sourmenetes έγραψε:1)Πες μου έναν αποδεδειγμένο έξω αγωνιστικό παράγοντα.malampar έγραψε:Προφανως εσυ εκρινες οτι αγοραζεις ενα ταλεντο με 800 χιλ χωρις να βαλεις στην εξισωση κ αλλους εξωαγωνιστικους παραγοντες.Εχεις μπερδεψει τα χιλιαρικα ..Απο που προκυπτει οτι η Μπεσικτας ηθελε τον Νινουα ? Απο τα στημενα δημοσιευματα προφανως.Το παλικαρι δεν εχει βγαλει 30 λεπτο στην u21 της Γεωργιας δεν μιλαμε για εθνικη ομαδα..Μαλλον ηταν προταση Γκαλινοβιτς να προπονει τους τερματαδες
2)πες μου ποιος έστησε τα τουρκικά ΜΜΕ.
3)περι αγωνιστικών λεπτών στα είχε γράψει ο kgeo με βάση τα στοιχεία του transfermarkt. Τα 800 τα πιστεύεις τα αγών. Λεπτά οχι
Και προφανώς εσύ είσαι είτε Μάνατζερ και σου χαλάσανε τη δουλειά, είτε επιχειρηματίας που ξέρεις τις business και τα κυκλώματα πίσω από αυτές.
Δεν εχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για αυτά που λες, απλά θέλω να χεις και μια απόδειξη. Γιατί πολλοί νομίζουν ότι γαμανε τη μπελουτσι, αλλά αποδείξεις έχουν ελάχιστοι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Απο το οτι πηγε Κωνσταντινουπολη προκυπτει. Στημενα δημοσιευματα προτου γινει γνωστο το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ πρωτη φορα βλεπω.malampar έγραψε:Προφανως εσυ εκρινες οτι αγοραζεις ενα ταλεντο με 800 χιλ χωρις να βαλεις στην εξισωση κ αλλους εξωαγωνιστικους παραγοντες.Εχεις μπερδεψει τα χιλιαρικα ..Απο που προκυπτει οτι η Μπεσικτας ηθελε τον Νινουα ? Απο τα στημενα δημοσιευματα προφανως.Το παλικαρι δεν εχει βγαλει 30 λεπτο στην u21 της Γεωργιας δεν μιλαμε για εθνικη ομαδα..Μαλλον ηταν προταση Γκαλινοβιτς να προπονει τους τερματαδες
Σου απαντω για τα εξωαγωνιστικα ειναι σα να μου λες οτι εσυ αφου δεν εχεις δωσει κανενα φακελακι σε γιατρο οι γιατροι δεν τα παιρνουν η δεν πιστευεις οτι τα παιρνουν..Τα ΜΜΕ αποχαυνωσης εχουν μια απιστευτη αρμονια ως προς το να προωθουν ειδησεις ταυτοχρονα κ σε αρμονια παγκοσμια..Για τα λεπτα συμετοχης δεν θα απαντησω ειναι αποτυπωμενα με καθαρους αριθμους οποτε ο καθενας μπορει να τα διαβασει..business δεν ειμαι αλλα ακριβως το αντιθετο..Ξερεις κανενα business η μανατζερ που να μην ειναι βουτηγγμενος να μην πω που..sourmenetes έγραψε:1)Πες μου έναν αποδεδειγμένο έξω αγωνιστικό παράγοντα.malampar έγραψε:Προφανως εσυ εκρινες οτι αγοραζεις ενα ταλεντο με 800 χιλ χωρις να βαλεις στην εξισωση κ αλλους εξωαγωνιστικους παραγοντες.Εχεις μπερδεψει τα χιλιαρικα ..Απο που προκυπτει οτι η Μπεσικτας ηθελε τον Νινουα ? Απο τα στημενα δημοσιευματα προφανως.Το παλικαρι δεν εχει βγαλει 30 λεπτο στην u21 της Γεωργιας δεν μιλαμε για εθνικη ομαδα..Μαλλον ηταν προταση Γκαλινοβιτς να προπονει τους τερματαδες
2)πες μου ποιος έστησε τα τουρκικά ΜΜΕ.
3)περι αγωνιστικών λεπτών στα είχε γράψει ο kgeo με βάση τα στοιχεία του transfermarkt. Τα 800 τα πιστεύεις τα αγών. Λεπτά οχι
Και προφανώς εσύ είσαι είτε Μάνατζερ και σου χαλάσανε τη δουλειά, είτε επιχειρηματίας που ξέρεις τις business και τα κυκλώματα πίσω από αυτές.
Δεν εχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για αυτά που λες, απλά θέλω να χεις και μια απόδειξη. Γιατί πολλοί νομίζουν ότι γαμανε τη μπελουτσι, αλλά αποδείξεις έχουν ελάχιστοι.
Τι στημένα δημοσιεύματα? έχουν μιλήσει ένα σωρό από την πρώην Ομάδα του για την "κλεισμένη" μεταγραφή στην Πόλη και στις καθυστερήσεις που τελικά έκαναν το πουλάκι να πετάξει.
-
Ο παίκτης στο Twitter είχε κάνει follow Besiktas κτλ. Από που προκύπτουν τα στημένα δημοσιευματα
Τοτε περιμενε να παρει ο Λουτσος Βιερι και Μαου..Προφανως και υπαρχει διαπλοκη σε οτι διαρεει τοσο δυσκολο ειναι να γινει κατανοητοΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Απο το οτι πηγε Κωνσταντινουπολη προκυπτει. Στημενα δημοσιευματα προτου γινει γνωστο το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ πρωτη φορα βλεπω.malampar έγραψε:Προφανως εσυ εκρινες οτι αγοραζεις ενα ταλεντο με 800 χιλ χωρις να βαλεις στην εξισωση κ αλλους εξωαγωνιστικους παραγοντες.Εχεις μπερδεψει τα χιλιαρικα ..Απο που προκυπτει οτι η Μπεσικτας ηθελε τον Νινουα ? Απο τα στημενα δημοσιευματα προφανως.Το παλικαρι δεν εχει βγαλει 30 λεπτο στην u21 της Γεωργιας δεν μιλαμε για εθνικη ομαδα..Μαλλον ηταν προταση Γκαλινοβιτς να προπονει τους τερματαδες
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βρε ανθρωπε δεν νιωθεις απο ελληνικα;; Τα δημοσιευματα βγηκαν ΠΡΙΝ ακουστει το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ. Βαλαμε τον παίκτη να ταξιδεψει μεχρι την πολη για να αποδειξουμε οτι ειναι παιχταρας και τον θελουν πολλοι;; Ημαρτον...
Εγω παντως χθες αναγνωρισα την εξαιρετικη εμφανιση Εσιτι, και απο χθες μεχρι σημερα αυτο ηταν το πρώτο μου ποστ.sourmenetes έγραψε:Κοίτα το ότι ανταλλάσουμε ειναι δεκτό.Gospi έγραψε:Εδω μεσα ανταλλασσουμε αποψεις οι περισσοτεροι, περα απο σενα και κανα δυο ακομη που ειστε στημενοι στο pc για να κραξετε μελη!soflodoras έγραψε:
Φτανει φιλε. Αρκετα. Δε σου αρεσει ο Εσιτι. Το καταλαβαμε. Τωρα δε σου αρεσει και ο Νινουα. Πολλα τα λεφτα , οποτε ας στοχοποιησουμε. Φτανει ομως. Κουρασες
Σ αφηνω στην ανυπαρξια σου λοιπον και συνεχιζω!
Α και που σαι, αν κουραστηκες, σιγαση! φοβερη λυση!
Το ότι επαναλαμβανονται οι απόψεις 20 φορές τη μέρα με αλλο τρόπο γραμμένες είναι κουραστικό.
Και κυρίως είναι κουραστικό να μπαίνεις σε τοπικ μεταγραφών και να βλέπεις αναλύσεις επί αναλύσεων για εσιτι, Νινουα, μαουριτσιο και δεν ξέρω γω.
Μπήκα 1 και μισή το βράδυ και είδα 100 ποστ από εντελώς οφτοπικ.
Δεν ειμαστε υποχρεωμένοι να το δεχόμαστε σχεδόν κάθε μέρα αυτό και ούτε οι Μοντ είναι ικανοί να σβήνουν κάθε μέρα 50-100 ποστ γιατί κάποιοι δεν καταλαβαινουν που πρέπει να γράφουν.
Αρα αν ενοχλουν τα επαναλαμβανομενα ποστ των αλλων εμενα δεν με αφορα προσωπικα.
Οσο για το αλλο που δεν κατανοεις, το χαφ που ήρθε ονοματι Σβαμπ καλυπτει το κενο του Μαουρισιο.Το κενο που θελω εγω να καλυφθει προυπηρχε και συνεχιζει να υπαρχει. Ειπαμε, εναν ταχυδυναμικο χαφ.
Οποτε οταν ακουω οτι για να ερθει κι αλλος χαφ πρεπει να φυγει ο Καντουρι, δεν το αντιλαμβανομαι. Να διωξω απαραιτητο παιχτη για να φερω αλλον? Και να συνεχισω να εχω κενο?
Για μενα αν φυγει ο Καντουρι οποιον κι αν φερουμε , η ομαδα θα χρειαζεται κι αλλο χαφ. Εκτος αν θα παμε με μονο 2 ποιοτικα χαφ και μετά το χαος. Δλδ ή μονο Καντουρι Σβαμπ ή μονο καινουριος χαφ με Σβαμπ.
Ο Εσιτι για μενα μονο σε 3αδα μπορει να σταθει και οχι σε δυαδα. Αν λοιπον δεν ερθει κι αλλος χαφ πλεον των Καντουρι Σβαμπ θεωρω πως θα εχουμε κενο.
Εσυ πιστευεις οτι το κενο αυτο το καλυπτει ο Νινουα. Εγω θεωρω πως θελει πολλη δουλεια για να σταθει στην ομαδα.
Οσο για τα λεφτα του. Αν ακουσω οτι δεν πηραμε χαφ επειδη δωσαμε λεφτά για τον Νινουα, ναι εχω δικαιωμα να λεω οτι καναμε λαθος τοποθετηση των ελαχιστων οικονομικών μας πορων.
Οσο για το τι χαφ φέρνεις με τα λεφτα του Νινουα, θα σου θυμισω οτι εφερες ελευθερο Μαουρισιο Σαχωφ και Κανιας καποτε μ αυτα τα λεφτα, αντε βαρια 500 χιλιαρικα πανω για τον Μαου. Ας φερουμε εναν χαφ δανεικο. Δεν με ενδιαφερει.
Αλλα ας ερθει ενας χαφ χωρις απακρυνση καποιου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Malampar δεν ειναι ολα τα δημοσιοευματα στημένα...
Υπάρχουν και αυτά προφανώς, αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε σε κάθε περίπτωση.
Όπως για παράδειγμά σήμερα. Υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα καπου το deal με τον Ζιφκοβιτς να χαλάσει... Αυτο σημαινει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρθηκε ή ότι ήταν στημένα τα δημοσιευματα?
Στην τελική ας δούμε τον Νινούα στο χορτάρι και θα κρίνουμε.
Υπάρχουν και αυτά προφανώς, αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε σε κάθε περίπτωση.
Όπως για παράδειγμά σήμερα. Υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα καπου το deal με τον Ζιφκοβιτς να χαλάσει... Αυτο σημαινει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρθηκε ή ότι ήταν στημένα τα δημοσιευματα?
Στην τελική ας δούμε τον Νινούα στο χορτάρι και θα κρίνουμε.
Συγνωμη δηλ και το follow τι σημαινει ? Για να καταλαβω και γω εκανε follow σημαινει οτι κλεισαμε? Και γιατι δεν εκλεισε?Luigi Vampa έγραψε:Ο παίκτης στο Twitter είχε κάνει follow Besiktas κτλ. Από που προκύπτουν τα στημένα δημοσιευματα
Πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση είναι αυτός ο Σέρβος, που η Μπενφίκα δεν προσπάθησε να τον πουλήσει, μια ομάδα που προφανώς είχε αποφασίσει να μην να τον ανανεώσει, αλλά γνωρίζει να μοσχοπουλάει παιχταράδες.
Πραγματικά αναρωτιέμαι.
Πραγματικά αναρωτιέμαι.
-
Ξέρω γω, δεν είναι μια ένδειξη ότι υπηρχε ενδιαφέρον όντως κ δεν είναι στημένο όπως λες;
Με βάση αυτά που κατά καιρούς έχουν γράψει πολλοί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται:
Τερματοφύλακα καθώς ο Πάσχα δεν κάνει και ο Ζίβκο μόνο για αναπληρωματικός
Δεξί μπακ μιας και ο Μάτος γέρασε, ενώ ο Ροντρίγκο είναι τραυματίας.
Αριστερό μπακ αφού θα πουληθεί ο Γιαννούλης.
2-3 στόπερ καθώς ο Κρέσπο είναι από τραυματισμό, ο Ίνγκι δεν είναι επιπέδου ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα κάνει πολλά λάθη.
2 χαφ καθώς ο Εσίτι είναι αργός, ο Καντουρί τραυματίζεται, ο Σβαμπ είναι φθηνός, Νίνουα και Τσιγγάρας είναι μικροί.
1 μεσοεπιθετικό αφού ο Πέλκας είναι με τις μέρες του και ο Τζόλης είναι μικρός.
1 σέντερ φορ μιας και ο Άκπομ δεν έχει το γκολ, ενώ ο Σβι δεν είναι συμμετοχικός.
Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα. Πριν τον αγώνα με την Μπενφίκα. Με τους Πορτογάλους η εντεκάδα μας πρέπει να είναι:
Μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - Ζίβκοβιτς - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή.
Αν ο Ζίβκοβιτς δεν παίξει καλά με την Μπενφίκα θα πρέπει άμεσα να πάρουμε κάποιον για την θέση του.
Το κείμενο είναι χιουμοριστικό και λίγο αυτοσαρκαστικό, μιας και έχω πιάσει και τον εαυτό μου πολλές φορές να απαιεί να αλλάξει όλη η ομάδα και να γίνουν 10 μεταγραφές.
Τερματοφύλακα καθώς ο Πάσχα δεν κάνει και ο Ζίβκο μόνο για αναπληρωματικός
Δεξί μπακ μιας και ο Μάτος γέρασε, ενώ ο Ροντρίγκο είναι τραυματίας.
Αριστερό μπακ αφού θα πουληθεί ο Γιαννούλης.
2-3 στόπερ καθώς ο Κρέσπο είναι από τραυματισμό, ο Ίνγκι δεν είναι επιπέδου ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα κάνει πολλά λάθη.
2 χαφ καθώς ο Εσίτι είναι αργός, ο Καντουρί τραυματίζεται, ο Σβαμπ είναι φθηνός, Νίνουα και Τσιγγάρας είναι μικροί.
1 μεσοεπιθετικό αφού ο Πέλκας είναι με τις μέρες του και ο Τζόλης είναι μικρός.
1 σέντερ φορ μιας και ο Άκπομ δεν έχει το γκολ, ενώ ο Σβι δεν είναι συμμετοχικός.
Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα. Πριν τον αγώνα με την Μπενφίκα. Με τους Πορτογάλους η εντεκάδα μας πρέπει να είναι:
Μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή - Ζίβκοβιτς - μεταγραφή - μεταγραφή - μεταγραφή.
Αν ο Ζίβκοβιτς δεν παίξει καλά με την Μπενφίκα θα πρέπει άμεσα να πάρουμε κάποιον για την θέση του.
Το κείμενο είναι χιουμοριστικό και λίγο αυτοσαρκαστικό, μιας και έχω πιάσει και τον εαυτό μου πολλές φορές να απαιεί να αλλάξει όλη η ομάδα και να γίνουν 10 μεταγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anthimox την Κυρ 06 Σεπ 2020, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.