Andrew R έγραψε:Συγχαρητήρια φίλε doom ο τρόπος που αντιπαρέρχεσαι την συζήτηση , αλλά και η ιωβια υπομονή σου με έχουν αφήσει άναυδο. Θα επισημάνω επίσης, όπως έγραψε κι ο φίλος bersrekeros, και τα ατρανταχτα επιχειρήματα σου , τα οποία συστηματικά δεν απαντιουνται ή διαστρεβλώνονται από τους συνομιλητές σου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μας Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι θέλει να δει την ομάδα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να γίνει selling club σύμφωνα με τον πρόεδρο του.
11.Χρήστος Τζόλης
-
Dimg4
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
ΌχιDimg4 έγραψε:Γιατι εχεις επιλογη να γινεις BUYING club? αυτο πες μου μονοDoomlord4 έγραψε:Μα μου μιλάς για τίτλους που πέρνουν τα Bying Clubs
Οι ομάδες από οπου αγοράστηκαν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δούμε πως εξελίσονται
Αλλά να -κρατήσω την ταλεντάρα για όσο χρονικό διάστημα δεν έχει πρόβλημα αντίδρασης και ο ίδιος- club θέλω να γίνω
Και δεν είναι θέμα Τζόλη
Και θέμα Γιαννούλη και Κούτσια και Κωνσταντέλια και Τσιγγάρα κτλ
Ακριβώς αυτό! Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε buying ούτε selling club. Έχεις ένα δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως λόγος να πουλήσεις ποδοσφαιριστή σου σε λάθος τιμή κι λάθος χρόνο
-
Dimg4
Ρε DOOM πλακα κανεις? Που ειδες να λεμε ολοι κατι διαφορετικο??? Ποσες φορες ειπα οτι μακαρι να μεινει οσο περισσοτερο γινεται αλλα δυστυχως ειναι θεμα χρονου να φυγει? Selling club δε σημαινει ξεπουλημα club, σημαινει να ΞΕΡΕΙΣ να πουλας σωστα.Doomlord4 έγραψε:ΌχιDimg4 έγραψε:Γιατι εχεις επιλογη να γινεις BUYING club? αυτο πες μου μονοDoomlord4 έγραψε:Μα μου μιλάς για τίτλους που πέρνουν τα Bying Clubs
Οι ομάδες από οπου αγοράστηκαν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δούμε πως εξελίσονται
Αλλά να -κρατήσω την ταλεντάρα για όσο χρονικό διάστημα δεν έχει πρόβλημα αντίδρασης και ο ίδιος- club θέλω να γίνω
Και δεν είναι θέμα Τζόλη
Και θέμα Γιαννούλη και Κούτσια και Κωνσταντέλια και Τσιγγάρα κτλ
-
Dimg4
Ναι αφου ολοι ειπαμε να πουληθει σημερα με 300 ευρωAndrew R έγραψε:Ακριβώς αυτό! Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε buying ούτε selling club. Έχεις ένα δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως λόγος να πουλήσεις ποδοσφαιριστή σου σε λάθος τιμή κι λάθος χρόνο
2006
Έχει δώσει ο Παο 2,0 εκ ζεστά, και ο παίκτης αν και νοιώθει όμορφα στην ομάδα αποφασίζει να την κάνει
Οπαδοί έξω απ το σπίτι του Σαλπιγγίδη,εξαγριωμένοι προσπαθούν να τον κρατήσουν στην ομάδα
2021
Έχει δώσει η Man.U 20εκ ζεστά, αλλά ο παίκτης νοιώθει όμορφα στην ομάδα και αποφασίζει να κάνει υπομονή άλλον ένα χρόνο πριν φύγει
Οπαδοί έξω απ το σπίτι του Τζόλη,εξαγριωμένοι προσπαθούν να τον πουλήσουν στην Αγγλική ομάδα
Κρατάνε κορδέλες που προδίδουν μεταφορικό νόημα και γράφουν στους τοίχους - ΠΟΥΛΗΣΟΥ -

Δυστυχώς 15 χρόνια μετά κι όχι....14
Έχει δώσει ο Παο 2,0 εκ ζεστά, και ο παίκτης αν και νοιώθει όμορφα στην ομάδα αποφασίζει να την κάνει
Οπαδοί έξω απ το σπίτι του Σαλπιγγίδη,εξαγριωμένοι προσπαθούν να τον κρατήσουν στην ομάδα
2021
Έχει δώσει η Man.U 20εκ ζεστά, αλλά ο παίκτης νοιώθει όμορφα στην ομάδα και αποφασίζει να κάνει υπομονή άλλον ένα χρόνο πριν φύγει
Οπαδοί έξω απ το σπίτι του Τζόλη,εξαγριωμένοι προσπαθούν να τον πουλήσουν στην Αγγλική ομάδα
Κρατάνε κορδέλες που προδίδουν μεταφορικό νόημα και γράφουν στους τοίχους - ΠΟΥΛΗΣΟΥ -
Δυστυχώς 15 χρόνια μετά κι όχι....14
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 17 Φεβ 2021, 02:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε μου dimg είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Μας έχει προκύψει αυτή η ευκαιρία με έναν κατά τα φαινόμενα εξαιρετικο ποδοσφαιριστή. Όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς οι απλοί φίλαθλοι πρέπει να είμαστε αρωγοί στην διμιουργια ενός κλίματος στην ομάδα , και στις εξέδρες , αλλά κι στο social media ότι αγωνίζεται κάποιος παίκτης με τον ΠΑΟΚ μας ωριμάζει προσφέρει κι μετά τον στέλνουμε στην ευχή της Παναγίας αμα είναι για κάτι καλύτερο. Πρώτα όμως θα προσφέρει
18 πρωταθλήματα Πορτογαλίας έφερε ο 17χρονος Κριστιάνο πριν πάει στην ΜανΓιου.Doomlord4 έγραψε:Μπήκα από περιέργεια να δω τα πριν και μετά της Σπορτινγκbersekeros έγραψε:Tον Αύγουστο του 2003 σε ηλικία 18μισό μεταγράφεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Manchester United έναντι 19M.
Για να δούμε.
Πριν τον Ρονάλντο είχε 18 πρωταθλήματα Πορτογαλίας,
2η δύναμη μετά την Μπενφίκα, ένα παραπάνω από Πόρτο (2002)
Μετά το παραδάκι και την πώκηση Ρονάλντο δεν πήρε ούτε ένα!![]()
![]()
Doom, σ' ευχαριστώ για όλον τον κόπο που κάνεις με τα ευρωπαικά στατιστικά, αλλά εδώ η ερμηνεία που δίνεις στα νούμερα είναι σε φάση "ο αστυνομικός είναι μπουζούκι".
Για να στο αντιστρέψω.
Ο ΠΑΟΚ στα τόσα χρόνια ιστορίας του έχει 3 πρωταθλήματα. Αν πουλήσει τον Τζόλη και στα επόμενα 50 χρόνια, πάρει 4 ακόμα πρωταθλήματα, θα είναι αυτό απόδειξη ότι η πώληση του Τζόλη μας μεγάλωσε;
Αν ο ΠΑΟΚ δεν πουλήσει τον Τζολη και φύγει ο Ιβάν και καταλήξουμε μια ομάδα που θα παλεύει για την 5άδα, θα φταίει ο Τζόλης που ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τίτλους;
Α κι κάτι ακόμα πολύ πολύ βασικό! Τις οποίες διαπραγματεύσεις θελήσει να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον μικρό , μόνο ο μεγάλος Ιβάν ! Μόνος του
- bersekeros
Τόσο απλά και τόσο όμορφα.
Φέτος το καλοκαίρι ΔΕΝ πρέπει να φύγει ο Τζόλης.
Πρέπει να μείνει, ας του δώσουν και μεγαλύτερο συμβόλαιο και ας συμπληρωθεί η ομάδα με ικανούς συμπαίκτες.... η ομάδα που θα πάρει ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ και θα κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη ακόμα και μιλάμε για Conference League.
Φέτος είναι πολύ νωρίς.
Δεν είμαστε ακαδημία.
Είμαστε ΠΑΟΚ.
ΔΕΝ με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή τα χρήματα που θα εισπράξω, αν τα εισπράξω, γιατί και αυτά σχετικά είναι.
Θέλω να κρατήσω σταθερές με κάθε κόστος. Δεν θέλω άλλες μεταβατικές χρονιές με αμφιβόλου αξίας ακριβές μεταγραφές, όταν ήδη έχω το θησαυρό στο σπίτι μου!
Πρέπει να μείνει, ας του δώσουν και μεγαλύτερο συμβόλαιο και ας συμπληρωθεί η ομάδα με ικανούς συμπαίκτες.... η ομάδα που θα πάρει ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ και θα κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη ακόμα και μιλάμε για Conference League.
Φέτος είναι πολύ νωρίς.
Δεν είμαστε ακαδημία.
Είμαστε ΠΑΟΚ.
ΔΕΝ με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή τα χρήματα που θα εισπράξω, αν τα εισπράξω, γιατί και αυτά σχετικά είναι.
Θέλω να κρατήσω σταθερές με κάθε κόστος. Δεν θέλω άλλες μεταβατικές χρονιές με αμφιβόλου αξίας ακριβές μεταγραφές, όταν ήδη έχω το θησαυρό στο σπίτι μου!
-
Dimg4
Σορυ που στο χαλαω λιγο αλλα αυτο ειναι δουλεια του οργανισμου ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το οτι οι οπαδοι θα κανουν καφενειακη συζητηση για το ποσα πιανει ο καθε Τζολης, δε σημαινει οτι ο καθε Τζολης θα σκεφτει "α αυτοι δε με θελουν, μονο λεφτα περιμενουν".Andrew R έγραψε:Φίλε μου dimg είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Μας έχει προκύψει αυτή η ευκαιρία με έναν κατά τα φαινόμενα εξαιρετικο ποδοσφαιριστή. Όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς οι απλοί φίλαθλοι πρέπει να είμαστε αρωγοί στην διμιουργια ενός κλίματος στην ομάδα , και στις εξέδρες , αλλά κι στο social media ότι αγωνίζεται κάποιος παίκτης με τον ΠΑΟΚ μας ωριμάζει προσφέρει κι μετά τον στέλνουμε στην ευχή της Παναγίας αμα είναι για κάτι καλύτερο. Πρώτα όμως θα προσφέρει
Δεν περιμενω να εξηγουμε τα αυτονοητα εδω οποτε (και δεν το λεω για σενα) κουβεντες σαν μερικες που ειπωνονται υποδηλωνουν τα μισητα μου ΠΑΟΚομετρα.
Εχω πει 100 φορες οτι μακαρι να μεινει ο Τζολης να προσφερει και 100 φορες διαβασα οτι αν θελει ο Τζολης και μον ο Ιβαν εχει τον λογο κλπ κλπ οποτε απο το να ανακυκλωνουμε τα ιδια εγω στοπ.
-
Dimg4
Πες μου ΕΝΑ ποστ που λεει οτι ειμαστε ακαδημια. ΕΝΑ. Εσενα μπορει να μη σε ενδιαφερουν αλλα τον Ιβαν που ειδε την ομαδα στο χειλος του ffp τον νοιαζουν και για αυτο εχει δοθει ηδη η γραμμη για το καλοκαιρινο παζαρι να κινηθουμε "εξυπνα" και οχι σπαταλα.bersekeros έγραψε:Τόσο απλά και τόσο όμορφα.
Φέτος είναι πολύ νωρίς.
Δεν είμαστε ακαδημία.
Είμαστε ΠΑΟΚ.
ΚΑΝΕΙΣ δε θελει να φυγει ο Τζολης, αλλα αλλο να εισαι ρεαλιστης και αλλο να επιμενεις σε μια παραμυθενια ιστορια.
Ο Κριστιάνο κανένα πρωτάθλημα δεν έδωσεgika έγραψε:18 πρωταθλήματα Πορτογαλίας έφερε ο 17χρονος Κριστιάνο πριν πάει στην ΜανΓιου.Doomlord4 έγραψε:Μπήκα από περιέργεια να δω τα πριν και μετά της Σπορτινγκbersekeros έγραψε:Tον Αύγουστο του 2003 σε ηλικία 18μισό μεταγράφεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Manchester United έναντι 19M.
Για να δούμε.
Πριν τον Ρονάλντο είχε 18 πρωταθλήματα Πορτογαλίας,
2η δύναμη μετά την Μπενφίκα, ένα παραπάνω από Πόρτο (2002)
Μετά το παραδάκι και την πώκηση Ρονάλντο δεν πήρε ούτε ένα!![]()
![]()
![]()
Doom, σ' ευχαριστώ για όλον τον κόπο που κάνεις με τα ευρωπαικά στατιστικά, αλλά εδώ η ερμηνεία που δίνεις στα νούμερα είναι σε φάση "ο αστυνομικός είναι μπουζούκι".
Μια πρόχειρη παρατήρηση κάνω
Ένα μεγαθήριο της πορτογαλίας (και με ένα κ.κυπελλούχων στην τροπαιοθήκη της) πήρε ένα τεράστιο ποσό,ειδικά για εκείνη την εποχή, το οποίο ποσό δεν την ανέβασε επίπεδο
Η Man.U στα 6 χρόνια που τον είχε πήρε 4 πρωταθλήματα και 1 C.L
Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα απολύτως
-
Dimg4
Να πω και αυτο. Ο Τζολης με το υπαρχον ροστερ δεν προκειται να γινει Κριστιανο και να φερει τιτλους μονος του. Ειναι το τι εχει σκοπο να κανει ο Ιβαν τα επομενα χρονια. Αν οπως φαινεται ακολουθηθει οικονομικη πολιτικη, τοτε αν μεινει ο Τζολης θα παρασυρθει στην μετριοτητα.
Αν (που πρεπει) πεσει χρημα για να χτυπησουμε τιτλους, τοτε να μεινει παση θυσια
Αν (που πρεπει) πεσει χρημα για να χτυπησουμε τιτλους, τοτε να μεινει παση θυσια