Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
- miburosaito
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Τελος!
Μπλοκ-αμυνα φωτια, υποδοχη για τα σκυλια....
ΥΓ. Θα χρειαστει αλλαγη τον Γεναρη οπως φαινεται

Μπλοκ-αμυνα φωτια, υποδοχη για τα σκυλια....
ΥΓ. Θα χρειαστει αλλαγη τον Γεναρη οπως φαινεται
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Σιχαμένοι ο ΠΑΟΚ θα σας πηδάει και με αβάντζο μαμώ τη φουστιά σας
Πουτσα ρε μουλοι...
Από τα πιο ντροπιαστικά σφυρίγματα στο 3-7.
Τι είδες ρε κοραφλοκορακα; Δεν είδες την καθαρή άμυνα;
Από τα πιο ντροπιαστικά σφυρίγματα στο 3-7.
Τι είδες ρε κοραφλοκορακα; Δεν είδες την καθαρή άμυνα;
- V-olakiotis
Έτσι γαμαει η Βουλγαρία, απόγονοι του έκτου στόλου!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πίστη στην ομάδα!!! Η φετινή ομάδα σε ήττες και νίκες θα γίνεται όλο και καλύτερη!!! Και θα πω και κάτι ακόμα για όσους βγήκαν από την 1η αγωνιστική να θάψουν, ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΗ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Να ρωτήσω τους ειδικούς να μου πουν την γνώμη τους όσων αφορά τον πασαδόρο...
Εμένα δεν μου αρέσει ,κακές πάσες σε όσους αγώνες έχω δει φέτος.
Εμένα δεν μου αρέσει ,κακές πάσες σε όσους αγώνες έχω δει φέτος.
Μια χαρά είναι ο πασαδόρος μας και μάλιστα μοίρασε πολύ καλά το παιχνίδι όταν όλοι σχεδόν περίμεναν την υπερφόρτωση του Ούντρις και μάλιστα με τόσο κακή υποδοχή. Θα γίνουν και τα λάθη αλλά δείχνει ότι έχει ανέβει και μάλιστα άμα βελτιωθεί και η υποδοχή θα μιλάμε για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να τρέχεις ένα γήπεδο για να κάνεις πάσα στα 3 με 4 μέτρα από το να μένεις στη θέση σου.
Μεγάλη νίκη που τίποτα δεν έχει κρίνει, καθώς πρέπει να νικήσουμε και στο Παλατάκι. Στα λίγα που θα πω τώρα γιατί θα γράψω και ανάλυση, θα πω τα εξής. Ότι ο Κουκλίνσκι δε δικαιώνει τις προσδοκίες και η αντικατάστασή του είναι μονόδρομος. Ειδικά στον τομέα της υποδοχής δε δικαιώνει τα νούμερά του ενώ στην επίθεση μου θυμίζει τον Τσούπκοβιτς, μια του ύψους μια του βάθους. Πετρέας έκανε ίσως το καλύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ, Μπράουν εγγύηση, Ούντρις καλός, Κοκκινάκης πανταχού παρών (miburosaito τα σέβη μου) και Κουμεντάκης καλός μεν αλλά αψυχολόγητος παίκτης και ειδικά στα κρίσιμα τα χάλασε σήμερα. Walsh καλό μοίρασμα παρά τις αντιξοότητες της κακής υποδοχής.
Πολύ καλή διαχείριση του ματς από τον Καλμαζίδη και ειδικά στα τάιμ άουτ. Έπρεπε όμως στην κόκκινη κάρτα να πάρει τάιμ άουτ για να ηρεμήσει τους παίκτες. Η υποδοχή αποτελεί θέμα, ενώ το σερβίς αν σταθεροποιηθεί θα είναι το μεγάλο μας όπλο.
Πολύ καλή διαχείριση του ματς από τον Καλμαζίδη και ειδικά στα τάιμ άουτ. Έπρεπε όμως στην κόκκινη κάρτα να πάρει τάιμ άουτ για να ηρεμήσει τους παίκτες. Η υποδοχή αποτελεί θέμα, ενώ το σερβίς αν σταθεροποιηθεί θα είναι το μεγάλο μας όπλο.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.PaokCuba4 έγραψε:Μια χαρά είναι ο πασαδόρος μας και μάλιστα μοίρασε πολύ καλά το παιχνίδι όταν όλοι σχεδόν περίμεναν την υπερφόρτωση του Ούντρις και μάλιστα με τόσο κακή υποδοχή. Θα γίνουν και τα λάθη αλλά δείχνει ότι έχει ανέβει και μάλιστα άμα βελτιωθεί και η υποδοχή θα μιλάμε για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να τρέχεις ένα γήπεδο για να κάνεις πάσα στα 3 με 4 μέτρα από το να μένεις στη θέση σου.