15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Ο ανθρωπος του γαυρου της Σερβίας που ηρθε να σε δει απο κοντα,με ποιου πρόσκληση θα μπει στην Τουμπα;
Αν ειναι να τον παρει μακρια μας ας μπει με οποιαδηποτε προσκληση
+1sn0ufel4 έγραψε:Αν ειναι να τον παρει μακρια μας ας μπει με οποιαδηποτε προσκληση
Παντως τον μαλε εκτος τον κρατάει και ο Ίβιτς
Θελω να δω με χατζη γερό ποιοι θα παιζουν
Θελω να δω με χατζη γερό ποιοι θα παιζουν
- painkiller4
Ο άνθρωπος στο 2-0 κάνει εσκεμμενο χέρι, έτσι γιατί είναι ο βιτορ...
Άντε γεια ρε επιτέλους
SM-G920F
Άντε γεια ρε επιτέλους
SM-G920F
χωρις να το δικαιολογω ή να θελω να μεινει, μηπως επρεπε να την φαει για τα πο?
Αν ισχύει το παίρνω πίσω,stelyk έγραψε:χωρις να το δικαιολογω ή να θελω να μεινει, μηπως επρεπε να την φαει για τα πο?
SM-G920F
Ωχ θα σε φάμε στην μάπα και του χρόνου στο γήπεδο δλδ πιλοτε;;;
Sent from my mind using boobs power
Όχι ρε αν μείνει ισχύει...Thanix έγραψε:Ωχ θα σε φάμε στην μάπα και του χρόνου στο γήπεδο δλδ πιλοτε;;;
Να πηγαίνετε να τον χαίρεστε κι αυτόν και τα άλλα τα Λίμα
SM-G920F
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του στα φετινά πλέι οφ, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση είχε και απώλειες.
Ο Μιγκέλ Βίτορ αντίκρισε κίτρινη κάρτα από τον Δελφάκη και έφτασε τις τέσσερις με αποτέλεσμα να πρέπει να απουσιάσει από ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Αυτός ο αγώνας αναγκαστικά θα είναι ο επόμενος, ο τελευταίος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον «Δικέφαλο» να ταξιδεύει στα Χανία για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά χωρίς τον Βίτορ.
- ΑποστόληςΑ
Λογική κίνηση του Βίτορα η κίτρινη κάρτα, ώστε να είναι καθαρός στα p.o. για την περίπτωση που τιμωρηθεί, τραυματιστεί, ή κουραστεί ο Χατζη.
- painkiller4
Ελπίζω να χει βρεθεί ήδη ο βασικός μας αμυντικός για του χρόνου.Βίτορ: «έχω προτάσεις από έξω»
Από inpaok.com: Το μέλλον του Μιγκέλ Βίτορ στον ΠΑΟΚ παραμένει «θολό», με το συμβόλαιο του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Πορτογάλος αμυντικός σχολίασε σχετικά με το επόμενο βήμα στην καριέρα, με δηλώσεις του στην «A Bola», τονίζοντας πως έχει προτάσεις από το εξωτερικό αλλά θα ήθελε να μείνει στην Τούμπα.
«Όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να ανανεώσω με τον ΠΑΟΚ αλλά έχω προσφορές και από το εξωτερικό. Θα δούμε τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου.
Είμαι σε μια κρίσιμη καμπή γιατί είμαι 27 χρονών και το επόμενο βήμα μου θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο. Θα δώσω την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, αν με θέλει, γιατί νιώθω καλά εδώ» είπε ο Βίτορ.
Κλασικές δηλώσεις κάποιου που δεν είναι ευχαριστημένος απ την πρόταση ανανέωσης που του έχει σίγουρα ήδη γίνει και προσπαθεί να "τσιμπήσει" κάτι παραπάνω μένοντας, μιας και μην πιστεύοντας στις δυνατότητες του για κάτι παραπάνω απ όσα έχει ήδη δείξει, έχει την ανασφάλεια να μετακινηθεί σε νέο εργασιακό-κοινωνικό περιβάλλον και με λιγότερα χρήματα μάλιστα απ όσα του έχει ήδη προσφέρει η τωρινή του ομάδα...
Εντελώς προσωπική μου άποψη βέβαια, όπως και το ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα λεπτό στα play off, παρά μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο λόγω τραυματισμών ή τιμωριών όλων των άλλων παιχτών-λύσεων στην θέση του!!!
Έτσι ίσως μπορέσει να δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και το πιθανότερο είναι και να δεχτεί την όποια πρόταση του Π.Α.Ο.Κ. που του έχει γίνει και πιθανά να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι θα είναι από του χρόνου δεύτερη λύση στην ομάδα, εκτός φυσικά κι αν παρουσιάσει κάποια θεαματικότατη βελτίωση, ειδικά στα μάτια του επόμενου προπονητή μας!!!
Εντελώς προσωπική μου άποψη βέβαια, όπως και το ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα λεπτό στα play off, παρά μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο λόγω τραυματισμών ή τιμωριών όλων των άλλων παιχτών-λύσεων στην θέση του!!!
Έτσι ίσως μπορέσει να δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και το πιθανότερο είναι και να δεχτεί την όποια πρόταση του Π.Α.Ο.Κ. που του έχει γίνει και πιθανά να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι θα είναι από του χρόνου δεύτερη λύση στην ομάδα, εκτός φυσικά κι αν παρουσιάσει κάποια θεαματικότατη βελτίωση, ειδικά στα μάτια του επόμενου προπονητή μας!!!