Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Λοιπον,βρηκα ακομα μερικες πληροφοριες για τον Mauro diaz...
Απο οτι εχω διαβασει εχει βελτιωσει πολυ το σουτ,την πασα και την αντοχη του...
Τωρα,το κυριοτερο που ειναι το συμβολαιο προσπαθω να κανω μερικες αποκρυπτογραφησεις του αργεντινικου λεξιλογιου...θα ερθω ξανα με πληροφοριες,μολις οριστικοποιησω και το μηχανογραφικο μου...
Απο οτι εχω διαβασει εχει βελτιωσει πολυ το σουτ,την πασα και την αντοχη του...
Τωρα,το κυριοτερο που ειναι το συμβολαιο προσπαθω να κανω μερικες αποκρυπτογραφησεις του αργεντινικου λεξιλογιου...θα ερθω ξανα με πληροφοριες,μολις οριστικοποιησω και το μηχανογραφικο μου...
Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος μέσα από τα πολλά που είπε αναφέρθηκε και στη περίπτωση του Μάριο Μπούντιμιρ.
Ο ισχυρός άντρας της Κρητικής ΠΑΕ, μιλώντας στο Αθλέτικ Ράδιο της Κρήτης, τόνισε πως "Ο Μάριο Μπούντιμιρ αύριο θα μείνει ελεύθερος και θα πάει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν κλείνουμε ποτέ τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές μας"
Μετά τα λεγόμενα Παπουτσάκη, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Κροάτη επιθετικό και αύριο θα είναι η μέρα που αυτό θα επικυρωθεί αν όλα κυλήσουν ομαλά.
mpam mpoum airport or port
Ο ισχυρός άντρας της Κρητικής ΠΑΕ, μιλώντας στο Αθλέτικ Ράδιο της Κρήτης, τόνισε πως "Ο Μάριο Μπούντιμιρ αύριο θα μείνει ελεύθερος και θα πάει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν κλείνουμε ποτέ τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές μας"
Μετά τα λεγόμενα Παπουτσάκη, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Κροάτη επιθετικό και αύριο θα είναι η μέρα που αυτό θα επικυρωθεί αν όλα κυλήσουν ομαλά.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=37&id=19729
- sourmenetes
- Moderator
Λογικα ναι γιατι ο νιμανι εχει συμβολαιο.Ο μπουντιμιρ μενει ελευθερος.
Και μην ειστε πολυ σιγουροι οτι δεν κανει ο παιχτης.Η δυναμη στην επιθεση περυσι ελειψε σε ολα τα παιχνιδια.
Ας μη βιαζομαστε να κρινουμε.
Και μην ειστε πολυ σιγουροι οτι δεν κανει ο παιχτης.Η δυναμη στην επιθεση περυσι ελειψε σε ολα τα παιχνιδια.
Ας μη βιαζομαστε να κρινουμε.
ενα ποσο στα 40.000 νομιζω ηθελε για το συμβολαιο(δεν ξερω με σιγουρια)αλλα να μου πεις και αυτα σημαντικα ειναι...
Δεν θα τον κρινω απο τωρα τον budimir αλλα αν ηταν να δειξει κατι καλο δεν θα το ειχε κανει?
26 χρονων ειναι...
Δεν θα τον κρινω απο τωρα τον budimir αλλα αν ηταν να δειξει κατι καλο δεν θα το ειχε κανει?
26 χρονων ειναι...
Ο Μάριο Μπούντιμιρ αύριο θα μείνει ελεύθερος και θα πάει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.
[youtube]I_DvSxs5VNA[/youtube]
Καλά ποιον περιμένατε να δείτε, τον Βιερίνια ή τον Κοντρέρας? 
Θα έχουμε και εμείς τώρα τον Μάριό μας..
Μια χαρά είναι το παιδί..

Θα έχουμε και εμείς τώρα τον Μάριό μας..

Μια χαρά είναι το παιδί..

με την ελευση του Μπουντιμιρ λογικα θα φυγει καποιος αλλος επιθετικος...
Κατι τετοιο ?moican4 έγραψε:Καλά ποιον περιμένατε να δείτε, τον Βιερίνια ή τον Κοντρέρας?

Ισως αυτο?

Αντε στην ξεφτιλα θα δεχτω αυτο...

Ξεχασα ομως..
Τωρα κανουμε εξυγιανση..

o mario γκομεζ ε σορρυ μπυντιμιρ....οταν θα ματωνει τα διχτυα να δω τι θα λετε....θαυμα
τεσπα....ο παπαζογλου συμφωνησε να φυγει ή κανουμε συλλογη απο φορ?
τεσπα....ο παπαζογλου συμφωνησε να φυγει ή κανουμε συλλογη απο φορ?