70.Στέλιος Κίτσιου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 70.Στέλιος Κίτσιου

Δημοσίευση από stephanos »

Μπράβο Στελλάκη.

Στην αρχή του δεύτερου έβγαλε μία καταπληκτική σέντρα, στην οποία πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή ο Πέλκας (!) και νόμισα ότι ονειρεύομαι. Μετά έβγαλε και μία πάνω από τα δοκάρια και κατάλαβα ότι είμαι ξύπνιος.

Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα αντέξει και τρίτο παιχνίδι στη σειρά σε μία εβδομάδα και δεν ξέρω ποιός θα πάρει τη θέση του. Ο Σκόνδρας λογικά (ή ο Κάτσε με ρίσκο).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο! Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Έφτανε πολύ καλά μέχρι την περιοχή, έκανε τις τρίπλες του (ο μόνος) έτρωγε τις κλωτσιές του (κέρδιζε κίτρινες), αλλά στη σέντρα υστερεί φανερά. Δεν πειράζει. Αν είχε και τη σέντρα θα έπαιζε στο εξωτερικό.
Αυτό που σκέφτομαι, με παράπονο, είναι ότι πρόσφερε επιθετικά πολύ περισσότερα από τους άλλους: ο Μακ, πχ απείλησε για πρώτη φορά στον αγώνα μόλις στο 75΄ στην όντως πολύ καλή ενέργειά του. Για τα φορ δεν το συζητάω, ήταν οι μεγάλοι απόντες, όπως και ο Πέλκας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγραψα και χτες πως τηρουμενων των αναλογιων εκανε καλη εμφανιση αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουμε να συμβιβαζομαστε με την μετριοτητα και να εχουμε απαιτησεις και δεξι μπακ Κιτσιου για ομαδα που καποια στιγμη θελει να πρωταγωνιστησει απλα δεν υπαρχει.Ειναι ενας παικτης καλος σε χωρους χαφ και τραγικος σε χωρους μπακ ειτε στην αμυνα ειτε στην επιθεση.Δεν ειναι δυνατον να εχουμε δει πχ τι σημαινει καλη εμφανιση Λινο και να συμβιβαζομαστε με την ιδεα παραμονης του Κιτσιου στην θεση.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Δεν μιλάμε και για μια ιδιαίτερη θέση που ο παίκτης πρέπει να'ναι top. Στον κανόνα, ο Λίνο υπήρξε η εξαίρεση.
Κίτσιου και Κων/δης αν επιστρέψει και είναι καλά, θα πρέπει να'ναι η δυάδα για τη νέα σαιζόν. Μην φορτώνουμε την ομάδα κάθε καλοκαίρι με δεκάδες παίκτες, νισάφι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορρυ αδερφε αλλα εχεις μαλλον χαμηλες προσδοκιες απο την ομαδα,ακους εκει ειναι μια θεση που δεν χρειαζεσαι τοπ παικτη και ο Λινο ηταν η εξαιρεση.Οχι φιλε μου ο Λινο θα επρεπε να ειναι ο κανονας.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Εγώ από τα μπακ περιμένω τα βασικά πράγματα και να παίζουν με πάθος. Αυτό αρκεί για την θέση.
Ας αναβαθμιστούμε πρώτα σε άλλες θέσεις που είμαστε πίσω και μετά ας φέρουμε και τον νέο Ρομπέρτο Κάρλος στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα βασικα για την θεση του ακραιου μπακ ειναι ειτε να εισαι καλος αμυντικα αλλα Σναουτσνερ ειτε να εισαι καλος επιθετικα αλλα Λινο.Ο Κιτσιου δεν ειναι ουτε το ενα,ουτε το αλλο,απλα προερχομενος απο τα χαφ κινειται καλα καπου ενδιαμεσα στις γραμμες.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Συμφωνω και με τους δυο απο πανω.Θεωρω οτι ξεκιναςν χτιζοντας τον αξονα σου,και αυτη τη στιγμη εκει ειναι η μεγαλυτερη αναγκη,αλλα επισης τα μπακ παιζουν πολυ σημαντικο ρολο και θα πρεπει να ειναι ποιοτικα.Προσωπικα δεν θεωρω τον Κιτσιου ποιιοτικο και σιγουρα θα ηθελα κατι πολυ δυνατο σαν δεξι μπακ το καλοκαιρι,ενω ο Κωνσταντινιδης δειχνει οτι δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις,λογω συχνων τραυματισμων..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Κι ομως στις τοπ ομαδες οι πλαγιοι μπακ παιζουν καταλυτικο ρολο.
Ειναι ο επιπλεον παικτης που ψαχνει η ομαδα που επιτίθεται

Ειναι κουτο να λεμε οτι δεν ειναι σημαντικη θεση το μπακ
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Οσο παιζαμε 3-5-2 η θεση του δεξιου μπακ χαφ του ταιριαζε γαντι. Τωρα που παιζουμε με τετραδα στην αμυνα γινονται φανερες οι αδυναμιες του. Προσφερει οτι μπορει αλλα πολλες φορες δεν αρκει.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χθες δεν ηταν ασχημος και ειχε και μια σεντρουλα στο κεφαλι του πελκα που ηταν ψιλο παρτο βαλτο...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πίστευα θα μπει εκείνη η κεφαλιά. Τέτοιο γκολ έβαλε στο καυτα ο πελκαο
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Εγώ έχω δει τον Neville βασικό σε μια κορυφαία United.
Τον Salgado σε μια κορυφαία Ρεάλ.

Γιατί; Γιατί έκαναν τα βασικά και είχαν ισορροπία.
Όταν σε μια ομάδα δεν έχεις σοβαρό κεντρικό αμυντικό να στηριχθείς πάνω του, δεκάρι για να φτιάξει παιχνίδι ή έστω deep-lying παίκτη για να φτιάχνει από πίσω το παιχνίδι και παρόλα αυτά θες τρίτο δεξί μπακ κάτι πάει λάθος..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

σωστο κι αυτο , οπως και ο Αρμπελοα στην Ρεαλ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ακάλυπτος έγραψε:Εγώ έχω δει τον Neville βασικό σε μια κορυφαία United.
Τον Salgado σε μια κορυφαία Ρεάλ.

Γιατί; Γιατί έκαναν τα βασικά και είχαν ισορροπία.
Όταν σε μια ομάδα δεν έχεις σοβαρό κεντρικό αμυντικό να στηριχθείς πάνω του, δεκάρι για να φτιάξει παιχνίδι ή έστω deep-lying παίκτη για να φτιάχνει από πίσω το παιχνίδι και παρόλα αυτά θες τρίτο δεξί μπακ κάτι πάει λάθος..
μπορει να φαινονται σχετικα κοντα εκεινες οι εποχες αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ μακρια

πλεον οσες ομαδες θελουν να παιξουν κυριαρχικο ποδοσφαιρο πονταρουν παρα πολλα στα ακραια μπακ τους
δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον ειναι ταση παικτες να γυριζουν μια θεση πιο αμυντικα
σερχιο ραμος απο δεξι μπακ (και πολυ καλο μαλιστα) σεντερ μπακ (ενα απο τα κορυφαια)
μποατενγκ απο αμυντ χαφ σεντερ μπακ
και πολλοι αλλοι ακομα
ειναι πια απαραιτητο ακομα και οι πισω να ξερουν μπαλα...τερμα πια οι κατσαπλιαδες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”