27.Γιάννης Μυστακίδης
- The_Stalker
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
@ Taseos
Αδερφέ, αυτό το "συνεχάρη ατυχώς φίλο του δημόσια" για εμένα είναι λόγος να μην ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ - για να το πω κομψά και όχι όπως θα ήθελα.. Αν είναι πράγματι δικό του το like.
Αδερφέ, αυτό το "συνεχάρη ατυχώς φίλο του δημόσια" για εμένα είναι λόγος να μην ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ - για να το πω κομψά και όχι όπως θα ήθελα.. Αν είναι πράγματι δικό του το like.
Οχι ρε. Στοκος ειναι. Αυτος συνεχαρη τον φιλο του. Απλα ως στοκος το κανε δημοσια.
Ανοησία του μεγάλη είναι φυσικά δεν το έκανε εσκεμμένα....αλλα αυτό δεν σημαίνει τίποτε ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΣΕ ΌΛΑ ΕΊΣΤΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΓιάννηTaseos έγραψε:Ειναι ασχημο αυτο που λες για τον μονο ελληνα που δουλευει κ συνεχως ανεβαινει. Το αν συνεχαρει εναν φιλο του ατυχως δημοσια ειναι αλλη ιστορια. Αλλα ουτε λεφτα παιρνει ουτε αδιαφορος ειναι
Εμεις ως οπαδοι το βλεπουμε ως συγχαρητηρια στην αεκ κ πανηγυρια. Αυτος το δε ως συγχαρητηρια στον μπακασετα. Ανεκαθεν στα σοσιαλ μιντια οι παικτες του ΠΑΟΚ ηταν στοκοι.
- thanos-xanthi
δε περιμενουμε iq φοβερο, και τιποτα μυαλα και διανοιες
αλλα τουλαχιστον τα βασικα ρε γαμωτο
ποσο αμυαλοι να μη πω χειροτερη λεξη..
αλλα τουλαχιστον τα βασικα ρε γαμωτο
ποσο αμυαλοι να μη πω χειροτερη λεξη..
Ενταξει απτους αθλητες φημολογειται ουτως η αλλως οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι μακραν οι πιο στοκοι
γιαννη αλλοι δεν μπορουν να κοιμηθουν μετα απο κατι τετοιες ηττες και αλλοι σαν και του λογου σου μαλακιζονται...λιγος σεβασμος προς την ομαδα που σου δινει ψωμακι σε δυσκολες εποχες σε παρακαλω πολυ...αντε με το καθε χαζεμενο που κλωτσαει το τοπι...
Εμεις παλι δε κοιμηθηκαμε το βραδυ,απο τις ντουντουκες που κανουμε τον τελευταιο μηνα -εκτος γαυρου-και αυτος μου κανει λαικ στον αλλο που μας εριξε 3 η ομαδα του.Ο επαγγελματισμος μας εχει φαει.
Και γιατι διαβαζω για νοοτροπιες,μεταλλο ομαδας κλπ.κλπ. παρε νοοτροπια παιχτων που μολις χασαν.Δε τρεχει τιποτα,παντα φιλοι,λαικ.Ενα χιλιοστο ρε να ειχατε τη μαγκια και το τσαγανο του κοσμου -αυτο για ΟΛΟΥΣ μεσα στην ομαδα-.Το ηθελε περισσοτερο η ΑΕΚ δηλωσε ο Γλυκος,μας δουλευουνε....
Και γιατι διαβαζω για νοοτροπιες,μεταλλο ομαδας κλπ.κλπ. παρε νοοτροπια παιχτων που μολις χασαν.Δε τρεχει τιποτα,παντα φιλοι,λαικ.Ενα χιλιοστο ρε να ειχατε τη μαγκια και το τσαγανο του κοσμου -αυτο για ΟΛΟΥΣ μεσα στην ομαδα-.Το ηθελε περισσοτερο η ΑΕΚ δηλωσε ο Γλυκος,μας δουλευουνε....
Από Μυστακιδαρος έγινες Μυστακιδακη, για να μη γράψω τίποτα χειρότερο.
Ότι και να σου πω,τσάμπα γράφω είμαι σίγουρος.
Κρίμα.
Ότι και να σου πω,τσάμπα γράφω είμαι σίγουρος.
Κρίμα.
- PAOK_Antarctica
Όταν μιλάμε για νοοτροπία αυτό ακριβώς εννοούμε.
Αν ο παίκτης δεν είναι ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στην ήττα, πρωταθλητισμό δεν θα κάνει ποτέ.
Το ταλέντο μόνο του δεν φτάνει.
Αν ο παίκτης δεν είναι ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στην ήττα, πρωταθλητισμό δεν θα κάνει ποτέ.
Το ταλέντο μόνο του δεν φτάνει.
Σωστά όλα αυτά, ΑΛΛΑ ο Μυστακίδης ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ χθες.
΄Λλλοι πέταγαν αετό.
Όπως είχα γράψει, ανήκει (όπως κι οι Κλάους, Κουλούρης, Γλύκος, Πέλκας, Μαλεζάς) στην κατηγορία :
αποπαίδια
΄Λλλοι πέταγαν αετό.
Όπως είχα γράψει, ανήκει (όπως κι οι Κλάους, Κουλούρης, Γλύκος, Πέλκας, Μαλεζάς) στην κατηγορία :
αποπαίδια
Ένας λόγος παραπάνω το ότι δεν έπαιξε ρε Τολη,είναι σα να μη νιώθει μέλος της ομάδας μετά από αυτή την κίνηση.
Εσύ το δικαιολογεις αυτο;
Τι εξήγηση δίνεις;
Ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι προσωπικά,μακριά όμως από εμένα τα αποπαίδια,όποιος με διαβάζει το ξέρει πολύ καλά.
Εσύ το δικαιολογεις αυτο;
Τι εξήγηση δίνεις;
Ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι προσωπικά,μακριά όμως από εμένα τα αποπαίδια,όποιος με διαβάζει το ξέρει πολύ καλά.