Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις γιατι πνιγεστε? Ο ανθρωπος ειπε οτι απλως δε θελει να πληγωνομαστε απο μονοι μας! Που σημαινει να μην κανουμε επεισοδια και τρωμε προστιμα! ΔΕΝ ΕΙΠΕ να γινουμε κοτες! Ηχητικη βια και μονο! Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε ή σας αρεσει να αναλωνεστε σε ανουσιες διαφωνιες?? Ηρθε ενας εκατομμυριουχος, πηρε τον ΠΑΟΚ, δινει οραμα, ειναι σοβαρος και το μονο που ζηταει ειναι να μην κανουμε επεισοδια γιατι πληγωνεται η ομαδα και εσεις καθεστε και τρωγεστε????
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Εμένα μου φάνηκε σοβαρότατος, ηγέταρος, άρχοντας. Μίλησε έξω από τα δόντια ακόμα και για εμάς τους Παοκτσήδες. Μου άρεσε που είπε ότι δεν θα διστάσει να μας χώσει και εμάς στο κελί αλλά και ότι τα έχωσε στον Δώνη ώστε να καταλάβουν όλοι ότι τώρα που πέφτει χρήμα δεν έχει φιλικές-σχέσεις γιατί εγώ δεν θα πάρω όλο τον μισθό μου και τέτοια.

Χαίρομαι που μίλησε έξω από τα δόντια και για τα πολιτικά αλλά κυρίως για την κόκκινη ΔΕΚΟ, δεν μασάει ο άνθρωπος και φαίνεται. Με την σωστή και σοβαρή στηριξή μας μπορούμε να ονειρευτούμε και επιτέλους να κατακτήσουμε το ριμαδοπρωτάθλημα.

Για εμένα ως Πολίτη με άγγιξαν όλα είπε, ακόμα και εδώ μακριά στην Αθήνα, μου φάνηκε ότι για λίγες στιγμές ήμουν εκεί πάνω μάζι σας, μαζί με τον Ιβάν μας. Ο ΠΑΟΚ είναι και πρέπει να γίνει ξανά ο απόλυτας άρχοντας και μάγκα τους παιχνιδιού και θα τα καταφέρει.

Υ.Γ.: Όσο για τον Ηρακλιδέα του Λίμπερο, τι να πω. Πολύ τσούξιμο έχει πέσει και είμαστε ακόμα στην αρχή. Εδώ σύγκρινει τον Μυτηλιναίο με τον Σαββίδη...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βλέπω ότι κάθεστε και αναλύετε την δήλωση Σαββίδη και προσπαθείτε να βρείτε κρυφά νοήματα και έννοιες..Ένα πράγμα είπε ο άνθρωπος.

Θέλει η Τούμπα να είναι κόλαση,να είναι ζούγκλα, να μπαίνει ο αντίπαλος και να τα κάνει πάνω του από την ηχητική βία και την καυτή ατμόσφαιρα.Δεν θέλει όμως μπουκάλια στους επόπτες και τους παίκτες και συμπεριφορές που αφήνουν την ομάδα ζημιωμένη.Μίλησε για αλλοίωση του οπαδικού κινήματος;Είμαι 100% σίγουρος πως δεν το σκέφτηκε καν.Ή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ καφρίλες για να είναι η Τούμπα καυτή έδρα;;Ασφαλώς και όχι..

Εν ολίγοις είπε να είστε όπως είστε και τώρα αλλά να μην πατάτε την μπανανόφλουδα του κάθε Κάκου..Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nico4 έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:...... Ο "Karelias"....εγραψε...

. (είμαι ένα 1.84 με μακρύ ξανθό μαλλί και τέλειες αναλογίες 4 χρόνια εντατικό γυμναστήριο)

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:Οταν guardian δεν εχεις σοβαρους αντιπαλους πως θα κανεις ομαδα???

Για δες τον περιοδευων θιασο της ευρωπης.Αποδυναμωθηκαν ολες οι ομαδες αποδυναμωθηκε και αυτος.
Δε λεμε ντε και καλα να σωθουν με το ζορι.
Αλλα εχει βαση αυτο που λεει.

Επισης δε θεωρω πως οταν ειπε οποιος κανει κακο στον ΠΑΟΚ να μπει στο κελι εννοουσε ακριβως αυτο.Απλα θεωρω πως δεν το θελει στο γηπεδο.Επομενως δεν εχει αδικο.

Παιδες παραφραζετε καποια απο τα λεγομενα.Ο ιβαν δεν ειπε καντε τις κοτουλες.
Απλα ειπε οτι θελει σωστη αντιμετωπιση οταν βλεπουμε την μπανανοφλουδα.
Οποιος δεν ειδε την μπανανοφλουδα του κακου με αρη την καταλαβε οταν χασαμε 2 παιχτες συν τον προπονητη.
ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ???ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4-1.

Μην τα βαζετε ολα στο ιδιο καλουπι και τα λετε οπως θελετε.

Δηλαδη στο ματς με τη φενερ εδω μεσα ητανε εκκλησια η Τουμπα???
Οπως και σε ολα τα ευρωπαικα.Εκει ειναι αλλοι???
Παλι ιδιοι δεν ειμαστε???
Αυτο πιστευω οτι θελει.

Τσαμπουκα τσαγανο τρελα αλλα μεχρι εκει που δε θιγεται ο ΠΑΟΚ.

δίκιο έχεις.βουνό.απλά στο χελ-άςς βρίσκουν οι ... "βαρύμαγκες" της τούμπας και κάνουν κι ο λογαριασμός στο ταμείο.τεσπά,είναι ζήτημα πλέον του σαββίδη να βρεί λύση και σ'αυτό.όπως και σε πολλά ακόμα.ο χρόνος και γι'αυτόν θα'ναι αμείλικτος κριτής.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συμφωνω απολυτα με τον αντιφα...και θα το συνοψισω ως εξης...ο ιβαν ειπε οτι δεν θελει να αλλαξει την ταυτοτητα του συλλογου...

το οπαδικο κινημα ειναι και αυτο κομματι της ταυτοτητας του ΠΑΟΚ...μην προσπαθεις να αλλαξεις την κουλτουρα μας γιατι θα βγεις ζημιωμενος και θα το καταλαβεις...αντιθετως προσπαθησε να την προστατεψεις...εγραψε καποιος πιο πανω γιατι δεν εγιναν μανουρες με τη φενερ...μα φυσικα γιατι δεν προκαλεσε κανεις...εχετε πιασει πολλες φορες τον ΠΑΟΚτση να μανουριαζεται με τα ρουχα του?? δεν το νομιζω...αλλα οταν προκαλειται θα αντιδρασει αυτη ειναι η φυση του και αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να αλλαξει...οποτε ας προσπαθησει ο ιβαν να το προστατεψει αυτο το πραγμα...ο λαος του ΠΑΟΚ ηταν υποδειγμα εντος και εκτος συνορων τα τελευταια χρονια...

το δευτερο θεμα ειναι τα εκτος...οποιος πηγαινει εκτος καταλαβαινει τι καταστασεις περναμε μεχρι να βρεθουμε στο πεταλο...

εχεις κατι το ξεχωριστο ιβαν στα χερια σου...προστατεψε το μην το απωθεις...

οσο για το οτι ο ΠΑΟΚ ειναι απλα μια ποδοσφαιρικη ή γενικα μια αθλητικη ομαδα σορρυ φιλε μου ντιτζιταλ αλλα απεχουμε ετη φωτος....για καποιους αυτα τα 4 γραμματα σημαινουν πολλα παραπανω και δεν ειναι απλως 4 γραμμες που κλωτσιεται ενα τοπι... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ο Ιβάν είναι μεγάλη γάτα... εγώ πιστεύω ότι δεν θα πάρουμε ούτε έναν παίκτη από τον γαύρο..
και μόνο που θα ανεβάσει το κασέ στους παίκτες, και θα αναγκαστούν να ξοδέψουν πολλά ευρώ παραπάνω είναι
μεγάλη ήτα για το ΠΟΚ, τόσο καιρό μόνοι τους έπαιζαν στις διαπραγματεύσεις...
άσε που αν ξαφνικά παίκτης των 300-350 χιλιάδων κάνει συμβόλαιο στα 600+ θα υπάρχει μουρμούρα από τους αδικημένους που έχουν κάνει κάτι κλειστά 4ετές συμβόλαια..
Είναι ΠΑΟΚ είναι Πόντιος και ήρθε για να μείνει...
:opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ρε Sera........Αστο ρε παλικαρι μου,πρωι-πρωι.....

Το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια,δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που ηταν πριν 25-30 χρονια!

Γιατι δεν το καταλαβαινετε?.....Δεν βλεπετε ποσο διαφορετικα βλεπουν τον ΠΑΟΚ-ακομα και εδω μεσα-οι ΠΑΟΚτσηδες ανω των 35?.........Νομιζετε οτι αυτοι δεν εχουν τρεξει-καποιοι,τρεχουν ακομα-ΠΑΝΤΟΥ για τον ΠΑΟΚ?

Οι ΠΑΟΚτσηδες,οταν κατεβαιναν στην Αθηνα κανοντας δεκα ωρες με το τραινο,ο μονος λογος που το εκαναν ηταν για να δουν την αγαπημενη τους ομαδα.ΟΜΑΔΑΡΑ,για να τα λεμε σωστα!Και ηταν ετοιμοι για ολα!Αλλα δεν προκαλουσαν!

Δεν εψαχναν ΑΕΚτσηδες για να πλακωθουν στο ξυλο!...... :evil:

Τρελαινομαι οταν προσπαθει καποιος να μου κανει μαθηματα ΠΑΟΚοφρωσυνης!

Καταλαβετε οτι για τον καθε ενα μας ο ΠΑΟΚ σημαινει πολλα τα οποια για τον καθε ενα ειναι και διαφορετικα!Και αυτο ειναι το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτης της ομαδας!Γι'αυτο και ειμαστε ικανοι να πλακωθουμε στο ξυλο μεταξυ μας για ψυλλου πηδημα!

Ολα αυτα,ο Σαββιδης-κατα περιεργο τροπο,για μενα-τα ξερει!Τι ειπε?.....Οποιος ζημιωνει τον ΠΑΟΚ,στο κελι!Εγω θα το παω ακομα παραπερα!....ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

Τι ειπε?.....Την τεραστια,αυτη, ενεργεια που εχουμε....μπορουμε να την κανουμε θετικη για το καλο του ΠΑΟΚ?....

Δεν εχω πεταξει ποτε μπουκαλι στο γηπεδο-μονο κερματα στο Φασουλα!-αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να γινεται καφρος,οταν μας προκαλει ο οποιοσδηποτε!

Ειναι τοσο απλα αυτα που λεει που δυσκολευομαστε να τα καταλαβουμε!

ΥΓ.Καποιοι ελειπαν χθες απο το Παλατακι.Ελπιζω να μην εγινε κατοπιν συννενοησεως αλλα να ειχαν,ολοι,δουλεια!...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η αποψη σου για το οπαδικο κινημα ειναι δικη σου οπως και αυτο που εγραψα δικη μου...μαθηματα ουτε κανω ουτε δεχομαι ομως... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

το ζητημα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ πλεον εχει ιδιοκτητη και η γνωμη σας πλεον μετραει απο λιγο εως καθολου

τι ειπε;;
την δυναμικη του κοσμου του ΠΑΟΚ πρεπει να την ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

οποιο καταλαβαν καταλαβαν και η θα στοιχιθουμε ολοι πισω απο τον ιβαν η η ομαδα δεν θα δει φως με τιποτα ......
...αδελφε σερα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φαντασου να έβλεπε και τον πυροβολητη που προσπάθουσε να κάψει τον σαχα τι θα έλεγε σε ένα συμφωνω με σερα την δυναμική που έχουν αυτα τα παιδια να την εκμεταλλευτούμε για το καλο του ΠΑΟΚ και οχι για την καταστροφή του αλλα πρέπει και αυτοι να θέλουν να ακούσουν όταν είμαστε ενωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτε

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η δυναμικη αυτων που ελειπαν χθες, ηταν να εκβιαζουν να αναλαβει την παε ο φλωριδης κ να απειλουν θεους και δαιμονες αν δεν γινει το χατηρι τους. Αλλο ο λαος του ΠΑΟΚ κ αλλο τα μικροσυμφεροντα. Ο σαββιδης χθες ειπε πολλα καλα αλλα τα ειπε μονον. Μεχρι να τα κανει εχει δρομο πολυ. Κ φυσικα οσο δεν κανει κακο στον ΠΑΟΚ ειμαστε μαζι του
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

abg12d34 έγραψε:το ζητημα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ πλεον εχει ιδιοκτητη και η γνωμη σας πλεον μετραει απο λιγο εως καθολου

τι ειπε;;
την δυναμικη του κοσμου του ΠΑΟΚ πρεπει να την ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

οποιο καταλαβαν καταλαβαν και η θα στοιχιθουμε ολοι πισω απο τον ιβαν η η ομαδα δεν θα δει φως με τιποτα ......
...αδελφε σερα
τι εννοεις οτι δεν μετραει η αποψη του κοσμου?
ποιος εισαι εσυ που θα πεις αν μετραει η γνωμη και ποσο ?
σε ολες τι μεγαλες ομαδες του πλανητη ο κοσμος εχει αποψη και ο ιδιοκτητης θελει να υπαρχει αυτο μαλιστα πολλες φορες οι ενεργειες της παε γινονται η δεν γινονται με βαση τον κοσμο(μαν γιου λιβερπουλ ιντερ μιλαν μπαρτσα κτλ)
και να σε προλαβω πριν αρχισεις τα περι σφ για καθε αποψη μιλαω απο ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ
ο ιδιος ο ιδιοκτητης λαμαβανει υποψιν τον κοσμο οπως καθε λογικος ανθρωπος με κοσμο εχεις να κανεις στον κασμο απευθυνεσαι και για αυτον τον κοσμο αγορασε την παε αν ηθελε να εχει μια απλη ομαδα θα αγοραζε κανενα ποντικλη
κοψτε τις βλακειες και σταματησστε να παρουσιαζετε παλι τον προεδρο σαν μεσσια και σαν φωτεινο παντογνωστη πατηστε λιγο εδαφος για να μην πεσετε ατσαλα καποια μερα
στηριξη στηριξη στηριξη αλλα μαλακες και γαυροι δεν θα γινουμε
απο θα χορτασαμε εργα θελουμε και αναμενουμε
υγ οσο πιο γρηγορα του εξηγησουν οτι οι κιτρινες και οι κοκκινες δινονται σε εμας απο τα κορακια χωρις λογικη οτι δεν φταινε οι παιχτες τοσο το καλυτερο
και μην τολμισει να τα βαλει με τον γκαρσια στο επομενο σοου του :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο Ιβάν ήταν ξεκάθαρος: όποιος ζημιώνει τον ΠΑΟΚ, η θέση του είναι στο κελί.
Δεν μίλησε ούτε γι αυτόν που φωνάζει ή δεν φωνάζει, ούτε γι αυτόν που κάνει εκδρομή, ούτε γι αυτόν που θα ανάψει τον πυρσό στα Ελληνικά παιχνίδια.
Μίλησε γι αυτόν που θα ΖΗΜΙΩΣΕΙ την ομάδα. Την επιχείρησή του. (τεχνοκράτες δεν θέλατε; ) Γι αυτόν που θα προκαλέσει την τιμωρία της έδρας και που θα επιφέρει και το υπέρογκο πρόστιμο.
Γι αυτά μίλησε και δεν νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να τα μεταφράσει κατά πως τον βολεύει.
Αυτά βέβαια, προς το παρόν είναι απλά λόγια που ελέχθησαν στην πρώτη του συνέντευξη τύπου.
Μένει να δούμε την πράξη.

PS: όπως δεν είναι μαλ@κας και γνωρίζει πολύ καλά τι παίζει με το παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έτσι γνωρίζει και τι παίζει με την κερκίδα της Τούμπας. Όποιος έχει αμφιβολία γι αυτό .... δεν διάβασε το βιογραφικό του. 8-)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Σε όλες τις ομάδες του κόσμου είτε μεγάλες είτε μικρές που έχουν ιδιοκτητη που τα χώνει η επιρροή της άποψης του κόσμου περιορίζεται στο προϊόν που είναι το αγωνιστικό. Σε θέματα διοικητικά και οργανωτικά αποφασίζει αυτός που πληρώνει. Αν λοιπόν ο Σαββίδης πληρώνει ο κόσμος μπορεί να έχει άποψη αλλα η τελική απόφαση θα λαμβάνεται από τον ίδιο με κύριο γνώμονα το οικονομικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει πλέον σε άλλο μοντέλο διοίκησης άκρως επαγγελματικό άρα και πιο σκληρό. Δε ξέρω αν θα μας βγει σε καλο η όχι γιατί δε ξέρω αν μας ταιριάζει σα λαός να έχουμε έναν τέτοιον άνθρωπο στο τιμόνι της ομάδας η αν ο Σαββίδης είναι όντως αυτό που μας δείχνει. Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα δούμε αποτελέσματα είτε αρνητικά είτε θετικά.

ΥΓ Όταν λέω άποψη πάνω στα αγωνιστικά εννοώ αν του αρέσει το θέαμα ώστε να πληρώσει το εισιτήριο όχι tpt άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”