10. Thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
Re: 10. Thomas Murg
Μια κανονική μεστή εμφάνιση ψάχνουμε φίλε μου από σένα. Θα ξεκινήσεις μάλιστα κι από την αγαπημένη σου πλευρά κι θα βοηθάς κι σαν έξτρα χαφ. Καθαρό μυαλό και γιατί όχι ένα γκολ αλλά ΟΑΚΑ
- thomas Murg
Θα στο φυλάω αυτό! Εγώ τα πουλέν σου τα στηρίζω. Σε σώζει γιατί έχω κρυφοπουλέν και τον TaylorΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ Murg δεν θα έβαζα ποτέ. Προτιμώ Taylor.
Ρε τρελα, κανε κοντρολ πρωτα και το συζηταμε για γκολ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Θα με τρελανεις!
Θα με τρελανεις!
- ΑποστόληςΑ
Γίνεται λάθος συνεννόηση μεταξύ δύο παικτών της Γάνδης, και παίρνει τη μπάλα ο Murg, βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση και βγάζει τη μπάλα πλάγια άουτ!!
Δεν έχω δει ξανά τόσο άσχετο παίκτη!
Μοιαζει σαν τους μπασκετμπολιστες στο Space Jam που τους ειχαν κλεψει το ταλεντο
πραγματικα ηταν τρομερο... γενικα η παρουσια του.. αλλα σημερα τα δινει ολα.. για την γανδη.. νομιζω χωρις υπερβολη μεσα στο τοπ 5 χειροτερων παικτων την τελευταια 10ετια σιγουρα.. ολοι γενικα καπως στεκοταν.. αυτο το πραμα δεν υπαρχει.. ακομα και ο ολισε ειχε στιγμες, καμαρα το ιδιο.. λημνιος 10 κλασεις πανω.. ο λημνιος...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γίνεται λάθος συνεννόηση μεταξύ δύο παικτών της Γάνδης, και παίρνει τη μπάλα ο Murg, βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση και βγάζει τη μπάλα πλάγια άουτ!!
λαμπρου μπορει κατι να εκανε.. αυτος εδω δεν υπαρχει.. μακαρι να ειχαμε κανενα εξτρεμ στην β ομαδα να μπει να παιξει.. αλλα και εκει τρυπα μαυρη..
2 μυρια...
ε ρε κατι μιζες που φαγωθηκαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ρε κατι μιζες που φαγωθηκαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Και εμένα μου έκανε εντύπωση και το κακό είναι ότι βλέπουμε συχνά τέτοιες φάσεις από τον συγκεκριμένο παίκτη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γίνεται λάθος συνεννόηση μεταξύ δύο παικτών της Γάνδης, και παίρνει τη μπάλα ο Murg, βγαίνει μόνος του στην αντεπίθεση και βγάζει τη μπάλα πλάγια άουτ!!
-
Αφού κ ο Τέιλορ φάνηκε εχθές, φαντάσου φίλε Θωμά την αξία σου.
Καλό παιδί φαίνεσαι, μάλλον το όνειρο κάθε γυναίκας γιατί θα σε κάνει ότι θέλει.
Τι άψυχο είσαι εσύ ρε μάγκα
Καλό παιδί φαίνεσαι, μάλλον το όνειρο κάθε γυναίκας γιατί θα σε κάνει ότι θέλει.
Τι άψυχο είσαι εσύ ρε μάγκα
- ΑποστόληςΑ