ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Мир

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Мир »

Ο Αντωνόπουλος που έπαιξε παλιά στην ομάδα (90s) και είναι από Πελοπόννησο, δήλωσε στο ράδιο ότι τα δικαιώματα του Δουβίκα είναι 50-50 με Βόλο και Αστέρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οτι κοιταξουν απο μεταγραφικη ενισχυση, σε οποια θεση και να φερουν, σε παρακαλω πολυ Αγιε Βασιλη
ας ειναι αθλητες καλοι, ας ειναι παιχτες με ταχυτητα και να στριβουν
ταχυτητα και πνευμονι
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μιλαμε για φορ εχοντας στο νου μας τον καλο Πριγιο. Δυσκολονα βρεις τετοιον παικτη που να κουμπωσει και με την ομαδα. Πρεπει επισης να εχεις και ομαδα ετοιμη να τον υποδεχτει στο ρολο του. Δεμενη εμπειρη που να ξερει τι να κανει στο γηπεδο σε ολο το 90λεπτο. Ετσι εγω δεν πιστευω οτι αν ερθει ενας αλλος φορ θα λυθουνε τα προβληματα μας δια μαγειας. Επισης η ομαδα δεν εχει μαθει να αξιοποιει τον φορ της. Απο οσο θυμαμαι στο ματς με βαζελο εγιναν φασεις που γυρισαμε την μπαλα στον φορ και ειχε δυο τετατετ ο Σβι. 9στο ενα μαλιστα κανει και πολυ ωραια προσωπικη ενεργεια αδειαζει τον αμυντικο που του τραβαει φανελα και γυρναει και εκτελει. Αλλα και παλι πιστευω οτι ειμαστε αδικοι με τους φορ μας. Πιστευω οτι πρεπει να δεσει το κεντρο μας καλα και να αποκτησει βαθος και ποιοτητα. Θα ανεβει ολη η ομαδα και ο καθε παικτης ξεχωριστα στην θεση. Και μπροστα και πισω.
Δυο καλα χαφ φερτε και δεν θα πιστευουμε τι μπορει να κανει αυτη η ομαδα. Ετσι πιστευω εγω παιδες.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Περιπτερος έγραψε:Βιερίνια : σέντερ φορ ;
Ο μικρός (Δουβίκας) μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Εχει και αρνητικά βέβαια που θέλουν εξέλιξη. Είναι γρήγορος όμως και μαχητικός.
Δεν με πειράζει να περιμένω, αρκεί να βλέπω ότι γίνεται πάλι προσπάθεια να φτιαχτεί μία μεγάλη ομάδα.
Το θέμα είναι ότι όταν δεν κρατάς παίκτες θα είσαι συνέχεια στα fora με θέμα Μεταγραφές περιόδου Χ έτους Ψ και θα ζητάς μεταγραφές σε 5-6 θέσεις.
Το ζήτημα είναι να το πάρει απόφαση ο Σαββίδης και να κρατάει αντί να πουλάει. Το ίδιο και οι παίκτες: ότι δεν είναι περαστικοί για να αυξήσουν τις αμοιβές τους στην επόμενη ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει στόχος καριέρας για καλούς παίκτες και όχι στρωματάκι για κάπου αλλού.
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.
Το ποδόσφαιρο της χώρας έχει μείνει πολύ πίσω με το πρωτάθλημα των 14 ομάδων. Είναι συρρίκνωση από όποια πλευρά και εάν το δει κάποιος.
Η ποιότητα δεν ανεβαίνει. Το ενδιαφέρον είναι μικρότερο. Χάνονται ομάδες από το προσκήνιο. Οι θέσεις για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές είναι λιγότερες.
Τίποτα δεν μένει να εξελιχθεί. Η απόφαση για ελληνάκια μου αρέσει και δεν είμαι εθνικιστής, αλλά κοινωνιστής.
Το να κρατας και να μην πουλας ειναι και λιγο δικοπο μαχαιρι...κρατησαμε Μπισεσβαρ μολις τα τσεπωσε συνταξιουχος μας βγηκε..Βαρελα μαλλον στα χναρια του ολλανδου κι αυτος..πιο παλια ο Κλαους και λοιποι..ο Καντουρι μολις υπογραψει φοβαμαι μια απ τα ιδια..Το καλυτερο ειναι να τους φτιαχνεις να παιρνεις το μελι παιχτικα
να πουλας καλα οπως με Γκαρι-Πριγιο ακομα και Λημνιο και να αγοραζεις καλυτερα...αλλα εμεις πασχουμε στις αγορες απο Μιχελ και μετα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν είμαι scouter και δεν είναι αυτή η εργασία από την οποία βιοπορίζομαι εγώ και η οικογένειά μου....

ΑΛΛΑ ο Δουβίκας φαίνεται να είναι Πρίγιοβιτς σε σχέση με τον Αντωνάκη τον Τσόλακ.

Λάθος .... σωστό;;;; Θα φανεί!
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

bersekeros έγραψε:Δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν είμαι scouter και δεν είναι αυτή η εργασία από την οποία βιοπορίζομαι εγώ και η οικογένειά μου....

ΑΛΛΑ ο Δουβίκας φαίνεται να είναι Πρίγιοβιτς σε σχέση με τον Αντωνάκη τον Τσόλακ.

Λάθος .... σωστό;;;; Θα φανεί!
Χαχα ωραίος.

Εγω Τσολάκη τον έλεγα αν και αυτός φαντάζει Γιουσειν Μπολτ μπροστά στον Τσολακ

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μη γίνει Φουρτούνης ο Δουβίκας..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μολις παρατηρησα πως ο Τσολακ εχει παιξει ηδη για την Ριεκα φετος σε καποια παιχνιδια,οπως κ με εμας βεβαιως.Επιτρεπεται να παιξει κ σε 3η ομαδα μεσα σε μια σεζον?Αν οχι,τον ηπιαμε.....
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Мир έγραψε:Ο Αντωνόπουλος που έπαιξε παλιά στην ομάδα (90s) και είναι από Πελοπόννησο, δήλωσε στο ράδιο ότι τα δικαιώματα του Δουβίκα είναι 50-50 με Βόλο και Αστέρα.

Νομίζω ότι είναι 60-40 και ο αστέρας δεν έχει λόγο στο που θα πάει ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μετά και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου μας, ελπίζω να μην είμαι μόνο εγώ ο υπερβολικός που ζητάω καλύτερο φορ απ τον Δουβικα..
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Συνοπτικα και απλα για τις μεταγραφές και σύμφωνα με όσα είπε καθαρα και ο Κυρ Κυρ.
Μπακ και φορ ΒΑΣΙΚΟΙ θα έρθουν αν φύγουν Γιαννούλης και Τσολακ.
Άρα περιμένουμε ένα χαφ οκταρι η δεκαρι.
Εξτρέμ ΒΑΣΙΚΟ δε θα έρθει. Το μόνο τέλειο θα ήταν να τεθούν δύο χαφ.
Μην περιμένετε κάτι άλλο.....
Αυτά για να μην μαλώνουμε και
να χαλιομαστε τζάμπα....
Όσο αφορά τον Δουβικα, καλως να έρθει για αλλαγή, αλλά αν είναι να δώσουμε σε μια σφικτή χρόνια ακόμη 500Κ-1Μ για ένα ταλέντο όπως Περέιρα,Νινουα,Ουαγκε,κλπ., νομίζω πως φτάνει για φέτος με τα ταλεντα.
Με 500-1 παίρνουμε δύο δανεικούς για έξι μήνες υψηλού επιπέδου.
Για άλλη μια φορά η προσωπική μου άποψη
Είναι να κινηθούμε για δανεικούς.
Με 1-2 εκατομμύρια παίρνεις τρεις παιχταραδες για έξι μήνες και πας για τίτλο.
Το καλοκαίρι με νέα δεδομένα και χωρίς covid και ffp
είσαι αλλιώς.
Τελος για Δουβικα και μένα μου άρεσε από τις φάσεις που είδα, αλλά πέρυσι στον Αστέρα δεν ακούμπησε μπαλα και ήταν 20 στον Αστέρα...
Ο Τζόλης στα 18 παίζ19ει βασικός στον ΠΑΟΚ . Και ο Μιχαηλίδης στα 19...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kabamaru11 έγραψε:Μολις παρατηρησα πως ο Τσολακ εχει παιξει ηδη για την Ριεκα φετος σε καποια παιχνιδια,οπως κ με εμας βεβαιως.Επιτρεπεται να παιξει κ σε 3η ομαδα μεσα σε μια σεζον?Αν οχι,τον ηπιαμε.....
Αλλαξαν τον νομο λογω ιου οποτε ναι επιτρεπεται
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μετά και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου μας, ελπίζω να μην είμαι μόνο εγώ ο υπερβολικός που ζητάω καλύτερο φορ απ τον Δουβικα..
Ο δουβικας ειναι σαν επενδυση και πιστευω θα μεινει δανεικος στον βολο αν αποκτηθει
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

aivas19 έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Μολις παρατηρησα πως ο Τσολακ εχει παιξει ηδη για την Ριεκα φετος σε καποια παιχνιδια,οπως κ με εμας βεβαιως.Επιτρεπεται να παιξει κ σε 3η ομαδα μεσα σε μια σεζον?Αν οχι,τον ηπιαμε.....
Αλλαξαν τον νομο λογω ιου οποτε ναι επιτρεπεται

Ευχαριστω,δεν το ηξερα,ελπιζω να ισχυει σιγουρα,αιντε να δουμε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

thanos-xanthi έγραψε:επιτελικο χαφ θελουμε οπωσδηποτε, εκει που χασαμε Πελκα και Μπισεσβαρ
8-10ρι
τα χωρια στην λιγδα τα καθαριζεις με εναν παιχτη να εχει το απροβλεπτο, την καθετη, το κρατημα μπαλας
αυτο λειπει απο την ομαδα
Ο Max Meyer είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε! Σούπερ παίκτης που κάπου το έχασε(Δεν έπιασε Αγγλία)αν και 25 ακομα,8-10αρο με παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο.Έχεις Rebbe και εκπροσωπείται από την Rogon! Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι.Τι περιμένουμε; Για δεξί μπακ ας κοιτάξουμε Porto μεριά. Ο Carraca αν και ήρθε φέτος μάλλον περισσεύει. Με το κατάλληλο ψηστηρι από Sergio έρχεται έστω ως το καλοκαίρι δανεικός.Θέλουμε λένε εξτρέμ που να παίζει δεξιά και αριστερά...ας κυνηγήσουν την υπόθεση του ελεύθερου Jese.Αν φύγει ο Γιαννούλης ας ρίξουμε μια ματιά στον Dodo της Sampdoria(ξεκίνησε σαν μεγάλο ταλέντο) που λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι!Φορ καλύτερο από τον παραγκωνισμένο στην Benfica Facundo Ferreyra δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε. Τα έλεγα και το καλοκαίρι για Abubakar (κάνει παπάδες στην Τουρκια) και κάποιοι στο φόρουμ τον έλεγαν σακατη ενώ τα σαΐνια μας στο τεχνικό επιτελείο αγόρασαν με 3,5 χαρτιά καποιον Colak! Το καλοκαίρι που μας πέρασε, υποτίθεται ψαχνόμασταν για βασικό τερματοφύλακα....Οταν έχεις Πορτογάλο προπονητή,Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή και υπάρχει περίπτωση όπως του Bruno Varela στα 25 του που μένει ελεύθερος, με παραστάσεις σε Benfica και Ajax απλά πας και τον παίρνεις.Είχες και δέλεαρ τους ομιλους που κατά ένα μεγάλο βαθμο μας καίνε οι τερματοφύλακες.Αφου δεν κάναμε κίνηση είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Εν κατακλείδι...παικτες αξιόλογοι υπάρχουν και σε προσιτές τιμές. Το πως βέβαια θα καταλήξουμε πάλι σε κάτι Murg,Esiti,Colak με σχεδόν 10 εκατομμύρια σύνολο είναι αλλη ιστορία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”