Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
2,4 παίρνει κάθε ομάδα για τη συμμετοχή στους ομίλους. Το μάρκετ πουλ είναι έξτρα και αν δεν κάνω λάθος είναι περίπου 3 εκατομμύρια. Αν είναι έτσι το κέρδος μας από τον αποκλεισμό του βαζελου είναι 500 χιλιάρικα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Και μάλιστα με νέα συμφωνία καθώς τον αγώνα κάθε Τετάρτης του Champions League, που μεταδίδει η ΕΡΤ, θα δείχνει παράλληλα και ο OTE TV ενώ το Europa του ανήκει… όλο. Με τη νέα συμφωνία που πέτυχε, δεν υπάρχει ελεύθερο κανάλι να δείχνει ματς του Europa, με τον ΟΤΕ να μεταδίδει φυσικά και όλα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.pilotos έγραψε:Έχει ένα ματς ελεύθερο κανάλι, είναι υποχρεωτικό από την διοργάνωσηAmon Tobin έγραψε:OTE TV απο φέτος αν δε κάνω λάθοςpilotos έγραψε:Η μόνη μαλακία είναι που θα μας δείχνει ο αντ1....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
(από gazeta)
Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό...
ΠΑΟΚobanebane έγραψε:Σωστος ο VAGGT αλλα νομιζω οτι αυτα τα νουμερα που παραθετει ειναι περυσινα,φετος εχουν ανεβει τα ποσα.
Πέρυσι
Παρουσία στους ομίλους: 1.300.000
Φέτος
Παρουσία στους ομίλους: 2.400.000
ειπαμε το μαρκετ πουλ ειναι ξεχωριστο ποσο.
Ουπς! Γράψε λάθος τότε, συγγνώμη παίδες!
Η εικόνα του άντ1 δεν υποφέρεται .
Η εικόνα του άντ1 δεν υποφέρεται .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο sport-fm:
"Ο αποκλεισμός-σοκ του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα, τον αφήνει εκτός ομίλων του Europa League και του στερεί ένα πολύ σημαντικό οικονομικό έσοδο.
Έτσι τα χρήματα που προορίζονταν από το market pool της UEFA για τις Ελληνικές ομάδες θα διαιρεθεί πλέον δια του δύο.
Κάτι που σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης θα μοιραστούν 2.500.000 ευρώ."
συν τα 2.4 εκ απο την εισοδο, συν τα bonus για βαθμους, συν τα εισιτηρια
"Ο αποκλεισμός-σοκ του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα, τον αφήνει εκτός ομίλων του Europa League και του στερεί ένα πολύ σημαντικό οικονομικό έσοδο.
Έτσι τα χρήματα που προορίζονταν από το market pool της UEFA για τις Ελληνικές ομάδες θα διαιρεθεί πλέον δια του δύο.
Κάτι που σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης θα μοιραστούν 2.500.000 ευρώ."
συν τα 2.4 εκ απο την εισοδο, συν τα bonus για βαθμους, συν τα εισιτηρια
ε αρα ειμαστε μεταξυ 3,6 (2,4 +1,2) και 3,9 (2,4+1,5).
το 1,2 γιατι ετσι βγαινει απο αλλο ρεπορταζ..

κοντα στα 4,5 ολα ειναι παντως... με εισητηρια,νικες και ολα γενικα. τωρα οτι μαζεψουμε απο αγωνες και προκρισεις.
υγ: οτε εχω.
το 1,2 γιατι ετσι βγαινει απο αλλο ρεπορταζ..
κοντα στα 4,5 ολα ειναι παντως... με εισητηρια,νικες και ολα γενικα. τωρα οτι μαζεψουμε απο αγωνες και προκρισεις.
υγ: οτε εχω.
- The_Stalker
Η ομαδάρα - μοντέλο (γκουχ γκουχ) με πλάνο και σοβαρότητα (γκουχ γκουχ) με προπονητή που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο (γκουχ γκουχ) με παικταράδες από τις ακαδημίες της (γκουχ γκουχ γκουχ), πήρε τον μπούλο από τα λιμά των λιμών. Αφιερώνεται εξαιρετικά σε κάποιους που την έφερναν ως παράδειγμα..
Και τώρα άμα φύγει ο αναστασίου, ποιός θα πάρει η βαζέλα; Προτείνω Έλληνα που έχει διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής του βάζελου.

Και τώρα άμα φύγει ο αναστασίου, ποιός θα πάρει η βαζέλα; Προτείνω Έλληνα που έχει διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής του βάζελου.
Αν ακούει κανείς δηλώσεις Αναστασίου...είναι για πολλά γέλια(για μας)και πολλά κλάματα(για τα βαζέλια).
Ο ανθρωπος δεν παίρνει ούτε μια ευθύνη για τον αποκλεισμό και ρίχνει καθαρά όλο το βάρος στους παίκτες του.
Ο ανθρωπος δεν παίρνει ούτε μια ευθύνη για τον αποκλεισμό και ρίχνει καθαρά όλο το βάρος στους παίκτες του.
τα ποσα που αναφερονται παντου ειναι για το 2014/2015. το συνολικο market pool ανεβηκε απ τα 85 στα 153 εκ. ευρω, ενω το distribution share της Ελλαδας δεν εχει ακομη υπολογισθει. ο ΠΑΟΚ αν διατηρηθει το distribution share σε σχεση με το 2014-2015, φετος θα παρει κοντα στα 1,6 εκ ευρω, μονο απ το market pool. αυτο το ποσο θα αυξηθει με προκριση απ τη φαση των ομιλων, κατα περιπου 10%.
οποιος θελει λιγες περισσοτερες πληροφοριες, ας διαβασει το παρακατω.

οποιος θελει λιγες περισσοτερες πληροφοριες, ας διαβασει το παρακατω.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.rbkweb.no/filer/uefa-utbetalinger2015-16.pdfRe: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
τωρα αν μπορει να δεχτει κανεις να βρεθουμε ΠΑΛΙ κατω απο αυτους τους ανυπαρκτους στο τελος της χρονιας ειτε επειδη ειμαστε σε φαση ανασυγκροτησης, ειτε σε φαση χτισιματος, ειτε σε φαση σοβατισματος ειναι πολυ χαλια
γελαμε με τα λιμα τους βαζελους αλλα εδω και 2-3 χρονια που ειναι εντελως πεθαμενοι μας πηρανε δυο προκρισεις τσαμπιολι και ενα κυπελο + ξεφτιλισματα μεσα εξω
γαμημενες βαζελες καναπε τωρα
γελαμε με τα λιμα τους βαζελους αλλα εδω και 2-3 χρονια που ειναι εντελως πεθαμενοι μας πηρανε δυο προκρισεις τσαμπιολι και ενα κυπελο + ξεφτιλισματα μεσα εξω
- Black&White
Δε με νοιάζουν τα λεφτά γιατί δεν είμαι ο Σαββίδης. Με νοιάζει που αυτή η γαμημένη ομάδα που πουστικά μας κάνει το φίλο ενώ είναι χειρότερη κι απ'το γαύρο , πονάει πολύ απόψε. 
- theodorsalonika
ενα ειναι το θεμα......δεν ειναι θεμα χρηματων..ειναι θεμα πρεστιζ προπαντων!!!!!
δηλαδη αμα αποκλειστεις απο μια σικακλαμπαλα πως την λεν....τι θα εχεις να πεις στα παιδια σου?
παραδειγμα..πας τον μικρο σου γιο σε ενα ευρωπαικο παιχνιδι χαμηλης επικυκδινοτητας....
σε ρωταει ..μπαμπα με ποιον παιζουμε/.με την σιγακαμπαλα(πωε τον πο@@σο μου την λεν)
α λεει ο μικρος...///
αποκλειεσε...ρωταει μικρος..μπαμπα τι εγινε με το 2-2?
απαντας ...ασε με τωρα ρωτα την μανα σου ΑΥΤΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!!!!

δηλαδη αμα αποκλειστεις απο μια σικακλαμπαλα πως την λεν....τι θα εχεις να πεις στα παιδια σου?
παραδειγμα..πας τον μικρο σου γιο σε ενα ευρωπαικο παιχνιδι χαμηλης επικυκδινοτητας....
σε ρωταει ..μπαμπα με ποιον παιζουμε/.με την σιγακαμπαλα(πωε τον πο@@σο μου την λεν)
α λεει ο μικρος...///
αποκλειεσε...ρωταει μικρος..μπαμπα τι εγινε με το 2-2?
απαντας ...ασε με τωρα ρωτα την μανα σου ΑΥΤΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!!!!
- Black&White
Ωραίος!PAOKpanta έγραψε:τωρα αν μπορει να δεχτει κανεις να βρεθουμε ΠΑΛΙ κατω απο αυτους τους ανυπαρκτους στο τελος της χρονιας ειτε επειδη ειμαστε σε φαση ανασυγκροτησης, ειτε σε φαση χτισιματος, ειτε σε φαση σοβατισματος ειναι πολυ χαλια
Δεν είναι προπονητής, πολιτικός είναιpaoki19 έγραψε:Αν ακούει κανείς δηλώσεις Αναστασίου...είναι για πολλά γέλια(για μας)και πολλά κλάματα(για τα βαζέλια).
Μαζί σου!!! Κι αντί να χαρείτε, λέτε, ότι αυτοί τα βάζουν με τον... ΜαριδακηBlack&White έγραψε:Δε με νοιάζουν τα λεφτά γιατί δεν είμαι ο Σαββίδης. Με νοιάζει που αυτή η γαμημένη ομάδα που πουστικά μας κάνει το φίλο ενώ είναι χειρότερη κι απ'το γαύρο , πονάει πολύ απόψε.