Nέος προπονητής (2010-2011)
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Μετά το θέμα με τον Ζόρζε Κόστα ένας (δεν μπορώ να πω ποιος) πλησιάσε τον Ζαγοράκη. Του είπε ότι ο Ολλανδός είναι προσωπικός του φίλος. Μάλιστα ο ίδιος "ενας" έπεισε τον Ολλανδό να ρίξει τις απαιτήσεις του περίπου στο ένα εκατομμύριο. Τα λεφτά θα έρθουν από την εντυπωσιακή χορηγία που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες. Εχει σχέσει με ταξίδια, αλλά ούτε για αυτό μπορώ να πω περισσότερα. Στο θέμα μας. Ο Ολλανδός είναι δικός μας. Αλλά ο Βρύζας παρουσίασε στον Ζαγοράκη μία άλλη προοπτική. Μάλιστα ο "ένας" παρεξηγήθηκε από τη στάση του Ζαγόρ να εμπιστευτεί τον Βρύζα, ο οποίος αποκλείεται να πήγε στην Ιταλία να φέρει τον Μπερέτα ενώ υπάρχει ο Ολλανδός. Σας το λέω ειλικρινά. Ο Ολλανδός υπάρχει. Οι επαφές έχουν γίνει. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι κάνει ο Βρύζας στην Ιταλία. Η' μήπως δεν πήγε στην Ιταλία; Τέλος πάντων. Εχω τεράστια αγωνία. Για να κλείσω θα πω μόνο το αυτό. Αλλη πηγή μου κοντά στην ομάδα, που δεν ξέρω αν ξέρει για τον Ολλανδό, όταν τη ρώτησα για τον προπονητή μόλις πριν λίγες ώρες μου είπε: "Μόνο Ιταλός δεν θα'ναι". Επαναλαμβάνω. Δεν το διασκεδάζω. Εγγυόμαι μόνο για τον Ολλανδό. Δεν πουλάω παπά. Και πάλι όσοι θέλουν ας με χλευάσουν.
- nyxteridas
Re: Nέος προπονητής-2
Τον παπά πάντως τον έφαγε σήμερα η "ιερά" μητρόπολη κασσανδρείας
ΥΓ: Ρίχτερ οι υπόλοιποι κανά όνομα ελεύεθερου προπονητή έτσι για το μουχαμπέτι
ΥΓ: Ρίχτερ οι υπόλοιποι κανά όνομα ελεύεθερου προπονητή έτσι για το μουχαμπέτι
-
- navigator11
αντε να δουμε σερπικο.το θεμα ειναι,αν η πηγη σου σου ειπε,κλεινει σημερα το θεμα?διοτι ενα γανιασμα το φαγαμε ....
- paok kerkyra
είμαι σε θέση να επιβαιβεώσω τα λεγόμενα του Σέρπικο μέχρι κεραίας! Από πηγή πολύ κοντά στη διοίκηση, πιό...κοντά δεν γίνεται , και ο νοών νοείτο, σας λέω οτί ο νέος προπονητής μας θα είναι ο τεράστιος Ολανδός ...Γιόχαν Κρόιφ, που πίστηκε να ξαναρχίσει την προπονητική και θα είναι μόνιμος κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια.Έχουν ρυθμιστεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες, και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση. Μοναδικό αγκάθι στην συμφωνία είναι πως ο Ολανδός θέλει σπίτι στην Άνω πόλη , ενώ η διοίκηση αντιπροτείνει Καλαμαριά ή Περαία!
- nyxteridas
-
Χχαχαααχαχααχαχαχαα.......δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!!!Τραλαλαλαλαλα...δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας....

- paok kerkyra
δεν ξέρω αν λέει κάτι αλλα ο Canzi έβγαλε απο τον τοίχο του στο facebook, το ελπίζω...