Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:και μετα απ ολους τους μυαλοπολιδες και τις μπαλαδοφατσες που κανουν μαθηματα ποδοσφαιρικης τακτικης στον στεφενς ηρθε και η ωρα του αλεφαντου του ΠΑΟΚ να μιλησει για τα ΄΄προβληματα΄΄της ομαδας.
ενας γραφικος που δεν εχει καταφερει ουτε το 1/1000 απο οτι εχει πετυχει ο νυν προπονητης της ομαδας.
Εαν δεν έχεις κερδίσει έστω και έναν αγώνα επιπέδου SL η Α' εθνικής τοτε ούτε κι εσύ δε μπορείς να γράφεις αυτα που λές για τον Αγγελο (ούτε κανεις μας).Μιλάς για τον άνθρωπο με τα καλύτερα στατιστικά στον πάγκο μας (αλλα και σε άλλες ομάδες) τον άνθρωπο που πάτησε την Αρσεναλ του Βεννγέρ μεσα στην Τούμπα .Επαιζε με μια ομάδα Γολιαθ και την πάτησε κυριολεκτικά.Στα ίσα. Ποσοι αλφαντοι το χουν καταφέρει αυτό?Λιγο σεβασμό.
Να πώ την πικρή αλήθεια κι εγώ ξενίστηκα με τις δηλώσεις γιατί δε το συνηθίζει.Η όντως βλέπει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή καπως αλλιώς τα είπε κι αλλιώς μεταφέρθηκαν.Κατα τ αλλα συμφωνώ απόλυτα μ αυτό:
desperando έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ

ΥΓ Η όλη κατάσταση γιατι μου θυμίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την ιστορία με το Μπόλονι?ΓΙΑΤΙ? :evil:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καταραμενε δυστηχως ο αγγελος ξεκουτιανε,αν τα ειχε πει αλλιως θα εβγαινε να τον κραξει αυτον που τα εγραψε.
Ειπαμε αυτοκριτικη 0 ο αγγελαρας δυστηχως για αλλη μια φορα.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Καλα αδυνατω να εξηγησω γιατι τα ειπε αυτα ο Αναστασιαδης... Περιεργα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:και μετα απ ολους τους μυαλοπολιδες και τις μπαλαδοφατσες που κανουν μαθηματα ποδοσφαιρικης τακτικης στον στεφενς ηρθε και η ωρα του αλεφαντου του ΠΑΟΚ να μιλησει για τα ΄΄προβληματα΄΄της ομαδας.
ενας γραφικος που δεν εχει καταφερει ουτε το 1/1000 απο οτι εχει πετυχει ο νυν προπονητης της ομαδας.
Εαν δεν έχεις κερδίσει έστω και έναν αγώνα επιπέδου SL η Α' εθνικής τοτε ούτε κι εσύ δε μπορείς να γράφεις αυτα που λές για τον Αγγελο (ούτε κανεις μας).Μιλάς για τον άνθρωπο με τα καλύτερα στατιστικά στον πάγκο μας (αλλα και σε άλλες ομάδες) τον άνθρωπο που πάτησε την Αρσεναλ του Βεννγέρ μεσα στην Τούμπα .Επαιζε με μια ομάδα Γολιαθ και την πάτησε κυριολεκτικά.Στα ίσα. Ποσοι αλφαντοι το χουν καταφέρει αυτό?Λιγο σεβασμό.
Να πώ την πικρή αλήθεια κι εγώ ξενίστηκα με τις δηλώσεις γιατί δε το συνηθίζει.Η όντως βλέπει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή καπως αλλιώς τα είπε κι αλλιώς μεταφέρθηκαν.Κατα τ αλλα συμφωνώ απόλυτα μ αυτό:
desperando έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ

ΥΓ Η όλη κατάσταση γιατι μου θυμίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την ιστορία με το Μπόλονι?ΓΙΑΤΙ? :evil:
ακουσε με λιγο... ο καθε αγγελος στο καφενειο μπορει να λεει οτι θελει οπως κανω εγω κι εσυ,αλλα δεν μπορει να βγαινει στο καθε μεσο και να δημιουργει τεχνικες κρισεις στους κολπους της ομαδας.εγω για παραδειγμα ολα αυτα τα βλεπω εκ του πονηρου.
οσο για τον ανθρωπο που πατησε την αρσεναλ...εγω θυμαμαι οτι στα δυο ματς επρεπε να φαμε συνολο δεκα γκολ αλλα μας ειχε ανοιξει.και εν παση περιπτωση η αρσεναλ ηταν ενα βεγγαλικο.οι περιπτωσεις ντεπρετσενη ηταν πιο συχνο φαινομενο.
και οχι δεν μπορω να σεβαστω εναν ανθρωπο που δεν σεβεται τον εαυτο του και την ομαδα μου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω (αν οπως εγραψα δεν εχει ξεκουτιανει που νομιζω οτι αυτο ειναι) ειναι οτι εχει γουσταρει παρα πολυ με την ολη φαση σαβιδη και θελει με τρελα να κατσει στο παγκο ξανα.
Ελληνες πολλοι μαζευτηκαν πιστευει οτι του ταιριαζει πολυ αυτο το προτζεκτ και η αληθεια ειναι οτι του ταιριαζει αλλα ετσι ομως κατα τη γνωμη μου μειωνει τις ελπιδες του παρα τις αυξανει.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Που ταιριαζει το προτζεκτ ρε παιδια; Θα παρει τωρα τον Στοχ και το Νετσιντ και θα τους παει στο Αγιο Ορος. Να παρει τον Βακουφαρη και τον Γιαννιτσανακη να τους κ@βλωαει και να κανει καμια ηρωικη νικη οκ. Αν θελει δουλει μπορει να προσληφθει ως εμψυχωτης ή να γραφει τους λογους του Στεφενς και του Σαββιση να κ@βλωνουμε.
Με καθε σεβασμο για οσα επιτυχει αλλα το κεφαλαιο εκλεισε. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το ροστερ φιλε κατα 70-80% ειναι ελληνες γιαυτο το προτζεκτ μιλαω το οτι ο σαβιδης γουσταρει ελληνες και αν ειναι και διεθνεις ακομα καλυτερα.
Διαφωνεις καπου σε αυτο?
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Οχι, αυτο με τους Ελληνες μου αρεσει πολυ(οχι απαραιτητα μονο Ελληνες αλλα κι αλλα παιδια ιδιως απο ακαδημιες αν γινεται). Ομως οσο κι αν σεβομαι κι εκτιμω τον Αγγελο Αναστασιαδη νιωθω οτι δεν κολλαει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αλλιώς τα θυμάσαι, αλλιώς τα θυμάμαι (για το πρώτο ματς)υπάρχουν οι στατιστικές και τα νούμερα και για τον ΠΑΟΚ και για τις άλλες ομάδες οποιος θέλει μπορεί να τα δεί.
εγω για παράδειγμα ολα αυτα τα βλέπω εκ του πονηρού.
.Για τον Άγγελο δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι.Το χει αποδείξει χρόνια τώρα.Το αν τα μετέφεραν αλλιώς δε ξέρω.Τελος πάντων μην ανοίγουμε ξανά την Αναστασιάδα δεν έχει νόημα.
Στο θέμα μας τώρα,ξέρουμε ποια ακριβώς είναι η κατάσταση "εντός των τειχών" (Παικτες-Χουμπ,Χουμπ-διοίκηση)?

ΥΓ Με ΓΔ εκανα υπομονή μέχρι Οκτώβρη, αναλογικά με Χούμπ θα κάνω μέχρι τον Δεκέμβρη....του 2048. ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ οτι εχει καταφερει το εχει καταφερει με μπροσταρηδες παιχτες που μιλανε την ιδια γλωσσα.
Γιαυτο ειπα οτι του ταιριαζει το προτζεκτ,
Αυτο δε σημαινει οτι θα τα καταφερει.
Να στο πω και αλλιως που ταιριαζει ο αναστασιαδης σαν προπονητης (ο χαρακτηρας του, ο ανθρωπος αναστασιαδης) στο ροστερ της εποχης σαντος η στο τωρινο?
Το ξεχειλωσαμε πολυ και ειμαστε και οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Με ΓΔ εκανα υπομονή μέχρι Οκτώβρη, αναλογικά με Χούμπ θα κάνω μέχρι τον Δεκέμβρη....του 2048. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

kataramenos5 έγραψε:Αλλιώς τα θυμάσαι, αλλιώς τα θυμάμαι (για το πρώτο ματς)υπάρχουν οι στατιστικές και τα νούμερα και για τον ΠΑΟΚ και για τις άλλες ομάδες οποιος θέλει μπορεί να τα δεί.
εγω για παράδειγμα ολα αυτα τα βλέπω εκ του πονηρού.
.Για τον Άγγελο δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι.Το χει αποδείξει χρόνια τώρα.Το αν τα μετέφεραν αλλιώς δε ξέρω.Τελος πάντων μην ανοίγουμε ξανά την Αναστασιάδα δεν έχει νόημα.
Στο θέμα μας τώρα,ξέρουμε ποια ακριβώς είναι η κατάσταση "εντός των τειχών" (Παικτες-Χουμπ,Χουμπ-διοίκηση)?

ΥΓ Με ΓΔ εκανα υπομονή μέχρι Οκτώβρη, αναλογικά με Χούμπ θα κάνω μέχρι τον Δεκέμβρη....του 2048. ;)

Αυτη η εμμονη σου οτι αποκλειεται να τα ειπε ετσι απο που πηγαζει τον ξερεις προσωπικα?
Δηλαδη μας λες οτι δεν πρεπει να δινουμε βαση σε αυτα που διαβασαμε?
Και σε ξαναρωταω γιατι δε βγηκε να τα διαψευσει?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

kataramenos5 έγραψε: Να πώ την πικρή αλήθεια κι εγώ ξενίστηκα με τις δηλώσεις γιατί δε το συνηθίζει.Η όντως βλέπει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή καπως αλλιώς τα είπε κι αλλιώς μεταφέρθηκαν.
Ο άνθρωπος μπορεί όντως να βλέπει κάτι σοβαρό .Προπονητής είναι.Λέει τη αποψή του.Εδω όλοι εμείς οι ασχετοι το βλέπουμε οτι η ομάδα δε τραβάει ,αυτό συζητάμε τοσο καιρό,αυτός που ναι ειδικός απαγορεύεται να το πεί?Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πραγματικα βλεπει κατι.βλεπει οτι η σαλκε ειναι ενα λιμο και ηταν αποτυχεια για τον ΠΑΟΚ που δεν την απεκλεισε.

και ααφου ειναι τοσο καλος προπονητης γιατι σε τοσα που ειπε στην συνεντευξη του δεν ειπε κατι που το ξερουν ολοι οσοι εχουν ασχοληθει με το ποδοσφαιρο...οτι οι ομαδες δεν φτιαχνονται απο την μια μερα στην αλλη και ειναι αδυνατον απο μια ομαδα οπου οι περισσοτεροι 11δατοι ποδοσφαιριστες της ειναι καινουριοι να δεις καλη μπαλα στην αρχη
Άβαταρ μέλους
obanebane

kataramenos5 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: Να πώ την πικρή αλήθεια κι εγώ ξενίστηκα με τις δηλώσεις γιατί δε το συνηθίζει.Η όντως βλέπει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή καπως αλλιώς τα είπε κι αλλιώς μεταφέρθηκαν.
Ο άνθρωπος μπορεί όντως να βλέπει κάτι σοβαρό .Προπονητής είναι.Λέει τη αποψή του.Εδω όλοι εμείς οι ασχετοι το βλέπουμε οτι η ομάδα δε τραβάει ,αυτό συζητάμε τοσο καιρό,αυτός που ναι ειδικός απαγορεύεται να το πεί?Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι?

Ρε συ ο τυπος εκανε ξεκαθαρη επιθεση στον προπονητη,ειπε οτι με τη σαλκε δε παιξαμε τιποτα και στα 2 παιχνιδια.
Και οτι δεν εχει σημασια το τι εκανε στο παρελθον αλλα το τι κανει τωρα.
Εγω θα του απαντησω του αγγελαρα και θα του πω οτι ο στεφενς τα 2 τελευταια χρονια και οχι στο παρελθον ειναι προπονητης της σαλκε και του ΠΑΟΚ σε αντιθεση με αυτον που ειναι προπονητης του γιαννενου και του ηρωικου πλατανια χανιων.

Υ.Γ Σαλκε 13 συνεχομενα ματς ομιλων τσ.λ αηττηττη αρχιτσοπανο,σου εδωσα και προαγωγη δεν εχεις παραπονο.
Αντε γιατι πολλα μας τα ειπες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”