Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Για μενα κανενας υπερανω κριτικης .......αλλα και η αυτοκριτικη που και που χρησιμη
-
Για εξήγησε μου λίγο, πώς ακριβώς το κέρδισε;Armagedonas έγραψε:Ο Γκαρσία το κέρδισε αυτό με το σπαθί του!
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει και 1000% δίκιο.
Για το αν έχει δίκιο δεν είμαι σίγουρος, αλλά σίγουρα έχει κάποιους περίεργους τρόπους να κυνηγάει το δίκιο του.
Ετσι!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ακριβως!black death έγραψε:Εκτός του Γκαρσία φυσικά.Armagedonas έγραψε: ΚΑΝΕΝΑΣ υπεράνω κριτικής.
- sourmenetes
- Moderator
Μαγκες εδω μονο για το στεφενς..
Μην αρχισετε να το ξεχειλωνετε..
Μην αρχισετε να το ξεχειλωνετε..
-
Sourme, κι αυτό θέμα του Στέφενς είναι, όπως και κάθε προπονητή που πέρασε τα τελευταία χρόνια...
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα Γκαρσία - Στεβενσ και ότι είναι δημιούργημα των ΑΡΔ... Ο Στέβενσ χρησιμοποιεί τον Γκαρσία και τον κάθε πάικτη όπως και όταν νομίζει .... Τον χρησιμοποιεί και είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνει και πιο συχνά στο μέλλον!!! Ο δε Γκαρσία δεν δείχνει τόσο ενοχλημέμος προσ το παρόν τουλάχιστον από αυτό.... Τα άλλα είναι για να λέμε....
Οποιδήποτε άλλη κριτική δεκτή!!!
ΥΓ τον Βούκιτσ όταν τον χρησιμοποίησε πέτυχε όταν το παράκανε (Ηράκλειο) απέτυχε.... Θεωρώ ότι ξέρει και βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς!!!!!
Οποιδήποτε άλλη κριτική δεκτή!!!
ΥΓ τον Βούκιτσ όταν τον χρησιμοποίησε πέτυχε όταν το παράκανε (Ηράκλειο) απέτυχε.... Θεωρώ ότι ξέρει και βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς!!!!!
Μα γιατί το λες αυτό,δεν είχε πρόβλημα και "κατι έτρεχε" με τζαβέλα νίνηnikolasf έγραψε:Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα Γκαρσία - Στεβενσ και ότι είναι δημιούργημα των ΑΡΔ... Ο Στέβενσ χρησιμοποιεί τον Γκαρσία και τον κάθε πάικτη όπως και όταν νομίζει .... Τον χρησιμοποιεί και είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνει και πιο συχνά στο μέλλον!!! !!
- Mario Jardel
Εγω βλεπω οτι τα παπαγαλακια (βλ. Τσατσαρας, Κοζανοστρας,Ραπτομηχανης, Αργοριαδης, Πολκας και ΓΕΝΙΚΑ ολοι οι ΑΡΔ μεγαλης ομαδας της Θεσσαλονικης) κανου καλα τη "δουλεια" τους. Αν ολοκληρωσουν και το σκοπο τους τη γ@μησαμε. Ναι ρε σερβιετες λερωμενες θα κανουμε υπομονη, κ@ριολια του κερατα που τολματε να λετε οτι αν ηταν ο Δωνης θα ειχε γινει χαμος κτλ κτλ... Ο Δωνης ηταν περυσι σε παρομοιες καταστασεις και φυλλο δεν κουνιοταν επι μηνες!Αι στι διαολο. Τα κολληταρια της διοικησης με τις μεταγραφαρες στο απυροβλητο ομως. Ο Χουμπ ειναι τουριστας, κοιμαται, θελει ψαθινο καπελο. Και μονο που εκφραζετε ΕΣΕΙΣ βρωμοσκυλα αυτη την ταση εγω ειμαι ορκισμενος να κανω υπομονη με το Στεφενς ακομη κι αν πεσω κατηγορια και φαω 10 στην Τουμπα απο τον gay. Γιατι σας σιχαθηκα να τρωτε απο τον ΠΑΟΚ και να μην κανετε τιποτε για αυτον(μερικοι θα πουν την παραμυθα οτι απο τον ΠΑΟΚ δεν πηραν ποτε λεφτα-ε ας αναρωτηθουν τι σκατα θα ετρωγαν αν δεν υπηρχε ο ο ΠΑΟΚ). Βεβαια παντου υπαρχει ρουφιανηλικι να γινεται οποτε ακυρο.
Τα ειπες ολα,και ξερεις κατι αν η ομαδα δεν παρει αποτελεσματα στα δυο επομενα παιχνιδια θα τον τελειωσουν τον ολλανδο οπως και τον ρουμανο.
Και μετα θα ερθει ο αγγελαρας που αυτοκριτικη δεν εκανε ποτε του και τωρα στα γεραματα εχει γινει αλεφαντος νο2.
Και μετα θα ερθει ο αγγελαρας που αυτοκριτικη δεν εκανε ποτε του και τωρα στα γεραματα εχει γινει αλεφαντος νο2.
bane αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ακόμα και αυτή η...θεάρεστη διοίκηση θα φάει κράξιμο του θανατά. 

- Mario Jardel
Πονταρω στο Σαββιδη και το Ζαγορακη.Εδω την εποχη που εξαρτιοταν απο τον κοσμο 100% ειχε τα κακκαλα να πει οποιος δε γουσταρει να κατσει να κατσει σπιτι του. Δε θα το πει τωρα ο αλλος που χαλαει τα ωραια του λεφτακια? Βεβαια σαν οπαδοι δεν τον βοηθαμε πουθενα, οποτε δε θελω να φτασουμε σε αυτο το σημειο γιατι Κυριος οιδε τι θα γινει μετα. Βλεπεις οταν το ειπε αυτο ο Ζαγορακης ολα ηταν ακομη καλα.
Ακου geo εγω μαθαινω οτι η διοικηση δεν ειναι ευχαριστημενη με τον ολλανδο,ελπιζω αυτο να μην ισχυει και με τον ιδιοκτητη και να βγει συντομα να στηριξει τον ανθρωπο και κατ επεκταση την επενδυση του για να το βουλωσουν ολοι και να τελειωνει το παραμυθι.
ε τοτε να πούμε στον ιδιοκτήτη, ότι και εμείς με την σειρά μας, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την διοίκηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 01 Οκτ 2013, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mario Jardel
Καλα η διοικηση συντομα θα παρει αυτο που πρεπει πιστευω.Αν θυμαμαι καλα ο Χουμπ ηταν επιλογη Σαββιδη οποτε
Και εγω σε αυτο που ειπε ο ζαρντελ στηριζομαι στον ζαγορ,αν αυτος τον πιστευει τοτε δεν τον κουναει τιποτα τον ολλανδο.
Αν οχι βλεπω τον καρπουζα το καλοκαιρακι να παιρνει τις βαλιτσες του και να ανεβαινει προς τα πανω.
Αν οχι βλεπω τον καρπουζα το καλοκαιρακι να παιρνει τις βαλιτσες του και να ανεβαινει προς τα πανω.