71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από don PAOK »

Προσωπικά δε θα ήθελα να μείνει.

Γενικά πιστεύω ότι τα φορ μας πρέπει να έχουν πάνω κάτω ίδια χαρακτηριστικά, καθώς παίζουμε παντα με έναν μπροστά.

Τα 1,60 σέντερ φορ έχουν πεθάνει. Ειδικά όταν η ομάδα παίζει με 1.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ήταν 1,60 δεν θα τον ήθελα ούτε εγώ. Αλλά στο 1,73 είναι θελκτικός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

AntreasG4 έγραψε:O Τζίμας λογικά θα αρχίσει να προωθείται ως δευτερος φορ. Οποτε ας δωσουμε πιο πολυ βάση στον 1ο επιθετικό κι οχι σε αυτον που θα ειναι 2/3ος μαζί με τον Τζίμα
Aυτο που καποιοι πιστευουν οτι ο ιδιος Τζιμας που δεν κριθηκε απο τον προπονητη ικανος να μπει παρα μονο στο 85 του τελικου ,θα διεκδικησει με Λουτσεσκου προπονητη θεση δευτερου επιθετικου, ποτε δεν καταλαβα απο που προκυπτει.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν είναι ακριβως έτσι josh

Και περσι δεν έβαζε τον Κουλιερακη, ενώ τον είχε στις προπονήσεις και τον έπαιρνε σε αποστολές
Φέτος όμως ήταν το βασικό του στόπερ
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

joshua έγραψε:
AntreasG4 έγραψε:O Τζίμας λογικά θα αρχίσει να προωθείται ως δευτερος φορ. Οποτε ας δωσουμε πιο πολυ βάση στον 1ο επιθετικό κι οχι σε αυτον που θα ειναι 2/3ος μαζί με τον Τζίμα
Aυτο που καποιοι πιστευουν οτι ο ιδιος Τζιμας που δεν κριθηκε απο τον προπονητη ικανος να μπει παρα μονο στο 85 του τελικου ,θα διεκδικησει με Λουτσεσκου προπονητη θεση δευτερου επιθετικου, ποτε δεν καταλαβα απο που προκυπτει.
Καλημέρα Τζος, από τα θέλω των οπαδών και μόνο προκύπτει, από πουθενά αλλού. Ο συγκεκριμένος προπονητής, με αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα, δε πρόκειται να του δώσει σημαντικό αγωνιστικό χρόνο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Napoli4 έγραψε:Δεν είναι ακριβως έτσι josh

Και περσι δεν έβαζε τον Κουλιερακη, ενώ τον είχε στις προπονήσεις και τον έπαιρνε σε αποστολές
Πέρυσι ο Κουλιεράκης έπαιζε μόνο στον ΠΑΟΚ Β΄. Το καλοκαίρι του 2022 τον πήρε ο προπονητής στην προετοιμασία, καθώς δεν υπήρχε άλλο αριστερό μπακ, ωστόσο τον εμπιστεύτηκε μετά τις άσχημες εμφανίσεις του Κάργα με την Λέφσκι.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ο Κάργας δεν ήρθε για αριστερό στόπερ αλλά για αλλαγή του Ίνκα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ναι. Εκείνη την περίοδο είχαμε μόνο τρία stoppers: Ingason, Κάργα και Κουλιεράκη. Αριστερός ήταν μόνον ο Κρητικός, απλά ο Λουτσε δεν τον εμπιστεύθηκε με τη Λέφσκι με τα γνωστά αποτελέσματα.
Γι αυτό λέω πως ήταν εγκληματικό να διώξουν τον Crespo.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Δεν είναι ακριβως έτσι josh

Πέρυσι ο Κουλιεράκης έπαιζε μόνο στον ΠΑΟΚ Β΄. Το καλοκαίρι του 2022 τον πήρε ο προπονητής στην προετοιμασία, καθώς δεν υπήρχε άλλο αριστερό μπακ, ωστόσο τον εμπιστεύτηκε μετά τις άσχημες εμφανίσεις του Κάργα με την Λέφσκι.
Ναι δεν ξέρω τι διαφορετικό είπα

Προπονήσεις έκανε με την πρώτη ομάδα, συμμετείχε σε αποστολές
Και ναι, έπαιζε με τον ΠΑΟΚ Β

Ίσα ίσα, το ότι ο Τζίμας έχει πάρει κάποιες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, τον φέρνει σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω ότι έχεις μπερδέψει σε κάποια σημεία την περίοδο 2021-22 που εγώ την λέω περυσινή, με την 2022-23, ή, αλλιώς, εγώ έχω μπερδευτεί.
Ο Κουλιεράκης ξεκίνησε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα τον Μάρτιο του 2022, μετά τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη. Ωστόσο δεν έπαιξε ποτέ με αυτήν. Δεν θυμάμαι να μπήκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας, εκτός από κάποιους αγώνες Ευρώπης όπου δηλώνονται, τυπικά όμως, γιατί δεν παίζουν και νέα παιδιά.
Ο Κουλιε άρχισε να παίζει με την α΄ ομάδα τον Αύγουστο του 2022 και η πρώτη του εμφάνιση ήταν με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, την 20 Αυγούστου.
Ο Τζίμας πήρε εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα όταν ο Κουλιε ήταν ήδη βασικός σ' αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ισχύει αυτό που λες

Θυμάμαι να γυρνάει ο Βαρελα από τον πάγο για να παίξει, ενώ στην αποστολή ήταν ο Κουλιερακης, και πολλοί ήθελαν να μπει ο μικρός. Αυτό αν δεν κάνω λάθος ήταν πριν αναλάβει ο Λουτσεσκου.

Πέρσι από ένα σημείο και μετά έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, όπως και άλλοι πιτσιρικάδες σαν τον Γιαξη που δοκιμαζόταν στόπερ στις προπονήσεις. Τα χάνω λίγο με τις χρονιές, αλλά νομίζω πέρσι ήταν αυτά.

Ήταν σε αποστολές Ευρώπης (που δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάποιον πιτσιρικά) και αποστολές κυπέλλου (που πρέπει να έχεις 2 παίκτες κ20), αλλά και των playoff.

Το ότι προτιμήθηκε από πιο έμπειρους παίκτες της Β ομάδας, εμένα μου δείχνει πως τον είχαν τσεκαρει από την ομάδα.

Έτσι ακριβώς έχουν τσεκαρει και τον Τζίμα, και μάλιστα του έχουν δώσει χρόνο συμμετοχής.

Για να επιστρέψω εκεί που άρχισε η κουβέντα, ο josh χρησιμοποίησε τη συλλογιστική: Εφόσον τον έβαλε στον τελικό για 5 λεπτά = δεν θα διεκδικήσει τη θέση του δεύτερου επιθετικου του χρόνου.

Η πορεία του Κουλιερακη εμένα μου δείχνει πως δεν ισχύει αυτό. Αντίθετα, οι προπονήσεις στην πρώτη ομάδα, οι συμμετοχές σε αποστολές, ο χρόνος συμμετοχής, και η συμμετοχή στην προετοιμασία, με κάνουν να πιστεύω πως ο μικρός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θέση του στο rotation.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλά σαφώς και δεν ισχύει.
Είναι τόσο αυταπόδεικτα λάθος που δε χρειαζοταν επιχείρημα , αλλά χαίρομαι που το βρήκες και το παράθεσες.

Το τι επιλέγεις σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή , για έναν συγκεκριμένο αγώνα δε μπορεί να είναι αποδεικτικό του πως αξιολογείς μελλοντικά έναν παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

O τελικός κυπέλλου ήταν ο κατ' εξοχήν αγώνας που θα μπορούσαμε να παίξουμε με δύο φορ, ιδιαίτερα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το ότι μπήκε ο (μόνος κατ' ουσίαν) φορ μας στο 85΄ δείχνει κάποια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Να παιξουμε με 2 φορ ενω ειχαμε στην αποστολη ολα κι ολα 2 φορ συνολο; Ε οχι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

2 φορ και Dantas αντί Schwab.
Αυτό έκρινα εγώ ως αναγκαίο, μετά την αποβολή.
Και δεν είμαι κανένας τυχαίος. Είμαι παρολίγον επαγγελματίας προπονητής...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”