71.Παναγιώτης Γλύκος
- PAOK_Antarctica
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Πήρε την θέση με το σπαθί του και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική. Προσοχή στην πρώτη γκέλα μην αρχίσουμε τα ξεφωνητά.
Παλι τα βγαλες αυτα που επρεπε.. στο γκολ δεν γινοταν να το βγαλεις οκ. φουλ για μουντιαλ πας. Δεν υπαρχει τερματοφυλακας στον κοσμο που να μην κανει γκελες. ολοκληρος μπουφον (εγω που παρακολουθω γιουβε) και εχει κανει απειρες πατατες, δεν θα κανει ο γλυκος? και στην τελικη προτιμω αυτη την ηρεμη δυναμη , παρα το τρελο χαρακτηρα που στην τελικη δεν σου δινει κατι παραπανω σε ποιοτητα τερματοφυλακα..
- ΑποστόληςΑ
Άλλη μία Μουντιαλική εμφάνιση. Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας από σένα.
Επειδη εχω μαθει στη ζωη μου να αναγνωριζω τα λαθη μου θα πω οτι τουλαχιστον στις μεχρι τωρα εμφανισεις σου εισαι εξαιρετικος και θα χαρω πολυ αν συνεχισεις να διαψευδεις τις προβλεψεις μου που σε ηθελαν λιγο ως τερματοφυλακα για τον ΠΑΟΚ.
- SePuLtUrA_4_
Μπραβο ρε παλικαρε εισαι προσγειωμενος και δουλευταρας. Νομιζω θα εισαι το νουμερο 1 για πολλα χρονια. Απλα μην επαναπαυτεις.
Γιε του αιολου, πρεπει να το ομολογησω οτι κρατας τον ΠΑΟΚ τα τελευταια παιγχνιδια.
Περιμενω συνεχεια, αλλα και αντιστοιχες εμφανησεις σε μεγαλα ματς.
Περιμενω συνεχεια, αλλα και αντιστοιχες εμφανησεις σε μεγαλα ματς.
- paoki_sweden
Dont talk about finals and other goals. GO IN PLAY F@CK THEM AND BRING THE CUP TO SALONIKA!
Continue the good work.
Continue the good work.
Αυτή τη στιγμή, όχι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Άλλη μία Μουντιαλική εμφάνιση. Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας από σένα.
Στην επόμενη γκέλα θα ξαναγίνει λίγος, κοντός, ο τερματάς που το έφαγε από τον αέρα και θα μνημονευτεί ο Βιζόν ... sorry ... Ιτάνζ.
- Ekatnetworkltd
Πάρα πολύ καλός και παραλίγο να σώση το γκόλ της βέροια!ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ και σου εμνέει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!Μην τον κάψουμε ρε παιδιά ήμαρτον!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- DarkBishop
Κι εγώ αυτό νομίζω αλλά ελπίζω να διαψευστούμε.DC έγραψε:Στην επόμενη γκέλα θα ξαναγίνει λίγος, κοντός, ο τερματάς που το έφαγε από τον αέρα και θα μνημονευτεί ο Βιζόν ... sorry ... Ιτάνζ.
- ΑποστόληςΑ