Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Δεν πειράζει βαγγέλη.. Μη το παίρνεις τόσο βαριά... Υπάρχουν κι άλλοι του λόγου σου εδώ μέσα που το κρύβουν...
Και έχω πληροφορίες και για αυτόν... Αλλά ο τίτλος του τον κάνει να είναι υπερ άνω υποψιών... 
- paok nafplio
Εγω εχω να πω ντροπησου κ εσενα κ στο γατακι που αντι να με ευχαριστειτε που δεν μιλαω βγαζετε βρωμα σαν τις κουτσομπολες των μεσημεριανων για να θαψετε τα δικα σας..
Και ξαναλέω:
Δεν πειράζει βαγγέλη.. Μη το παίρνεις τόσο βαριά... Υπάρχουν κι άλλοι του λόγου σου εδώ μέσα που το κρύβουν...
Και έχω πληροφορίες και για αυτόν... Αλλά ο τίτλος του τον κάνει να είναι υπερ άνω υποψιών... 
- Paokintepo
home sweet home επιτελους!!!!
τι εγινε εδω ρε??ρε βαγγελη παπατζη ασε τα παπατζηλικια σου !πας να ριξεις και σταχτη απο πανω ναουμ !αφου δεν καπνιζεις ρε μαν!!
και λες και μπαρουφες και θα με αντιπαθησει η κοπελια του γκικακου χωρις λογο!!
ΟΥΡΤΤΤΤΤ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ!!!!
τι εγινε εδω ρε??ρε βαγγελη παπατζη ασε τα παπατζηλικια σου !πας να ριξεις και σταχτη απο πανω ναουμ !αφου δεν καπνιζεις ρε μαν!!
και λες και μπαρουφες και θα με αντιπαθησει η κοπελια του γκικακου χωρις λογο!!
ΟΥΡΤΤΤΤΤ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
dreamwarrior έγραψε:Ο πρόεδρος έχει έτοιμα τα εδέσματα που θα ετοιμάσει για να γιορτάσει την κάθοδό μου!!!!!
Aν αργήσεις λιγουλάκι ακόμα, τα βλέπω να καταλήγουν σε αλλουνού στομάχι....
Δεν λέω σε ποιού. Να το βρεις. Είναι πολύ δύσκολο....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Και τους το έλεγα στο Τμήμα ότι γι' αυτό το έκλεψα, αλλά δεν με πίστευαν πανάθεμά τους...dreamwarrior έγραψε:Όχι....εκείνο το τρίκυκλο που το έκλεψε ο Σωτομητσίδης επείδή νόμιζε ότι είχε προβατίνες μέσα!!!!!!
Την επόμενη φορά θα φέρω ένα ζευγάρι προβατίνες, να τις αφήσω στο σπίτι του Ντριμίδη για να πολλαπλασιαστούν και να έχω να τρώω όταν ανεβαίνω....
Ελπίζω μόνο να τις ταϊζει καλά, γιατί τις θέλω τροφαντούλες...
- dreamwarrior
Πως τα καταφέρνουμε και το κάναμε εδώ μέσα του μαμαλάκη το κάγκελο ένας Θεός ΠΑΟΚ το ξέρει........
Βασικά θέλω να δω το γατάκι με τον σπόρο να τρώνε έτσι για να λυπηθώ τα παιδιά του τρίτου κόσμου και να οργανώσω συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ των !!!!!!!!!!!!
Βασικά θέλω να δω το γατάκι με τον σπόρο να τρώνε έτσι για να λυπηθώ τα παιδιά του τρίτου κόσμου και να οργανώσω συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ των !!!!!!!!!!!!
- paok nafplio
Μυστικη αποστολη το λενε τωρα????Paokintepo έγραψε:εγω και ο γκικα ημασταν σε μυστικη αποστολη ξες....ολα τα ειδαμε !!!πες ρε γκικα και εσυ!!
- paok nafplio
Μονο διπλα σου η κ πανω σου...αλλα ειδα εγω...απλα ειπα δεν θα μιλησω αλλα εσας τα θελει ο κωλος σας αχαρηστοι!!gika έγραψε:Η Άλεξ ήταν συνέχεια δίπλα μου!!!
- paok nafplio
Το ξερω αφου εγω φυλαγα τσιλιες μην ερθει το γκικα η κοπελα κ εχουμε αλλα..Paokintepo έγραψε:δεν γινεται αυτο που λες καθως
1)ημουν με τον γκικα
- dreamwarrior
Καθίστε φρόνιμα γατοσποράκια θα αμολύσω τον Αλέξη οκ;;;;;
Ειδικά εσύ το ζεβράκι να ξέρεις ότι θα φας επίθεση από όλο το υπουργικό συμβούλιο!!!!!!!!!!!!
Ειδικά εσύ το ζεβράκι να ξέρεις ότι θα φας επίθεση από όλο το υπουργικό συμβούλιο!!!!!!!!!!!!
- paok nafplio
Λοιπον κυριε πρωθυπουργε μου πες μου τωρα αν αυτα δεν ειναι στοιχεια ραντεβου κ κρυφης σχεσης τι ειναι???
- dreamwarrior
Πρέπει να ξεμπροστιάσουμε τους σαδιστές της απίστευτης ηρεμίας αυτού του κορυφαίου τόπικ.....
Προκαλώ λοιπόν τον καθένα να μπει τώρα και να ρίξει τις προτάσεις του (αν έχει) εδώ και να συζητήσουμε με πάρα πολύ καλή διάθεση για μπανάρισμά του !!!!!!!!!!!!
Προκαλώ λοιπόν τον καθένα να μπει τώρα και να ρίξει τις προτάσεις του (αν έχει) εδώ και να συζητήσουμε με πάρα πολύ καλή διάθεση για μπανάρισμά του !!!!!!!!!!!!
- paok nafplio
Βραδυ σε ταρατσα οι δυο τους συνεχεια διπλα..που παραπεμπει αυτο????
Αλλα εγω φταιω που πηγα να κραταω τσιλιες κ επειδη θελουν να μην ασχοληθει κανεις με το οτι ειχαν κρυφο ραντεβου (κ δεν ειναι το μονο) καθομαι κ ανεχομαι τοσο καιρο ολα αυτα που κανουν για να μην τους καταλαβετε...
Καταλαβες κυριε πρωθυπουργε???
Αλλα εγω φταιω που πηγα να κραταω τσιλιες κ επειδη θελουν να μην ασχοληθει κανεις με το οτι ειχαν κρυφο ραντεβου (κ δεν ειναι το μονο) καθομαι κ ανεχομαι τοσο καιρο ολα αυτα που κανουν για να μην τους καταλαβετε...
Καταλαβες κυριε πρωθυπουργε???
- dreamwarrior
Οι φήμες ότι πήγαν τα δυο πιτσουνάκια στον τοπικό τερκενλύκο να ψωνίσουν τσουρέκι για εμένα και τελικά το τσουρέκι κατέληξε στα μικρά τοσοδούλια στομαχάκια τους ευσταθούν;;;;;;