Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πολλές και δυνατές μεταγραφές ο βαζελος.

Πιστεύω αναβαθμίστηκε στο τέρμα, στα στόπερ αλλά και στο ποιοτικό βάθος μεσοεπιθετικα με τους 2 Έλληνες. Αν φέρει και χαφ που ακούγεται θα μιλάμε για πολύ δυνατό ρόστερ.

Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, αλλα αν καταφέρει να προσαρμοστεί ο Τεριμ και να τους δέσει, γίνονται φαβορι για τον τίτλο.

Ένας παίκτης δεν σου φέρνει το πρωτάθλημα, και αυτό ισχύει και για εμάς, αλλά η προσθήκη ποιότητας σε όλες τις γραμμές ανεβάζει όλη την ομάδα. Όπως το έκανε σε εμάς ο Ντεσποντοφ, ο Μπαμπα, ο Μειτε κλπ.

Ειλικρινά δεν ξέρω πως πρέπει να απαντήσουμε εμείς. Αξίζει να βγεις εκτός προγραμματισμού ως απάντηση στον αντίπαλο; Ή απλά να κάνεις αυτές τις 1-2 κινήσεις που χρειάζεσαι και ο,τι γίνει;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εννοείται ρε συ Ναπολιτάνε, πως δεν πρέπει να κάνουμε μεταγραφή απλά για να κάνουμε. Ο Μαξι στο δικό μου μυαλό είναι περίπτωση Ντεσπότοφ. Δεν τον αφήνεις για κανέναν λόγο!
Ειδικότερα σε έναν ανταγωνιστή σου. Βέβαια, αν ο βάζελος του δίνει π.χ. 1.7 συμβόλαιο και εμείς 1.3 (τα νούμερα ενδεικτικά), τότε προφανώς δε μπορούμε να μπούμε σε πλειστηριασμό.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όταν το πρωτάθλημα ενδέχεται να σημαίνει στάνταρ ΤΣΛ τότε αξίζει.
Όταν θα παίζεις κάθε 3 ημέρες και θα κατεβάζεις δίδυμα Μειτε- Μαρκο και μετά Μαξι-Οζ θα τι χτυπήσεις στα ίσα.
Ο Μαξι θα ανεβάσει και όλη την άμυνα όπου για εμένα είναι το σημείο που θέλουμε ενίσχυση για επίπεδο τίτλου.
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μια ισπανική ομάδα χεστηκε να πάρει 1μ ή όχι μπροστά στο να χάσει βασικότατο παίκτη της Ιανουάριο μήνα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο σε μένα μου φαίνεται ύποπτο που τα σκάει έτσι ο Αλαφούζος στα ξαφνικά;;

Μήπως άλλος δίνει τα λεφτά;
Mitsospaoki4 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Καθόλου ύποπτο
Κάνει all in
Μιλάμε για άνθρωπο που πριν 4 χρόνια δεν έδινε λεφτά για μεταγραφές γιατί στήριζε το υλικό την ακαδημιών του.
Η συνέχεια γνωστή με τους παίχτες εκείνους σήμερα να παίζουν στην Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Κάτι άλλο παίζει από πίσω και μάλλον κουμάντο κάνει αυτός που έφερε και Τεριμ.
Πέρσι δεν τα έδωσε, και είδαμε τα αποτελέσματα

Πριν 4 χρόνια που λες, ξεχρεωνε τα χρέη του 2010 ακόμα. 2 χρόνια τώρα ρίχνει χρήμα αρκετό
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Όλοι το καλοκαίρι έκαναν μεγάλες κινήσεις που φαίνεται ότι δεν έφτασαν . Οι δύο αλλάξανε και προπονητή.Θα είναι το πιο ωραίο πρωτάθλημα που θα έχουμε πάρει .Σήμερα χαρτι και βαζελος θα μείνουν εκτός από το κύπελλο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

bane1980 έγραψε:Όταν το πρωτάθλημα ενδέχεται να σημαίνει στάνταρ ΤΣΛ τότε αξίζει.
Όταν θα παίζεις κάθε 3 ημέρες και θα κατεβάζεις δίδυμα Μειτε- Μαρκο και μετά Μαξι-Οζ θα τι χτυπήσεις στα ίσα.
Ο Μαξι θα ανεβάσει και όλη την άμυνα όπου για εμένα είναι το σημείο που θέλουμε ενίσχυση για επίπεδο τίτλου.
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μια ισπανική ομάδα χεστηκε να πάρει 1μ ή όχι μπροστά στο να χάσει βασικότατο παίκτη της Ιανουάριο μήνα.
Μόνο για εμάς και τον γαυρο σημαίνει είσοδος στους ομιλους και αυτό με πολλές προυποθεσεις.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

εντωμεταξύ καλά τα λέμε εμείς και κάνουμε σενάρια. Και τρέχει ο λογισμός μου στο καλοκαίρι που πήραμε τον παικταρά τον Βέρνμπλουμ κτλ. κτλ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να αλλάξουν οι ισορροπίες με έναν παίκτη.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Τον Μαξίμοβιτς από ότι έχω καταλάβει, τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς πριν ενδιαφερθούμε εμείς και προφανώς είναι ακόμη στη λίστα ως ένας ποιοτικός χαφ..Και εγώ πιστεύω πως τελικά θα πάρουν παίκτη από Τουρκία.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

thomas Murg έγραψε:εντωμεταξύ καλά τα λέμε εμείς και κάνουμε σενάρια. Και τρέχει ο λογισμός μου στο καλοκαίρι που πήραμε τον παικταρά τον Βέρνμπλουμ κτλ. κτλ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να αλλάξουν οι ισορροπίες με έναν παίκτη.
Από αυτή την ομάδα 1-2 κρίκοι λείπουν, ε ένας από αυτούς είναι και ο Σέρβος.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Φαινανσιαλ φερ πλέι ,από ουεφα θα έχει για τον λαγό....
Θα δείξει προσεχώς...

Για να δούμε πως θα τα δικαιολογήσουν,όλα αυτά..με τι έσοδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Αντικειμενικά, εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μας.
:mrgreen:
Εσύ πάντα θα μας εκνευρίζεις.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

thomas Murg έγραψε:εντωμεταξύ καλά τα λέμε εμείς και κάνουμε σενάρια. Και τρέχει ο λογισμός μου στο καλοκαίρι που πήραμε τον παικταρά τον Βέρνμπλουμ κτλ. κτλ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να αλλάξουν οι ισορροπίες με έναν παίκτη.

Ούτε στο μπάσκετ αλλάζουν! Το μόνο ομαδικό άθλημα που αλλάζουν οι ισορροπίες με έναν αθλητή, είναι το beach volley και το tennis σε ζευγάρια!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Logistis έγραψε:
nunies4 έγραψε:βαζελος για Μαξιμοβιτς ανεβασε το γκαζετα πριν λιγο
Εντωμεταξυ στον τίτλο λένε ότι "εξετάζεται ο σέρβος χαφ της Λεβάντε"

Δεν ξέρουν ούτε σε ποια ομάδα παίζει. Τόσο καλά ενημερωμένοι είναι οι βαζελοαρδ

πετυχαν τα φωνηεντα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανως. Μιλαμε απλα για το 2ο μισο της σεζον. Το κρισιμοτερο σιγουρα αλλα....μιση σεζον.
Απεναντι σε ομαδες (γαυρο, βαζελο) που ο ενας θα μαθαινει ακομα τα ονοματα του αλλου εμεις θα αντιπαραταξουμε την ομοιογενεια μας.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sic-4 έγραψε:
Logistis έγραψε:
nunies4 έγραψε:βαζελος για Μαξιμοβιτς ανεβασε το γκαζετα πριν λιγο
Εντωμεταξυ στον τίτλο λένε ότι "εξετάζεται ο σέρβος χαφ της Λεβάντε"

Δεν ξέρουν ούτε σε ποια ομάδα παίζει. Τόσο καλά ενημερωμένοι είναι οι βαζελοαρδ

πετυχαν τα φωνηεντα

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εντάξει, δημοσιογράφοι είναι τα παιδιά, δεν ξέρουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”