Περικοπές κύριε!aivas19 έγραψε:GINOLA έγραψε:Στον ΠΑΟΚ επί Ιβαν Σαββίδη κάθε φορά που βιάζεσαι να πεις κάτι το μετανιώνεις διότι όλα λειτουργούν με το πως θα πάει η μέρα και τι θα πει σε μια στιγμή ο ίδιος ο ιβαν.
Οπότε και στο θέμα προπονητή μπορει σε μια ώρα να έχουμε αγκαλιές φιλιά μειτε και ενίσχυση,μπορεί και απόλυση.
Αυτό που πρέπει λίγο να σκεφτούμε για μένα είναι η έλλειψη διοίκησης,έχουν μείνει λίγοι και μάλιστα όχι ιδιαίτερα ικανοί (για μενα).αλήθεια,βρέθηκε ρόλος ουσιαστικός για τον Αντρέ ή θέλει χρόνια ακόμα να φτάσει σε ιεραρχία έστω και ισότιμα του Παντελή πχ;
Στο θέμα προπονητή ο καθένας καταλαβαίνει ότι για να πετύχει το στορι εφόσον τελικά υπάρξει αλλαγή θέλει προπονητή οχι απλά καλό αλλά και με προσωπικότητα και σίγουρα ουσιαστική στήριξη με μεταγραφές.
Οι άνθρωποι που είναι σύμβουλοι;σκαουτιγκ; τ.δ; δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος αλλά έχουν τον πρώτο ρόλο στο να πιέζουν και να φέρνουν σενάρια στον μεγαλομέτοχο θεώρησαν εδώ και καιρό ότι η απίστευτη μεγάλη ευκαιρία να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ ειναι ο Ριερα. Δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής αλλά ομολογώ πως φοβάμαι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν αντίληψη του τι συμβαίνει στον σύλλογο.
Προφανώς το τι θα γινει το αποφασίζει ο Σαββίδης πάντα στο τέλος.μπορει να είναι all in με ραζβαν, all in με άλλον, moneyball με ριερες κτλ. Τι θα γίνει,όποιος λέει ότι ξέρει είναι ψεύτης.
Εγώ,όποιος και να είναι στον παγκο,θα ήθελα πραγματικά σοβαρή ενίσχυση στο διοικητικό, πραγματικούς ρόλους σε Αντρέ και σε παρόμοιους σοβαρούς ανθρώπους του οργανισμού,ώστε οι συμβουλές και οι δρόμοι που παρουσιάζονται στον μεγαλομέτοχο να έχουν μικρότερα ρισκα. Αλλιώς κάθε προτζεκτ είναι πιθανό ,ακόμα και με ικανο προπονητή να πάει στα βράχια.
Στα 100 χρονια της ομαδος δηλαδη η διοικηση πιστευει οτι θα ηταν καλο να παμε με τον (πρωην γαβρο!) Ριερα απο την Τσελιε και οχι τον πολυνικη προπονητη μας. Οκ, αν το πιστευει αυτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΡΙΕΡΑ ΗΔΗ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
Στο εξής οι αστέρες θα έρχονται με γαϊδουράκι κυκλαδίτικο. Οπότε αργεί να φτάσει.
Πάνε οι εποχές που εσκαγε ο Μπερμπατοφ με Μπεντλεϊ στα σύνορα.
Αγνο, χριστιανικό, πράο και ταπεινό γαϊδουράκι. Θα σας μάθει η Μαρία ήθος.