Αν παρουμε πρωταθλημα και βγουμε τσουλου, τοτε ισως ψηθει πολυ. Αν κ πιστευω πως κ τωρα ψηνεταιMiles έγραψε:Για Μπενφίκα μιλάμε, δεν υπάρχει περίπτωση.Gospi έγραψε: Εγω προσωπικα θα ειχα ξεκινησει απο τωρα διαπραγματευσεις για τον Μειτε. Με ενα ποσο κοντα στο 1μιση βαρια 2 μυρια, θα τον εκλεινα απο τωρα και μετα αναλογα με την τελικη θεση, την ευρωπαικη διοργανωση που θα παιξουμε και τις εναλλακτικες που θα εχουμε, θα εβλεπα τι θα εκανα με Μ. Αντονιο.
Ο Γιαννούλης θα πάει κάπου να παίζει βασικός, ούτε καν να μοιραστεί τα ματς.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Το ορθον, ναι έτσι είναι.zoomgr έγραψε:αν πάρει τον Γιαννούλη κάποια ομάδα πρέπει να σκάσει και ένα 20% σε μας...
- ΑποστόληςΑ
- constadine
Λογικά εννοεί αν τον πάρει κάποια ομάδα τον Γενάρη και δώσει κάτι στην ομάδα του.ΑποστόληςΑ έγραψε:20% σε ποιο ποσό;
Το καλοκαίρι ελεύθερος ,μόνο τον παίκτη πληρώνει όποια ομάδα τον πάρει.
Οντως, αλλα δεν θεωρω πως μπορουν να βρουν περισσοτερα για τον 30χρονο Μειτε. Εγω προσωπικα και 3 μυρια εδινα για Μειτε. Μ αρεσει υπερβολικα κι ας μην εχει μεταπωλητικη αξια!Miles έγραψε:Για Μπενφίκα μιλάμε, δεν υπάρχει περίπτωση.Gospi έγραψε: Εγω προσωπικα θα ειχα ξεκινησει απο τωρα διαπραγματευσεις για τον Μειτε. Με ενα ποσο κοντα στο 1μιση βαρια 2 μυρια, θα τον εκλεινα απο τωρα και μετα αναλογα με την τελικη θεση, την ευρωπαικη διοργανωση που θα παιξουμε και τις εναλλακτικες που θα εχουμε, θα εβλεπα τι θα εκανα με Μ. Αντονιο.
Ο Γιαννούλης θα πάει κάπου να παίζει βασικός, ούτε καν να μοιραστεί τα ματς.
Ειναι ιδανικος για κεντρο ομαδας Τσου Λου μαζι με Οζντοεφ.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα στον Meite με φοβίζει λίγο το ότι είναι αργός, κάτι που είναι μειονέκτημα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αν οι Πορτογάλοι επιμείνουν στα 4Μ και δεν πέσουν τουλάχιστον 1Μ δεν νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε γάμο. Επίσης παίζει ρόλο και το αν τελικά θα έρθει ο Maksimovic.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν καταφέρουμε να βγούμε Champions League επιβάλλεται να έχουμε και ανάλογης ποιότητας παίκτες οπότε χωράνε και Meite και Marcos Antonio και Maksimovic δίπλα στους Ozdoev Τσιγγαρα και ίσως Schwab!
Δεξί μπακ και φορ. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για πρωτάθλημα και νομίζω αυτό φάνηκε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο.
Φορ, δεξι μπακ και κανονικο δεξι στοπερ.
Αν συνεχισει ετσι ο Ταισον τον Ιανουαριο ισως και αριστερο εξτρεμ πρωτης γραμμης.
Αν συνεχισει ετσι ο Ταισον τον Ιανουαριο ισως και αριστερο εξτρεμ πρωτης γραμμης.
Δεξί Μπακ
Δεξί στόπερ
Χαφ
Εξτρέμ
Φορ
Σταφυλιδη
Πριλοβατσ
Ένα κιλό φέτα
Φύλλο κρούστας
Σπανάκι
Κρεμμυδάκια
Ανιθο
Δύο γιαουρτακια
Και μια εξάδα κολακοκες
Δεξί στόπερ
Χαφ
Εξτρέμ
Φορ
Σταφυλιδη
Πριλοβατσ
Ένα κιλό φέτα
Φύλλο κρούστας
Σπανάκι
Κρεμμυδάκια
Ανιθο
Δύο γιαουρτακια
Και μια εξάδα κολακοκες
Τα δεξι μπακ και φορ τα λεμε καιρο τωρα,δεν ειναι φρεσκο. Απλα αργησε να ερθει ενα τετοιο ματς σαν το σημερινο να μας εκθεσει.
Θα μου πεις,αν ειχε κανει καμια μαγικη ενεργειο ο Κωνσταντελιας η ο Ντεσποτοφ,παλι κατο απτο χαλι θα εμπαιναν,οπως τα προηγουμενα ματς
Θα μου πεις,αν ειχε κανει καμια μαγικη ενεργειο ο Κωνσταντελιας η ο Ντεσποτοφ,παλι κατο απτο χαλι θα εμπαιναν,οπως τα προηγουμενα ματς
- AlxNeapoli1
Δεξι μπακ, αριστερο εξτρεμ και φορ. Ειναι κριμα να χαθει αυτη η ευκαιρια φετος
- figurehead4
Δεξί μπακ και φορ για να μην μείνουμε με το what if στο τέλος
Κρίμα είναι τέτοια ομαδάρα.
Αν και το δεξί μπακ είναι σίγουρο. Αλλιώς δεν θα δινόταν δανεικός ο Λυρατζης
Ένα μικρό σχόλιο. Η δουλεια του οπαδού είναι να απαιτεί. Αν κάποιος νομίζει πως δεν πρέπει να μιλάει και να αρκείται σε ό, τι κι αν έχει, τότε ανήκει σε μια περίεργη μειοψηφία που ευδοκιμεί μονο σε μας. Τα ίδια γίνονται και στη Μπαρτσα και στη Σιτυ και στη Μπάγερν. Σε μας υπάρχει αυτό το φοβικό σύνδρομο του ' μη ζητάς, είναι αχαριστια". Ευτυχώς δεν χρειάζεται τέτοια στάση. Ο ίδιος ο Ιβάν θέλει να βοηθήσει αυτή την ομάδα και φαίνεται από τους παίχτες που κοιταμε
Κρίμα είναι τέτοια ομαδάρα.
Αν και το δεξί μπακ είναι σίγουρο. Αλλιώς δεν θα δινόταν δανεικός ο Λυρατζης
Ένα μικρό σχόλιο. Η δουλεια του οπαδού είναι να απαιτεί. Αν κάποιος νομίζει πως δεν πρέπει να μιλάει και να αρκείται σε ό, τι κι αν έχει, τότε ανήκει σε μια περίεργη μειοψηφία που ευδοκιμεί μονο σε μας. Τα ίδια γίνονται και στη Μπαρτσα και στη Σιτυ και στη Μπάγερν. Σε μας υπάρχει αυτό το φοβικό σύνδρομο του ' μη ζητάς, είναι αχαριστια". Ευτυχώς δεν χρειάζεται τέτοια στάση. Ο ίδιος ο Ιβάν θέλει να βοηθήσει αυτή την ομάδα και φαίνεται από τους παίχτες που κοιταμε
Συμφωνώ επιτκτικές αυτες οι προσθήκες φέτο για κάτι καλό...chrisg4 έγραψε:Δεξί μπακ και φορ. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για πρωτάθλημα και νομίζω αυτό φάνηκε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο.