Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Fantomas »

Bono έγραψε:Φίλε Fantoma επειδή το ορθογραφικό και το συντακτικό σου δεν σε βοηθάει επέτρεψε μου να σε βοηθήσω εγώ λιγάκι...
Το "δε γαμεις" είναι ΔΕΥΤΕΡΟ ενικό πρόσωπο και ΟΧΙ ΠΡΩΤΟ....πιστεύω ότι τώρα με κατανόησες. :lol: :opaokara: :opaokara:
Πλάκα σε έκανε βρε....Πω πω φίλε θα πρέπει να έχεις περάσει από κατάθλιψη .... Τι κόμπλεξ είναι αυτό με τα ποστ μου..:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δηλαδή μερικοί εδώ μέσα μπαίνετε μόνο και μόνο για να αρπαχθείτε με κάποιον ή να μαλώσετε με κάποιον ή να προσβάλετε κάποιον...πραγματικά δεν μπορώ να την καταλάβω όλη αυτή η μιζέρια και το κόμπλεξ από που πηγάζει....Και αν δεν έχετε τι να πείτε ψάχνετε για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και άλλες μαλακίες....χαλαρώστε ρε λίγο....κρίμα ρε...

Και φυσικά δεν το λέω μόνο για τον Bono αυτό...γιατί ο Bono μπορεί να είχε νεύρα σήμερα...να μην ήταν καλά....και δεν είχε με τι να τα βάλει....αλλά μιλάω γενικά...έτσι...κρίμα ρε γαμώτο ...χαλάει το κλίμα....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"Φίλε Fantoma επειδή το ορθογραφικό και το συντακτικό σου δεν σε βοηθάει επέτρεψε μου να σε βοηθήσω εγώ λιγάκι..."

:?: :?: :roll:

οσον αφορα στην κουβεντα μεσω των τελευταιων ποστς πώς συνδεονται με τις μετεγγραφικες φημολογες,πληροφοριες κοκ τα οσα γραφονται αδυνατω να κατανοησω!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:
DaFFy_NaSH έγραψε:
teod1980 έγραψε:Λέω από τη στιγμή που γίνεται μείωση μισθών 10% σε υπαλλήλους και μείωση σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, λογικά και όποιος θα έρθει, ας μιλήσουμε γενικά, πρέπει να είναι στο ίδιο πλαίσιο η συμφωνία...
Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, πόσο μάλλον αν δεν μπούμε σε ομίλους, φαντάσου τι άνοιγμα θα κλείνουμε του χρόνου...Λιτότητα άκουσα για αυτό ρώτησα...
Και πως ξέρεις αν αυτος που θα ερθει με 750 η με 150 δεν είναι ήδη μειωμένες οι αποδοχες του; Ας αφήσουμε αυτη τη δουλειά σε αυτους που ξέρους. Με μπακαλοτεφτερα και με ραδιο αρβύλα δεν γίνοντε τα οικονομικα...
Φίλε είναι λογικό να έχουμε προβληματισμούς και να προσέχουμε γιατί όλα καλά και άγια αλλά πάλι μέσα 2,5 μύρια είμαστε, χωρίς να φταίει κάποιος, απλά από αισιόδοξη εκτίμηση πορείας που κάναμε...
Για αυτό ρωτάω αν ισχύουν και αν γράφουν παπαριές...

ΚΑΙ ρωτάω...όταν κάποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και στους άλλους κόβουν μισθό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;
Φιλε υπαρχει και η χρηματιστηριακη αξια του παικτη. Οταν καποιος ερθει νταμπλουχος και με προτασεις για μισθο 1.2, δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να πεσει στα 300 χιλιαρικα για να μην εχει παραπονο ο Γκαρσια και ο Μουσλι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kos έγραψε:
teod1980 έγραψε: ΚΑΙ ξανά ρωτάω...όταν κάποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και στους άλλους κόβουν μισθό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;

Δεν είναι παιδάκια και ο Κοντρέρας, ο Μούσλι, ο Γκαρσία, ο Λίνο και όποιος άλλος πρωτοκλασάτος...
η απαντηση ειναι οχι, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. για διαφορους λογους.

1) γιατι για να υπεγραψαν το συμβολαιο τους προφανως καλυφθηκαν οικονομικα
2) γιατι τους ενδιαφερει να παιρνουν τα λεφτα τους και οχι ποσα παιρνει ο διπλανος τους.
3) γιατι ξερουν οτι ετσι ειναι η ζωη.

και στο κατω κατω εαν την πατησαν και δεν εκαναν καλη συμφωνια δεν φταει ο συμπαικτης τους. ας αλλαξουν μανατζερ.

και για να φερω ενα παραδειγμα θα σου πω την περιπτωση του παμπλο. δεχτηκε να παρει τα λεφτα που παιρνει ο βερον που ειναι καθε σκ σε ρεπο. δεν ειπε στον βρυζα "τι λες ρε μεγαλε, τοσα παιρνει ο βερον που εχει να παιξει απο τοτε που ειχατε καραμανλη".

και βεβαια δεν ειναι παιδακια ολοι αυτοι που λες αλλα και ο βρυζας δεν ειναι μπιγκ μακ. δεν εβαλε σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο για να υπογραψει. τους κανει μια προταση την οποια θα σκεφτουν και θα την δεχτουν ή θα την απορριψουν. εαν την δεχτουν δεν υπαρχει περιπτωση να στραβωσουν εαν ερθει καποιος με μεγαλο συμβολαιο.

ειδικα εαν βοηθησει να παρουν και κανενα μεγαλο πριμ ;)

Συμφωνω απολυτα με καλυψες αδερφε
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Και εγώ συμφωνώ με την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη. Πιστεύω ότι είναι στα μπλου τσιπς ...για τα παράγωγά του δεν μπορώ να εγγυηθώ ...αλλά μιας και αυτό το καλοκαίρι θα έχει πιάσει λιμιτ απ ...δεν τον πουλάς μην μείνεις με τα χρεόγραφα στο χέρι....
:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Bono έγραψε:Σωστά αδερφέ Daffy...κανονικά θα έπρεπε να σχολιάσω την μετατροπή του topic σε παιδική χαρά από ορισμένους αλλά δε γαμείς...
Σε αυτό δεν έχεις άδικο και εγώ ο ίδιος έχω ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτου μερικές φορές, οπως σχεδόν όλοι όσοι εχουν γράψει στην μεταγραφολογία, ειδικά αυτον τον άγονο (για μας τους στουρνους γιατι μεσα στην ΠΑΕ μπορει να μιλαν με 20 ατομα τη μερα) καιρο. Αλλα αυτό δεν σημαίνει πως το να σχολιάζεις την ορθογραφία του άλλου είναι σωστό. Υπάρχουν και άτομα που για κάποιους λόγους δεν είχαν πρωτου βαθμού συγγένεια με τα γράμματα ή δεν μπόρεσαν να έχουν για ακόμα περισσότερους λόγους επαρκή μόρφωση, δεν το λέω υποτιμητικά και ούτε μιλάω για τον αδερφό που διόρθωσες πριν ο οποίος μπορεί να είναι 100 φορες πιο μορφωμένος απο μένα. Απάντησα στο ποστ σου πριν μονο και μόνο γιατι αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ρατσισμός, απο κει και πέρα δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο, μια παρατήρηση έκανα.

teod1980 το ίδιο λέμε περίπου αλλα με διαφορετικό τρόπο.. :P

Aντε να ανακοινωθει ο κόουτς γιατι δεν μας βλέπω καλααααααααα καθολου καλααααααααααααα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Fantomas έγραψε:Και εγώ συμφωνώ με την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη. Πιστεύω ότι είναι στα μπλου τσιπς ...για τα παράγωγά του δεν μπορώ να εγγυηθώ ...αλλά μιας και αυτό το καλοκαίρι θα έχει πιάσει λιμιτ απ ...δεν τον πουλάς μην μείνεις με τα χρεόγραφα στο χέρι....
:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:

ετσι ειναι αμα εχεις μορφωμενους οπαδους αυτα διαβαζεις!! χαχαχα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

DaFFy_NaSH έγραψε:
Bono έγραψε:Σωστά αδερφέ Daffy...κανονικά θα έπρεπε να σχολιάσω την μετατροπή του topic σε παιδική χαρά από ορισμένους αλλά δε γαμείς...
Σε αυτό δεν έχεις άδικο και εγώ ο ίδιος έχω ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτου μερικές φορές, οπως σχεδόν όλοι όσοι εχουν γράψει στην μεταγραφολογία, ειδικά αυτον τον άγονο (για μας τους στουρνους γιατι μεσα στην ΠΑΕ μπορει να μιλαν με 20 ατομα τη μερα) καιρο. Αλλα αυτό δεν σημαίνει πως το να σχολιάζεις την ορθογραφία του άλλου είναι σωστό. Υπάρχουν και άτομα που για κάποιους λόγους δεν είχαν πρωτου βαθμού συγγένεια με τα γράμματα ή δεν μπόρεσαν να έχουν για ακόμα περισσότερους λόγους επαρκή μόρφωση, δεν το λέω υποτιμητικά και ούτε μιλάω για τον αδερφό που διόρθωσες πριν ο οποίος μπορεί να είναι 100 φορες πιο μορφωμένος απο μένα. Απάντησα στο ποστ σου πριν μονο και μόνο γιατι αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ρατσισμός, απο κει και πέρα δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο, μια παρατήρηση έκανα.

Aντε να ανακοινωθει ο κόουτς γιατι δεν μας βλέπω καλααααααααα καθολου καλααααααααααααα

DaFFy_NaSH το θέμα είναι ότι εγώ είμαι απόφοιτος ΑΕΙ (οικονομικό) και έχω και μαστερ MBA (από Μεγάλη Βρετανία με υποτροφία του εργοδότη μου)..είμαι 30 χρονών και έχω δουλέψει σε κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα & UK στον τομέα τους.... μπορεί να μη με πιστεύεις εσύ αλλά χέστηκα γιατί με πιστεύει ο εργοδότης μου που με πληρώνει....αλλά άμα γράφεις και με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και στο άλλο κάνεις άλλη δουλειά μπορεί να κάνεις και κανένα λάθος mistype κτλ. so what? :lol:
Είσαι αγράμματος? OK ! και άλλος που στο λέει τι είναι? Έξυπνος και μορφωμένος...ΟΚ...καταλάβαμε.... :lol:
Δεν με απασχολεί η ορθογραφία όταν γράφω...ούτε θα πρέπει να απασχολεί κανένα...εδώ είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ για τον λαό...δεν γράφουμε διπλωματική εργασία....αυτά είναι κομπλεξικά πράγματα...END OF STORY. :redcard:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Fantomas έγραψε:
DaFFy_NaSH έγραψε:

DaFFy_NaSH το θέμα είναι ότι εγώ είμαι απόφοιτος ΑΕΙ (οικονομικό) και έχω και μαστερ MBA (από Μεγάλη Βρετανία με υποτροφία του εργοδότη μου)..είμαι 30 χρονών και έχω δουλέψει σε κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα & UK στον τομέα τους.... μπορεί να μη με πιστεύεις εσύ αλλά χέστηκα γιατί με πιστεύει ο εργοδότης μου που με πληρώνει....αλλά άμα γράφεις και με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και στο άλλο κάνεις άλλη δουλειά μπορεί να κάνεις και κανένα λάθος mistype κτλ. so what? :lol:
Είσαι αγράμματος? OK ! και άλλος που στο λέει τι είναι? Έξυπνος και μορφωμένος...ΟΚ...καταλάβαμε.... :lol:
Δεν με απασχολεί η ορθογραφία όταν γράφω...ούτε θα πρέπει να απασχολεί κανένα...εδώ είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ για τον λαό...δεν γράφουμε διπλωματική εργασία....αυτά είναι κομπλεξικά πράγματα...END OF STORY. :redcard:

ρε αλανια σωβαραιφτιταιιιιιι
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τίμο λέω τώρα...

Γενικά σε μία ομάδα και όχι τώρα για ΠΑΟΚ αλλά όταν θα μένουν σε μία ομάδα απλήρωτοι κάποιοι θα λένε ότι ''Εγώ; Εγώ έπαιρνα τόσα και έχω χρηματιστηριακή αξία τόση, στην άλλη ομάδα πληρωνόμουν πάντα'';
Δε νομίζω...για μένα το μοναστήρι να είναι καλά και ο μοναχός να ψαχτεί στο Βατοπέδι... :D
Απλό και κατανοητό...τώρα αν θέλουμε να γουστάρουμε με μεταγραφές και τέτοια ας κλείσουμε κάποιον πανάκριβο και να πληρώνουμε μόνον αυτόν...
Εγώ δε λέω να μην κάνουμε μεταγραφές..αλλά ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα...αν φτάνει καλώς...αν είναι να αγχωθώ για ανοίγματα δήθεν τότε να μου λείπει...
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

teod χωρίς ενημέρωση απο την ΠΑΕ και με τις μαλακίες που γράφουν οι ΑΡΔ δεν ξέρουμε τι παίζει στα οικονομικά σίγουρα είμαστε άσχημα οικονομικά αλλα η ΠΑΕ έχει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κλειστή αρα δεν ξέρουμε τι παίζει και πόσοι απο τους πακέτους εχουν βάλει χρήματα σε αυτή την Α.Μ.Κ και η ΠΑΕ σηζητά και με εταιρίες για χορηγίες οπότε κάποια δεδομένα μπορεί να αλλάξουν...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:Τίμο λέω τώρα...

Γενικά σε μία ομάδα και όχι τώρα για ΠΑΟΚ αλλά όταν θα μένουν σε μία ομάδα απλήρωτοι κάποιοι θα λένε ότι ''Εγώ; Εγώ έπαιρνα τόσα και έχω χρηματιστηριακή αξία τόση, στην άλλη ομάδα πληρωνόμουν πάντα'';
Δε νομίζω...για μένα το μοναστήρι να είναι καλά και ο μοναχός να ψαχτεί στο Βατοπέδι... :D
Απλό και κατανοητό...τώρα αν θέλουμε να γουστάρουμε με μεταγραφές και τέτοια ας κλείσουμε κάποιον πανάκριβο και να πληρώνουμε μόνον αυτόν...
Εγώ δε λέω να μην κάνουμε μεταγραφές..αλλά ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα...αν φτάνει καλώς...αν είναι να αγχωθώ για ανοίγματα δήθεν τότε να μου λείπει...

Βασικα κοιτα... ο Μουσλι με 600 χιλιαρικα το χρονο με τον Σορλεν των 300 ειχαν προβλημα οταν ειχαμε κανα διμηνο ψιλο προβλημα με τις πληρωμες? Δε νομιζω, το κλιμα στην ομαδα εχει διαμορφωθει ετσι ωστε ο καθενας να κοιταει τον εαυτο του και το συμβολαιο που δεχτηκε να υπογραψει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε παιδιά δε λέω πως είναι η κατάσταση τώρα....
τες πάντων οκ...
ας περιμένουμε...
Πειράζει που δε θέλω να εξαρτώμαι από πρόκριση ή όχι για να βγάλω καλά τη χρονια;

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Fantomas έγραψε:
DaFFy_NaSH έγραψε:
....Υπάρχουν και άτομα που για κάποιους λόγους δεν είχαν πρωτου βαθμού συγγένεια με τα γράμματα ή δεν μπόρεσαν να έχουν για ακόμα περισσότερους λόγους επαρκή μόρφωση, δεν το λέω υποτιμητικά και ούτε μιλάω για τον αδερφό που διόρθωσες πριν ο οποίος μπορεί να είναι 100 φορες πιο μορφωμένος απο μένα....

Εκτος απο το ενα χέρι που το έχεις ρεζερβέ σε άλλη δουλειά μάλλον έχεις και το ένα ματι. ααχχααχαχαχαχαχαχ Δεν είπα οτι είσαι αμόρφωτος, ισα ισα, λέω πως δεν αναφέρομαι σε σένα.. οταν γράφεις στο ΠΑΟΚμανια άσε τις άλλες δουλειές... γιατι εκτός του οτι κάνεις λαθη ορθογραφικά, δεν διαβάζεις και αυτά που γράφω.. :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”