σοβαρα?? δηλαδη γιατι να μην παραδεχεται οτι η ομαδα χρειαζεται ακομα εναν ποιοτικο χαφ??astronaut έγραψε:Πάντως, αν αποκτήσουμε 8άρι ουσιαστικά παραδέχεται ο Ζησάο ότι η μεταγραφή Γκολάσα δεν είναι πετυχημένη.
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες τωρα???astronaut έγραψε:Πάντως, αν αποκτήσουμε 8άρι ουσιαστικά παραδέχεται ο Ζησάο ότι η μεταγραφή Γκολάσα δεν είναι πετυχημένη.
Ο παιχτης ειναι ο μοναδικος στο κεντρο που κανει το κατι παραπανω στην προωθηση του παιχνιδιου.
Οι κατσε τζιολης κανουν αλλες δουλειες.
Ο γκολασα εχει 2-3 90λεπτα προς το παρον.
Συμφωνούμε ότι οι 2-3 μεταγραφές που θα γίνουν πρέπει να είναι μόνο 11αδάτοι παίχτες?
Ε, αν συμφωνούμε τότε τα συμπεράσματα είναι εύκολα.
** Προσωπικά, δεν βλέπω να παίρνουμε 11αδάτο εξτρέμ γιατί... έχω Σάλπι & Γκολάσα για τα άκρα...
Ε, αν συμφωνούμε τότε τα συμπεράσματα είναι εύκολα.
** Προσωπικά, δεν βλέπω να παίρνουμε 11αδάτο εξτρέμ γιατί... έχω Σάλπι & Γκολάσα για τα άκρα...
-
Dimg4
Και στο 0.38 προσπαθει ο Γκαρσια να στηθει μπροστα του για να τον εμποδισει να παει στον λαο και τον γκρεμοτσακιζει ο μεγαλος Ζλατανguardian4 έγραψε:Μαρλει σε εχω παικτη απ τα παλια που δειχνει τον δρομο, που θελει και πρεπει να ρθει πισω.
εκτος απο την στιγμη που θελει να πανηγυρισει και ο κοντος δεν τον αφηνει να ερθει στον λαο
[youtube]wYdtW7ma8BY[/youtube]
στο 0.27. Απ'οπου εμεινε και το ιστορικο, φυγε ρε πκοντε απο δω
Ο φακος του γκραντιαν εντοπισε τη στιγμη της φαπας.
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι πρεπει να ειναι 11αδατοι δε σημαινει οτι αυτοι που ηρθαν το καλοκαιρι ειναι αποτυχημενοι.
Να επισημανουμε τη σοβαροτητα που δειχνει ολη την περιοδο η διοικηση και το τεχνικο τιμ στο θεμα των μεταγραφων.Παιχτης εφτασε εκανε προπονηση και τα γεγονος εγινε γνωστο απο το εξωτερικο.
Εχουν απο το καλοκαιρι που δουλευουν σωστα σε αυτον τον τομεα και πρεπει να αναγνωριστει.
Να επισημανουμε τη σοβαροτητα που δειχνει ολη την περιοδο η διοικηση και το τεχνικο τιμ στο θεμα των μεταγραφων.Παιχτης εφτασε εκανε προπονηση και τα γεγονος εγινε γνωστο απο το εξωτερικο.
Εχουν απο το καλοκαιρι που δουλευουν σωστα σε αυτον τον τομεα και πρεπει να αναγνωριστει.
Χωρεσαν στην εντεκαδα Τζιολης,Κατσε και Τζανδαρης και δεν χωρανε πχ Τζιολης η Κατσε,Γκολασα και βαλτε Κιρχ η Ομπρανιακ;Η ιδανικη μας εντεκαδα περιελαμβανε 3 αμυντικα χαφ και δεν το ξερω;
Και τον άλλο τον απίθανο τον μαυρούκο τον εξτρέμ, ινκόγκνιτο τον έφερε το καλοκαίρι ο Ζησάο.
Νομίζω, μόνο προβληματισμό προκαλεί ότι έφεραν για στόπερ κάποιον από τη β' Σουηδίας.
** Τρέμε Τζαβέλλα & Κατσικά...
Νομίζω, μόνο προβληματισμό προκαλεί ότι έφεραν για στόπερ κάποιον από τη β' Σουηδίας.
Φτάνει με την ειρωνεία. Άλλαξε ύφος σε παρακαλώ...
Roman
Roman
astronaut έγραψε:Και τον άλλο τον απίθανο τον μαυρούκο τον εξτρέμ, ινκόγκνιτο τον έφερε το καλοκαίρι ο Ζησάο.
Εδω που πρεπει να δωσεις μια συνομοσια-εξυπηρετηση δε το κανεις.
Το οτι ερχετε αυτος για να ερθει και καποιος αλλος πακετο δε σου περασε απο το μυαλο;
Εσενα τον βασιλια των θεωριων συνομοσιας,δε μου τα λες καλα φιλε ατροναυτη.
-
Asimos
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θα θέλατε να αποκτήσουμε τον Χακόμπο, αλλά η επιθυμία σας πραγματοποιήθηκε μόλις.
Εστω και με διακοπή δανεισμού.
Χωρίς να θέλω να μειώσω περισσότερο τον παίκτη, υπάρχει άλλη περίπτωση στον κόσμο που η ομάδα δανεισμού να μην ήθελε τον παίκτη και να τον έκανε πακέτο για πίσω;
Έχω ήδη απάντηση: Τόμας Νέτσιντ, κι ας είχε γραφτεί πως ο δανεισμός ήταν εξάμηνος.
Εστω και με διακοπή δανεισμού.
Χωρίς να θέλω να μειώσω περισσότερο τον παίκτη, υπάρχει άλλη περίπτωση στον κόσμο που η ομάδα δανεισμού να μην ήθελε τον παίκτη και να τον έκανε πακέτο για πίσω;
Έχω ήδη απάντηση: Τόμας Νέτσιντ, κι ας είχε γραφτεί πως ο δανεισμός ήταν εξάμηνος.
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι ο χακομπο θα ερθει εστω και για εξι μηνες στον ΠΑΟΚ..
Θα γινει προσπαθεια να παει παλι δανεικος...
Θα γινει προσπαθεια να παει παλι δανεικος...
ρε αστροναύη, γιατί τόση αρνητική ενέργεια?astronaut έγραψε:Πάντως, αν αποκτήσουμε 8άρι ουσιαστικά παραδέχεται ο Ζησάο ότι η μεταγραφή Γκολάσα δεν είναι πετυχημένη.
εντάξει δεν είναι όλα στραβά στο ασπρόμαυρο σύμπαν μας
-
Μπαρκαρούτσος
Θα έρθει να προπονείται και τον Γενάρη θα φύγει, πιστεύω...