Δεν εβρισα ουτε μαλωσα με κανεναν,ουτε αναφερθηκα σε κανεναν γενικα μιλουσα.Τελος παντων καλη καρδια ΠΑΟΚ εισαιsourmenetes έγραψε:Το πιο πιθανον ειναι κατα λαθος,εκτος και αν εβριζες ή ηρθες σε αντιπαραθεση με αλλο μελος...zizu10 έγραψε:Θα μου πει καποιος admin γιατι διαγραφηκε το χθεσινο μου σχολιο;Συγγνωμη που επιμενω αλλα νιωθω λες και με φιμωσαν σε ενα site που γραφω αρκετα συχνα και δεν εχω προκαλεσει κανεναν με τα γραφωμενα μου.
Εγω παντως δεν διεγραψα κατι χθες.
F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτο ειναι μια διαφορετικη διασταση των πραγματων στο οποιο εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι κατι το οποιο οι πολιτικοι εκαναν παντα και θα συνεχισουν να το κανουν.navigator11 έγραψε: Ό,τι μαρκάρισμα και να δεχτεί ο Εντουάρντο (μακάρι),αν ΟΦΕΙΛΕΙ να δείξει "παίζετε",ανενδοίαστα θα το πράξει ο όποιος υπάλληλος.Ανεξαρτήτως έδρας!
Η επιτυχία των παιχτών και του προπονητή της Εθνικής αναγνωρίζεται.Μπράβο τους.Δε λαμβάνει απλά,αναφορικά με κάποιους εξ ημών,άλλου είδους προεκτάσεις.Δε νομίζω πως είναι κατακριτέο.
Η δε απόπειρα πολιτικής καπηλείας της επιτυχίας αυτής είναι κάτι παραπάνω από ΕΜΕΤΙΚΗ!!!!Όπως πάντα επιχειρείται τα τελευταία χρόνια,που υπάρχουν ποδοσφαιρικές αιτίες,και,φυσικά,ουδείς εκ των πρωταγωνιστών δεν έχει το "θράσος" να βάλει πάγο στους εμπνευστές αυτής της αθλιότητας.
χαρακτηριστικα θυμαμαι καποιες δεκαετιες πισω που εβγαιναν οι υπευθυνοι της αρσης βαρρων και ελεγαν οτι δεν ειχαν καμια βοηθεια απο την πολιτεια στο μεγαλο προβλημα της ελλειψης εγκαταστασεων αλλα μετα απο τις μεγαλες διακρισεις οι ιδιοι που αρνουνταν να βοηθησουν ηταν οι πρωτοι που ετρεχαν για μια φωτογραφια.
Τελικα οντως η φαση ειναι πολλη δυσκολη το σιγουρο ειναι οτι ο Σαμαρας δεν πεφτει μονος του οποτε ειναι στη κριση του διαιτητη.
Θυμιζει λιγο τη φαση που χανει τη μπαλα ο Σκονδρας απο τον Μπαραλες στον αγωνα με την τριπολη στα playoffs που μετα τρωμε το γκολ.
Οπως και σε εκεινη τη φαση ετσι και σε αυτη δεν θα εδινα κατι αλλα τελικα δικαιουμαστε να λεμε οτι δεν ηταν?
Ειλικρινα δεν ξερω.
Κατα τα λοιπα συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα του stalker και καλο ειναι να χαλαρωσουμε απαντες.
Θυμιζει λιγο τη φαση που χανει τη μπαλα ο Σκονδρας απο τον Μπαραλες στον αγωνα με την τριπολη στα playoffs που μετα τρωμε το γκολ.
Οπως και σε εκεινη τη φαση ετσι και σε αυτη δεν θα εδινα κατι αλλα τελικα δικαιουμαστε να λεμε οτι δεν ηταν?
Ειλικρινα δεν ξερω.
Κατα τα λοιπα συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα του stalker και καλο ειναι να χαλαρωσουμε απαντες.
An einai ontos Ellines autoi pou kanoun auta ta anthellinika sxolia, pragmatika tous lypamai pou katantisan na stenoxoriountai me tin epituxia tis Ethikis.
Υπό φυσιολογικές και όχι τις άρρωστες ποδοσφαιρικές συνθήκες που βιώνουμε κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι. Όπως το βλέπω εγώ η (κ'άθε) εθνική ομάδα όφειλε να έιναι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Να βλεπεις παίκτες στα περατα του κόσμου με τους οποίους έχεις ασχοληθεί, έχεις σχολιάσει, έχεις βρίσει, έχεις χειροκροτήσει να εκπροσωπούν κάτι από εσένα. Να παρακολουθείς παιδιά τα οποία ίσως είχες δεις από μικρά να παίζουν στα γήπεδα ή σε αυτούς να βλέπεις όλους εκείνους με τους οποίους επάιξες μπάλα ακόμη και σε επίπεδο αλάνας ή στο τοπικό.angelheart έγραψε:Πρώτον
Τέταρτον
ΑΛΛΟ πράγμα ο "οργανισμός Εθνική ομάδα" αυτός δλδ ο ΟΧΕΤΟΣ της ΕΠΟ, τον οποίο προσπαθούν να τον ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ή να τους ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ στα σχέδιά τους (πχ σημερινά πρωτοσέλιδα Γαύρου), ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο τα παιδιά που παίζουν εκεί και κάτι προσπαθούν να κάνουν, και ΑΚΟΜΑ πιο εντελώς άλλο, το "Σύμβολο του Ελληνισμού - Εθνική ομάδα" για το οποίο οι (ειδικά του εξωτερικού) Έλληνες είναι υπερήφανοι. ΜΗΝ τα μπερδεύετε αυτά. ΔΕΝ είναι τα ίδια.
Τώρα πχ που θα γυρίσουν με την επιτυχία στις βαλίτσες, ο ΟΧΕΤΟΣ της ΕΠΟ θα βγει να πει "εμείς τα κάναμε όλα αυτά". Και ας μην έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση. Η επιτυχία ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους παίκτες και τον προπονητή. Και φυσικά στον (κάθε) Πανιώνιο.
Δεν είναι όμως έτσι. Αυτή η πρόκριση και γενικότερα όλες οι επιτυχίες γίνονται η δικαιολογία, το δεκανίνι όλων αυτών που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. "Τι φωνάζετε, κάναμε την Ελλάδα να ακουστεί παντού" θα πούνε. Και φυσικά εμείς θα το φάμε. Δεν χρειάζετε τίποτε να αλλάξει θα μας (ξανά)πούνε. Για αυτό η εθνική ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Θα έπρεπε να μην την αγγίζουν όλα αυτά, αλλά δυστυχώς συμβαίνει.
Ίσως αυτό είναι που οδηγεί σε αυτήν την ("μίζερη¨να το πω?... θα το πω) αντίδραση. Εκεί που πας να πεις εύγε να σκέφτεσαι τι σε περιμένει τα υπόλοιπα 4 χρόνια μέχρι το επόμενο μουντιάλ ή την οποιαδήποτε διοργάνωση. Πως θα το ξεχειλώσουν και χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα πως όλα βαίνουν καλώς όταν ταυτόχρονα θα βιάζουν τα μάτια σου, την υπομονή σου και την αισθητική σου.
ΔΕΝ καταλαβαίνω σε τι διαφωνούμε και λες "δεν είναι όμως έτσι". Μου μοιάζει ότι λέμε τα ίδια πράγματα.
Angelheart
Είμαστε Τσιγγάνοι, Μωαμεθανοί, Τούρκοι προβοκάτορες και φιλοΣκοπιανοί.
Ποιός είπε κάτι ανθελληνικό; Η συζήτηση τριγυρνάει γύρω από την ομάδα της επο. Άλλο η ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική ομοσπονδία και άλλο η Ελλάδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο ντρογμπα για την φαση του πεναλτι
[youtube]nZ_LBbwEMyQ#t=13[/youtube]
[youtube]nZ_LBbwEMyQ#t=13[/youtube]
- aisiodoksos
Η γενέτειρα του πραγματικού παγκόσμιου σταρ που αδικήθηκε όσο λίγοι μόλις ισοφάρισε την εθνική του υπερεκτιμημένου "νέου Μαραντόνα" ... φυσικά και μιλάω για τον tayekenny odeniyi τον τελευταιο πραγματικο σταρ του ποδοσφαιρου που θυμαμαι εγω.. 
Gimnistis έγραψε:Υπό φυσιολογικές και όχι τις άρρωστες ποδοσφαιρικές συνθήκες που βιώνουμε κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι. Όπως το βλέπω εγώ η (κ'άθε) εθνική ομάδα όφειλε να έιναι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Να βλεπεις παίκτες στα περατα του κόσμου με τους οποίους έχεις ασχοληθεί, έχεις σχολιάσει, έχεις βρίσει, έχεις χειροκροτήσει να εκπροσωπούν κάτι από εσένα. Να παρακολουθείς παιδιά τα οποία ίσως είχες δεις από μικρά να παίζουν στα γήπεδα ή σε αυτούς να βλέπεις όλους εκείνους με τους οποίους επάιξες μπάλα ακόμη και σε επίπεδο αλάνας ή στο τοπικό.angelheart έγραψε:Πρώτον
Τέταρτον
ΑΛΛΟ πράγμα ο "οργανισμός Εθνική ομάδα" αυτός δλδ ο ΟΧΕΤΟΣ της ΕΠΟ, τον οποίο προσπαθούν να τον ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ή να τους ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ στα σχέδιά τους (πχ σημερινά πρωτοσέλιδα Γαύρου), ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο τα παιδιά που παίζουν εκεί και κάτι προσπαθούν να κάνουν, και ΑΚΟΜΑ πιο εντελώς άλλο, το "Σύμβολο του Ελληνισμού - Εθνική ομάδα" για το οποίο οι (ειδικά του εξωτερικού) Έλληνες είναι υπερήφανοι. ΜΗΝ τα μπερδεύετε αυτά. ΔΕΝ είναι τα ίδια.
Τώρα πχ που θα γυρίσουν με την επιτυχία στις βαλίτσες, ο ΟΧΕΤΟΣ της ΕΠΟ θα βγει να πει "εμείς τα κάναμε όλα αυτά". Και ας μην έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση. Η επιτυχία ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους παίκτες και τον προπονητή. Και φυσικά στον (κάθε) Πανιώνιο.
Δεν είναι όμως έτσι. Αυτή η πρόκριση και γενικότερα όλες οι επιτυχίες γίνονται η δικαιολογία, το δεκανίνι όλων αυτών που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. "Τι φωνάζετε, κάναμε την Ελλάδα να ακουστεί παντού" θα πούνε. Και φυσικά εμείς θα το φάμε. Δεν χρειάζετε τίποτε να αλλάξει θα μας (ξανά)πούνε. Για αυτό η εθνική ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Θα έπρεπε να μην την αγγίζουν όλα αυτά, αλλά δυστυχώς συμβαίνει.
Ίσως αυτό είναι που οδηγεί σε αυτήν την ("μίζερη¨να το πω?... θα το πω) αντίδραση. Εκεί που πας να πεις εύγε να σκέφτεσαι τι σε περιμένει τα υπόλοιπα 4 χρόνια μέχρι το επόμενο μουντιάλ ή την οποιαδήποτε διοργάνωση. Πως θα το ξεχειλώσουν και χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα πως όλα βαίνουν καλώς όταν ταυτόχρονα θα βιάζουν τα μάτια σου, την υπομονή σου και την αισθητική σου.
ΔΕΝ καταλαβαίνω σε τι διαφωνούμε και λες "δεν είναι όμως έτσι". Μου μοιάζει ότι λέμε τα ίδια πράγματα.
Angelheart
Εννοώ πως αν και θα έπρεπε δεν ισχύει η πρώτη παράγραφος από όσα έγραψα. Πως όλα αυτα που έρχονται δεν σε Αφήνει να διασκεδασεις το τώρα.
Σαν αφορμή είδα το σχόλιο σου για να γράψω τα παραπάνω, δεν διαφωνώ γενικότερα.
Sorry, αν υπήρξε παρεξήγηση ή παρανόηση.
Χαλαρά ρε συ
Και να διαφωνούμε, τι έγινε ; ο πάπας είμαι για να σε αφορίσω ;
Angelheart
- Black&White
Όποιος υποστηρίζει τη χώρα του είναι φασίστας, ρε φίλε.Δεν το 'χεις καταλάβει;iliasp έγραψε:Tosa anthellinika sxolia oute se forum Skopianon den tha vreis! Ektos ki an sto paokmania syxnazoun arketoi allodapoi, to opoio den einai apithano afou den xreiazetai na deikseis diavatirio gia na anoikseis logariasmo.
An einai ontos Ellines autoi pou kanoun auta ta anthellinika sxolia, pragmatika tous lypamai pou katantisan na stenoxoriountai me tin epituxia tis Ethikis.
Τώρα και γαύρος!!!
Υποστήριξε Αλγερία και Ιράν για να ' σ' ωραίος...
Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Και ΒουλγαροιKranatos έγραψε:Είμαστε Τσιγγάνοι, Μωαμεθανοί, Τούρκοι προβοκάτορες και φιλοΣκοπιανοί.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Υπερβολικό σε βρίσκω. Κάποιοι δικοί μας πιστεύουν ότι ΔΕΝ είναι πέναλτι. Ε και ; Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι αν είναι ή δεν είναι. Το πρόβλημα είναι ο παραλληλισμός με το ΑΡΡΩΣΤΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα. Άντε να μπω στο τριπάκι να κάνω τον παραλληλισμό.Black&White έγραψε:Όποιος υποστηρίζει τη χώρα του είναι φασίστας, ρε φίλε.Δεν το 'χεις καταλάβει;iliasp έγραψε:Tosa anthellinika sxolia oute se forum Skopianon den tha vreis! Ektos ki an sto paokmania syxnazoun arketoi allodapoi, to opoio den einai apithano afou den xreiazetai na deikseis diavatirio gia na anoikseis logariasmo.
Τώρα και γαύρος!!!
Υποστήριξε Αλγερία και Ιράν για να ' σ' ωραίος...
Σε μας υπάρχει ΜΙΑ ΠΑΕ η οποία ευνοείται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και με πολλούς τρόπους. Οι υπόλοιποι ευνοούνται περιστασιακά και κατά το δοκούν (όσο δλδ τους παίρνει). ΟΚ, κάτι αντίστοιχο γίνεται ΚΑΙ στα (ΣΤΑ) παγκόσμια κύπελλα. Αλλά...
Να με ΠΕΙΣΕΤΕ όμως ότι η εθνική μας πέρασε τους Αφρικάνους επειδή έχει "βύσμα" στη ΦΙΦΑ, ΔΕΝ με πείθετε.
οι κιτρινες σβηνοντε σε καποια φαση ή μεταφερονται μεχρι τον τελικο?
Επιμένω... πρίν 13 σελίδες!!!!!!!nikolasf έγραψε:Εγώ ένα ξέρω!!!!
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΚΑΙ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
Είμαι περήφανος για την χώρα μου!!! είμαι περήφανος για την ΟΜΑΔΑ μου!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()