Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
goran 64 έγραψε:Ε.Π.Ο., UEFA, FIFA και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις έδωσαν την δυνατότητα, πράττοντας τα συμφωνηθέντα, στον κ@ντ@νή να ξαναξεκινήσει το Κύπελλο!!! Θα δούμε με ποιον τρόπο και αν θα ισχύσει τελικά το εντελώς χαλκευμένο 0-3 των πουστόγ@υρων μέσα στην Τούμπα, αυτό που μπορούν μονάχα στα χαρτιά κι ΑΥΤΟ που ΑΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!
Ήρθε λοιπόν η ώρα των αποφάσεων-δηλώσεων του Ιβάν, με βάση πάντα την λογική φυσικά, αλλά, γιατί όχι, και την ισονομία και την δικαιοσύνη...
Ότι και να κάνει κράξιμο θα φάει το βλέπεις και εδώ ειρωνεία και κόντρα ειρωνεία να ούμε. ....πάει δεν πάει στείλει δεν στείλει ομάδα οι καλοπροαιρετοι είναι εδώ :)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ναι ρε κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να μαζευτούν στο κέντρο του γηπέδου εν ώρα αγώνα και να φωνάζουν γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς και να δείχνουν τα παπάρια τους στις εξέδρες όπως τον Παυλάρα.
εγώ αυτό ψηφίζω...
κατα τα άλλα, πολύ αξιόλογες, όλες οι προτάσεις, μακάρι να ακουστούν.
ron-swanson έγραψε:Δηλαδη τι; Μονο εμεις θα βλεπουμε παρωδια του αθληματος τοσα χρονια; Ας δουν κι αυτοι μια φορα.
Εδώ όμως, διαφωνώ.
Αυτοί την βλέπουν χρόνια. Απλά ώς ηλίθιοι, δεν κατανοούν την έννοια της παρωδίας και καταλήγουν/γίνονται μέρος της.
Το λιγότερο που μπορείς τώρα πια να κάνεις για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. είναι να απαιτήσεις-συνεννοηθείς-συμφωνήσεις, στα play off να σφυρίξουν ξένοι και διεθνείς διαιτητές, απ την Νότια Αμερική μάλιστα κι όχι απ τους στημένους της UEFA του υιού κερ@τά!!!
Αλλιώς η σφαγή θα πάει σύννεφο, ο τίγρης ή ο ούζος C.L. και η ζωή θα συνεχίζεται...στην μπανανία!!!
Αν δε, τυχόν, στείλεις την πρώτη ομάδα στο πουστοτήγ@νο, να ξέρεις ότι "περιέργως" θα νικήσουμε, με σκορ μη πρόκρισης όμως φυσικά και μετά θα μας φταίνε οι δικοί μας "ούγκανοι" που μπήκαν μέσα στην Τούμπα και μας στέρησαν τον Τελικό και πιθανά το Κύπελλο!!!
Τον νου σου Ιβάν, το έργο είναι πολύ καλά και αδιάντροπα, ως συνήθως, στημένο απ τους Γκαιμπελιστές!!!
Ξεκινάμε με -3 του χρόνου δεν κατεβάζουμε ομάδα αλλά ήδη στα ραδια της Θεσσαλονίκης λενε οτι ο Σαββίδης φταίει που πάνω στον αυθορμητισμό του είπε ότι δεν θα κατέβουμε και τώρα δεν μπορεί να το πάρει πίσω ξεροκέφαλος και αυτοκαταστροφικος είναι. ...το ακούσαμε και αυτό
Το αυτοκαταστροφικός θα κριθεί εκ του τελικού αποτελέσματος, όποτε και αν ποτέ φύγει απ τον Π.Α.Ο.Κ. ή, ακόμα σωστότερα, απ τον ιστορικό του μέλλοντος!!!
Ως τότε εμείς στηρίζουμε στα σωστά και κάνουμε εποικοδομητική κριτική στα λάθη...Μέχρι εκεί!!! είναι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 14 Απρ 2016, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ναι ρε κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να μαζευτούν στο κέντρο του γηπέδου εν ώρα αγώνα και να φωνάζουν γαμιέται ο θρύλος κι ο πειραιάς και να δείχνουν τα παπάρια τους στις εξέδρες όπως τον Παυλάρα.
goran 64 έγραψε:Ξεροκέφαλος έχει αποδείξει ότι είναι!!!
Το αυτοκαταστροφικός θα κριθεί εκ του τελικού αποτελέσματος, όποτε και αν ποτέ φύγει απ τον Π.Α.Ο.Κ. ή, ακόμα σωστότερα, απ τον ιστορικό του μέλλοντος!!!
Ως τότε εμείς στηρίζουμε στα σωστά και κάνουμε εποικοδομητική κριτική στα λάθη...Μέχρι εκεί!!! είναι!!!
Μιλάμε για την στάση του στο κύπελο έπρεπε να το πει και να το κάνει τώρα η θα αρχίσουμε την κλάψα για το μείον 3 ; ξέρουμε τι θέλουμε σαν κόσμος η απλά γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμε;
Οι ατάκες του Ιβάν Σαββίδη, τις οποίες επιβεβαίωσε, είναι απίστευτες, μεταξύ άλλων μπροστά στον γιο του Νικόλα, σε Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Καραμπέρη, Τζιτζικώστα, Βεζυρτζή, Τσαλόπουλο, Αγγελίδη και παρά πολλών άλλων που πανηγύριζαν την πρόκριση του βόλεϊ και ρωτούσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποδοσφαιρική ομάδα!
Και ο Ιβάν εξαπέλυσε «κεραυνούς»:
- “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, είμαι αποφασισμένος και θα περιμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η απόφαση για την έφεση που καταθέσαμε. Μετά θα μιλήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να παίξει η πρώτη ομάδα στο Κύπελλο. Θα στείλουμε την Κ20 ή την Κ17 ή την Κ15 να παίξει με τον Ολυμπιακό”.
- “Πριν από το ματς του Κυπέλλου συναντήθηκα με τον Μαρινάκη, πήγα στο σπίτι του και του είπα ότι εάν θέλει να μπερδέψει το ματς με διαιτησίες και τέτοια, θα με βρει μπροστά του, θα τον πολεμήσω σκληρά» (την ώρα μάλιστα που έλεγε αυτά τα λόγια, έκανε τον σταυρό του μπροστά σε όλους).
- “Όλοι υποτίθεται θέλαμε την κάθαρση, αλλά σε μια ανύποπτη στιγμή συνωμότησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όταν συζητούσαμε για τα τηλεοπτικά και προκειμένου να υπάρξει δικαιοσύνη για τα τηλεοπτικά και να πέσει το δικό τους μερίδιο. Τότε τα βρήκαν μεταξύ τους”!
- “Μου είπαν και άκουσα κάποιους παραγωγούς εκπομπών σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, που με ξεφώνιζα και έλεγαν ότι τα γκάλοπ λένε να φύγω από τον ΠΑΟΚ, άλλος με έβριζε και με μείωνε σαν άνθρωπο, αλλά θα τα διορθώσουμε όλα αυτά, σύντομα. Είναι στημένοι κάποιοι να μιλάνε εις βάρος μου”.
- “Θέλω καθαρά πρωταθλήματα και όσοι θέλουν το ίδιο είναι μαζί μας, όσοι δεn θέλουν, είναι εχθροί”.
Απλα επειδη οι πουστογαυροι δεν εχουν τσιπα, θα παιξουν με την κανονικη ομαδα και θα μας ριξουν 10 και θα το κανουν χρυση σελιδα στην ιστορια τους.
Δεν περιμενω το τωρα η το μετα για να κρινω τον Ιβαν. Δεν ειμαι αχαριστος σαν ανθρωπος οποτε τον ευχαριστω που με ξελασπωσε απο τα χρεη, που νιωθει ΠΑΟΚ σε καθε στιγμη και που δε μασαει κανεναν.
Ο ανθρωπος αν δεν το πηρατε χαμπαρι εχει σκοπο να χτισει παντοδυναμια. Ραδιοφωνο δικο μας οπως και καναλι απο οπου θα ενημερωνομαστε σωστα.
Στηριξη μονο ρε γαμω
Να κατέβουμε με αναπληρωματική ομάδα, για να μην τραυματιστούν (κιτρινιστούν. κοκκινιστούν) οι κανονικοί, εν όψει p.o. Κούστα, Δημητριάδης, Πόζογλου, Γιακουμής, Sabo (να του φύγουν και τα ψυχολογικά) κλπ. Μια καλή προπόνηση.