Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
γκικα ανεμενε ερχονται κι αλλες αποκαλειψεις για τα αισχη σας και πιο αποκαλειπτικα ολα στο φως σε θελει ο λαος!!!
Μαν ξέρω άλλα νούμερα για πράγματα που κατέχει/φοράει το αμόρε μου... Εσύ όταν τις γνωρίζεις το μέγεθος της παντόφλας κοιτάς; Βρε μήπως είσαι στους λάτρεις του παρκούρ;dreamwarrior έγραψε:Γκίκα τι νούμερο παντόφλα φοράει το αμόρε σου;;;;
- paok nafplio
- dreamwarrior
Είδες σποράκο;;;;
Τώρα από που θα ξεφύγεις;;;;
Τώρα πόσο τσουρέκι γεμιστό θα αντέξεις;;;;
Αναμένω αδερφέ μου... Θα σας τα διεψεύσω όμως έτσι.. Γιατί αν ασχοληθώ παραπάνω θα λερωθώ και γω με λάσπη...alexh έγραψε:γκικα ανεμενε ερχονται κι αλλες αποκαλειψεις για τα αισχη σας και πιο αποκαλειπτικα ολα στο φως σε θελει ο λαος!!!
- Paokintepo
dreamwarrior έγραψε:Εγώ λέω να έρθει το γατάκι στο λαϊβ με το συγκρότημα "λάσπες" που θα γίνει στην λασπούπολη !!!!!!!!!!!!!
ωπα!!!λαιβ???ποιοι θα παιζουν?
Δεν χρειάζεται να ξεφύγω μαν... Το αμόρε μου, καταλαβαίνει......dreamwarrior έγραψε:Είδες σποράκο;;;;
- paok nafplio
Παλι λασπη κ με τον ιδιο τροπο ουτε φαντασια δεν εχετε..να πειτε κατι αλλο!!gika έγραψε:Μαν ξέρω άλλα νούμερα για πράγματα που κατέχει/φοράει το αμόρε μου... Εσύ όταν τις γνωρίζεις το μέγεθος της παντόφλας κοιτάς; Βρε μήπως είσαι στους λάτρεις του παρκούρ;dreamwarrior έγραψε:Γκίκα τι νούμερο παντόφλα φοράει το αμόρε σου;;;;
Αλεξ σιγα σιγα να τα λεσ αυτα τα παιδια στεναχωριούνται..
- dreamwarrior
Σπόρε μου το μόνο που έχω να σε πω είναι η άγνοιά μου στην προσπάθειά σου να με αποκαλέσεις αδερφή και εμένα.......
Η προσπάθεια αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να δει η κυρά σου το πόσο έχεις χάσει τη μπαλα και το ότι θέλεις να κατηγορήσεις τον ίδιο σου τον πρωθυπουργό.....
Σας τον αφήνω στην κρίση σας λαέ μου !!!!!!!!!!!!!!!!
Η προσπάθεια αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να δει η κυρά σου το πόσο έχεις χάσει τη μπαλα και το ότι θέλεις να κατηγορήσεις τον ίδιο σου τον πρωθυπουργό.....
Πρωθυπουργέ μου με αναγκάσατε.... Και αν δεν αρχίσετε να ανακαλείτε θα εκπλαγείτε από τις δυσάρεστες συνέπειες...dreamwarrior έγραψε:Σπόρε μου το μόνο που έχω να σε πω είναι η άγνοιά μου στην προσπάθειά σου να με αποκαλέσεις αδερφή και εμένα.......
- Paokintepo
paok nafplio έγραψε:Αστους ρε μαν νομιζαν οτι η σχεση τους θα μεινει κρυφη κ τωρα τα χουν χαμενα!!
α ρε ναυπλιο βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...ας μην ειχε σχεση ο γκικα και θα συνεχιζα την τρελιτσα που πουλας αλλα εχει χαρη...την κοπελα σεβομαι αλλιως θα σε ελεγα!αντε γτ εχω πολλα απλυτα για σενα!
- paok nafplio
gika έγραψε:Αναμένω αδερφέ μου... Θα σας τα διεψεύσω όμως έτσι.. Γιατί αν ασχοληθώ παραπάνω θα λερωθώ και γω με λάσπη...alexh έγραψε:γκικα ανεμενε ερχονται κι αλλες αποκαλειψεις για τα αισχη σας και πιο αποκαλειπτικα ολα στο φως σε θελει ο λαος!!!
ο λασπωμένος τη λασπη δεν τη φοβαται..
γκικα τον πρωθυπουργο δεν μπορει να τον ακουμπησει κανεις κι οπως λεει μια ψυχη θα σας εξαφανισωμεν!!!! 
- dreamwarrior
Σε προκαλώ λοιπόν να αποδείξεις ότι είμαι αδερφή οκ;;;;;
Εγώ πάντως έχω αποδείξεις ότι είσαι ένας μέγας λασποσπόρος ο οποίος κάνει μαλακίες υποβασταζόμενος από το γατάκι !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ πάντως έχω αποδείξεις ότι είσαι ένας μέγας λασποσπόρος ο οποίος κάνει μαλακίες υποβασταζόμενος από το γατάκι !!!!!!!!!!!!!!!!