Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ποιος όμως να δώσει παραίτηση πιλότε??? Ιδού η απορία...του @kat5 από πάνω... 

Το κοινο σημειο στις θεσεις που αναφέρεις ξες ποιο ειναι Κατ?
Μεσοεπιθετικοι παικτες ποιοτητας..
Πανω κατω τα ιδια που θελαμε κ το καλοκαιρι..και τωρα.
8,9,10,11..
Απαιτητικες θέσεις στις οποιες θες μαχρη, ματι, προσεγμενο σκαουτινγκ, δικτυο και ρισκο..
Μεσοεπιθετικοι παικτες ποιοτητας..
Πανω κατω τα ιδια που θελαμε κ το καλοκαιρι..και τωρα.
8,9,10,11..
Απαιτητικες θέσεις στις οποιες θες μαχρη, ματι, προσεγμενο σκαουτινγκ, δικτυο και ρισκο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 28 Δεκ 2016, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στο σενάριο που γράφει ο ντιμ4 ο υπεύθυνος του φιάσκο
γιατι αν δεν πάρουν παστελωτη θα ειναι φιάσκο
η πιο παραγωγική ομαδα του πρωταθλήματος κατα γενική ομολογία ειναι στα μαύρα της τα χαλια βαθμολογικά γιατι απλα δεν εχει έναν τύπου μπεργκ μιετσελ σισέ κτλ να βαλει γκολ
ε αν δεν πάρουν φορ κάποιος θα φταίει και σίγουρα οχι εγω ο εις εσυ ο πιλότος ο κατ ο μπανε κτλ κτλ κτλ
γιατι αν δεν πάρουν παστελωτη θα ειναι φιάσκο
η πιο παραγωγική ομαδα του πρωταθλήματος κατα γενική ομολογία ειναι στα μαύρα της τα χαλια βαθμολογικά γιατι απλα δεν εχει έναν τύπου μπεργκ μιετσελ σισέ κτλ να βαλει γκολ
ε αν δεν πάρουν φορ κάποιος θα φταίει και σίγουρα οχι εγω ο εις εσυ ο πιλότος ο κατ ο μπανε κτλ κτλ κτλ
goran 64 έγραψε:Ποιος όμως να δώσει παραίτηση πιλότε??? Ιδού η απορία...του @kat5 από πάνω...
ας παραιτηθεί ο σιμπα
Να το παιξω αυτοφορακιας? 
Μωρε, ας ερθει και 1 Ιουλιου, αν ειναι ναρθει αυτος π πρέπει..μεσοβεζικες λυσεις κ ημιμετρα δε θελουμε αλλο.

Μωρε, ας ερθει και 1 Ιουλιου, αν ειναι ναρθει αυτος π πρέπει..μεσοβεζικες λυσεις κ ημιμετρα δε θελουμε αλλο.
- ace79grpaok
ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
. ΕΙΧατε 4 μήνες να βρείτε έναν σέντερ φορ που θα πλαισιώσει την πολύ καλή μεσοεπιθετική μας γραμμή αν δεν έχετε βρει τον κατάλληλο θα είστε άξιοι της μοίρας σας και οποιοδήποτε δικαιολογίες του στυλ " δεν βρήκαμε τον κατάλληλο " η " αποφάσισαμε να στηρίξουμε τον κλαους " θα είναι γελιες
. ΕΙΧατε 4 μήνες να βρείτε έναν σέντερ φορ που θα πλαισιώσει την πολύ καλή μεσοεπιθετική μας γραμμή αν δεν έχετε βρει τον κατάλληλο θα είστε άξιοι της μοίρας σας και οποιοδήποτε δικαιολογίες του στυλ " δεν βρήκαμε τον κατάλληλο " η " αποφάσισαμε να στηρίξουμε τον κλαους " θα είναι γελιες
Αν δεν φερουμε φορ, δεν θα μας φταει κανεις. Μονο εμεις.
Ψεμματα. Απο δω μεσα δεν θα φταιει κανεις.
Ψεμματα. Απο δω μεσα δεν θα φταιει κανεις.
Για τον ace ηταν το ποστ μου.simba έγραψε:Η υπερβολή κ ο τυφλος εξωραισμος δε μου αρεσει βρε υπερβολικε...nothu έγραψε:Τον μακ τον βιερινια τον κανιας και τον ροντριγκεζ τους ηξερες και πριν ερθουν ε;
Οπως φυσικα κ το τυφλο κραξιμο..
Αλλα για να σ'απαντησω..
Ο βιερινια ειχε iso πορτο,εθνικων και σαντος.
Ο μακ ηρθε σε αλλες εποχες..
Ο Γκάρι ειχε iso Φρανκ, καλο περασμα απο Ισπανια κ ηταν ενδιαφερον στοιχημα..
Τον κανιας τον ηξερα ναι. Ειμαι σχετικα ικανοποιημενος, κρινοντας μ'αυτα π περιμενα. Αν σε γεμίζει ως το 6αρι ενος ΠΑΟΚ πρωταθλητη, οκ, γουστα ειναι αυτα.
Και απ'αυτους, μονο ο κανιας μπορεί να συγκριθει καπως με την περίπτωση Κρεσπο.
Μηπως θες να σου παραθέσω 5πλασιους παίκτες (σε μας κ αλλους) που δε βγηκαν?
Παντως να ξες, δεν επικεντρωθηκα στο ποσο γνωστος ειναι ενας παικτης..Αλλο ηταν το ποιντ μου..
Και μιας κ πιασαμε αυτα τα ονόματα, βλεπεις πολλους ηγέτες σ'αυτα τα ονοματα περαν του Βιεϊρίνια?
Ποιοτικος ηγετης, ξερεις, που θα ψαχνουν ολοι αυτον στη δύσκολη στιγμη, που θαναι σημειο αναφορας κ θα παρει την ομαδα πανω του, που δε θα τα χανει και ουτε θα χρειαζεται 5 χαμενα τετατετ για να βαλει ενα.
Αυτός που έβγαλε στην σέντρα τον κολλητό των κολλητωνgoran 64 έγραψε:Ποιος όμως να δώσει παραίτηση πιλότε??? Ιδού η απορία...του @kat5 από πάνω...
Και επίσης εγώ δεν ξεχνώ ότι τότε δεν ήταν ένας...
Οι άλλοι τί θα γίνουν;;;
Η άλλη βδομάδα θα δείξει πολλά.
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 28 Δεκ 2016, 16:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το καλοκαίρι πάντως αυτό έγινε. Θέλησαν να στηρίξουν Κλάους, Κουλούρη σαν 1 και 2. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Η αλήθεια είναι ότι ο νέος ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τους συγκεκριμένους. Για τον ΠΑΟΚ του Κάτσε, Τζιώλη, Γκολάσα και Βίτορ, ο Κλάους κι ο Κουλούρης θα ήταν οι στάρ. Οποιος δεν το βλέπει αυτό είναι ποδοσφαιρικά τυφλός.
Η αλήθεια είναι ότι ο νέος ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τους συγκεκριμένους. Για τον ΠΑΟΚ του Κάτσε, Τζιώλη, Γκολάσα και Βίτορ, ο Κλάους κι ο Κουλούρης θα ήταν οι στάρ. Οποιος δεν το βλέπει αυτό είναι ποδοσφαιρικά τυφλός.
- ace79grpaok
Νοθου αΝ έρθουν τελικά μόνο οι πετρινιο ανσαριφατ μην σε δω ν γκρινιαξεις. Μερικοί Δεν καταλαβαίνουν ότι φύγαμε από την φάση " γεμίζω το ροστερ μου" και ειμαΣτε στην φάση" βρίσκουμε 2 παικταρ;δες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο"
simba έγραψε:Ωχ αμαν, χτυπάει η καμπάνα για λεοβατς,βαρελα,κανιας...

Επειδη η θεση του κλαους δυσκολα μετακινειται, εγω προσωπικα δεν το βλεπω απιθανο σεναριο να παρουμε επιτελικο που "παιζει και φορ"....