Άγγελος Αναστασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
παρτε το χαμπαρι...σε καθε εκφραση που ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει την λεξη ΄΄τυχη΄΄ ο αγγελος χρησιμοποιει τη λεξη ΄΄ Παναγια ΄΄,ε κλαιν μαιν λεω εγω.
ουτε τον λογο του Κυριου κηρυττει,ουτε τιποτα
Πόσο δύσκολο είναι να περιμένετε να κρίνετε τον Άγγελο με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με βάσει τα όσα λέει ή πόσες φορές κάνει το σταυρό του?
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Διπλο ακαουντ?koylispontios έγραψε:αυτό είναι μια μεγαλη αληθειαfn1m έγραψε:Ναι, μου στέρησε έξοδο στο τσουλου με την εμμονή του να μην γίνουν μεταγραφές και με τον κολλητό του το Διονύση που δεν ήξερε αγγλικά για να διαβάσει το φαξ.fn1m έγραψε:ενώ με οπαδούς μιρλες σαν εσενα θα κάνουμε ομάδα...αντε μιρλιασε λίγο ακομα ζωρις να εχεις δει τιποτα και κρίνεις..

- angelheart
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς που είπε ο Despe ήθελα να πω και εγώ. Βασικά ΔΕΝ θυμάμαι καμία δήλωση του Αναστασιάδη στην οποία υπάρχει η φράση "δεν είχαμε την τύχη..." ή κάτι αντίστοιχο. Αντίθετα λέει πάντοτε το ίδιο. Βοηθάει η Παναγία (κτλ κτλ κτλ).
Κατά τα λοιπά.
DO NO FEED THE TROLL
ΥΓ : Άνθρωπος που γράφει το ΠΑΟΚ με μικρά και του δίνεται και σημασία. Κάποιους σας είχα για πιο "σβέλτους".
Κατά τα λοιπά.
DO NO FEED THE TROLL
ΥΓ : Άνθρωπος που γράφει το ΠΑΟΚ με μικρά και του δίνεται και σημασία. Κάποιους σας είχα για πιο "σβέλτους".
- paokovios1974
Ναι, μου στέρησε έξοδο στο τσουλου με την εμμονή του να μην γίνουν μεταγραφές και με τον κολλητό του το Διονύση που δεν ήξερε αγγλικά για να διαβάσει το φαξ.[/quote]
αυτό είναι μια μεγαλη αληθεια[/quote]
Διπλο ακαουντ?
[/quote]
So let it be writen so let it be done
αυτό είναι μια μεγαλη αληθεια[/quote]
Διπλο ακαουντ?

So let it be writen so let it be done

Ωραίος... δε το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι , αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.desperando έγραψε:παρτε το χαμπαρι...σε καθε εκφραση που ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει την λεξη ΄΄τυχη΄΄ ο αγγελος χρησιμοποιει τη λεξη ΄΄ Παναγια ΄΄,ε κλαιν μαιν λεω εγω.
- ΑποστόληςΑ
+1926desperando έγραψε:παρτε το χαμπαρι...σε καθε εκφραση που ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει την λεξη ΄΄τυχη΄΄ ο αγγελος χρησιμοποιει τη λεξη ΄΄ Παναγια ΄΄,ε κλαιν μαιν λεω εγω.
Και αντί να παραδεχτουν οι υπόλοιποι αυτή την αλήθεια λένε για διπλά account και για το ότι έγραψα το ΠΑΟΚ με μικρά. Μιλάμε για τρομερό επίπεδο επιχειρηματων...koylispontios έγραψε:αυτό είναι μια μεγαλη αληθειαfn1m έγραψε:Ναι, μου στέρησε έξοδο στο τσουλου με την εμμονή του να μην γίνουν μεταγραφές και με τον κολλητό του το Διονύση που δεν ήξερε αγγλικά για να διαβάσει το φαξ.Rizla έγραψε: Kατι σε εχει κανει εσενα ο Αναστασιαδης δεν εξηγηται αλλιως...
- aisiodoksos
ο Αγγελος πιστευει οτι πιστευει και οπου πιστευει και καλα κανει...το θεμα ειναι να κριθει με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια..και οχι μετα απο ηττα η οποια θα ερθει να πουμε ε λογικο δες ποιον εφερε...οπως ειπε και ο ιδιος θα κανουμε ταμειο στο τελος τον Μαιο..μεχρι τοτε υπομονη , ψυχραιμια και που ξερετε και εσεις/εμεις(γιατι ολοι ειμαστε ΕΝΑ) που δεν τον πιστευετε/ουμε (πραγμα λογικο και δεκτο εννοειται , ολοι εχουμε καποιον ενδοιασμο στο τι μπορει να δωσει) αλλα μπορει να κανουμε και τρελα πραγματα ( με την καλη εννοια) .. το ειπα και πιο πριν ..ας ετοιμαστουμε για μια χρονια ΠΑΟΚ απο αυτες που μας εχουν λειψει..χανουμε το DNA μας .. φετος μπορει να θυμηθουμε τετοια συναισθηματα που θα μας φερουν ανατριχιλα...παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ .. εγω πιστευω σε αυτον τον ανθρωπο αλλα πιο πολυ πιστευω στον ΚΟΣΜΟ του ΠΑΟΚ..και οπως ειπε και ο αγγελος αν ειμαστε ολοι μαζι μια γροθια θα ειμαστε καλα..αυτο το πιστευω και θα το λεω ανεξαρτητου προπονητη... 

Κάνε παράθεση ένα μήνυμα σου που λες ΈΝΑ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΘΕΤΙΚΌ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΕΝΑ!
Εδώ με την Τότεναμ έλεγες ότι κατέβηκαν μισοί γιατί έλειπε.. Ο Μοντριτς!
Μιλάω για το δεύτερο και το μήνυμα σου στην 1η Δεκέμβρη... λίγα μηνύματα πίσω είναι... Και χεστηκα ποιος παίζει, δεν είναι παίκτες τις ομάδας; Η μήπως έλειπε άλλος στον δεύτερο;
Έχεις να παραθέσει έστω ένα θετικό μήνυμα; ΑΝ όχι, ΑΠΑΙΤΏ την άμεση διαγραφή σου από ένα οπαδικο σάιτ διαφορετικής ομάδας της δικής σου που απλά θες να προκαλείς
Έχεις να παραθέσει έστω ένα θετικό μήνυμα; ΑΝ όχι, ΑΠΑΙΤΏ την άμεση διαγραφή σου από ένα οπαδικο σάιτ διαφορετικής ομάδας της δικής σου που απλά θες να προκαλείς
- aisiodoksos
γεματος στην θετικη ενεργεια ειναι ο φιλος ρε μην τον παρεξηγεις..και αμα παρουμε κανα τιτλο εννοειται οτι βολευει τον Ιβαν για να εχει τα προβατα στην υπνωση που μας εχει ριξει..ξυπνα επιτελους..τι σας ταιζουν δλδ αν ειναι δυνατον..μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα..pgetsos έγραψε:Κάνε παράθεση ένα μήνυμα σου που λες ΈΝΑ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΘΕΤΙΚΌ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΕΝΑ!