19.Jairo De Macedo da Silva
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
τον οποιον θα τον δωσουμε εκει για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας για πιθανη απωλεια βαθμων στα μεταξυ μας ματς;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για να φυγει,πρεπει να παρουμε με τη βουλα(μεταγραφη),
καποιον πολυ καλυτερο και υστερα να δωθει δανεικος.
Πριν δεν γινεται.
Παντως τον πιστευω πολυ ειτε μεινει,ειτε φυγει.
Τα ελλατωματα του τα ειπαμε πολλες φορες.
καποιον πολυ καλυτερο και υστερα να δωθει δανεικος.
Πριν δεν γινεται.
Παντως τον πιστευω πολυ ειτε μεινει,ειτε φυγει.
Τα ελλατωματα του τα ειπαμε πολλες φορες.
Ακόμα να με απαντήσει κανένας...Τελείωσε? Πήγε στον ΠΑΣ? Γιατί του εύχεστε να γυρίσει...?
Υ.Γ. Κάποιος ξύνεται σήμερα αλλά δεν έχω νύχια...
Υ.Γ. Κάποιος ξύνεται σήμερα αλλά δεν έχω νύχια...
Εχουν να φανε τριπλα οι λακουβες στους Ζωσιμαδες!Παλαιολόγος έγραψε:τον οποιον θα τον δωσουμε εκει για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας για πιθανη απωλεια βαθμων στα μεταξυ μας ματς;
-
Απορώ γιατί δεν σου δόθηκαν ευκαιριες. Κάτι θα ξέρουν οι υπεύθυνοι,ελπίζω να βγάλεις ματια στην νέα σου ομάδα
- zarathustra79
Όταν λες δεν του δόθηκαν ευκαιρίες πως ακριβώς το εννοείς;;; 22 συμμετοχές είχε πέρσι, με 2 γκολ και 4 ασσιστ (1 γκολ κ 3 ασσιστ με χανια στο κυπελλο και 1 γκολ κ 1 ασσιστ στο πρωταθλημα με γιαννενα).
Ειμαι εναντιον των δανεισμων σε ελληνικες ομαδες,αλλα αυτος ο φουστης ο Πετρακης παροτι φολα γαυρος κανει καλη δουλεια,βλεπω να βγαζεις ματια.
Ισχυει ο Πετρακης ειναι απο τους καλυτερους ελληνες προπονητες(για μενα ισως και ο καλυτερος).obanebane έγραψε:Ειμαι εναντιον των δανεισμων σε ελληνικες ομαδες,αλλα αυτος ο φουστης ο Πετρακης παροτι φολα γαυρος κανει καλη δουλεια,βλεπω να βγαζεις ματια.
Τωρα δεν μας ειπε κανενας αν εγινε ο δανεισμος η οχι?
Οσον αφορα τις 22 συμμετοχες που πηρε ο παιχτης περυσι που ειπε ο φιλος παραπανω ως βασικος ζητημα να επαιξε 5 παιχνιδια τα αλλα ηταν 25λεπτα αν θυμαμαι καλα.
Και επαθε και 3 θλασεις δλδ ενα εξαμηνο εξω ηταν με τον περυσινο κομπογιαννιτη Τουντορ. Πως να βρει ρυθμο ενας παιχτης και σε τι φυσικη κατασταση να ειναι με 3 θλασεις των δυο μηνων σε μια χρονια?
Αν παει στα Γιαννενα καλο θα του κανει του ιδιου γιατι θα παιξει βασικος.
Αλλα για τον ΠΑΟΚ δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο.
Ο Τιαμ προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι εξτρεμ. Καθαρη σωματοδομη και στοιχεια φορ εχει.
Θα δειξει βεβαια
Επειδη τυγχάνει να γνωρίζω απο πρωτο χέρι τον πετρακογιαννη ως προπονητή μπορω να πω οτι ειναι ο ιδανικότερος τύπος ( κατ´εμε και ο πλουσιότερος σε γνώσεις Έλληνας προπονητης ) που μπορει να ωριμάσει ποδοσφαιρικά τον παίχτη αυτόν.
Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας του που δεν θα ειναι τακτικά άψογος αφού δεν το επιτρέπει να συμβεί. Ο πίνακας του παίρνει πραγματικά φωτιά και οι ερωτήσεις του προς τους παίχτες για τακτικά θέματα ειναι ρουτίνα σε σημείο που δεν παίρνουν ανάσα.
Αν ειναι Τοσό μπούφος ο Βραζιλιάνος και δεν το εκμεταλλευτεί τοτε αυτο θα σημαίνει οτι δεν αξίζει και να ξανά ασχοληθούμε μαζι του.
Φυσικά κ τον ήθελα κ τον θέλω στο ρόστερ μας αλλα τουλαχθστον ξέρω οτι δεν τον στείλαμε απλά δανεικό αλλα τον εμπιστευτήκαμε σε σωστά χέρια.
Μόνο αντίπαλος μας μην παίξει
Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας του που δεν θα ειναι τακτικά άψογος αφού δεν το επιτρέπει να συμβεί. Ο πίνακας του παίρνει πραγματικά φωτιά και οι ερωτήσεις του προς τους παίχτες για τακτικά θέματα ειναι ρουτίνα σε σημείο που δεν παίρνουν ανάσα.
Αν ειναι Τοσό μπούφος ο Βραζιλιάνος και δεν το εκμεταλλευτεί τοτε αυτο θα σημαίνει οτι δεν αξίζει και να ξανά ασχοληθούμε μαζι του.
Φυσικά κ τον ήθελα κ τον θέλω στο ρόστερ μας αλλα τουλαχθστον ξέρω οτι δεν τον στείλαμε απλά δανεικό αλλα τον εμπιστευτήκαμε σε σωστά χέρια.
Μόνο αντίπαλος μας μην παίξει
- teo4giannitsa
Μακαρι να παιξει τη μπαλα που ξερει. Κυριως να καθαρισει το μυαλο του και με το καλο να γυρισει πισω