Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- thanos-xanthi
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
ας παει στη Βεροια να ησυχασουμε
δυσαναλογη η προσφορα του, σε σχεση με το συμβολαιο του..
δυσαναλογη η προσφορα του, σε σχεση με το συμβολαιο του..
- Trilofiotis
Was it?
Στη 2η ομάδα την έβγαλε μισή σαιζον και δεν ήταν κακός στα πλέι οφ.
Ειδικά αν κάνεις ένα γράφημα με την προσφορά/συμβόλαιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους παίχτες εγώ πιστεύω ότι θα ήταν απο τους κορυφαίους...
Όχι ότι τον πάω ιδιαίτερα, αλλα στο περσινό Τσίρκο πως να τον κρίνεις παικτικα..; Και αυτον και όλους.
Ειδικά αν κάνεις ένα γράφημα με την προσφορά/συμβόλαιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους παίχτες εγώ πιστεύω ότι θα ήταν απο τους κορυφαίους...
Όχι ότι τον πάω ιδιαίτερα, αλλα στο περσινό Τσίρκο πως να τον κρίνεις παικτικα..; Και αυτον και όλους.
Με μία αναζήτηση στο google που έκανα, αυτός ο Λύρατζης είναι...15 χρονών 

Μα δεν μιλάμε για το πόσο απέδωσε αλλά για το ότι χαλασε, από ότι φαίνεται τουλάχιστον, τα αποδυτήρια.
- thanos-xanthi
τριλοφιοτη τον πηραμε για αριστερο μπακ, και επαιξε ως σεντερ μπακTrilofiotis έγραψε:Was it?
κατεβασμα μπαλας δεν εχει για να οργανωνει απο πισω
δεν ειναι ο κλασικος ο σεντερ μπακ που θα μεινω ησυχος στα μετοπισθεν
αν κανω αυτο το γραφημα, κοντα στον αξονα των χ, με μηδαμινη προσφορα θα ειναι ο κοντος ο μαρτενς και ο μαντουρο...
ναι. του χρονου 16. ταμαμ.Ακάλυπτος έγραψε:Με μία αναζήτηση στο google που έκανα, αυτός ο Λύρατζης είναι...15 χρονών
Μόνο εγώ είμαι που θεωρώ ότι ο Κίτσιου δεν κάνει για ΠΑΟΚ? Καλός, χρυσός, ΠΑΟΚτσάκι, αλλά κάπου αλλού, όχι στον ΠΑΟΚ.
Από sdna.gr: Δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε τον Γιώργο Τζαβέλλα να έχει συμφωνήσει με τη Βέροια, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο ΠΑΟΚ.
Όπως έγραψε σήμερα η εφημερίδα Goal, o Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ και κυκλοφορεί το σενάριο πως έχει συμφωνήσει με τη Βέροια, αν βέβαια συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται στη Super League.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο καθώς αναρωτιέται πως γίνεται ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του για δύο χρόνια να έχει συμφωνήσει σε άλλο σύλλογο χωρίς αυτή να το ξέρει...

Όπως έγραψε σήμερα η εφημερίδα Goal, o Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ και κυκλοφορεί το σενάριο πως έχει συμφωνήσει με τη Βέροια, αν βέβαια συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται στη Super League.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο καθώς αναρωτιέται πως γίνεται ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του για δύο χρόνια να έχει συμφωνήσει σε άλλο σύλλογο χωρίς αυτή να το ξέρει...

- GiorgosAtha
Μου αρέσει που έτρεξε η ΠΑΕ για να μη χάσουμε το κελεπούρι άμεσα να διαψεύσει... ενώ σε άλλες περιπτώσεις (πχ. Κλάους, Noboa) το αφήναμε να αιωρείται.
Ε ρε Τζαβελλίτα... τι βύσμα έχεις ακόμα στην ΠΑΕ?
Μιλάμε ίσως για έναν από τους πρώτους που πρέπει να φύγουν...
Ε ρε Τζαβελλίτα... τι βύσμα έχεις ακόμα στην ΠΑΕ?
Μαζί σου και εγώ...ABALAEA2 έγραψε:Μόνο εγώ είμαι που θεωρώ ότι ο Κίτσιου δεν κάνει για ΠΑΟΚ? Καλός, χρυσός, ΠΑΟΚτσάκι, αλλά κάπου αλλού, όχι στον ΠΑΟΚ.
τα "διαψευδει η ΠΑΕ" στον ΠΑΟΚ παίζει να ειναι και λόγια του καντινατζή του γηπέδου με γυρισμενη την πλάτη οταν βαραει τον φραπέ στα τζιμανια αρδ μας
Ε, είπαμε, είναι ''ένας από εμάς''.GiorgosAtha έγραψε: Ε ρε Τζαβελλίτα... τι βύσμα έχεις ακόμα στην ΠΑΕ?

Εγω πιστευω στη θεση του δεξιου μπακ ειμαστε καλυμμενοι.Δεν καταλαβαινω γιατι θελετε να φυγει ο Κιτσιου.Επιθετικα ειναι πολυ καλος.Υστερει αμυντικα,στα μαρκαρισματα και τις τοποθετησεις,αλλα ειναι 20 χρονων με μεγαλα περιθωρια εξελιξης.
- ΑποστόληςΑ
Είναι λογικό να διαψεύσει η ΠΑΕ τα περί Τζαβέλλα. Εδώ δεν ξέρουμε αν η Βέροια θα παίζει του χρόνου στη Superleague. Εφόσον όμως παίζει, το επόμενο ερώτημα είναι: Ποιός θα πληρώσει την αμοιβή του Τζαβέλλα; Επίσης, θα δεχθεί ο Γιώργαρος να πάει στην Βέροια; Όλα αυτά είναι αποτελέσματα συζητήσεων που πρέπει να γίνουν από τον Arnesen με τον παίκτη. Για την ακρίβεια οι συζητήσεις θα γίνουν με πάρα πολλούς παίκτες αφού δεν είναι μόνον ένας ή δύο αυτοί για τους οποίους υπάρχει εκκρεμότητα ως προς το ύψος της αμοιβής τους, ή το μέλλον τους στην ΠΑΕ, αλλά πολλοί περισσότεροι. Συγκεκριμένα:
Ακριβά συμβόλαια
1. Τζαβέλλας,
2. Costa,
3. Rat,
4. Maduro,
5. Martens,
6. Jacobo,
7. Lucas Perez,
8. Σαλπιγγίδης
Φθηνά συμβόλαια
1. Νίκος Μελίσσας
2. Σ. Παπαγιαννόπουλος
3. Kristi Qose
4. Κώστας Παναγιωτούδης
5. Δημήτρης Popovic
6. Δημήτρης Γιαννούλης
7. Δημήτρης Πέλκας
8. Γιάννης Μυστακίδης
Ακριβά συμβόλαια
1. Τζαβέλλας,
2. Costa,
3. Rat,
4. Maduro,
5. Martens,
6. Jacobo,
7. Lucas Perez,
8. Σαλπιγγίδης
Φθηνά συμβόλαια
1. Νίκος Μελίσσας
2. Σ. Παπαγιαννόπουλος
3. Kristi Qose
4. Κώστας Παναγιωτούδης
5. Δημήτρης Popovic
6. Δημήτρης Γιαννούλης
7. Δημήτρης Πέλκας
8. Γιάννης Μυστακίδης
- GiorgosAtha
Είναι 21 και σε 3 μήνες γίνετε 22... έχει πάψει πλέον να θεωρείτε ταλέντο. Θα έπρεπε σε αυτή την ηλικία να ήταν "καθαρά" πρώτη επιλογή. Ή να είχε δείξει πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Αυτός δεν έχει πετύχει τίποτα από τα δυο.παοκαρα23 έγραψε:...ειναι 20 χρονων με μεγαλα περιθωρια εξελιξης.
Βάση αυτού λοιπόν είναι προτιμότερο κατά την γνώμη μου να μείνει ο πιο ολοκληρωμένος και έμπειρος Σκόνδρας μαζί με τον νεότερο Κωνσταντινίδη. Άλλος αποφασίζει βέβαια...