Προφανώς ξήλωμα θα παίξει ΚΑΙ στο αγωνιστικό κομμάτι. Όχι μόνο στο διοικητικό. Αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε μπροστά.bersekeros έγραψε:Ας φύγουν όλοι αυτοί για να βάζει γκολ ο Σβι και ο Μουργκ και να μην τα τρώει τα γκολ ο Πασχαλάκης.Gospi έγραψε:Ολοι. Ακομη και τα πλακακια.bersekeros έγραψε: Ποιοί πρέπει να φύγουν κατά την αποψή σου φίλε μου, μέσα από την ΠΑΕ;
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ο Καρυπιδης? Τι δουλεια εχουν στον ΠΑΟΚ 2 πρωην διαιτητες?
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ενας πρωην μπατσος?
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ο γραφικος ο Δουκας?
Θα σου ελεγα να φυγει και το τμημα σκαουτινγκ αλλα θα ταν ατοπο μιας και δεν υφισταται τμημα σκαουτινγκ.
Οσο για τον Μακη και τον Κυρ Κυρ τα χω ξανα πει...
Και να έρθουν και άλλοι που θα είναι καλύτεροι, έμπιστοι και αρεστοί στον κόσμο που θέλει να έχει άποψη για όλα.
Λες και όλοι αυτοί δεν ήταν στον ΠΑΟΚ, επί Λουτσέσκου, στο Πρωτάθλημα.
Φυσικά ο Λουτσέσκου ήταν σκάουτερ, επικοινωνιολόγος, διοικητικός παράγοντας, οικονομολόγος , μαρκετιστας, γυμναστής και είχε υποκαταστήσει την αδυναμία όλων των παραπάνω.
Ε τότε ρε φίλε ας φέρουμε πίσω τον Λουτσέσκου και ας διώξουμε όλους αυτούς που πληρώνονται τσάμπα κατά την άποψή σου!
Ιβάν Σαββίδης V
- Salvador Allende
Re: Ιβάν Σαββίδης V
- bersekeros
Ποιοί είναι οι καρεκλοκενταυροι;Μαυρο Χιονι έγραψε:Μια ποδοσφαιρική Ανώνυμη εταιρία είναι ο ΠΑΟΚ! Λες να μην υπάρχουν αλλά στελέχη στο LinkedIn έτσι για αρχή; Φτάνει με τους καρεκλοκενταυρους
Ονομάτισέ τους.
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες σαν γενική αρχή και κανόνα.
Συμφωνώ 1000%.
Αυτό που λες, σαφώς και χρειάζεται να είναι μια συνεχής επιδίωξη. Σε όλες τις ομάδες.
Θεωρώ ως μέγιστο πρόβλημα στη Διοικητική Στελεχιακή βέλτιστη σύνθεση της ΠΑΕ, την ανασφάλεια του Ιβάν στο θέμα της εμπιστοσύνης και του τρυπήματος, απέναντι σε ένα εχθρικό εν γένει περιβάλλον. Γίνομαι αντιληπτός νομίζω.
Εκεί είναι το πρόβλημα και στο αγωνιστικό.
Επί της αρχής όμως, συμφωνώ μαζί σου.
Ασε τις εξυπνάδες και απαντησε μου σ αυτα που σε ρωταω.bersekeros έγραψε:Ας φύγουν όλοι αυτοί για να βάζει γκολ ο Σβι και ο Μουργκ και να μην τα τρώει τα γκολ ο Πασχαλάκης.Gospi έγραψε:Ολοι. Ακομη και τα πλακακια.bersekeros έγραψε: Ποιοί πρέπει να φύγουν κατά την αποψή σου φίλε μου, μέσα από την ΠΑΕ;
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ο Καρυπιδης? Τι δουλεια εχουν στον ΠΑΟΚ 2 πρωην διαιτητες?
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ενας πρωην μπατσος?
Τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ ο γραφικος ο Δουκας?
Θα σου ελεγα να φυγει και το τμημα σκαουτινγκ αλλα θα ταν ατοπο μιας και δεν υφισταται τμημα σκαουτινγκ.
Οσο για τον Μακη και τον Κυρ Κυρ τα χω ξανα πει...
Και να έρθουν και άλλοι που θα είναι καλύτεροι, έμπιστοι και αρεστοί στον κόσμο που θέλει να έχει άποψη για όλα.
Λες και όλοι αυτοί δεν ήταν στον ΠΑΟΚ, επί Λουτσέσκου, στο Πρωτάθλημα.
Φυσικά ο Λουτσέσκου ήταν σκάουτερ, επικοινωνιολόγος, διοικητικός παράγοντας, οικονομολόγος , μαρκετιστας, γυμναστής και είχε υποκαταστήσει την αδυναμία όλων των παραπάνω.
Ε τότε ρε φίλε ας φέρουμε πίσω τον Λουτσέσκου και ας διώξουμε όλους αυτούς που πληρώνονται τσάμπα κατά την άποψή σου!
Εκτος αν ο Πασχαλακης ο Σφι και ο Μουργκ ειδαν φως και μπηκαν.
Ή θα μου πεις το ακομη καλυτερο οτι ολοκληρη ΠΑΕ δεν εχει τμημα σκαουτινγκ και κανεναν πανω απο τον ΤΔ και αρα ο εκάστοτε προσωρινος (ετσι εχει αποδειχθει στην πράξη) ΤΔ μπορει να μας φορτωνει οποιο παλτό θελει και να υπερχρεώνει την ΠΑΕ?
Ξερεις λοιπον να μου απαντησεις σ αυτα π σε ρωταω ή απλα πεταμε ατακες για να πετάμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Καμία προσωπική επίθεση. Απλά είπα πως δεν έχεις διαβάσει. Λες πράγματα που βγαίνουν από το κεφάλι σου όταν υπάρχουν παγκοσμίως αποδεκτοί ορισμοί για τον ηγέτη. Και όταν μάλιστα ένα από τα στοιχεία που ορίζουν τον ηγέτη είναι η προσήλωση στον στόχο ακόμα και όταν κανένας γύρω του δεν τον ακολουθεί και δεν τον πιστεύει.bersekeros έγραψε:Στριμώχτηκες από τα επιχειρήματά μου και άρχισες τα επί του προσωπικού σχόλια.buffalobill4 έγραψε: 3. Καλά σε αυτό τι να σχολιάσω. Προφανώς και δεν έχεις διαβάσει ποτέ για τα χαρακτηριστικά του ηγέτη.
Κόψε την προσωπική επίθεση και κάνε σωστό διάλογο, όπως γίνεται μέχρι τώρα.
Τα χαρακτηριστικά της Ηγεσίας, τα γνωρίζω και τα έχω μελετήσει παρά πολύ καλά σε πληροφορώ.
Σε παρακαλώ πολύ.
Ηρεμήστε και σκεφτείτε τι γράφετε, γιατί τα περισσότερα είναι ανακρίβειες, εκ της πίκρας, την οποία αντιλαμβάνομαι και δικαιολογώ.
Εντάξει συμφορουμίτη;
Το ίδιο θέλουμε, το καλό του ΠΑΟΚ, δε μας χωρίζει κάτι εδώ, μην μπερδεύεσαι και μην ξεσπάς την στενοχώρια σου με προσωπικές επιθέσεις.
Κανένα επιχείρημα δεν μου τελείωσε. Και φυσικά κανένα επιχείρημα δεν χρειάζεται για να κρίνω μια παε σαν τον ΠΑΟΚ. Ότι επιχείρημα και να χρησιμοποιήσω θα είναι στον βρόντο αν αντιπαραβαλλουμε την πραγματικότητα που λέει CEO Μάκης γκαγκατσης και vice president κυρ κυρ. Δηλαδή τι λογικό επιχείρημα να χρησιμοποιήσω για να καταδειξω ότι μια εταιρεία εκατομμυρίων δεν γίνεται να κουμαντάρεται από τους δύο προαναφερθέντες.
- bersekeros
@ Gospi
Φίλε μου.
Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω ένα διάλογο όταν μου λες ότι λέω εξυπνάδες.
Προς ενημέρωσή σου, επικεφαλής του scouting του ΠΑΟΚ, απ'όσο ξέρω,
είναι ο ανηψιος του Ιβάν Σαββίδη,
Γιάννης Σαββίδης που είναι
παντρεμένος με την κόρη του παλαίμαχου παίκτη, του ηρακλάκου, του Καραΐσκου, την Λάουρα Καραΐσκου, που εμφανιζόταν, μαζί με τον Κοκλώνη στην εκπομπή του Open, J2US.
Φίλε μου.
παντρεμένος με την κόρη του παλαίμαχου παίκτη, του ηρακλάκου, του Καραΐσκου, την Λάουρα Καραΐσκου, που εμφανιζόταν, μαζί με τον Κοκλώνη στην εκπομπή του Open, J2US.
- Salvador Allende
Απλά έχουμε μια ΠΑΕ δομημένη στο να υπερασπιστεί τον ΠΑΟΚ στο εξωαγωνιστικό & την επικοινωνία (Γκαγκάτσης, Κυρ-Κυρ, αποστράτηγοι, πρωην μπάτσοι, πρώην διαιτητές), στο να στρώσει το οικονομικό με την έλευση του Ρέμπε και καθόλου έφεση στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Κανένας δεν αξιολογεί τον Τ.Δ. γιατί αν τον αξιολογούσε κάποιος, στα μπόνους στο συμβόλαιο του θα έβαζε να εκπληρωθούν και οι στόχοι της ομάδας, όχι μόνο να μειωθεί το μπάτζετ. Όταν λέμε προχειρότητα και ανοργανωσιά αυτό εννοούμε.
Κανένας δεν αξιολογεί τον Τ.Δ. γιατί αν τον αξιολογούσε κάποιος, στα μπόνους στο συμβόλαιο του θα έβαζε να εκπληρωθούν και οι στόχοι της ομάδας, όχι μόνο να μειωθεί το μπάτζετ. Όταν λέμε προχειρότητα και ανοργανωσιά αυτό εννοούμε.
Ξεχαστε τον Λουτσεσκου δεν πρόκειται να έρθει...
Θέλει εγγυήσεις και προπάντων παιχτες.
Το έγραψα και εχθές.
«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε από τον ΠΑΟΚ διότι δεν μπορούσε να πάει την ομάδα ούτε ένα βήμα παραπάνω. Δεν του πήραν τους παίκτες που ήθελε. Τους ζήτησε να μείνουν οι Κάνιας, Σάκχοφ και αμφότεροι έφυγαν. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες που ζήτησε να έρθουν στον ΠΑΟΚ δεν έρχονταν.
Αυτές είναι οι δηλώσεις του πατέρα του όταν έφυγε ο γιος του.
Ηθελε να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπανω.Αυτοκρατορια θα χτιζαμε,ειμασταν καβάλα στ αλογο και ξαφνικά διαλυθηκαμε σαν χάρτινος πύργος.
Το έγραψα και εχθές.
«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε από τον ΠΑΟΚ διότι δεν μπορούσε να πάει την ομάδα ούτε ένα βήμα παραπάνω. Δεν του πήραν τους παίκτες που ήθελε. Τους ζήτησε να μείνουν οι Κάνιας, Σάκχοφ και αμφότεροι έφυγαν. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες που ζήτησε να έρθουν στον ΠΑΟΚ δεν έρχονταν.
Ηθελε να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπανω.Αυτοκρατορια θα χτιζαμε,ειμασταν καβάλα στ αλογο και ξαφνικά διαλυθηκαμε σαν χάρτινος πύργος.
Και τι σπουδες ακριβως εχει ο ανηψιος του Ιβαν και τι προσοντα πανω στο αντικειμενο?bersekeros έγραψε:@ Gospi
Φίλε μου.
Και περα απο αυτον (που αναθεμα αν ει αι αυτος επικεφαλης ή αν δουλεύει στην ΠΑΕ) ποιοι αλλοι ειναι οι σκαουτερ της ΠΑΕ?
Ο κωστικος και ο μπορμποκης?
Σοβαρα στελεχη δλδ ο ΠΑΟΚ που φιλοδοξει να μπει στο τοπ 20 της Ευρωπης...
Πολυ χαμηλες προσδοκιες εχουμε σαν οπαδοι οταν μας καλυπτουν οι γκαγκατσηδες οι ανηψιοι οι πρωην διαιτητές οι πρωην μπατσοι και κανα δυο παλαιμαχοι αμφιβολου ποιοτητας ως στελεχη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Όσον αφορά το τμήμα scouting, πέρα από τους επίσημα ανακοινωμένους που ανέφερες....
νομίζω ότι είναι τακτική σχεδόν όλων των ΠΑΕ, απανταχού του κόσμου να μην ανακοινώνουν τα ονόματα των συνεργατών τους επισήμως.
Όσον αφορά τις σπουδές του Ιωάννη Σαββίδη, επικεφαλής του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ρωτάς, δεν τις γνωρίζω.
Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας βοηθήσει επ'αυτού.
Όσον αφορά το στελεχειακό δυναμικό στην ΠΑΕ, συμφωνώ ρε συ Gospi.
Να αλλάξουν όλοι. Και στην επόμενη αγωνιστική καρπαζιά να ξαναλλάξουν όλοι και στη μεθεπόμενη να ξαναλλάξουν όλοι.
Και ξανά μανά.
ΥΓ Να πάμε να προσλάβουμε τους καλύτερους απόφοιτους της Σχολής Football Scouting του ΑΠΘ ή του Oxford College ή του
Football Scouting University of London.
ΥΓ4 Χιουμοριστικό είναι το υστερόγραφο.
νομίζω ότι είναι τακτική σχεδόν όλων των ΠΑΕ, απανταχού του κόσμου να μην ανακοινώνουν τα ονόματα των συνεργατών τους επισήμως.
Όσον αφορά τις σπουδές του Ιωάννη Σαββίδη, επικεφαλής του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ρωτάς, δεν τις γνωρίζω.
Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας βοηθήσει επ'αυτού.
Όσον αφορά το στελεχειακό δυναμικό στην ΠΑΕ, συμφωνώ ρε συ Gospi.
Να αλλάξουν όλοι. Και στην επόμενη αγωνιστική καρπαζιά να ξαναλλάξουν όλοι και στη μεθεπόμενη να ξαναλλάξουν όλοι.
Και ξανά μανά.
ΥΓ Να πάμε να προσλάβουμε τους καλύτερους απόφοιτους της Σχολής Football Scouting του ΑΠΘ ή του Oxford College ή του
Football Scouting University of London.
ΥΓ4 Χιουμοριστικό είναι το υστερόγραφο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λάθος δεν αλλάζουν όλοι. Μόνο οι αναλώσιμοι του αγωνιστικού. Τα στελέχη εκεί ακουνητα. Είναι αναπαυτικά στα γραφεία της Μ. Ασίας
- bersekeros
Αυτή την άποψη την δέχομαι και συμφωνώ.markos4 έγραψε:Ξεχαστε τον Λουτσεσκου δεν πρόκειται να έρθει...
Το έγραψα και εχθές.
ΝΑΙ, μεγάλο λάθος - τεράστιο λαθος - εγωιστικό λάθος (;;;;) και πιστώνεται στην Διοίκηση και την Ηγεσία.
Καρμικό / μεταφυσικό και σισύφειο λάθος. Το δέχομαι.
-
Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω είναι το εξής:
Τον Γκαρσία, σαν προπονητή το επέβαλλαν οι οπαδοί. Αν η διοίκηση έφερνε άλλο προπονητή θα ήταν αυτός ήδη, από την αρχή, αποσταθεροποιημένος. Ήταν μονόδρομος για τη διοίκηση να κάνει προπονητή τον Γκαρσία. Τώρα λοιπόν, που έγινε το χατίρι των οπαδών , οι οπαδοί κατηγορούν την διοίκηση. Οι ίδιοι ΔΕΝ αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη. Αυτό λέγεται κακοήθεια.
Ερώτηση: οι οπαδοί με ποιό κριτήριο ζητούσαν να γίνει προπονητής ο Γκαρσία? Μήπως ήξεραν αν είχε γνώσεις? Κανείς τους δεν το ήξερε. Το πιο συνηθισμένο και βασικό επιχείρημα ήταν ότι "ο Γκαρσία είναι ένας από εμάς". Και συνέχιζαν λέγοντας ότι "θα του δώσουμε χρόνο". Πρώτο, λοιπόν, σημαντικό φάουλ από την ασχετοσύνη των οπαδών.
Τώρα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα και η ομάδα πελαγοδρομεί. Οι οπαδοί ξεχνούν ότι αυτοί απαίτησαν τον Γκαρσία΄, ξεχνούν ότι υπόσχονταν ότι θα του δώσουν χρόνο και ξεκινούν να κατηγορούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους που επέβαλλαν τον Γκαρσία. Κατηγορούν για ασχετοσύνη την διοίκηση, αλλά την δική τους ασχετοσύνη ποτέ δεν την κατηγορούν. Δεύτερο σημαντικό φάουλ και κακοήθεια.
Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχουν ευθύνες και αλλού. Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν και σαφείς ευθύνες στους οπαδούς, τις οποίες δεν αναλαμβάνουν.
Που έχω λάθος;;
Τον Γκαρσία, σαν προπονητή το επέβαλλαν οι οπαδοί. Αν η διοίκηση έφερνε άλλο προπονητή θα ήταν αυτός ήδη, από την αρχή, αποσταθεροποιημένος. Ήταν μονόδρομος για τη διοίκηση να κάνει προπονητή τον Γκαρσία. Τώρα λοιπόν, που έγινε το χατίρι των οπαδών , οι οπαδοί κατηγορούν την διοίκηση. Οι ίδιοι ΔΕΝ αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη. Αυτό λέγεται κακοήθεια.
Ερώτηση: οι οπαδοί με ποιό κριτήριο ζητούσαν να γίνει προπονητής ο Γκαρσία? Μήπως ήξεραν αν είχε γνώσεις? Κανείς τους δεν το ήξερε. Το πιο συνηθισμένο και βασικό επιχείρημα ήταν ότι "ο Γκαρσία είναι ένας από εμάς". Και συνέχιζαν λέγοντας ότι "θα του δώσουμε χρόνο". Πρώτο, λοιπόν, σημαντικό φάουλ από την ασχετοσύνη των οπαδών.
Τώρα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα και η ομάδα πελαγοδρομεί. Οι οπαδοί ξεχνούν ότι αυτοί απαίτησαν τον Γκαρσία΄, ξεχνούν ότι υπόσχονταν ότι θα του δώσουν χρόνο και ξεκινούν να κατηγορούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους που επέβαλλαν τον Γκαρσία. Κατηγορούν για ασχετοσύνη την διοίκηση, αλλά την δική τους ασχετοσύνη ποτέ δεν την κατηγορούν. Δεύτερο σημαντικό φάουλ και κακοήθεια.
Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχουν ευθύνες και αλλού. Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν και σαφείς ευθύνες στους οπαδούς, τις οποίες δεν αναλαμβάνουν.
Που έχω λάθος;;
Συνεχίζεις από χθες.
Τι ευθύνες έχουν οι οπαδοί, κ ποιοι επέβαλαν το Γκαρσία. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Όταν ζητούσαμε αμυντικό χαφ 2 χρονια εκεί γτ δεν μας ρώτησαν, το καλοκαίρι με το σχεδιασμό γτ δεν μας άκουσε κανείς δλδ.
Άκου εκεί φταίει ο κόσμος.
Λες κ ακούω το Χαρδαλια να μιλάει για ατομική ευθύνη είναι.
Τι ευθύνες έχουν οι οπαδοί, κ ποιοι επέβαλαν το Γκαρσία. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Όταν ζητούσαμε αμυντικό χαφ 2 χρονια εκεί γτ δεν μας ρώτησαν, το καλοκαίρι με το σχεδιασμό γτ δεν μας άκουσε κανείς δλδ.
Άκου εκεί φταίει ο κόσμος.
Λες κ ακούω το Χαρδαλια να μιλάει για ατομική ευθύνη είναι.
- PAOK_Antarctica
-
Οι Σύνδεσμοι καλούν
1. Τον ΙΒΑΝ να οργανώσει πολιτικό κίνημα στη βόρεια Ελλάδα κόντρα στο κράτος της αθήνας (ξεκάθαρο)
2. Να έρθει η οικογένεια Θεσσαλονίκη
1. Τον ΙΒΑΝ να οργανώσει πολιτικό κίνημα στη βόρεια Ελλάδα κόντρα στο κράτος της αθήνας (ξεκάθαρο)
2. Να έρθει η οικογένεια Θεσσαλονίκη