Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Pc support

Δημοσίευση από karlat85 »

Είχα παρόμοιο πρόβλημα ,το πήγα σε έναν τέχνικο που ονομάζετε λάμπρος σκόρδας και εχει εναν βοηθό χρύσανθο τσαλτίδη,και μετα απο επίμονο έλεγχο αποφάνθηκα οτι φταίει ο ΠΑΟΚ για το πρόβλημα

Οπως φυσικα ο ΠΑΟΚ ευθύνεται και για την οικονομικη κρίση,

Α ναι και για το Χ του ρουλη χθες
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Δεν φοβήθηκες μήπως σε κάψει κανένα τρανσίστορ το πίκατσου? :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GI4NNEN4 έγραψε:http://imageshack.us/photo/my-images/577/dscn3022j.jpg/

Μου βγάζει αυτή τη μπλε οθόνη, προτού κάνει επανεκκίνηση. Μέχρι χθες, μου έκανε περίπου 1 επανεκκίνηση το μήνα. Τώρα μου συνέβη 2 συνεχόμενες μέρες. Ακούω ιδέες και προτάσεις... Και το τροφοδοτικό μου πάντως δεν το ακούω και πολύ καλά, σαν πολύ θόρυβο να κάνει
Εγώ, όταν με κάνει τέτοιου είδους μαμουνιές, περνάω μια σκούπα το εσωτερικό του PC και μετά κρατάει καλά..μέχρι να ξαναμαζέψει σκόνη!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Την σκόνη την καθάρισα πριν 3-4 μέρες που μου ακουγόταν σαν τρακτέρ το τροφοδοτικό. Τώρα το τροφοδοτικό είναι εντάξει. Αυτές τις επανεκκινήσεις μου τις κάνει εδώ αρκετούς μήνες αλλά σε πολύ αραιή συχνότητα (1/μήνα κι αν). Τώρα όμως μου το έκανε 2 μέρες κολλητά. Αυτό ήταν που με ανησύχησε. Εάν καθόταν αυτή τη στιγμή κάποιος δίπλα μου, δεν θα παρατηρούσε τίποτε το περίεργο. Το pc δουλεύει και λειτουργεί κανονικότατα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αν ήσουν σε παραθαλάσσιο μέρος θα σου έλεγα βάψτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα :lol:
αλλά με τη λίμνη δεν ξέρω ποιο χρώμα να σου προτείνω :lol:

σόρρυ για το τετριμμένο χιούμορ
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

GI4NNEN4 έγραψε:http://imageshack.us/photo/my-images/577/dscn3022j.jpg/

Μου βγάζει αυτή τη μπλε οθόνη, προτού κάνει επανεκκίνηση. Μέχρι χθες, μου έκανε περίπου 1 επανεκκίνηση το μήνα. Τώρα μου συνέβη 2 συνεχόμενες μέρες. Ακούω ιδέες και προτάσεις... Και το τροφοδοτικό μου πάντως δεν το ακούω και πολύ καλά, σαν πολύ θόρυβο να κάνει
προβλημα μνημης, μαλλον, ειναι...

How To Fix STOP 0x0000008E Errors
A Troubleshooting Guide for the 0x8E Blue Screen of Death

By Tim Fisher, About.com Guide

The STOP 0x0000008E error will always appear on a STOP message, more commonly called a Blue Screen of Death (BSOD). One of the errors below or a combination of both errors may display on the STOP message:
"STOP: 0x0000008E"

"KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED"

The STOP 0x0000008E error may also be abbreviated as STOP 0x8E but the full STOP code will always be what's displayed on the blue screen STOP message.

If Windows is able to start after the STOP 0x8E error, you may be prompted with a Windows has recovered from an unexpected shutdown message that shows:

Problem Event Name: BlueScreen
BCCode: 8e
Cause of STOP 0x0000008E Errors

STOP 0x0000008E errors are usually caused by memory hardware failures and more rarely by device driver issues, viruses, or hardware failures other than your RAM.

If STOP 0x0000008E isn't the exact STOP code you're seeing or KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED isn't the exact message, please check my Complete List of STOP Error Codes and reference the troubleshooting information for the STOP message that you are seeing.
How To Fix STOP 0x0000008E Errors
Restart your computer if you haven't already done so. The STOP 0x0000008E blue screen error might be a fluke.

Did you just install new hardware or make a change to some hardware or a hardware driver? If so, there's a very good chance that the change you made caused the STOP 0x0000008E error.

Undo the change you made and test for the 0x8E blue screen error.

Depending on what change you made, some solutions might include:
Remove or reconfigure the newly installed hardware.
Startup with Last Known Good Configuration to undo related registry and driver changes.
Use System Restore to undo recent changes.
Roll back any device drivers you've installed to versions prior to your update.
Test your RAM. The most common cause of the STOP 0x0000008E error is memory that is damaged or has stopped working properly for some reason.

Replace any nonworking memory modules if your tests show a problem.

Verify that the system memory is properly installed. Memory that's installed in some way other than that suggested by your motherboard manufacturer could cause STOP 0x0000008E errors and other related problems.

Note: If you have any doubt about the proper memory configuration in your computer, please consult your computer or motherboard manual. All motherboards have fairly stringent requirements on the types and configurations of RAM modules.

Return BIOS settings to their default levels. Overclocked or misconfigured memory settings in BIOS have been known to cause STOP 0x0000008E errors.

Note: If you've made several customizations to your BIOS settings and don't want to load the default ones then at least try returning all BIOS memory timing, caching, and shadowing options to their default levels and see if that fixes the STOP 0x0000008E error.

Apply all available Windows updates. Several service packs and other patches have specifically addressed STOP 0x0000008E issues.

Note: This particular solution is likely to solve your problem if your STOP 0x0000008E error is accompanied by a mention of win32k.sys or wdmaud.sys, or if it occurred while making changes to the hardware acceleration on your graphics card.

If STOP error 0x0000008E is followed by 0xc0000005, as in STOP: 0x0000008E (0xc0000005, x, x, x), applying the latest Windows service pack will likely fix your issue.

Perform basic STOP error troubleshooting. If none of the specific steps above help fix the STOP 0x0000008E error you're seeing, take a look at this general STOP error troubleshooting guide. Since most STOP errors are similarly caused, some of the suggestions might help.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aν έχεις 2 ντιμακια μνημης αφαιρεις ένα καθε φορα και bootaris το μηχάνημα με το κάθε ένα μόνο του....αν συνεχίζει η μπλε οθονη......φορμάτ.......ή πριν το φορμάτ κάνε κάνα διαγνωστικό στον δίσκο.......με to HIRENS μπας και είναι χεσμένος......αν κάνεις φορμάτ και ο δισκος είναι εντάξει και συνεχίζει......τότε Motherboard.....απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Argonaut4 έγραψε:Aν έχεις 2 ντιμακια μνημης αφαιρεις ένα καθε φορα και bootaris το μηχάνημα με το κάθε ένα μόνο του....αν συνεχίζει η μπλε οθονη......φορμάτ.......ή πριν το φορμάτ κάνε κάνα διαγνωστικό στον δίσκο.......με to HIRENS μπας και είναι χεσμένος......αν κάνεις φορμάτ και ο δισκος είναι εντάξει και συνεχίζει......τότε Motherboard.....απλά πράγματα.

Εννοείς....αυτό που κατάλαβα;;

Εικόνα

Θέλει, δηλαδή, χαρτιά από τον δήμαρχο; Τι; :?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε καμμένε............. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Pc support

Έχω ένα πρόβλημα, ενώ με όλες τις συσκευές συνδέομαι κανονικά στο ρουτερ(κινητά ,ps3),από τον υπολογιστή μου βγάζει περιορισμένη σύνδεση, τι μπορεί να έγινε; Το τελευταίο που έκανα πάντως ήταν κάτι updates των windows
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Εκανές reset τον router?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Ναι, δεν είναι από εκεί, γιατί από το κινητό μπαίνω κανονικά
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Karlat τι win εχεις?Πως προσπαθεις να συνδεθεις?Ασυρματα ή με καλωδιο?Δωσε λεπτομερειες να σου δωσουμε απαντηση :ugeek:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Ναι έχεις δίκιο, ασύρματα με win 7,
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ερώτηση:έχω ειδοποίηση στο κινητό , να μου έρχεται κωδικός για να μπω στο φμπ. ενώ μέχρι χθες ο αποστολέας ήταν το φμπ απο σήμερα μου έχει έναν αριθμό. ξέρει κανείς κάτι; συμβαίνει και σε άλλους;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”