Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Θα μας τρελανεται παλι βραδυατικα,γραφτε λεπτομερειες οποιοι ξερουν..
Ότι έρχεται πάει στον Σουρμε. Να γίνετε moderators ρεDimitris_L4 έγραψε:Ρε macho δωσε ενα στοιχειο ρε φιλε μη ξηγιεσαι...

- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Gawain1978 έγραψε:Για πες και μας ρε αδερφέepitropos έγραψε:Στους απο σημερα ελευθερους παντως εγω εναν βλεπω να εχει σχεση με 12.... γλυκια τρελα καθε χρονο η μεταγραφικη, ειδικα απο τοτε που εχουμε μια ασφαλεια και δε περιμενουμε Φρουντζες![]()
![]()
φιλε ιδεα δεν εχω, απλως χαζευοντας στο τρασνφερμαρκτ στους ελευθερους απο 1/7/19 εναν παικτη ειδα να εχει σχεση με το "12" που λενε ολοι..ουτε ξερω τιποτα ουτε πιστευω οτι η εικασια μου ειναι καν στοχος της ομαδας οποτε περιμενω οπως ολοι

- sourmenetes
- Moderator
Ονομα δεν εχουμε.
Μαλλον μιλαμε για χαφ.
Τιποτα παραπανω προς το παρον.
Ηρεμια,λογικα θα βγει ονομα σημερα-αυριο.
Μαλλον μιλαμε για χαφ.
Τιποτα παραπανω προς το παρον.
Ηρεμια,λογικα θα βγει ονομα σημερα-αυριο.
-
Δεν έδωσε κανένα γρίφο ρε αδερφέlaska4 έγραψε:Ρε μάτσο παιχταρα μου εξήγησε το γρίφο σου
-
Οκ ποιόν βλέπεις να έχει σχέση με το 12?epitropos έγραψε:Gawain1978 έγραψε:Για πες και μας ρε αδερφέepitropos έγραψε:Στους απο σημερα ελευθερους παντως εγω εναν βλεπω να εχει σχεση με 12.... γλυκια τρελα καθε χρονο η μεταγραφικη, ειδικα απο τοτε που εχουμε μια ασφαλεια και δε περιμενουμε Φρουντζες![]()
![]()
φιλε ιδεα δεν εχω, απλως χαζευοντας στο τρασνφερμαρκτ στους ελευθερους απο 1/7/19 εναν παικτη ειδα να εχει σχεση με το "12" που λενε ολοι..ουτε ξερω τιποτα ουτε πιστευω οτι η εικασια μου ειναι καν στοχος της ομαδας οποτε περιμενω οπως ολοι![]()
ΥποθέτωGawain1978 έγραψε:Γνωρίζεις κάτι ή υποθέτεις;mbison έγραψε:Ο παίκτης μπορεί να ειναι το βετο του Αμπελ για να υπογράψει
Γιατι ναι μεν του εξηγησαν το πλανο, ομως οπως και να το κανουμε οταν ειδε το ελλιπες ροστερ, θα στενοχωρηθηκε λιγο. Αυτος σιγουρα ζητησε αρ φουλ μπακ, επιθετικο και τα γνωστα 2 χαφ που μας λειπουν.
φιλε ιδεα δεν εχω, απλως χαζευοντας στο τρασνφερμαρκτ στους ελευθερους απο 1/7/19 εναν παικτη ειδα να εχει σχεση με το "12" που λενε ολοι..ουτε ξερω τιποτα ουτε πιστευω οτι η εικασια μου ειναι καν στοχος της ομαδας οποτε περιμενω οπως ολοι
[/quote]
Οκ ποιόν βλέπεις να έχει σχέση με το 12?[/quote]
Τον Γουελμπεκ (μαλακια το ξερω αλλα τι να κανω αχαχαχαχ)

Οκ ποιόν βλέπεις να έχει σχέση με το 12?[/quote]
Τον Γουελμπεκ (μαλακια το ξερω αλλα τι να κανω αχαχαχαχ)

ο ψυχρας ανεβασε τα ρολογια να δειχνουν 12 γιατι εκεινη την ωρα θα φτασει ο αμπελ ολλανδια..
ρε μαγκες, ρεαλιστικα τωρα.. για να παρουμε τον οποιον παιχτη απ εδω κ περα, δεν πρεπει να γνωριζει τουλαχιστον, να μη πω να δωσει εγκριση, το αμπελ πρωτα? ασχετα αν εχει λιωσει στο μανατζερ παιρνοντασ ΠΑΟΚ(οντας λατρης του παιχνιδιου.. λεω εγω τωρα..)
ρε παιδια τωρα, ειλικρινα, βλεπω τουιτς-αρθρα της σφηνα.γρ(δεν το εμπιστευομαι)-ψυχρας.. να γραφουν οτι σκαει μεταγραφη το βραδυ φορ..
ρε μλκες εκει στην παε.. θα μας αφησουμε να κοιμηθουμε??
υσ.. το μαρακι ακομα στο γραφειο ειναι μαγκες, να ξερετε...
ρε μαγκες, ρεαλιστικα τωρα.. για να παρουμε τον οποιον παιχτη απ εδω κ περα, δεν πρεπει να γνωριζει τουλαχιστον, να μη πω να δωσει εγκριση, το αμπελ πρωτα? ασχετα αν εχει λιωσει στο μανατζερ παιρνοντασ ΠΑΟΚ(οντας λατρης του παιχνιδιου.. λεω εγω τωρα..)
ρε παιδια τωρα, ειλικρινα, βλεπω τουιτς-αρθρα της σφηνα.γρ(δεν το εμπιστευομαι)-ψυχρας.. να γραφουν οτι σκαει μεταγραφη το βραδυ φορ..
ρε μλκες εκει στην παε.. θα μας αφησουμε να κοιμηθουμε??

υσ.. το μαρακι ακομα στο γραφειο ειναι μαγκες, να ξερετε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Δευ 01 Ιούλ 2019, 20:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ο Φερειρα η οι συνεργάτες του θα έχουν δει ήδη όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, τι περιμένει να τους δει αυτοπροσώπως;
-
Κάποιος έγραψε στα σχόλια του γρίφου ότι το ένα ρολόι που δείχνει 12 είναι ο αριθμός της φανέλας που φοράει ο παίκτης στην ομάδα του.
Το άλλο 12 είναι η μέρα που γεννήθηκε.
Βρήκα ποιόν πιθανότατα εννοεί αλλά σχεδόν αποκλείεται.
Δε γίνονται αυτά
ΥΓ: Α δίνει και το tip ότι είναι Λατίνος
Το άλλο 12 είναι η μέρα που γεννήθηκε.
Βρήκα ποιόν πιθανότατα εννοεί αλλά σχεδόν αποκλείεται.
Δε γίνονται αυτά

ΥΓ: Α δίνει και το tip ότι είναι Λατίνος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Δευ 01 Ιούλ 2019, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.