Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Απο τη στιγμή που ο αυγουλακης εβαλε 2 φυτευτους στην επιτροπη,τι ψαχνετε να βρειτε με τα στοιχεια και τη λογικη.Μας εχουν στησει με συνοπτικες διαδικασιες.
εμενα τα παραπανω με κανουν να ανατριχιαζω οχι να γελαω γιατι δειχνει οτι υπαρχει δολος...Πως θα νικησεις με σημαδεμενη τραπουλα?navigator11 έγραψε:Για να ελαφρύνουμε ακόμα πιο πολύ το κλίμα, βγήκε το μεσημέρι ο αρκουδιάρης στην εκπομπή του Τσορμπατζόγλου. Γέλασα με την ψυχή μου λίγο που άκουσα. Η Dimera κλήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή για συμμετοχή στο χτεσινό κουκλοθέατρο. Προσπάθησε ο αχυράνθρωπος να περάσει με γενικόλογο σχόλιο την εντύπωση ότι αυτοί, που έπρεπε να κληθούν για τη διαλεύκανση της "υποθέσεως", είχαν κληθεί όλοι κανονικά και εγκαίρως και ότι η Dimera τελικά δεν τους έκανε ... τη χάρη χτες να μετέχει της "διαδικασίας". Οπότε εύλογα τον ρωτάει ο αρδ πώς μπορεί να υποστηρίζει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που, εφόσον η διαδικασία είχε συνεχιστεί κανονικά στις 10 του μηνός, όταν και έλαβε χώρα η προηγούμενη συνεδρίαση, η Dimera δε θα είχε κληθεί ποτέ! Θα ... ξέχασαν μάλλον να την καλέσουν.
Το πλέον αμίμητο βέβαια, ενδεικτικό του τι παίζει, ήταν η ατάκα ότι αναγκάστηκαν να δώσουν την προηγούμενη φορά αναβολή επειδή, λέει, "κλώτσησε" η Ξάνθη που (από γινάτι μάλλον, λέω εγώ ) δε δέχτηκε να "δικαστεί" για ένα ζήτημα - την και καλά πολυϊδιοκτησία - χωρίς στην κλήση προς αυτήν να έχει διαληφθεί η συγκεκριμένη διάταξη. Εννοείτο αυτό, σύμφωνα με τον winnie. Για μια μικρή, τυπική αστοχία, ήσσονος σημασίας τώρα δόθηκε αναβολή! Μιλάμε για ανεκδιήγητο γέλιο.
Και για να προτρεξω σε περιπτωση τιμωριας εσω και ενος βαθμου μειον η Διοικηση θα πρεπει να ζητησει την παραιτηση των βουλετων της κυβερνησης Θεσσαλονικης και αλλων πολεων της Β.Ελλαδος τγια να δουμε μετα ποσα απιδια πιανει ο σακος...
Όπως και να "ερμηνεύσουν" αυτά τα περί "δεσμών εξάρτησης" οι όποιοι αρκουδέηδες, όποιας στημένης επιτροπής του κώλου, ο όποιος δικαστής δεν γίνεται να ερμηνεύσει αλλιώς τον νόμο, περί 1-2-3ου βαθμού συγγένειας...crow1581 έγραψε:Αυτο που ειναι η ουσια ειναι αυτο που ειπε ο Αρκουδης "Δεν είναι το θέμα αν είναι τρίτου ή δευτέρου βαθμού μόνο. Το θέμα είναι τι σχέσεις έχει και τι δεσμούς εξάρτησης έχει -αν έχει- με την οικογένεια Σαββίδη και τα επιχειρηματικά συμφέροντα Σαββίδη" Αυτο η ΕΕΑ (ειδικα μια στημμενη) μπορει να το ερμηνευσει ιπως θελει βασιζομενη μονο στην αποψη των μελων της. Ειτε να σε στησει στα 3 μετρα η να σε απαλλαξει λογω αμφιβολιων...eorptol1 έγραψε:Δηλαδή θα σε τιμωρησουν χωρίς στοιχεία....crow1581 έγραψε:Εγω αυτα που διαβασα απο την Μαρουπη και τον Αρκουδη (ακου εδω ονοματα ρε π...η) και συμφωνα με αυτα που μου ειπε η συζυγος που ειναι δικαστικος δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην περίπτωση μας, είναι ξεκάθαρος αυτός ο νόμος και δεν τίθεται θέμα συνιδιοκτησίας...Τελεία και παύλα...
Υ.Γ. Εκτός φυσικά απ τον δικό μας, νεότευκτο στο forum, τον Dikastis, ο οποίος δεν ξέρουμε τι δουλειά κάνει...
Υ.Γ. 2 Να ευχαριστήσουμε, για την άμεση παρέμβαση του, τον Kap, που γνωρίζουμε ότι είναι και νομικός...
Έτσι
- navigator11
Εγώ συντάσσομαι με Μπάρλοου, πάντως. Θέλω να εισηγηθούν υποβιβασμό. Τώρα που έχει υπάρξει και προσέγγιση με τον Χαφτάρ, θα έχει ενδιαφέρον.

- bersekeros
Μην ανησυχείτε λέμε.Sekeris έγραψε:Απο τη στιγμή που ο αυγουλακης εβαλε 2 φυτευτους στην επιτροπη,τι ψαχνετε να βρειτε με τα στοιχεια και τη λογικη.Μας εχουν στησει με συνοπτικες διαδικασιες.
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
Τους κάνουμε πλάκα σας λέω.
Όλα τα case study έχουν εξεταστεί.
Απλά δεν μπορεί να βγαίνουν τα ατού στην δημοσιότητα πριν την ώρα τους.
Υ.Γ.
Τα σέβη μου στον Kap.
ΥΓ.2
Αν έπεφτε η Ξάνθη για τυπικότητες της πλάκας τότε ποιές άλλες ομάδες κινδυνεύουν για τον ίδιο λόγο με υποβιβασμό;
Tι σχέση έχει ο βαθμός συγγένειας στην προκειμένη; Η αγορά του σαλέ από εταιρία της οποίας οι μέτοχοι έχουν και την παε Ξάνθη δε συνεπάγεται ζήτημα πολυιδιοκτησίας για την παε Ξάνθη. Μόνο ηθικό θέμα υπάρχει αλλά αν ψάξουμε επιχειρηματικές κινήσεις ιδιοκτητών παε στην ελλάδα σίγουρα θα βρούμε παρόμοιες ''σχέσεις''. Από την άλλη βέβαια η ανακοίνωση της παε χθες μου φάνηκε άκυρη σχετικά με το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της παε ΠΑΟΚ.
μακαρι να εχουν εξεταστει τα case study και μακαρι να εχει το νου της αυτη τη φορα η ΠΑΕ
η υποθεση, οσο ασοβαρη και να ειναι, δημιουργει ανησυχιες, λογω του μακρινου και προσφατου παρελθοντος, λογω του αδιστακτου ποκισταν, λογω της γνωστης αφελειας κλπ
αρκει να θυμηθουμε τα προσφατα αισχη, απο τα οποια δεν ειχαμε ουτε ενα βιντεο η μια φωτογραφια εστω, ενω ξεραμε τι θα γινει, δεν ηταν παρων κανεις απο το νομικο τμημα και γενικα ναϊφ και αγιος ο Θεος
η υποθεση, οσο ασοβαρη και να ειναι, δημιουργει ανησυχιες, λογω του μακρινου και προσφατου παρελθοντος, λογω του αδιστακτου ποκισταν, λογω της γνωστης αφελειας κλπ
αρκει να θυμηθουμε τα προσφατα αισχη, απο τα οποια δεν ειχαμε ουτε ενα βιντεο η μια φωτογραφια εστω, ενω ξεραμε τι θα γινει, δεν ηταν παρων κανεις απο το νομικο τμημα και γενικα ναϊφ και αγιος ο Θεος
Μην μπερδευετε ρολα και τρομοκρατιες με νομικα ζητηματα. Το να σε στησουν επειδη καποιος ειπε οτι τον χτυπησαν, ειναι πολυ ευκολο γιατι ειναι δυσκολο να αποδειξεις οτι δεν τον χτυπησες ή οτι δεν τρομοκρατηθηκαν. Εδω τωρα υπαρχουν δεδομενα. Ή ισχυουν ή δεν ισχυουν.
- V-olakiotis
Όταν σε υποθέσεις που αφορούν τον γάβρο, σε έχει τιμωρήσει τακτικός δικαστής για μια κορδέλα χαρτιού και στην συγκεκριμενη της ΕΕΑ μετέχει ένα ακροδεξιό άτομο που έχει εκδηλωθεί πολλάκις κατά του Ιβάν με μισαλλόδοξη πατριδοκάπηλη ρητορική και δύο φυτευτοι από το Ευγενάκι, τότε δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού.
Πολιτικά θα αποφασίσει η ΕΕΑ αν θέλει σύνορα στα Τέμπη ή όχι.
107 χρόνια υποτέλειας είναι πολλά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πολιτικά θα αποφασίσει η ΕΕΑ αν θέλει σύνορα στα Τέμπη ή όχι.
107 χρόνια υποτέλειας είναι πολλά!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Από αυτά που έχω καταλάβει δεν μιλάνε πλέον για συνιδιοκτησία, αλλά για επιρροή του Σαββίδη στην Ξάνθη μέσω χρημάτων που διακινήθηκαν από τις κυπριακές εταιρείες προς πρόσωπα που σχετίζονται με την ΠΑΕ Ξάνθη. Δεν ξέρω νομικά τι στέκει και τι όχι, αλλά και οι αποφάσεις των προηγούμενων χρόνων δεν έστεκαν καθόλου.
Ο Αρκουδιαρης είπε επίσης ότι τα έγγραφα από τις τράπεζες που είναι πολύ σημαντικά γιατί δείχνουν κινήσεις χρημάτων τα ζήτησαν και τα πήραν ξανά νόμιμα απο τις τράπεζες (αφού τους άνοιξε τα μάτια ο ανώνυμος αποστολέας), οπότε δεν τίθεται θέμα να μη χρησιμοποιηθούν.
Προσωπικά, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Το παιχνίδι είναι καραστημένο.
Ο Αρκουδιαρης είπε επίσης ότι τα έγγραφα από τις τράπεζες που είναι πολύ σημαντικά γιατί δείχνουν κινήσεις χρημάτων τα ζήτησαν και τα πήραν ξανά νόμιμα απο τις τράπεζες (αφού τους άνοιξε τα μάτια ο ανώνυμος αποστολέας), οπότε δεν τίθεται θέμα να μη χρησιμοποιηθούν.
Προσωπικά, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Το παιχνίδι είναι καραστημένο.
- bersekeros
Case study 1:
Έλα μωρέ ρίξε την Ξάνθη που δεν μας γουστάρει πλέον 100 οπαδούς έχει. Ρίξτην κι ας είναι τυπικότητες της πλάκας. Έτσι λέει ο νόμος αφού...
Απάντηση: Το 2015 Τούρκοι επιχειρηματίες θέλαν να αγοράσουν την Ξάνθη.
Scenario: Ξάνθη υποβιβάζεται για τρίχες στη Superleague 2. Φορτώνουν οι ιδιοκτήτες του ΑΟΞ και την πουλάνε 20-30 μύρια σε Τούρκους επιχειρηματίες του Ερντογάν.
Cost Effective: Τούρκικη ομαδα στη sl2 και 15000 τουρκικές σημαίες σε κάθε αγώνα. Άνοδος με τουρκικά κεφάλαια στην Superleague.
Cost effective 2: Πολιτικό κόστος και Εθνικά ευαίσθητα ζητήματα.
Τι θα λέει τότε η πατριώτισσα ψεκασμένη των ραδιοφώνων;
Εντάξει για να μην φτάσουμε ως εκεί , για την βλακεία κάποιων, έχουν λάβει τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει και θεωρώ ότι δεν ανακοινώνονται.
Έλα μωρέ ρίξε την Ξάνθη που δεν μας γουστάρει πλέον 100 οπαδούς έχει. Ρίξτην κι ας είναι τυπικότητες της πλάκας. Έτσι λέει ο νόμος αφού...
Απάντηση: Το 2015 Τούρκοι επιχειρηματίες θέλαν να αγοράσουν την Ξάνθη.
Scenario: Ξάνθη υποβιβάζεται για τρίχες στη Superleague 2. Φορτώνουν οι ιδιοκτήτες του ΑΟΞ και την πουλάνε 20-30 μύρια σε Τούρκους επιχειρηματίες του Ερντογάν.
Cost Effective: Τούρκικη ομαδα στη sl2 και 15000 τουρκικές σημαίες σε κάθε αγώνα. Άνοδος με τουρκικά κεφάλαια στην Superleague.
Cost effective 2: Πολιτικό κόστος και Εθνικά ευαίσθητα ζητήματα.
Τι θα λέει τότε η πατριώτισσα ψεκασμένη των ραδιοφώνων;
Εντάξει για να μην φτάσουμε ως εκεί , για την βλακεία κάποιων, έχουν λάβει τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει και θεωρώ ότι δεν ανακοινώνονται.
δεν μπερδευω τιποτα, η αναφορα γινεται στις υπουλες/υπολογισμενες/αναμενομενες ενεργειες τους και στις δικες μας ανεπαρκεις απαντησεις/δρασεις/αντιδρασεις γενικαicue έγραψε:Μην μπερδευετε ρολα και τρομοκρατιες με νομικα ζητηματα. Το να σε στησουν επειδη καποιος ειπε οτι τον χτυπησαν, ειναι πολυ ευκολο γιατι ειναι δυσκολο να αποδειξεις οτι δεν τον χτυπησες ή οτι δεν τρομοκρατηθηκαν. Εδω τωρα υπαρχουν δεδομενα. Ή ισχυουν ή δεν ισχυουν.