Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
beyes4

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από beyes4 »

Τωρα ειναι σοβαρά πραγματα αυτά;
Τι είναι ο Α.Σ. ΠΑΟΚ; Ο μπακάλης της γειτονιάς με το μπακαλοτέφτερο που γραφει τα βερεσέ;
Είναι τόσο δυσκολο να δημιουργηθει μια σελίδα ωστε να γίνονται οι εγγραφές ηλεκτρονικά;
Κατι που γίνεται παγκοσμίως,αλλά όχι στον Α.Σ ΠΑΟΚ γιατί,λεει,φοβόμαστε μην κανουν εγγραφή χιλιαδες αλλόθρησκοι και μας τρυπήσουν... :lol: γελάει ο κόσμος :lol: Στειλε,λεει ο αλλος,την αιτηση ταχυδρομικως... εν ετη 2025,σιγα μην τη στειλω και με ταχυδρομικο περιστερι.

Εχετε κανει τον Α.Σ. ενα κλειστο κλαμπ 130 ατόμων για παρτη σας.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ εκει στον Α.Σ. και καντε ανοιγμα στον λαο του ΠΑΟΚ να εγγραφεί με 2 κλικ και να ενισχυσει οικονομικα τα ερασιτεχνικα τμηματα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.
These users thanked the author beyes4 for the post (total 2):
Nickalfas04, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ηλεκτρονικα στελνεις τα στοιχεια σου στα παιδια που προανεφερα και γινεσε μελος...με 1 κλικ
Ενοοειται οτι το συστημα του ΑΣ ειναι απαρχαιομενο...
Αλλα μην ψαχνουμε δικαιολογειες...

Γινε και εσυ μελος στον ΑΣ και ελα να κανουμε προταση να το αλλαξουμε...
These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
Montrealiotis, paok apo epilogi
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δεν ειναι τυχαιο, οτι ανθρωποι σοβαροι, με οικονομικη επιφανεια, που επι χρονια συνυπηρξαν και συνεργαστηκαν με την παρεα Κατσαρη, τους γυρισαν την πλατη, βλεποντας τα πεπραγμενα τους, την τελευταια τουλαχιστον πενταετια.
Τσαλοπουλος, Αμοιριδης, Βαρδαλης, Μαλλιος........

Ακομη και ο Νικολαιδης (πολο ανδρων-γυναικων), αρνηθηκε την συμμετοχη του στο νεο ΔΣ του Ησαιαδη, επικαλουμενος φορτο εργασιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Επιμενω οτι αυτη η διαδικασία,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΟΒΑΡΗ,και προϋποθέτει να εμπιστευτεις τα προσωπικα σου στοιχεια σε αγνωστα ατομα(με όλο τον σεβασμό στα παιδια αυτα).ΝΑΙ,καποιοι δεν τα δινουν φορα παρτιδα,ουτε στα φεισμπουκ ουτε πουθενα.

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογία να μην δημιουργηθει σελίδα για νεες εγγραφές μελών στον Α.Σ.
trf_traveller

Δημοσίευση από trf_traveller »

Εγώ πάντως που είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος εδώ και 4 χρόνια, ούτε κάποια κάρτα μέλους έχω, ούτε mail να μου πουν πότε είναι η περίοδος ανανέωσης, ούτε καν ένα mail ότι η εγγραφή έγινε κανονικά και είμαι μέλος στον σύλλογο. Δυστυχως είμαστε αρκετά χρόνια πίσω και ευτυχώς που υπάρχει και η ομάδα στο facebook (και εγώ από εκεί έγινα μέλος).
1. Ηλεκτρονική εγγραφή μελών
2. Κάρτες μέλους, υποχρεωτικές για αγορά διαρκείας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ
3. Κάρτες φιλάθλου, υποχρεωτικές για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων
4. Μπουτίκ
Αυτά σε αρχικό στάδιο
These users thanked the author trf_traveller for the post (total 2):
Magdi Tolba 4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καιρός λοιπόν να συμμετάσχουμε μαζικά και να αλλάξουμε την διαδικασία.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
psykoman, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

trf_traveller έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:27 Εγώ πάντως που είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος εδώ και 4 χρόνια, ούτε κάποια κάρτα μέλους έχω, ούτε mail να μου πουν πότε είναι η περίοδος ανανέωσης, ούτε καν ένα mail ότι η εγγραφή έγινε κανονικά και είμαι μέλος στον σύλλογο. Δυστυχως είμαστε αρκετά χρόνια πίσω και ευτυχώς που υπάρχει και η ομάδα στο facebook (και εγώ από εκεί έγινα μέλος).
1. Ηλεκτρονική εγγραφή μελών
2. Κάρτες μέλους, υποχρεωτικές για αγορά διαρκείας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ
3. Κάρτες φιλάθλου, υποχρεωτικές για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων
4. Μπουτίκ
Αυτά σε αρχικό στάδιο
Οπως εγραψε και ο @Montrealiotis καιρος λοιπον να αλλαξουν ολα αυτα προς το καλυτερο...
και για να αλλαξουν αυτα πρεπει να συμμετεχουμε και να οργανωθουμε...

Ελπιζω οταν εγγραφουμε αρκετα μελη το φορουμ να μας παραχωρησει λιγο χωρο για την δημιουργια ενος θρεντ του στυλ...''Paokmania μελη ΑΣ'' ωστε να υπαρχουν δημιουργικες συζητησεις-προτασεις...και μετα οργανωμενα να μπορουμε να τις καταθετουμε...
These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
Montrealiotis, sn0ufel4
Άβαταρ μέλους
Nickalfas04

Δημοσίευση από Nickalfas04 »

Συμφωνώ με την τοποθέτηση του φίλου πάνω για ηλεκτρονική εγγραφή . Εγώ ΄φέτος για να γίνω μέλος απευθύνθηκα στην σελίδα στον Facebook ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΊΣΗΜΗ , αλλά στους ' φίλους ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ΄που τα παιδιά προσπαθούν ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΤΟΝ Α.Σ και με δική τους πρωτοβουλία . ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ;;;;;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Cylon-4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:18 Ακομη και ο Νικολαιδης (πολο ανδρων-γυναικων), αρνηθηκε την συμμετοχη του στο νεο ΔΣ του Ησαιαδη, επικαλουμενος φορτο εργασιας.
Μήπως δήλωσε κώλυμα και αρνήθηκε να γίνει πρόεδρος; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.

Επί Κατσαρή ήταν Αντιπρόεδρος.

Εγώ βλέπω ότι συμμετέχει στο ΔΣ του ΑΣ.

Δεν ισχύει η σύνθεση που υπάρχει στο site του ΑΣ;
Εφόσον ισχύει, αυτό που γράφεις, είναι ανάκριβεια.

Αλκιβιάδης Ησαϊάδης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Γεώργιος Νικολαΐδης

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θεολόγος Μπεκιάρης

Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ιωάννης Ελευθεριάδης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθανάσιος Καπετανάκης

ΤΑΜΙΑΣ

Διονύσιος Νικηφόρος

ΜΕΛΟΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοκράτης Παπαδόπουλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Νικόλαος Παρασκευόπουλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Αναστάσιος Πετρίδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

Δημήτριος Πατρίδας

ΜΕΛΟΣ

Άγγελος Παυλίδης

ΜΕΛΟΣ

Χαράλαμπος Μελισσόπουλος

ΜΕΛΟΣ

Δημήτριος Χατζηγεωργίου

ΜΕΛΟΣ

Αντώνιος Καρούσης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Δημήτριος Χασεκίδης
Από την ανακοίνωση στις 30/6
Με πλήρη πλέον σύνθεση το 15μελές ΔΣ του Ομίλου σε εκλογή νέου Προέδρου με την εντολή προς αυτόν να ηγηθεί της Διοικήσεως μέχρι την εξάντληση της θητείας της τον Οκτώβριο του 2027.

Από την διαδικασία αυτή, νέος Πρόεδρος του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών εκλέχθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο έως τώρα Β' Αντιπρόεδρος, κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος, κος Γιώργος Νικολαΐδης, δήλωσε κώλυμα λόγω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου.

Ο νέος Πρόεδρος, αποδέχτηκε την εκλογή του και ανέλαβε τα καθήκοντα του, ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους.

Κατόπιν προτάσεως του νέου Προέδρου και ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του ΔΣ την θέση του Α' Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, και την θέση του Β' Αντιπροέδρου, ο κος Ιωάννης Ελευθεριάδης.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Επειδη ειναι ωραιο να τιμαμε τα παντελονια που φοραμε, παραδεχομαι οτι εκανα λαθος και οντως παρεμεινε στο ΔΣ, οπως ηταν και επι Κατσαρη, τοτε αντιπροεδρος, τωρα αναπληρωτης.

Το οτι απαρνηθηκε την θεση του προεδρου ομως δεν σου λεει κατι?
Ολοι οι υπολοιποι προαναφερθεντες που τους γυρισαν την πλατη γιατι το επραξαν?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Καταρχάς θα αναφέρω αγαπητέ @Cylon-4, ότι σε τιμάει το γεγονός να παραδέχεσαι το λάθος που έγραψες. Είσαι σωστός και μπράβο σου.

Στην ερώτησή σου δεν έχω απάντηση.

Η θέση του Προέδρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., σε μία τόσο καυτή περίσταση - συγκυρία και σε ένα τόσο καυτό ζήτημα - θέμα, που αφορά το γήπεδο, είναι μία ηλεκτρική καρέκλα, με τεράστια πίεση, που δεν έχει ίσως ο καθένας αυτή τη στιγμή τις αντοχές να υποστεί ή να αντέξει.

Ο γέρο - Κατσαρής, ακούστηκε ότι πήγε σε μοναστήρι να μείνει για λίγες μέρες, για να μπορέσει να ηρεμήσει μετά από ό,τι υπέστη και την πίεση που δέχτηκε - ένιωσε.

Το μόνο σίγουρο δεδομένο είναι, ότι όταν ανακοίνωσε την παραίτησή του, αυτή έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, από όλο το ΔΣ.
Επέμεινε όμως στην παραίτησή του, οπότε έπρεπε να αναδειχθεί νέος Πρόεδρος.

Αναδείχτηκε Πρόεδρος του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ο Α. Ησαϊάδης, ΟΜΟΦΩΝΑ, από όλο το παρόν ΔΣ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι υπέστη δηλαδή για να καταλάβω;

Να είμαι εγώ λέμε τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ανοίξω τον δρόμο για πραξικόπημα και μετά να λέω α υπέστην μπουλινγκ από την Εσπρέσο αφήστε με να αναρρώσω.

Δεν είμαστε καλά

ΥΓ. Προφανώς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μιλάω. Αν έχει γίνει κάποια σωματική βλάβη ή απειλή προφανώς καταδικαστέα - ελέγχεται όμως ο βαθμός στον οποίο του προκάλεσε κάτι. Άλλο το "θα σε γαμ.." άλλο κάτι χειροπιαστό και επικίνδυνο. Υπάρχουν αερολογίες και σοβαρές απειλές που κρίνονται από δικαστήρια οχι στον αέρα.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Special 4

Διάλεξα πολύ προσεκτικά τις λέξεις που έγραψα @Equalizer.

Το να υπόκειται σε μία "δολοφονία χαρακτήρα", με χαρακτηρισμούς για πραξικοπήματα, τρυπήματα, προδοσίες ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, είναι από μόνο του πολύ επώδυνο για την ηλικία του και για ό,τι πρόσφερε έως τώρα. Υπέστη μία επικοινωνιακή και ψυχολογική βία, πρωτοφανή.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δεν εξέτασα τι διάλεξες

Άμα δεν ήθελε να υπόκειται σε λέξεις όπως τρύπημα και πραξικόπημα, να μην τα εκανε

Και τα πέντε άρθρα για τρεις μέρες από μερικά σάιτ, δεν είναι δολοφονία χαρακτήρα.

Ειδικά όταν έρχονται από την πλευρά που τον έσωσε πολλάκις και τον συντήρησε για 13 χρονια
These users thanked the author Equalizer for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ναι, για όποιον δεν το κατάλαβε, ήμουν και είμαι έξαλλος με ΑΣ και Κατσαρή και με όλους τους άλλους που εντός ΠΑΟΚ έπαιξαν ρόλο σε αυτό που συνέβη και τους λόγους τους έχω πει και εξηγήσει πολλάκις.

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια δεν τον αποθεωνα γιατί θυμάμαι το πραξικόπημα στο μπάσκετ, που ήταν ένα σημαντικό λιθαράκι στη διάλυση του τμήματος μέχρι σημερα, αλλά και τη στάση του στα πέτρινα χρόνια όπου τα μεσημέρια κοιμόταν. Όχι αυτά δεν ακυρώνουν τα καλά που έκανε αλλά ήταν οι λόγοι που δε τον είχα σε εκτίμηση.

Αυτό το τωρινο όμως καμία σχέση δεν έχει. Και χίλιους λόγους υπέρ του να είχε, η διαχείριση ήταν τραγική. Άρα καμία συμπαθεια για το κακο που τον βρήκε. Το ποιο δηλαδή, ότι κάτι γαύροι αρθρογράφοι τον είπαν κατσαρηδα. Αυτά.

Όταν είσαι πρόεδρος συλλόγου, οποιουδήποτε μα πολλώ δε μάλλον του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνεις αυτομάτως και το βάρος και την ευθύνη ιστορικών πράξεων. Όταν λέμε βάρος δεν εννοούμε ότι πορευεσαι αναλαφρα ότι κι αν κανεις

Έβαλε βόμβα στα θεμέλια και αυτό είναι απίστευτο.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
theo-drama, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”