Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Ποιος ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία για τον ΠΑΟΚ, αν βέβαια έχει βάση.
Σπανίως ασχολούμαι με διοικητικά αλλά όταν σε κάτι υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής των ποκιτών λέω την άποψή μου και ας είναι και μπαρούφα.
Όπως έχω ξαναγράψει μετά την συνέντευξη Λουτσέσκου στον Διαμαντόπουλου αλλά κυρίως με αφορμή τα όσα είχαν γίνει με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος είναι καλό να θυμηθούμε την πάγια τακτική των πόκεμον. Πρώτα σε απαξιώνουν, μετά σε κατηγορούν για οτιδήποτε και μετά σε γελοιοποιούν. Αν τίποτα δεν σε κάμψει προσπαθούν να σε κάνουν δικό τους ή τουλάχιστον να σε έχουν μακριά από αντίπαλό τους.
Ακριβώς αυτό έγινε με τον Φερνάντο Σάντος.
Αν ο Μάκης Γκαγκάτσης θέλει ο ίδιος να απεμπλακεί από τον ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους ή αν πρόκειται να πάει στην ΕΠΟ για να ορίσει καλύτερα το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα υπερασπίζεται και θα εξασφαλίζει ισονομία για τον ΠΑΟΚ καλώς να πάει.
Επειδή όμως σε όλα τα ρεπορτάζ (πχ. το σημερινό του Τσορμπατζόγλου στον sportfm) διαβάζω ότι δέχεται πιέσεις από άλλους παράγοντες και άλλες ομάδες πιο πολύ μου μοιάζει για περίπτωση Φερνάντο Σάντος.
Είτε είναι συμπαθής σε κάποιους είτε όχι ο Μάκης Γκαγκάτσης ένα είναι σίγουρο. Με αθόρυβη δουλειά σίγουρα έχει συνεισφέρει ώστε ο ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίζεται όπως αντιμετωπιζόταν μέχρι την έλευση Σαββίδη. Προφανώς το γεγονός είναι η έλευση Σαββίδη αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που τρέχουν πράγματα ειδικά τώρα που ο Σαββίδης δεν μπορεί να έχει φυσική παρουσία.
Σίγουρα δεν είμαστε όπως θα θέλαμε αλλά σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες είμαστε πολύ καλύτερα.
Ξαναλέω λοιπόν πως αν είναι προσωπική υπόθεση ή προτροπή του ΠΑΟΚ προφανώς ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.
Εάν όμως προσπαθούν να στείλουν στην αγκάλιά της ΕΠΟ τον Μάκη Γκαγκάτση όπως τον Φέρνάντο Σάντος τότε αφενός αυτό αναδεικνύει την αξία της προσφοράς του, αφετέρου πρέπει να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του οργανισμού ώστε να μη συμβεί αυτό.
Όπως έχω ξαναγράψει μετά την συνέντευξη Λουτσέσκου στον Διαμαντόπουλου αλλά κυρίως με αφορμή τα όσα είχαν γίνει με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος είναι καλό να θυμηθούμε την πάγια τακτική των πόκεμον. Πρώτα σε απαξιώνουν, μετά σε κατηγορούν για οτιδήποτε και μετά σε γελοιοποιούν. Αν τίποτα δεν σε κάμψει προσπαθούν να σε κάνουν δικό τους ή τουλάχιστον να σε έχουν μακριά από αντίπαλό τους.
Ακριβώς αυτό έγινε με τον Φερνάντο Σάντος.
Αν ο Μάκης Γκαγκάτσης θέλει ο ίδιος να απεμπλακεί από τον ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους ή αν πρόκειται να πάει στην ΕΠΟ για να ορίσει καλύτερα το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα υπερασπίζεται και θα εξασφαλίζει ισονομία για τον ΠΑΟΚ καλώς να πάει.
Επειδή όμως σε όλα τα ρεπορτάζ (πχ. το σημερινό του Τσορμπατζόγλου στον sportfm) διαβάζω ότι δέχεται πιέσεις από άλλους παράγοντες και άλλες ομάδες πιο πολύ μου μοιάζει για περίπτωση Φερνάντο Σάντος.
Είτε είναι συμπαθής σε κάποιους είτε όχι ο Μάκης Γκαγκάτσης ένα είναι σίγουρο. Με αθόρυβη δουλειά σίγουρα έχει συνεισφέρει ώστε ο ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίζεται όπως αντιμετωπιζόταν μέχρι την έλευση Σαββίδη. Προφανώς το γεγονός είναι η έλευση Σαββίδη αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που τρέχουν πράγματα ειδικά τώρα που ο Σαββίδης δεν μπορεί να έχει φυσική παρουσία.
Σίγουρα δεν είμαστε όπως θα θέλαμε αλλά σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες είμαστε πολύ καλύτερα.
Ξαναλέω λοιπόν πως αν είναι προσωπική υπόθεση ή προτροπή του ΠΑΟΚ προφανώς ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.
Εάν όμως προσπαθούν να στείλουν στην αγκάλιά της ΕΠΟ τον Μάκη Γκαγκάτση όπως τον Φέρνάντο Σάντος τότε αφενός αυτό αναδεικνύει την αξία της προσφοράς του, αφετέρου πρέπει να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του οργανισμού ώστε να μη συμβεί αυτό.
Μαλακιες,βρηκαν θεμα να ασχολουνται οι χαμουτζηδες.Να ξεχαστουν απο το ντορτι.
Φιλια στον ερωτικο πειραια.
Φιλια στον ερωτικο πειραια.
Με την μεγάλη βέβαια διαφορά ότι από τον Χ Σάντος στην εθνική ο ΠΑΟΚ δεν επωφελείται πουθενά, αντίθετα με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ από τον επί χρόνια αντιπρόεδρο της ομάδας
Γ@μω,
δες με τι ασχολουμαστε.
Σαββατο,μπασκετ,σκουληκι.Αν -ΑΝ- αναλαβει την ΕΠΟ,το κουβεντιαζουμε..
δες με τι ασχολουμαστε.
Σαββατο,μπασκετ,σκουληκι.Αν -ΑΝ- αναλαβει την ΕΠΟ,το κουβεντιαζουμε..
ειναι πολυ σωστο το πεσιμο που εγινε στην πουτανιτσα ερτ που ο μοναδικος τους γκαιλες ειναι (το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου
). το ιδιο βεβαια πρεπει να γινει και στη πουστρο κοσμοτε γιατι χθες ηταν τοσο απυθμενο το κομπλεξ τους που ετρεξαν να κλεισουν την ζωντανη εικονα μετα το τελος τους θριαμβου μας ελαχιστα δευτερολεπτα αφου τελειωσε το ματς. τα πουτανακια της κοσμοτε θεωρησαν υποχρεωση τους να κανουν αμεσως μια συνδεση με ενα αδειο κι κλειστο γηπεδο τενις καπου στην αραβια κι να μας δειχνουν τις διατασεις των αθλητων κι το ζεσταμα τους παρα να δειξουν τους πανηγυρισμους και την ατμοσφαιρα χαρας κι περηφανιας που σκορπουσε σε ολους η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ . Μιλαμε οι ανθρωποι εχουν αναγαγει την εμμεση προπαγανδα σε δυσθεωρητα επιπεδα αλητειας.

Βαλτε δείτε τα στιγμιότυπα του βαζελου με Βιγιαρεάλ και βάλτε δείτε μετά και τα δικά μας.
ΛΕΙΨΑ.
Λείπουν φάσεις ξεκάθαρες από το δικό μας ματς. Το ακυρωθεν γκολ, το σουτ του Τάισον κ.α.
Απίστευτοι ειναι
ΛΕΙΨΑ.
Λείπουν φάσεις ξεκάθαρες από το δικό μας ματς. Το ακυρωθεν γκολ, το σουτ του Τάισον κ.α.
Απίστευτοι ειναι
Χωρίς να θέλω σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσω τις κατινιές της κοσμοτέ, μπορώ όμως να τους καταλάβω. Είμαστε ομάδα ανταγωνίστριας εταιρείας (νόβα) που θριάμβευσε ενώ οι δικές τους ομάδες - προϊόντα τα σκάτωσαν μεγαλοπρεπώς.
Εκείνους που με τίποτα δε μπορώ να δικαιολογήσω είναι τα τάχα μου δήθεν ανεξάρτητα μέσα, που θάβουν ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία κι ακόμη περισσότερο τη νόβα. Πράγμα ανεξήγητο αυτή η εταιρεία, ενώ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, αυτή υποστηρίζει απροκάλυπτα τις αντίπαλες ομάδες των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανοίκουν σε ανταγωνιστή της.
Εκείνους που με τίποτα δε μπορώ να δικαιολογήσω είναι τα τάχα μου δήθεν ανεξάρτητα μέσα, που θάβουν ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία κι ακόμη περισσότερο τη νόβα. Πράγμα ανεξήγητο αυτή η εταιρεία, ενώ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, αυτή υποστηρίζει απροκάλυπτα τις αντίπαλες ομάδες των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανοίκουν σε ανταγωνιστή της.
- kataramenos5
Μετα τα οσα σας εχω σουρει, ενα μεγαλο μπραβο για το σημερινο. Συνεχιστε ειμαστε μαζι σας.
Χρυσόστομε πανε για πραξικόπημα με τις ημερομηνίες των ημιτελικών στο κύπελλο . Αντίδραση τώρα!!!