50. Filipe Soares
Re: 50. Filipe Soares
Η αλήθεια είναι πως από το γήπεδο, δεν διέκρινα κάτι θετικό στην παρουσία του Φελίπε στον αγώνα.
Διαβάζοντας όμως πολλά σχόλια για μια καλή εμφάνιση του νεαρού, είπα να μπω να δω τα στιγμιότυπα, μπας
και κάποια φάση μου ξέφυγε, μιας και η θέση μου (πέταλο) ίσως να μην μου έδινε την πλήρη εικόνα.
Ούτε στα στιγμιότυπα είδα κάποια ενέργεια που ενισχύει ή έστω αιτιολογεί την άποψη αρκετών πως είχε καλή παρουσία.
Δεν είμαι απαισιόδοξος για τον μικρό, συνεχίζω να πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει, απλά καταθέτω πως από το γήπεδο που είδα τον αγώνα, δεν διέκρινα πως προσέφερε κάτι παραπάνω ή έστω κάτι διαφορετικό.
ΥΣ είδα όμως όντως μια φάση που μου διέφυγε, το κράτημα στον Ντέλια όταν βγήκε στη φάση φάτσα με την εστία.
Έξυπνο κράτημα του αμυντικού, εύκολο όμως και πέσιμο του μικρού, που έδωσε την πεποίθηση στον διαιτητή πως δεν υπήρξε παράβαση
Διαβάζοντας όμως πολλά σχόλια για μια καλή εμφάνιση του νεαρού, είπα να μπω να δω τα στιγμιότυπα, μπας
και κάποια φάση μου ξέφυγε, μιας και η θέση μου (πέταλο) ίσως να μην μου έδινε την πλήρη εικόνα.
Ούτε στα στιγμιότυπα είδα κάποια ενέργεια που ενισχύει ή έστω αιτιολογεί την άποψη αρκετών πως είχε καλή παρουσία.
Δεν είμαι απαισιόδοξος για τον μικρό, συνεχίζω να πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει, απλά καταθέτω πως από το γήπεδο που είδα τον αγώνα, δεν διέκρινα πως προσέφερε κάτι παραπάνω ή έστω κάτι διαφορετικό.
ΥΣ είδα όμως όντως μια φάση που μου διέφυγε, το κράτημα στον Ντέλια όταν βγήκε στη φάση φάτσα με την εστία.
Έξυπνο κράτημα του αμυντικού, εύκολο όμως και πέσιμο του μικρού, που έδωσε την πεποίθηση στον διαιτητή πως δεν υπήρξε παράβαση
Τα περισσότερα σκοτσεζικα ντουζ από τον παίκτη και προς τον παίκτη.
Μακάρι να σταθεροποιηθεί γιατί αυτή την πρώτη ύλη δεν την βρίσκεις
Μακάρι να σταθεροποιηθεί γιατί αυτή την πρώτη ύλη δεν την βρίσκεις
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι φέτος να κάνω λωκοτούμπες για πάρτι σου! Είσαι η πιο ακριβή μεταγραφή και δεν μας παίρνει να μην μας βγεις.
- john4serres
Για παίκτη που δεν είχε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα φιλικά πρετοιμασίας, μπορώ να πω πως τα πήγε περίφημα.
-
τι στιγμη που ολοι τον ειχαν ξεγραμενο, το αετησιο ματι του προβλεψιμου λουτσεσκου ειχε διαφορετικη αποψη...
τεράστια ευκαιρία το να έχει καθημερινά δίπλα του έναν αθλητή σαν τον Οζντόεφ, μπας και πάρει χαμπάρι την αξία του και πως μπορεί να την εκφράσει ουσιαστικότερα στον αθλητικό χώρο.
παράλληλα, η χρονιά που θα κρίνει το πως θα πορευτεί η σχέση μας, αν θα είναι ένας...νεος Αουγκούστο ή μια αποτυχημένη επιλογή...
παράλληλα, η χρονιά που θα κρίνει το πως θα πορευτεί η σχέση μας, αν θα είναι ένας...νεος Αουγκούστο ή μια αποτυχημένη επιλογή...
Απο το ρεπορτάζ του Τζόρμπα προκύπτει ότι προορίζεται για βασικός μαζί με τον Χάρη. Ισως η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ποτέ για να βουλώσει στόματα. Πάντως με αυτό το δίδυμο είχαμε κάνει γιο γιο το κέντρο του ρούλη μέσα στο χαριλάου, τότε που είχαν ακόμα καλή ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
- figurehead4
-
Θα κάνει ματσάρα ως αναπληρωτής και μετά θα περιμένει διορισμό πάλι στην επετηρίδα. 

Αυτό μπορεί να είναι το turning point της καριέρας σου. Ελπίζω να είσαι πλέον ώριμος να διαχειριστείς την ευκαιρία, καθώς μια κακή εμφάνιση, δύσκολα θα σου δώσει άλλη.