Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
αυτά που γράφεις Ίντιο σε συνάρτηση με το νικ σου κάπως λέγεται, αλλά έχω πιει και κάτι μπύρες τώρα και αστα να πάνε.
Πολύ σωστά επισημαίνεις πάντως πως δεν ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε ως οπαδοί. Λίγο τα ύψη που ζαλίζουν, λίγο οι μπύρες που έγραψα παραπάνω.
Που θα πάει, θα τη βρούμε την άκρη.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
Πολύ σωστά επισημαίνεις πάντως πως δεν ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε ως οπαδοί. Λίγο τα ύψη που ζαλίζουν, λίγο οι μπύρες που έγραψα παραπάνω.
Που θα πάει, θα τη βρούμε την άκρη.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ
Με καθε επιφυλαξη... Μολις μιλησα με φιλο μου ο οποιος δουλευε μαζι με την γυναικα του βιερινια, πριν καν την γνωρισει ο αντελινο. Μου ειπε πως κρατανε επαφες φιλικες κομα και του ειπε πως επιστρεφουν...
Ειναι διασταυρωμενο οτι δουλευαν μαζι σε μαγαζι με φρουτακια κ ηλεκτρονικα οποτε ηταν καλοι φιλοι.
Ειναι διασταυρωμενο οτι δουλευαν μαζι σε μαγαζι με φρουτακια κ ηλεκτρονικα οποτε ηταν καλοι φιλοι.
Ettien έγραψε:Να τα επαναλαβω και παλι.
- Σεντερ μπακ
- 6αρι
-8αρι
-εξτρεμ
-φορ
Και μετά τον τραυματισμό του Γλύκου και τερματζή φυσικά.
Ολες οι μεταγραφές για θέσεις βασικού. Απο το πάνω ράφι. Οσο γινεται τέλος πάντων για να είμαστε και ρεαλιστές.
Και πρέπει να συνοδευτούν απο αρκετές αποχωρήσεις και συγχρόνως την ενσωμάτωση 2-3 δανεικών.
Δυστυχώς θέλουμε και αριστερό μπακ. Με έναν Λέοβατς δεν βγαίνει η χρονιά.
Δηλαδή θέλουμε 7 βασικές προσθήκες (ελέω τραυματισμού Γλύκου).
- desperando
- Επικοινωνία:
joshua έγραψε:Τρολαρει (μεταξυ αλλων και τον εαυτο του) ο Ντεσπε που πριν καμια δεκαρια σελιδες εγραφε πως δεν του βγαινουν οι 3-4 κινησεις και πιστευει πως χρειαζομαστε κατι παραπανω...Α ρε Ντεσπε,αν ελειπαν και κατι τετοια ποστ ολα σουπερ θα ηταν,πραγματικα αδικεις τον εαυτο σου πολλες φορες και στο λεω φιλικα,μην τρελαθεις παλυ.
Τρολαρω φίλε μου όλους αυτούς που επειδή η χρονιά δεν έκλεισε καλά ζητάνε 10 μεταγραφές και τους βγάζουν όλους άχρηστους.
Αυτούς όλους που δεν έχουν μια ισορροπία.
Ναι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές,αλλά αυτά που γράφονται από χθες είναι καραγκιοζηλικια, απορώ πως την γλύτωσε ο πριγιοβιτς και δεν ζητάνε κάποιοι και βασικό επιθετικό
Η ίδια ομάδα που σήμερα κάποιοι την βγάζουν εντελώς άχρηστη,έκανε τους ίδιους να τραγουδήσουν το "Πω πω μια ομάδαρα".
Το ότι παρουσιάσαμε κακιστη εικόνα στο φινις είναι γεγονός και πρέπει αυτοί που είναι υπεύθυνοι να το λύσουν.
Αλλά αν ισχύει αυτο που είπε ο Ιβάν για Ίβιτς τότε δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο
Η χρονια δεν ειναι αποτυχημένη ώστε να χρειάζεσαι γενικό ξεσκαρταρισμα,θέλεις 4 κινησεις επιπέδου πριγιο οχι άλλες μετριοτητες για να πάρεις το πρωτάθλημα του χρονου .
Εγώ που νομίζω ότι το πρόβλημα στα PO, ήταν πρόβλημα φυσικής κατάστασης, κάνω μεγάλο λάθος?
Κάτι δεν προγραμματίστηκε σωστά για τον τελευταίο 2μηνο.
Κάτι δεν προγραμματίστηκε σωστά για τον τελευταίο 2μηνο.
Πολλα παίζουν ρε παιδιά.
Δεν είμαστε μέσα στην ομάδα.
ίσως για να μειωθούν οι θλάσεις δεν πιέστηκαν οι παίκτες σε βάθος χρόνου να αντέχουν.
Δεν είμαστε μέσα στην ομάδα.
ίσως για να μειωθούν οι θλάσεις δεν πιέστηκαν οι παίκτες σε βάθος χρόνου να αντέχουν.
- paoki_sweden
Congratulations to the team! Four losses of four possible against two teams like vazelos and koula.
I am very disappointed with the team. Hope that the president retrieves a large number of professional players who will cause us to be insufficient if 3-4 players are injured or suspended.
I am very disappointed with the team. Hope that the president retrieves a large number of professional players who will cause us to be insufficient if 3-4 players are injured or suspended.
eorptol1 έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω και εγώ ή φυσική κατάσταση στο τέλος
Τουλάχιστον στα του ΠΑΟΚ συμφωνούμε 100%.
Έτσι φάνηκε , ως πρόβλημα φυσικής κατάστασης στο τέλος , αλλά δεν νομίζω οτι έγινε λάθος "προγραμματισμος" στο τελευταίο δίμηνο, άλλωστε ο Ιβιτς ξέρει από πλέι-οφ .
Ίσως πιο πιθανό είναι η ομάδα να πιέστηκε πιο πολύ μέσα στην χρονιά για να αποδώσει εκείνη την περίοδο.
Επίσης γεγονός είναι οτι η ομάδα άδειασε ψυχολογικά μετά το κύπελλο...Ξεφουσκώσαμε εντελώς τις 2 τελευταίες εβδομάδες.
Ίσως πιο πιθανό είναι η ομάδα να πιέστηκε πιο πολύ μέσα στην χρονιά για να αποδώσει εκείνη την περίοδο.
Επίσης γεγονός είναι οτι η ομάδα άδειασε ψυχολογικά μετά το κύπελλο...Ξεφουσκώσαμε εντελώς τις 2 τελευταίες εβδομάδες.
KOSTAS54 έγραψε:eorptol1 έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω και εγώ ή φυσική κατάσταση στο τέλος
Τουλάχιστον στα του ΠΑΟΚ συμφωνούμε 100%.
Πραγματικά

Άσε ρε έορπτολ ένα,
μόλις αομακρυνθεί ο Κώστας από το πληκτρολόγιο θα του την πεις πάλι.
σε μάθαμε...

μόλις αομακρυνθεί ο Κώστας από το πληκτρολόγιο θα του την πεις πάλι.
σε μάθαμε...

Αυτό πάντως που γίνεται με εμάς είναι φαινόμενο....πριν δυο μήνες η ομάδα ΟΜΑΔΑΡΑ για να βλέπει όλη η Ελλάδα. Σήμερα μετά το όχι καλό αποτέλεσμα με τον λαγό θέλουμε 10 μεταγραφές.Εντάξει όλοι είμαστε σκασμένοι αλλά λίγο ηρεμία. Έχουμε πλέον κορμό και είμαστε σε καλύτερη φάση απο άλλες χρονιές.Δεν γίνεται όλα μαζί.Να ελπίζουμε να γίνουν σωστές κινήσεις σε ολόκληρη την ομάδα,εμείς να στηρίξουμε και να μην παρασυρόμαστε απο βρωμοΜΜΕ και όλα θα πάνε καλά. Κατ' εμέ το νερό μπήκε στο αυλάκι.
Υ.Γ. Πήγε 4 το πρωί να κοιμηθώ απο την στεναχώρια.Υπομονή.....
Υ.Γ. Πήγε 4 το πρωί να κοιμηθώ απο την στεναχώρια.Υπομονή.....
- ΑποστόληςΑ
Dimg4 έγραψε:Με καθε επιφυλαξη... Μολις μιλησα με φιλο μου ο οποιος δουλευε μαζι με την γυναικα του βιερινια, πριν καν την γνωρισει ο αντελινο. Μου ειπε πως κρατανε επαφες φιλικες κομα και του ειπε πως επιστρεφουν...
Για διακοπές.