10. Olivier Sorlin
-
elvetos giatros
Re: 10. Olivier Sorlin
Φίλε μου σε ομάδα β γαλλίας θα πάει... Άρα σίγουρα δεν το κάνει για μεταγραφή αλλά γιατί θέλει να φύγει άμεσα για Γαλλία.trelopaoki444 έγραψε:Μεγαλη η απωλεια του αν φυγει. Ειναι παιχτης μυαλωμενος που η δουλεια του δε φαινεται στους πολλους αλλα θυμηθειτε τα λογια του προεδρου του Αγιαξ. Εφοσον το προβλημα ειναι οικογενειακο οπως λεγεται, δε το συζηταμε.
Το θεμα ειναι ομως ΑΝ μπορει ο ΠΑΟΚ να παρει και λεφτα για τη μεταγραφη του. Εννοειτε οτι δε μπορεις να πατησεις στο προβλημα του και να τον πιεσεις αλλα διακριτικα μπορεις να τον αναγκασεις να σου φερει μια προσφορα και να ΜΗΝ του δωσεις ετσι απλα την ελευθερας του.
Ας ειναι και 100 χιλιαρικα που λεει ο λογος κερδος θα ειναι για την ομαδα. Αλλωστε δε νομιζω οτι και ο Σορλεν θα ελεγε οχι σε κατι τετοιο. Η ομαδα του εχει φερθει ΑΨΟΓΑ ολο τον καιρο που αγωνιζεται σ αυτη
Οπότε Γκας οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί...
Κρίμα, κακή είδηση η σημερινή... Παρόλο που σήμερα είχα πολλά παράπονα από αυτόν (ετσι μάλλον εξηγείται και η τραγική του εμφάνιση) δεν μπορώ να μην πω ότι είναι πολύ μεγάλη απώλεια. Γιατί μπορούσε να παίξει και ως αμυντικό χαφ και ως αριστερός χαφ και γενικά ένας καλός Σορλέν είναι αναγκαίος έστω και ως μπακ-απ.
Θα μου λείψει το Γαλλάκι...καλή επιτυχία Σορλέν και παρόλο που έχω ψευδώνυμο "thief/κλέφτης" ( λόγω "Dungeons and Dragons" όμως...) αυτά τα μαλακισμένα που μπούκαραν μέσα εύχομαι να την έχουν βρεί από αλλού.
Θα μου λείψει το Γαλλάκι...καλή επιτυχία Σορλέν και παρόλο που έχω ψευδώνυμο "thief/κλέφτης" ( λόγω "Dungeons and Dragons" όμως...) αυτά τα μαλακισμένα που μπούκαραν μέσα εύχομαι να την έχουν βρεί από αλλού.
Γκας παίζει ρόλο και η διάρηξη που είχε γίνει στο σπίτι του το χειμώνα...και τότε η γυναίκα του την είχε σχεδόν κάνει με ελαφριά πηδηματάκια...Πολύ ανασφάλεια να ζεις σε χώρα ξένος και να μπαίνουν σπίτι σου να σε κλέβουν ενώ είσαι μέσα...πόσο μάλλον να έχεις και νεογένητο...
η γυναικα του ειχε φυγει γαλλια τοτε θοδωρη θυμαμαι...εχω την αισθηση πως ποτε δεν το ξεπερασε και τωρα με το νεογεννητο μπορει να αρχισαν οι ανασφαλειες...
εγω θυμαμαι τις συνεντευξεις του στη γαλλια που ελεγε δε θελω να φυγω......αλλα αν δεν παιζω θα δουμε.....παντα αυτα περι οικογενειακων λογων τα ακουω βερεσε.......(εκτος πολυ σπανιων περιπτωσεων).....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά ρε πστ μου νταμπλάς θα μου'ρθει!!! εκεί που είμαστε τραλαλό τραλαλί με τους ακανέδες και διαβάζουμε τα ρεπορτάζ των διαφόρων αρδ, νάσου η κεραμίδα!!!! νταν νταν νταν!!!
ε καλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που μπαίνουν διαρρήκτες σπίτι του!
ΠΑΟΚ είσαι δεν ηρεμείς ποτέ, ακόμα και στις μεγαλύτερες χαρές κάτι θα γίνει.....
ε καλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που μπαίνουν διαρρήκτες σπίτι του!
ΠΑΟΚ είσαι δεν ηρεμείς ποτέ, ακόμα και στις μεγαλύτερες χαρές κάτι θα γίνει.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Δευ 30 Αύγ 2010, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να μπουν σπίτι σου με έγκυο γυναίκα να σε αναισθητοποιήσουν και να σε κλέψουν σε ξένη χώρα...
τι άλλο θέλουμε να γίνει για να φοβηθεί ένας ήρεμος άνθρωπος; α και να έχεις και νεογέννητο να σκεφτείς μετά...
υγ. kolokotronis μιλάω γενικά όχι σε σένα, εννοώ το β' πρόσωπο που έγραψα...
τι άλλο θέλουμε να γίνει για να φοβηθεί ένας ήρεμος άνθρωπος; α και να έχεις και νεογέννητο να σκεφτείς μετά...
υγ. kolokotronis μιλάω γενικά όχι σε σένα, εννοώ το β' πρόσωπο που έγραψα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 30 Αύγ 2010, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως βλέπω και ξαναβλέπω τους πανηγυρισμούς με το σφύριγμα της λήξης στην τουρκία και ο Σορλέν δε συμμετείχε καθόλου...
- sourmenetes
- Moderator
Ενας ακομη παιχτης που συνεβαλε στην αναγεννηση του ΠΑΟΚ μας...
Ευχαριστουμε sorlin...Ησουνα παντα πιστος και πανω απ'ολα ΚΥΡΙΟΣ...
ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ...
Ευχαριστουμε sorlin...Ησουνα παντα πιστος και πανω απ'ολα ΚΥΡΙΟΣ...
ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ενώ στη Γαλλία, η εγκληματικότητα είναι σε μηδενικό επίπεδο......
ίσα ίσα εκεί χειρότερα είναι τα πράγματα. τεσπα.
η γυναίκα του δεν γούσταρε γενικά την ελλάδα. είναι περίεργες αυτές.
ίσα ίσα εκεί χειρότερα είναι τα πράγματα. τεσπα.
η γυναίκα του δεν γούσταρε γενικά την ελλάδα. είναι περίεργες αυτές.
Απλα είναι αλλιώς να είσαι κοντά σε συγγενείς..σε οικείο περιβάλλον...
δε νομίζω να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την αποχώρηση...για αυτό επιμένω...
δε νομίζω να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την αποχώρηση...για αυτό επιμένω...
Kolokotronis_4 έγραψε: η γυναίκα του δεν γούσταρε γενικά την ελλάδα. είναι περίεργες αυτές.
περίεργες λέει...