Αααααααααααααααααααααυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να μην τρελλαθούμε όλοι αυτό που λέμε είναι ότι Γιώργος έχει καλή απόδοση στους αγώνες που έχει παίξει και μας εκπλήσσει το γεγονός, γιατί μέχρι τώρα δεν είχε δείξει τόσο ...παρατεταμένα καλή απόδοση. Δεν τον είπε κανείς πολύ καλό στόπερ, γιατί αυτό προϋποθέτει διάρκεια.
4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
- buffalobill4
δεν ηταν κακος (βασικα καλουτσικος ηταν), αλλα σε καθε φαση που ειχε τη μπαλα στα ποδια του φαινοτανε οτι τρεμει. οι σοβαροι παιχτες της φιορεντινα το καταλαβαν και κολλουσαν πανω του.
αλλα και ο μοντελα απο την αρχη του αγωνα επελεξε να χτυπαει στο κεντρο της αμυνας. διαβασμενος ο αεροπλανινο.
αλλα και ο μοντελα απο την αρχη του αγωνα επελεξε να χτυπαει στο κεντρο της αμυνας. διαβασμενος ο αεροπλανινο.
- ΑποστόληςΑ
Στην αρχή, όπως όλη η ομάδα για να είμαι ακριβής, ξεκίνησε νευρικά. Μάλιστα δεν είχε καλή συνεννόηση με τον Γλύκο, χωρίς να ξέρω ποιος από τους δυο έφταιγε. Το αποκορύφωμα είναι η κεφαλιά προς τα πίσω που δίνει νομίζοντας ότι εκεί είναι ο Γλύκος, αλλά ο τελευταίος είχε γυρίσει στην εστία του. Στη συνέχεια λίγο - λίγο εύρισκε τον εαυτό του. Ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι που έδωσε μέχρι τώρα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε όπως πέρυσι. Η βελτίωσή του σε σχέση με πέρυσι είναι εμφανής, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έγινε Παπασταθόπουλος.
- Aureliano Buendia
Να ξεκίνησω λέγοντας τα αυτονόητα, ότι δεν έχω δηλ. τπτ με τον άνθρωπο,'
αλλά χτες νομίζω φάνηκε πως το χτίσιμο αυτοπεποίθησης δεν είναι τόσο απλή διαδικασία.
Δεν ξέρω αν ήταν εμφανές από την τι βι, αλλά στο γήπεδο η ατολμία κι η αμηχανία του έκαναν μπαμ.
Δεν είναι τόσο παίξε - γέλασε, παίζω καλά 3-4 ματς, στα οποία μάλιστα δέχομαι και μηδενική πίεση
και μετά μπαίνω σαν υπερήρωας της Marvel στο γήπεδο, καμαρωτός σαν παγώνι.
Είναι πολύ δύσκολο αυτό το σκέλος του αθλητισμού.
αλλά χτες νομίζω φάνηκε πως το χτίσιμο αυτοπεποίθησης δεν είναι τόσο απλή διαδικασία.
Δεν ξέρω αν ήταν εμφανές από την τι βι, αλλά στο γήπεδο η ατολμία κι η αμηχανία του έκαναν μπαμ.
Δεν είναι τόσο παίξε - γέλασε, παίζω καλά 3-4 ματς, στα οποία μάλιστα δέχομαι και μηδενική πίεση
και μετά μπαίνω σαν υπερήρωας της Marvel στο γήπεδο, καμαρωτός σαν παγώνι.
Είναι πολύ δύσκολο αυτό το σκέλος του αθλητισμού.
Δεν τον αντέχω παικτικά.
Ωστόσο να πω ότι ίσως για 3-4 στόπερ μου αρκεί για λίγο ακόμα.
Ωστόσο να πω ότι ίσως για 3-4 στόπερ μου αρκεί για λίγο ακόμα.
μετά τις γκέλες στο ξεκίνημα του αγώνα περίμενα τα χειρότερα. Και όμως με το πέρασμα του χρόνου έδειχνε να ανεβάζει αυτοπεποίθηση και να ξεπερνά το κακό ξεκίνημα, κάτι που δε συνέβαινε ΠΟΤΕ μέχρι τώρα.
Προφανως και θα ειχε θεμα με την Φιορεντινα. Στην σουπερ λιγδα κρινεται, με εκεινα τα κυβικα. Φετος παει καλυτερα απο οτι περιμενα, ακομα δεν εχω πεισθει, αλλα ποτε δεν ξερεις. Μακαρι να κανουμε ολοι κωλοτουμπες με την παρτη σου ρε Γιωργο.
Βελτιωμένος είναι αλλά θέλει δουλειά ακόμη. Ως image αμυντικού έχει βελτιώσει και το φοβισμένο look στο πρόσωπο, θέλει και άλλο όμως για να χτίσει αυτοπεποίθηση, π.χ. αυτό το καμαρωτό τρέξιμο με το χέρι να κρέμεται από τον καρπό δεν πείθει για αμυντικό που τρώει σίδερα ......
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν παίζει με το τσαμπουκά του Τζαβέλα έχει πάρει τη φανέλα σπίτι. Αλλά δεν το βλέπω. Με το που θα γίνει καλά ο Τζαβέλα ς θα γυρίσει στο πάγκο
-
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Την εκανες την στραβη αλλα σε βοηθησε το ματς.
Παντως πως τα καταφερνεις ρε μπαγασα. Θα ησουν απο τους καλυτερους σημερα...
Σαν την αγελαδα χύνεις την καρδαρα στο τελος.
Παντως πως τα καταφερνεις ρε μπαγασα. Θα ησουν απο τους καλυτερους σημερα...
Σαν την αγελαδα χύνεις την καρδαρα στο τελος.
Ο βιτορ φετος ειναι κατα πολυ χειροτερος του κατσικα..
Απλα με τον Γιωργακη υπαρχει η προκαταληψη..
Χθες απο τους καλυτερους αν εξαιρεσεις την γκελα .. ειδικα στον αερα δεν εχασε μονομαχια.
Απλα με τον Γιωργακη υπαρχει η προκαταληψη..
Χθες απο τους καλυτερους αν εξαιρεσεις την γκελα .. ειδικα στον αερα δεν εχασε μονομαχια.