιζει ουτε μια απαντηση. Εκανα πισω τοσες μερες για να ηρεμησει η κατασταση αλλα εσυ εκει, οπως στα εχωσε και μοντ οτι σε 3 μηνες εχεις μαλωσει με το μισο φορουμ. Κανεις μετωπικη επιθεση σε εναν συμφορουμιτη γιατι εκφραζει την αποψη του και τον κραζεις με ηλιθιες ειρωνειες και αφου δεν εφτανε αυτο, πετας και την μπηχτη (στο δικο σου μυαλο εξυπνη) για ΚΑΠΟΙΟΝ που συμφωνησε με καποια απο τα λεγομενα του.goran 64 έγραψε:Διάβασα τις τελευταίες 4-5 σελίδες κι αυτό που μου προκαλούν οι απόψεις του "κύριου ομιλητή" σε αυτές, του λαλίστατου @ vs40, είναι ένας παρατεταμένος κλαυσίγελως!!! Και εξηγούμαι άμεσα κύριοι:
Το πιο αστείο-λυπητερό όμως ρε παιδιά, είναι ότι όλα τα παραπάνω "ακαταλαβίστικα", και για την "λογική" και για το timing τους, υπήρξε άτομο εδώ μέσα, συνοπαδός μας στα σίγουρα (δεν το αμφισβητώ καθόλου αυτό πραγματικά), ο οποίος τα διάβασε, συμφώνησε με συγκεκριμένο post του απερίφραστα με τις παράλογες λογικές του φίλου @ vs40 και εξέφρασε μάλιστα και τον ΘΑΥΜΑΣΜΟ του (την παραδοχή του για την ακρίβεια) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ, ΛΑΪΚΟ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. μας, τον παρακινητή όλων μας (λιγότερο από μια βδομαδίτσα πριν τον must win αγώνα-ημιτελικό μας με τον πουστόγαυρο μην ξεχνιόμαστε κιόλας, έτσι;;;) να φωνάξουμε-κράξουμε τον (τουλάχιστον) κουτό μεγαλομέτοχο μας (που τον αγαπάει όμως ο @ vs40 μας γι αυτά που ήδη κάνει για τον Π.Α.Ο.Κ.μας, για να μην τον αδικούμε κιόλας
) για να καταλάβει πλέον επιτέλους, αυτός ο χαζο-Ιβάν (με τα εκατοντάδες μύρια που τα έχει καταχωνιασμένα στο σεντούκι και δεν αμολάει καμιά 40αριά, έτσι, "γκράου", στην κεφάλα του πουστόχοντρου να τον "ξεράνει" με μια καρατσεκαρισμένη επένδυση της υπομονής) τι ακριβώς δεν κάνει 4 χρόνια τώρα και αποτυγχάνει συνέχεια, ξανά και ξανά και ξαναμανά!!!
![]()
![]()
&
![]()
![]()
![]()
Ε λοιπον ξερεις κατι? Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ατομα σαν εσενα που νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι χωραφι τους και δεν πρεπει να μπλεκεται κανεις. Ελπιζω μυαλα σαν τα δικα σου να λειψουν
-
Dimg4
Εχεις καποιο προβλημα? Να στο λυσω αν θες και ασχολεισαι μαζι μου χωρις να αναφερθεις καπου. Εδω ο κυριος αντικειμενικος KGEO που ειναι ομως? Γελαει ο κοσμοςeorptol έγραψε:Μα δεν αποθέωσε μπερμπα νομίζω ......goran 64 έγραψε:Λυπάμαι πολύ...Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε:) γιατί η παραδοχή dimg4 προς vs40 ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Κι εγω για σενα. Πολυ ομωςgoran 64 έγραψε:Λυπάμαι πολύ...Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε
@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...
"Keep KRAaaazing me please" !!!
Υ.Γ. Εδώ, σου υπενθυμίζω, ότι μας έχεις γράψει πως δύο ομαδάρες της Αυστραλίας θα έπαιρναν σήμερα, άνετα κιόλας, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κι ότι δεν έχει υπάρξει στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία παίχτης της αξίας του Χάρυ Κιούελ !!!

Υ.Γ. Εδώ, σου υπενθυμίζω, ότι μας έχεις γράψει πως δύο ομαδάρες της Αυστραλίας θα έπαιρναν σήμερα, άνετα κιόλας, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κι ότι δεν έχει υπάρξει στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία παίχτης της αξίας του Χάρυ Κιούελ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Dimg4
Και που'σαι? Ακομα περιμενω τα επιχειρηματα "ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ" σου του Τουντορ ο οποιος ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.Dimg4 έγραψε:Θα ηθελες να το τεκμηριωσεις αυτο το "ειναι ηδη λιγο πιο πανω απο το επιπεδο του ΠΑΟΚ"? οσον αφορα τον Τουντορ?goran 64 έγραψε:@ vs 40, αυτός που έχεις προπονητή φίλε μου, προσωπικά πιστεύω ότι είναι ήδη λίγο πιο πάνω απ το σημερινό, ρεαλιστικό επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ., αν δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε!!!![]()
Ταιριάζει γάντι επίσης, γιατί έχει κι αυτός μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον του, μιας κι ακόμα είναι 38 ετών, όπως ακριβώς κι ο "νέος Π.Α.Ο.Κ." που όλοι μας ονειρευόμαστε" !!!
"Goran o tudor panw apo ola"... σου βρηκα και καινουριο νικ
-
Dimg4
goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
υγ - και μια που σου αρεσουν τα ΥΓ, δεν ειμαι φιλος σου
Παντελονάτα και παλικαρίσια σου τα ρίχνω λεβεντάκο μου!!! "Κλαψομούνικα" να τα λες καλύτερα κοιτώντας στον καθρέφτη σου!!! Άντε μπράβοοο!!!Dimg4 έγραψε:goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
"Keep KRAaaazing me please" !!!![]()
πωπω τα εχεις χαμενα, εσυ πρωτος μου αφιερωνεις παραγραφο, μετα κανεις παραθεση με ενα ηλιθιο κλαψομουνικο "λυπαμαι
" και μιλας για κραξιμο?
![]()
![]()
υγ - και μια που σου αρεσουν τα ΥΓ, δεν ειμαι φιλος σου
Υ.Γ. Μιας και το πήρες τα "κολάι" με τα υ.γ., πάτα τώρα και το κουμπάκι του "ρούφους" να με κάνουν παρατήρηση οι moderators !!! Αναμένω !!!