9. Karol Swiderski
- bersekeros
Re: 9. Karol Swiderski
Έτσι είπε και ο σπίκερ όντως...αν και μάλλον και ο ίδιος δεν ήξερε τι του έφταιγε...john4serres έγραψε:Αληθεια; Για τον προβολεα εκανε εκεινες τις γκριματσες;bersekeros έγραψε:Έπρεπε να τους είχε ξεπεράσει σήμερα... άνετα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 5 γκολ και της SL, μαζί με Μπαράλες και Ελ Αραμπί.
Αλλά τέλος καλό, όλα καλά...φταίει και ο προβολέας που τον τύφλωσε στην κεφαλιά.
Εγώ κατάλαβα ότι τον έφταιγε και ο συμπαίκτης που έβγαλε τη σέντρα. Τον βλέπω που είναι λίγο agressive άμα τσαντίζεται μερικές φορές.

- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Και τα Άγραφα του έφταιγαν και η Πίνδος του έφταιγε και ο προβολέας του έφταιγε...
Μου αρέσει όμως που τσαντίζεται.
Δείχνει ότι έχει και πάλι σφυγμο... μάχιμο!
Μου αρέσει όμως που τσαντίζεται.
Δείχνει ότι έχει και πάλι σφυγμο... μάχιμο!
Ανεξαρτητα απο την περιεργη φαση εκει με την κεφαλια εμενα μου φαινεται οτι ο παικτης εχει δουψει και εξελισεται. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερος απο τοτε που ειχε ερθει σε εμας. Και βαζει και νεα πραματα στο παιχνιδι του.
λιγος...θελει πολλη δουλεια ακομη η φαση με την κεφαλια χαρακτηριστικη... :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:

Αν δείτε προσεκτικά την φάση, έχει την ψευδαίσθηση πως ο αμυντικός είναι πίσω του, πως θα πηδήξει για να πάρει την κεφαλιά και θα τον σπρώξει, και πέφτει προσδοκώντας να πάρει πέναλντι.
Για εμένα, απαράδεκτη ενέργεια.
Για εμένα, απαράδεκτη ενέργεια.
Επιμενω πως τον Ιανουαριο πρεπει να ψαχτουμε για Πριγιο. Εχουμε προβλημα στα φορ οσο ο Τσολακ δειχνει στα χαμενα
-
Από οτι φαίνεται ο Σφιντερσκι φέτος θα είναι η 1η επιλογή στα φορ, που σημαινει οτι γκολ θα κάνει. Αρα η τιμη του θα μείνει σε υψηλά επίπεδα. Αν είμαστε έξυπνοι, ΤΩΡΑ, θα του κανουμε επέκταση συμβολαίου με τον ίδιο μισθό για 1 έτος, δηλαδη να λήγει το 2023. Αν αργήσουμε 2 μήνες, θα ζηταει ο παίκτης πολλά, θα φτασει το καλοκαίρι και, θα ψαχνουμε να τον ξεπουλήσουμε, γιατί θα λήγει σε 1 έτος.
η ομαδα χωρις φορ δυσκολα να διεκδικησει το πρωταθλημα, θελει εναν φορ τυπου Πριγιοβιτς αν οχι τον ιδιο με οχι φυσικα μεγαλο συμβολαιο...
απο την αλλη πως ο Ρεμπε να ζητησει φορ απο τον Ιβαν οταν η επιπλογη του ηταν η χειροτερη και σε κοστος και σε αγωνιστικο επιπεδο?
και ποιος ειναι αυτος ο φορ που θα κοστισει λιγα χρηματα, θα ειναι ελευθερος για να μην πληρωσουμε την ομαδα του, και θα εχει το ευκολο γκολ, θα κραταει την μπαλα και θα την σπαζει δεξια και αριστερα?
δυσκολα τα πραγματα πολυ δυσκολα
απο την αλλη πως ο Ρεμπε να ζητησει φορ απο τον Ιβαν οταν η επιπλογη του ηταν η χειροτερη και σε κοστος και σε αγωνιστικο επιπεδο?
και ποιος ειναι αυτος ο φορ που θα κοστισει λιγα χρηματα, θα ειναι ελευθερος για να μην πληρωσουμε την ομαδα του, και θα εχει το ευκολο γκολ, θα κραταει την μπαλα και θα την σπαζει δεξια και αριστερα?
δυσκολα τα πραγματα πολυ δυσκολα
-
Τον παικτη τον ρωτησες αν ανανεωνει για μονο ενα χρονο, με τα ιδια λεφτα;vs40 έγραψε:Από οτι φαίνεται ο Σφιντερσκι φέτος θα είναι η 1η επιλογή στα φορ, που σημαινει οτι γκολ θα κάνει. Αρα η τιμη του θα μείνει σε υψηλά επίπεδα. Αν είμαστε έξυπνοι, ΤΩΡΑ, θα του κανουμε επέκταση συμβολαίου με τον ίδιο μισθό για 1 έτος, δηλαδη να λήγει το 2023. Αν αργήσουμε 2 μήνες, θα ζηταει ο παίκτης πολλά, θα φτασει το καλοκαίρι και, θα ψαχνουμε να τον ξεπουλήσουμε, γιατί θα λήγει σε 1 έτος.
- thanos-xanthi
- PAOK_Antarctica